Dodaj do ulubionych

Bielszczanki...może spotkanie?

24.05.07, 10:17
Drogie koleżnki! Pomyślałam sobie, że fajnie byłoby się spotkać na jakiejś
kawce i pogadać, poplotkować, powymieniać się doświadczeniami związanymi z
organizacją ślubu i wesela. Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • vobi Re: Bielszczanki...może spotkanie? 25.05.07, 08:28
      chętnie :)
      • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 25.05.07, 09:32
        No to musimy się umówić na kawkę :) Bo inne panie chyba nie są zainteresowane.
        • polabb Re: Bielszczanki...może spotkanie? 25.05.07, 11:15
          Jestem za. To może kawiarenka w Sferze?
          • yesmi Re: Bielszczanki...może spotkanie? 25.05.07, 11:27
            czesc dziewczynki
            a kiedy to spotkanie?
            • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 25.05.07, 12:41
              No,no...Jestem mile zaskoczona, że nie tylko ja i Vobi jesteśmy zainteresowane
              spotkaniem :) A kiedy, hmm może np. przyszły piątek tj. 1 czerwiec. Co Wy na to?
              Musimy po prostu razem ustalić jakiś termin, godzinę, miejsce ;) A może jeszcze
              któraś się na to spotkanie pisze?
              • katakon Re: Bielszczanki...może spotkanie? 25.05.07, 15:26
                nie piatek.... poniedzialek, wtorek, sroda tak :)
                Kasia
                • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 25.05.07, 15:30
                  No mi pasuje i środek tygodnia. A jak innym? Ja w ogóle mam sporo czasu, bo od
                  jakiegoś czasu nie pracuję, więc mogę się dostosować. Dawajcie propozycje :) Na
                  pewno coś wspólnie ustalimy :)
                  • katakon Re: Bielszczanki...może spotkanie? 25.05.07, 15:31
                    to moze sroda godz.18.00?
                    • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 25.05.07, 15:52
                      Mi pasuje :))) A innym koleżankom?
                      • ishka82 środa, 30 maj, g.18 ? 25.05.07, 15:59
                        • yesmi Re: środa, 30 maj, g.18 ? 26.05.07, 14:33
                          a mnie niestety nie ma, akurat w tym okresie mam wyjazd i bede okolo 2-4
                          czerwca:(
                          • stella_22 Re: środa, 30 maj, g.18 ? 26.05.07, 14:37
                            Cześć dziewczyny, też bym się z Wami chętnie spotkała, ale przyszły tydzień niestety odpada. Dopieco co wróciłam ze szkolenia i czeka mnie odkopanie się z
                            robotą w pracy, czyli nadgodziny...
                            • ishka82 to może 6 czerwca? 18:00? 26.05.07, 20:45
                              A może rzeczywiście spotkajmy się na początku czerwca. Może 6-go? O 18-tej? Czy
                              tak Wam pasuje? Właśnie skojarzyłam, że Vobi też w przyszłym tygodniu nie ma w
                              Bielsku. A w końcu tydzień później to nie problem. Co Wy na to? Obawiam się, że
                              ciężko będzie nam jeden termin dobrać, ale "dla chcącego nic trudnego" ;)
                              • vobi Re: to może 6 czerwca? 18:00? 27.05.07, 18:03
                                hej, dla mnie 06 czerwca 18:00 jest ok :)
                              • katakon Re: to może 6 czerwca? 18:00? 28.05.07, 08:00
                                dla mnie 6.06 tez jest ok :)
                                • ishka82 Re: to może 6 czerwca? 18:00? 28.05.07, 09:25
                                  No to wstępnie wpisujemy w kalendarzyki 6 czerwiec 18:00 ;) I czekamy na
                                  odpowiedzi innych zainteresowanych dziewczyn :) A gdzie proponujecie się
                                  spotkać? Ktoś wcześniej pisał o Sferze. Nie wiem jak wg was, ale ja nie
                                  przepadam za tym miejscem - głośno, parno i nie kameralnie. A czy kawa tam dobra
                                  - nie wiem. Chociaż jeśli chcecie Sferę to się dostosuję.
                                  • yesmi Re: to może 6 czerwca? 18:00? 28.05.07, 15:25
                                    to mi pasuje:)
                                    • ishka82 6 czerwca g.18 :))) 28.05.07, 17:54
                                      Więc ogłaszam wszem i wobec, że forumowe spotkanie odbędzie się 6 czerwca o 18.
                                      Mam nadzieję, że dziewczynom, które jeszcze nie napisały też ten termin będzie
                                      pasował. A zresztą jest jeszcze trochę czsu na skombinowanie wolnej godzinki
                                      właśnie wtedy:) Dziewczyny, nie wiem jak Wy, ale ja już się nie mogę doczekać:)
                                      Musimy tylko ustalić jeszcze gdzie się tego dnia spotkamy.
                                      • katakon Re: 6 czerwca g.18 :))) 29.05.07, 09:30
                                        Ja za spotkaniami w Sferze tez nie przepadam, malo kameralnie jak na moj gust.
                                        A jesli bedzie ladna pogoda to mzoe po prostu jakis ogrodek? Na przyklad ten
                                        najblizej Klimczoka? Co Wy na to?
                                        Pozdrawiam - Kasia :)
                                        • ishka82 Re: 6 czerwca g.18 :))) 31.05.07, 10:32
                                          Ja popieram :) A co z innymi zainteresowanymi?
                                          • roza831 Re: 6 czerwca g.18 :))) 31.05.07, 16:38
                                            Ja z przyjemnością się zjawię.
                                            • ishka82 Re: 6 czerwca g.18 :))) 01.06.07, 19:28
                                              Bardzo się cieszę. Widzę, że jest nas coraz więcej:) To jak dziewczyny, pasuje
                                              Wam jakiś ogródek w centrum, czy macie inne propozycje?
    • errata1 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 01.06.07, 23:07
      Chętnie bym się spotkała, ale niestey 18 to nie bardzo mi pasuje, bo ja z Żywca
      jestem to po pracy nie zdąże się wyrobić :( no coż...
      • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 02.06.07, 14:13
        A jaka godzina w Twoim wypadku wchodzi w grę?
        • errata1 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 02.06.07, 23:39
          no niestety 19, bo zanim dojadę to troche to mi zajmie...
          • ishka82 6 czerwca g. 19:00 ? 03.06.07, 21:01
            Myslę, że godzinka w przód bielszczankom nie robi różnicy, a w ten sposób
            dojedzie koleżanka z Żywca :) Dziewczyny, to już najbliższa środa :) Nie mogę
            się doczekać. Napiszcie czy ta 19 Wam pasuje i czy przyjdziecie. No i w końcu
            czy ogródek w centrum, ten koło Klimczoka Wam pasuje, czy może macie inne
            propozycje. Ja proponuję np. Wagę na tzw. placu ZWM. Jak będzie ładnie to można
            siedzieć w ogródku, a jak nie to schować się do środka.
            • vobi Re: 6 czerwca g. 19:00 ? 03.06.07, 21:14
              hej, dla mnie sroda 19:00 jest ok, Waga na Rynku tez mi sie podoba :)
              • yesmi Re: 6 czerwca g. 19:00 ? 04.06.07, 08:44
                mi pasuje godzina i miejsce spotkania:)
                • roza831 Re: 6 czerwca g. 19:00 ? 04.06.07, 10:39
                  Ja też napewno sie zjawię :)
                  • katakon Re: 6 czerwca g. 19:00 ? 04.06.07, 15:00
                    pasuje mi :)
                    • ishka82 6 czerwca 19:00 "Waga" 04.06.07, 18:00
                      No to do zobaczenia :) Dajcie znać w środę czy na 100% będziecie.
                      • vobi Re: 6 czerwca 19:00 "Waga" 05.06.07, 22:24
                        Zgodnie z zyczeniem, potwierdzam na 100% (tzn. na 99,99% :), jutro, 19:00, mostek obok fontanny na Rynku.
    • errata1 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 04.06.07, 18:36
      O dziękuje za dostosowanie się :) Czyli spotkanie gdzie się będzie zaczynać?
      • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 04.06.07, 18:53
        Myślę, że spotkamy się przed klubem Waga na Rynku o 19-tej. A jak się poznamy,
        to sama nie wiem ;)
        • errata1 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 04.06.07, 19:06
          no mam nadzieje, że jakoś się uda. Może będziemy mieć ze sobą coś
          charakterystycznego ;)
          • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 04.06.07, 19:33
            Ja proponuję spotkać się np. przy mostku, obok fontanny i już. A poza tym można
            podać sobie nr tel. kom. na maila gazetowego żeby dało się jakoś znaleźć jakby co.
            • errata1 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 04.06.07, 20:16
              ok, ale koło której fontanny? tej koło teatru, czy gdzie?
              • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 04.06.07, 20:28
                Nie, tam na Rynku, gdzie jest klub Waga.
                • katakon Re: Bielszczanki...może spotkanie? 05.06.07, 15:37
                  niestey, nie bede mogla jutro przyjsc na spotkanie. Wypadlo mi cos pilnego,
                  zaluje bardzo :(
                  Ishka82, jakie mam "atrakcje" z USC w bielsku to w ogole szkoda gadac...:(
                  bawcie sie jutro dobrze.
                  pozdrawiam serdecznie - Kasia
                  • stella_22 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 05.06.07, 18:53
                    Przykro mi, ale ja też nie dam rady przyjść jutro. Nie miałam czasu, by wcześniej
                    dać znać. A jutro na 19-stą jesteśmy umówieni z księdzem na spisanie protokołu.
                    Życzę Wam dobrej zabawy i przyjemnych pogaduszek :)
                    • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 05.06.07, 19:10
                      szkoda dziewczyny, że Was nie będzie :( A może dacie radę dotrzeć do nas
                      spóźnione? A jak inne, przyjdziecie?
                  • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 05.06.07, 19:11
                    Kasiu! Jak masz ochotę to napisz jakie masz problemy w USC. Ja już przez to
                    przeszłam, to może coś doradzę. Możesz pisać na forum, albo na maila gazetowego.
                    • errata1 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 05.06.07, 19:14
                      o widzę, że troche się wykruszamy. Szkoda...
                      • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 05.06.07, 19:23
                        No mam nadzieję, że się już bardziej nie wykruszymy;) A na marginesie - sprawdź
                        pocztę.
                        • errata1 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 05.06.07, 21:33
                          Sprawdziłam i odpisałam, dzięki ;)
                    • katakon Re: Bielszczanki...może spotkanie? 12.06.07, 11:31
                      Ishka82, dlugo by opowiadac. W kazdym razie mielismy 3 podejscia. W
                      poniedzialek bylismy o 15:10. USC otwarty do 15:30 ale juz nas nie przyjeli. We
                      wtorek bylismy rano o 7:20. Nic nie zalatwilismy bo "sytem im padl" wtedy
                      ublagalismy (doslownie) pania, zeby wpisala nasz termin do zeszytu. Zgodzila
                      sie ostatecznie, ale targi trwaly dlugo. No i ostatecznie we srode rano
                      zalatwilismy formalnosci. Pani byla inna, niestety rownie niesympatyczna. Te
                      urzednczki z ktorymi mielismy kontakt, sa najbardziej niemile z jakimi sie
                      spotkalam w ciagu ostatnich lat (a troche urzedowych spraw zalatwiam).
                      Zachowuja sie tak, jakby robily nam laske, ze mozemy wziasc u nich slub.
                      Koszmar! Godzine slubu mamy na 11:30, troche wczesnie, ale szczerze mowiac mam
                      ich dosc i nie chce widziec wiecej tych kobiet.
                      Pozdrawiam :)
    • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 06.06.07, 16:09
      No to kto się dziś zjawi? Ja, Vobi i errata już potwierdziłyśmy. A reszta?
      • ishka82 Re: Bielszczanki...może spotkanie? 06.06.07, 18:00
        Ja idę :) Mam nadzieję, że mnie nie wystawicie i nie spotkam się sama ze sobą ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka