Dodaj do ulubionych

Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali

10.10.08, 08:50
Jesli spojrzycie na poprzedni watek bedziecie wiedzialy o co chodzi.
A chodzi o to ze chcemy isc do gazety/ program telewizyjnego w
ktorym opisza zachowania salonu mot a mot -zle zrobione poprawki,
brak krawcowej, straszenie policja itp itd. Czekamy :)
Obserwuj wątek
    • presto6 Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 24.10.08, 15:22
      mnie oszukali, dzien przed slubem dostałam sukienke, szarą, za duża, okropną!!!!! a miałą byc sliczna i nowa, masakra co sie tam dzieje, moj tel 665209567 mail presto6@wp.pl Aga B.
    • joasia7a Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 27.10.08, 12:18
      Mnie także oszukali !! joasia7a@poczta.onet.pl
      • tynqa83 Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 27.10.08, 15:22
        Bardzo sie ciesze ze w koncu znajduja sie osoby :) Czym wiecej nas
        bedzie tym lepiej :)
        • meewaa Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 28.10.08, 16:25
          To i ja się dołączę! Rok temu kupowała tam suknię moja siostra.
          Wybierałam z nią, byłam na przymiarkach, odbierałam, bawiłam się na
          ślubie. Suknia sprawdziła się na maxa. Przepiękna. Nie było osoby na
          ślubie, która nie gratulowałaby siostrze poza wyborem męża wyboru
          sukni!. Obsługa w sklepie bardzo profesjonalna, poprawki wszystkie
          ok. na suknie czekała 4 miesiące ale od początku wiedziałyśmy że
          tyle trzeba czekać i w każdym salonie się czeka jak kupuje się nowy
          model a nie z wyprzedaży.
          W tym roku czekam na nowe modele bo obecnie mają tam wyprzedaż a jak
          się pojawią rozglądnę się za moja suknią bo planuję ślub w sierpniu.
          Mojej siostry nikt nie oszukał, suknie mają najpiękniejsze w
          bielsku, klimat salonu jest niesamowity i polecam ten salon każdej
          mojej znajomej!

Bardzo chętnie wypowiem się o moich doświadczeniach w telewizji
          tynga 83 – chyba nie masz nic przeciwko??
          • 1grandma Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 28.10.08, 22:55
            podstawionych osobo przez ten salon niepotrzebujemy !!!!!!!!!!!!! to
            przeslij mi zdjecia na emaila tej pieknej sukni na weselu jak byla
            grandma@go2.pl a obsluga profesjonalna byla oczywiscie wołając ze
            zadzwoni po policje i darciem sie dzien przed ślubem i starą
            sukienka wiec darujemy sobie podstawione osoby z tego salonu. w
            innych salonach opowiadaja panie sprzedajace tam suknie ze
            przychodza do nich klientki z salonu mot mot w osttani dzien
            wybieraja sukienki bo sie niedoczekaly na swoje. jakbys byla
            niepodstawiona to bys wspolczula tym co w ostatni dzien przed slubem
            niedostaly od tego zakichanego salonu sukienki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            idz sobie do "telewizji trwam" z tymi bredniami!!!!!!!!!!
            • meewaa Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 29.10.08, 09:17
              A czy ja kogoś swoją wypowiedzią uraziłam? A niby czym, że
              powiedziałam na temat tego salonu prawdę tak jak było w przypadku
              mojej siostry?
              A dlaczego Ty mnie obrażasz?, insynuujesz jakiś spisek i co w ogóle
              ma do tego telewizja trwam?
              Kto niby nie dostał z Was sukienki na ślub? Ja takiego posta nie
              czytałam tutaj.
              A do jakich to konkretnie salonów rzekomo chodzą i kto konkretnie z
              wątku?
              A może to Ty jednak jesteś z konkurencji jednego z tych salonów
              skoro tak dobrze jesteś zorientowana że chodzą inne dziewczyny na
              dzień przed ślubem?

1grandma jesteś zacietrzewiona, wymyślasz jakieś historie
              niestworzone a z takim poziomem Twojej kultury osobistej jaki
              prezentujesz w poście poniżej to do swoich znajomych się zwracaj
              jak sobie oczywiście na to pozwolą bo ja na pewno nie
              • tynqa83 Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 29.10.08, 12:58
                meewaa - oczywiscie ze wypowiesz sie w telewizji bo jestes
                wlascicielka tego salonu (wiesz jest taka opcja ktora sprawdza ip z
                komputera ktorego zostal Twoj post wyslany i ja sobie to
                sprawdzilam..). Po drugie - tak latwo mnie nie odstraszysz od
                wejscia z wami na dorge nie tylko prawna poniewaz jak sie chcialam z
                Wami skontaktowac jak odbieralam suknie niestety byliscie zagrnica -
                mam nadzieje ze wakacje sie udaly i starczy wam sil do walki. Te
                slowa "Kto niby nie dostał z Was sukienki na ślub? Ja takiego posta
                nie
                czytałam tutaj.
                A do jakich to konkretnie salonów rzekomo chodzą i kto konkretnie z
                wątku?" swiadcza o tym ze jestes z tego salonu. Nikt kto by nie byl
                wlascicielem nie bylby zaintersowany takimi danymi. A ten
                tekst "1grandma jesteś zacietrzewiona, wymyślasz jakieś historie
                niestworzone a z takim poziomem Twojej kultury osobistej jaki
                prezentujesz w poście poniżej to do swoich znajomych się zwracaj
                jak sobie oczywiście na to pozwolą bo ja na pewno nie " pokazuje
                tylko o Twojej jakże niskiej kulturze osobistej pozdrawim :)
                • meewaa Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 29.10.08, 18:37
                  Następna mądra i wszystko wiedząca pani psycholog- kryminolog –
                  informatyk i znawca światowej mody. IP sobie sprawdziła i jej wyszło
                  że komputer z salonu.....eheehehhh stuknij Ty się dziewczyno
                  porządnie w główkę i się zastanów nad tym co mówisz. Jak masz taki
                  poziom kultury osobistej jak ten post co do mnie napisałaś to się
                  nie dziwię że ludzie ze sklepów po policję dzwonią.
                  Następna zacietrzewiona toleruje tylko te wypowiedzi, które są jej
                  na rękę a jak ktoś się wypowiedział nikogo nie obrażając to wmawia
                  że właściciel salonu. A Ty myślisz że właściciel takiego
                  prestiżowego salonu nie miał by co robić tylko z Tobą w dyskusję się
                  wdawać na forum.......brak słów.
                  • tynqa83 Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 29.10.08, 19:04
                    PRESTIZOWEGO - gratuluje sampoczucia. Prosze zmienic forum bo
                    naprawde nie mam ochoty odpisywac na Pani jakze niskich lotow i
                    obralizwe posty. Prestizowy to on byl 4 lata temu. Proponuje
                    zatrudnic wkoncu krawcowa i lepiej traktowac klientow. I prosze mnie
                    nie obrazac haslami "dziewczynko" "stuknij sie w glowke". Jest Pani
                    beszczelna. Natomiast bardzo się cieszę że wie Pani z kim rozmawiają
                    szefowie tego salonu (jeśli Pani ma choć trochę szarych komórek
                    zrozumie Pani aluzję).
                    • meewaa Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 29.10.08, 19:34
                      Lepiej porozmawiajmy o tym IP Pani ICE VENTURA psi detektyw 
                      A czy Ty wiesz co to w ogóle jest za skrót IP i co on oznacza??

Teraz to na pani, tak???
                      A wcześniej że brednie mówię, ze mam iść do TV trwam, ja niby tutaj
                      obrażam.......
                      Kombinujesz coś mi wmówić że właścicielem salonu jestem ale jak nie
                      wychodzi to mam forum zmienić???
                      Śmieszna jesteś dziewczynko i współczuję sklepom, w których robisz
                      zakupy.......
                      • 1grandma Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 29.10.08, 21:20
                        prestizowy salon naprawde smiechu warte to jest buda ktora nadaje
                        sie tylko i wyłącznie do rozbiurki a właściciele niech sie zajmą
                        sprzedaża na targowisku warzyw bo do sukienek slubnych niemaja
                        zadnego pojecia i niszcza dziewczyna biednym nerwy w najwazniejszym
                        dniu w zyciu!!!! pani wlascicielko zapewniamy pania ze jesli bedzie
                        sie pani pokazywac na targach slubnych w katowicachi w bielsku to
                        bedziemy tsac cale targi przy pani stanowisku i bedziemy mowic jaka
                        jestescie prestizowa firma wiec lepiej sie tam niewybierac zeby
                        wiecej ludzi sie niedowiedzialo jak oszukujecie dziewczyny!!!!
                        • meewaa Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 29.10.08, 21:36
                          1grandma Ty też próbujesz słomkę do bucików schować i na Pani
                          zaczynasz gadkę???
                          Już mam nie iść do telewizji trwam, już nie plotę bzdur?
                          A może to jedna i ta sama osoba z Was bo kultura osobista i zapędy
                          detektywistyczne na jednym poziomie.....
                          Wy naprawdę myślicie że z właścicielem rozmawiacie czy tylko
                          udajecie żeby swoją grę prowadzić?

Zastanawia tylko jedno: skoro to taka buda, która nadaje się do
                          rozbiórki to co Wy tam robiłyście wielkie damy i dlaczego właśnie
                          tam kupiłyście swoje sukienki ślubne na najważniejszy dzień w
                          życiu ???

Na tym kończę wypowiedź bo nie mam ochoty na jakieś wasze gierki i
                          szkoda mi czas marnować na tym wątku. A moje pytania potraktujcie
                          jako retoryczne.
                          • 1grandma Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 29.10.08, 21:45
                            pani czy nie pani nieinteresuje mnie widze ze nabierzaca czaisz co
                            na ciebie pisza na tym forum wspolczulabys dziewczyna co tak biedne
                            mialay a nienawijala przeslij mi na emaila zdjecie w swojej sukni cy
                            siostry czy kogos tam, bo chceby dac do telewizji jako urzekla mnie
                            twoja historia!!!! a na targach bedziemy stac i niedamy zeby inne
                            nabraly sie na taka firme ktora niezna sie na niczym!!!!!! a buda to
                            sie okazala dopiero myslalam ze super bedzie sukienka i wsyztsko a
                            tu taka lipa tyle nerwow a z twojej strony zero wspolczucia a tak
                            samo gadalas i najezdzalas wlascicielko jak chcielismy sukienke
                            wkoncu ten sam styl gadki wiec jak chcesz z znami isc do telewizji
                            to prosze bardzo zobacza ludzie znieczulice ktora jaja robi z
                            ludzi!!!
                            • tynqa83 Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 30.10.08, 00:56
                              1grandma Ty wiesz że masz rację jeśli chodzi o styl wypowiadania się
                              tej Pani, że pokrywa się ze stylem tego beznadziejnego salonu? a
                              teraz do meewy - no cóż w swoich ostatnich wypowiedziach tak bardzo
                              przemawia przez Panią gorycz, że pomyliła już Pani co kto napisał a
                              co nie... Przeszłam na Pani ponieważ jest Pani osobą w wieku mojej
                              mamy.. Ale zdaję sobie sprawę, iż o kulturze Pani nic nie wiadomo
                              czytając Pani wypowiedz (zażuca Pani wszystkim dookoła brak
                              wychowania i chamstwo - delikatnie mówiąc sobą nie reprezentując
                              nic..). No ale na szczęści mam nadzieję, że ma Pani resztki honoru i
                              już tutaj nic nie napisze. Bo szkoda naszych nerwów - już
                              wystarczającą ilość oderbała nam tam psia buda!@
                              • tynqa83 Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 30.10.08, 01:12
                                A tu takie małe inne linki a'propos tego salonu również w wawie (nie
                                tylko) - zapewne te osoby są również podstawiane ;)
                                forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=12038
                                forum.abcslubu.pl/viewtopic.php?p=58640
                                itd. nie bede przeklejac wiecej linkow bo wystarczy wpisac w google
                                nazwe tej firmy...

• koja06 Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 18.02.09, 19:36
                                  Witam,
                                  Widzę, że nie tylko ja zostałam oszukana.
                                  Sukienkę dostałam dzień przed ślubem w strasznym stanie. Poprawki krawieckie to
                                  chyba robiła ta 'blondi' która tam wtedy pracowała. (nie wiem czy jeszcze pracuje).
                                  ** suknie była źle przerobiona (krzywo skrócona, z dziurami przy gorsecie)
                                  ** halka dziurawa
                                  ** obsługa straszna (oczywiście na początku bardzo milutka ale później .....)
                                  ** haftki, które miały podpinać tren były takie malutkie, że po godzinie wyrwały
                                  się i zostały po nich tylko dziury....

Przez nich przeżyłam prawdziwy koszmar...
                                  Jeśli tylko chcecie nadal coś z tym zrobić, to proszę o kontakt
                                  kajo_r@interia.pl .... czekam na jakieś wieści...
                                  Pozdrawiam
                                  **
        • halotumaja dodam coś swojego 31.10.08, 11:15
          matko!!! ale tu się porobiło na tym forum!!!! współczóje takich fatalnych
          przeżyć dziewczynie która nie dostała dzień przed ślubem sukni takiej jak miała
          być.... PORAŻKA.
          Ja może nie miałam aż takiego przypadku ale byłam w tym salonie w zeszłym roku
          na jesień z siostrą i jakoś z miesiąc temu siostra była ze mną. I co? za każdym
          razem wyszłyśmy zdegustowane! Siostra mi odradzała pójście tam 2 raz ale się
          uparłam. Siostra szukała sukni w ecri lub blady róż na cywilny to takie
          brzydactwa wyciągała kobieta że pożal się boże..... A to że na tym forum ludzie
          fałszywie się zachwalają to normalka, sama doświadczyłam przy okazji szukania
          orkiestry! Można poczytać na moim poście. Co za ludzie..
          • kate.kate Re: dodam coś swojego 16.11.08, 22:10
            A ja kupiłam tam swoja suknię i nie miałam najmniejszych problemów.
            Chcały mi nawet dziewczyny robić poprawki na 2 dni przed ślubem...
            Jedyne co mi sie nie spodobało, to to, że przy takiej cenie sukni
            trzebe dodatkowo płacić za wypożyczenie halki.. Noale cóż poradzić,
            biznes to biznes
            • 1grandma Re: dodam coś swojego 17.11.08, 21:47
              a mogłabyś przesłać mi na emaila zdjecie swojej sukienki?? z salonu
              mot mot??
    • katarinaina Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 20.12.08, 19:25
      Proponuję zajrzeć tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44884&w=77766293&a=77766293
      albo tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48025&w=83321112
      • gocha2278 Re: A ja mam zupełnie inne zdanie 29.12.08, 08:37
        Jestem bardzo zadowolona z usług salonu, sukienke odebrałam pieć dni przed
        ślubem poprawioną tak jak miała być, wyczyszczoną i jeszcze dodatkowo pani
        odprasowała mi welon mimo że nie mialam kupionego w salonie !!!
    • girl201 Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 10.01.09, 22:04
      Tak na marginesie - salon 'Mot a Mot' już nie istnieje. Zmienił się właściciel i
      nazywa się teraz 'To Be Bride'.
      • mzawislak Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 22.01.09, 23:15
        A jednak istnieje. Byłam w nim kilka dni temu i myślałam o zakupie tam sukienki.
        Mówicie, że lepiej nie ryzykować? Sukienki mają ładne.. Ale rzeczywiście coś mi
        nie grało w wypowiedziach o podpinaniu trenu, dopasowywaniu sukienki itp.
        • eliza_84 Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 26.01.09, 20:21
          Ja też tam byłam bo schodziłam ostatnio cale bielsko po salonach.
          Ale to nie Mot Mot tylko Bride To Be bo wizytówkę dostałam. Suknie
          mają śliczne, zupełnie inne bo gdzie indziej to na jedno kopyto i
          tez się zastanawiam nad zakupem takiej srebrnej sukni tam . Ale o
          ten tren to nie dopytałam tylko wiem ze dopasowanie sukni jest
          gratis. Babka bardzo mila była i dobrze doradzała, a pójdę jeszcze
          raz przymierzyć i wypytam o ten tren jak podpinają :-)
          A Ty jaką przymierzałaś?
          • jjudith77 Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 27.01.09, 17:51
            Ja mierzyłam Rogers. Prosta ale bardzo ładna. Jest na stronie. Ale nie byłam
            przekonana, czy ten tren rzeczywiście będzie zrobiony, bo sprzedawczyni nie była
            przekonująca. Wystraszyłam się tych negatywnych opinii. Poza tym - dlaczego ze
            strony zniknęła większość kolekcji i pozostało tylko kilka sukienek?
            • 1grandma Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 27.01.09, 21:18
              dziewczyny jak niechcecie miec sukienki na swój ślub to zamówcie
              sobie u nich sukienke mówie poważnie!!!!!!!!!!
              • jjudith77 Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 28.01.09, 12:21
                Dlatego też zrezygnowałam z zamówienia u nich, bo się boję, że coś będzie nie
                tak. Chociaż rzeczywiście sukienki mają ładne. Szkoda.
                • 1grandma Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 28.01.09, 23:44
                  suknie maja bardzo ładne to fakt tylko szkoda ze tylko na internecie
                  i w salonie do przymierzenia a nie na własnym ślubie.
                  • whiteroses_pl Re: Mot a mot - zbieram dane osob ktore oszukali 29.01.09, 09:39
                    Witamy serdecznie,
                    W październiku otwieramy CENTRUM ŚLUBNE w Bielsku. Będziemy miec
                    kolekcje sukien ślubnych Jasmine oraz Miss Kelly. Jasmin wygrała w
                    roku 2008 nagrode za najpiękniejszą kolekcję sukien ślubnych na
                    sezon 2009/2010. Każda suknia, która ma w dodatkach kryształki - sa
                    to oryginalne kryształy Swarowskiego. Suknie są bardzo eleganckie i
                    wyjątkowe. Dodoatkowo jako jeydna w Polsce ma zasotosowany sytem,
                    który pomaga przymierzyć suknie paniom w każdym rozmiarze dopinając
                    ja do końca, tak że każda Panna Młoda będzie mogła swobodnie
                    przejsć się po salonie.
                    www.jasminebridal.com/J_1_1_1.aspx?
                    j_style_no=STYL20080821002&j_line_no=LINE20080821004&j_line_season=S
                    Dodoatkwo w CENTRUM ŚLUBNYM będzie możliwość od razu zakupu
                    bielizny ślubnej, butów, oraz wszystkich pozostały dodatków, jak
                    równeiz skorzystania z dekoracji sal, kościołów, wynajmu
                    samochodów, pomocy konslutnata ślubnego w zorganizowaniu całości
                    uroczystości. Będzie to jedyne takie CENTRUM w okolicy, gdzie Młoda
                    Para będzie miała możliwość zorganizowania całości uroczystości
                    praktycznie w jednym miejscu.

Zapraszamy Państwa serdecznie do odwiedzenia nas w październiku.
                    Oferujemy duże rabaty!!!
                    WHITE ROSES
    • pysia8202 Ciekawe ile prawdy w tekście o nowym włascicielu? 29.01.09, 19:33
      Pożyjemy zobaczymy. Ja tam nie kupię, ani żadna z moich koleżanek.
      Sama mam dwie koleżanki, które miały problem sama tam byłam
      interweniować.Świnie nic więcej.
      Pozdrawiam Paulina
      • eliza_84 Re: Ciekawe ile prawdy w tekście o nowym włascici 29.01.09, 20:06
        Wróciłam tam i jeszcze raz sobie przymierzyłam suknię. Wypytałam też
        o ten tren ale babka powiedziała że każdą suknie upinają na dwa
        sposoby, normalnie i potem od wewnątrz na tasiemki tak, że można
        regulować potem długość. Niczego podejrzanego nie widziałam ani nie
        usłyszałam tylko musiałam trochę czekać bo się nie umówiłam i były
        zajęte przymierzalnie. Na nieszczęście potem upatrzyłam sobie drugą
        suknie jeszcze i teraz się zastanawiam którą…. Na 99 procent tam
        jednak kupię taką srebrną lub złotą.
        • 1grandma Re: Ciekawe ile prawdy w tekście o nowym włascici 29.01.09, 21:07
          ja pisze o swoich doswiadczeniach a nie w nieuczciwy sposob a to
          jest roznica!!! ciekawa jestem czy pani by takie cos chciala przezyc
          przed wlasnym slubem!!! a podziwiam dziewczyny ktore decyduja sie
          tam kupic sukienke jak przeczytały tele opini nie wyssanych z palca.
          a nazwa sie musiala zmienic bo zadna by tam juz nieprzyszla dziwne
          ze z miesiaca na miesiac wlasciciel sie zmienil i w tym samym
          miejscu i te same sukienki i ten sam personel. Ja jak tam bylam
          pierwszy raz i przymierzalam i zamawialam suknie to bylam swietnie
          obsluzona ale strasznie juz policja w dzien przed slubem to juz jest
          szczyt wszytskiego jak chcialam swoja sukienke!!!!!!
          • 1grandma Re: Ciekawe ile prawdy w tekście o nowym włascici 30.01.09, 09:01
            teraz tak sobie myśle ze która bizneswomen zakładała by interes z
            sukienkami slubnymi w juz spalonym miejscu!!! ja osobiscie w zyciu
            bym nieprzejela interesu jako nowa wlasnicielka w tak spalonym juz
            miejscu z negatywna opinią!!!bo to odrazu negatywna reklama jest.
            jesli jest pani nowa wlasnicicelka to niech lepiej pani sobie zmieni
            chociaz miejsce tej dzialalnosci bo tamto jest spalone juz na
            wstepie bo kazda sie tam sparzyla.
            • eliza_84 Re: Ciekawe ile prawdy w tekście o nowym włascici 30.01.09, 19:47
              Dzisiaj tak sobie przeczytałam ten wątek od początku i przyznam
              szczerze że coś mi tutaj śmierdzi….nie z salonem, tylko z
              wypowiedziami 1 grandma. Nie obraź się dziewczyno, nie wiem co
              dokładnie Cię spotkało rozumiem że Cię źle obsłużyli i masz prawo
              się wypowiedzieć ale wmawiać to każdemu że nawet jak jest zadowolony
              z usług – to ze to nie jest tak bo na pewno był źle???
              Pisały tu dziewczyny że nie miały z tym salonem problemu a Ty im
              współczujesz i się dziwisz?
              Kupowałaś tam w tamtym roku suknie tak wynika z założenia wątku i
              cos poszło nie tak a skąd wiesz kto tam teraz pracuje i że ten sam
              personel???

Bardzo mi się podobają dwie sukienki tam i dlaczego mnie chcesz
              nastraszyć i odradzasz jak to w ogóle inny salon jest a nie Mot Am
              Mot.
              Zresztą schodziłam trochę tych salonów i nie wszędzie była miła i
              kompetentna obsługa a tam akurat nie mam zastrzeżeń co do obsługi
              mnie.
              Mój narzeczony jak przeczytał dziś te posty to powiedział że chyba
              jesteś z konkurencji po prostu skoro po roku wiesz kto tam pracuje…
              • 1grandma Re: Ciekawe ile prawdy w tekście o nowym włascici 30.01.09, 23:45
                z konkurencji ty kobieto chyc sie za glowe ciekawe co ty bys pisala
                o tym salonie jak bys dzien przed slubem niemiala sukienki???? ja o
                13 musialam w piatek dzien przed slubem szukac nowej sukienki co
                zazdroscisz mi???????????? pisze to zeby zadna dziewczyna tyle
                nerwow niestracila i łez co ja ale ty tego nierumiesz bo tak
                niemialas zamiast podziewowac ze napisalam o tym ze ostrzeglam inne
                zeby tak niemialy to ty mi od konkurencji wyjezdzasz wiem kto
                pracuje bo teraz mi zaliczke 800 zł dawali dlatego wiem !!!!!! a ty
                sobie zrob co chcesz z tym . ja swoje zrobilam ostrzeglam i nikomu
                nie groze bo po co chcesz to idz i zamow ale ja pisalam o swoim
                przypadku i dziewczyny ktora byla przedemna do mierzenia sukienki
                ktorej wogule nie bylo!!!!!! wierz czy nie a pozatym ja pisalam
                ze byla bardzo mila pani jak bylam tam pierwszy raz bez zastrzezen a
                sukienki sa piekne dlatego tam zamowilam sobie moja wymarzona
                sukienke !!!!!! ktorej potem wogule niewidzialam !!!! ale jak ty
                tego nierozumiesz i nie cenisz sobie czyis rad to trudno a
                niewpieraj mi tu konkurencji bo mnie szlak trafia ze ja mialam takie
                przezycia masakryczne dzien przed slubem a jakas ........ mi tu
                opowiada o konkurencjii darowalabys sobie takie komentarze bo
                niewiesz co przeszlam . a ty sobie zamawiaj tam nawe 10
                sukienek nic mi do tego a ostrzec przed oszustami powinien kazdy
                normalny czlowiek!!!
                • marcelinka1020 Re: Ciekawe ile prawdy w tekście o nowym włascici 19.02.09, 21:19
                  witam dziewczyny ja tak od pewnego czasu obserwuje waszego posta i jestem w
                  szoku co wy wypisujecie,ok miałas problem juz jest po olejcie to a nie jedna
                  druga od ......wyzywa no ludzie troche kultury,to jest forum ślubne...??
                  • 1grandma Re: Ciekawe ile prawdy w tekście o nowym włascici 19.02.09, 23:28
                    okej mogłam cie nieurzedzic ale jak bys ty to przeszla to bys
                    zrozumiala czemu sie tak na nich uparłam . i chcialam ostrzec
                    dziewczyny ale jak wolicie plakac przez nich w dzien przed slubu to
                    prosze bardzoo idzcie i kupujcie i przezyjcie to co ja!!!!!!
    • next.domi Re: Mot a mot 10.08.09, 19:48
      Czy to prawda że Mot a Mot się zwinął z Warszawy??????
      • sig-mat Re: Mot a mot 16.09.09, 19:33
        Czy to prawda ze ten salon juz nie istnieje? Czy white roses to nowa
        nazwa dla salonu mot a mot? Bylam tam ostatnio (ul.komorowicka)i
        zastanawiam sie czy to przypadkiem nie byl wczesniej salon mot a
        mot..
        • zespoltango WHITEROSES nie jest kontynuacją MOT A MOT 18.09.09, 07:03
          Witam.
          Whiteroses to konsultanci ślubni, którzy otwarli swqój salon.
          Nie mają z tamtymi nic wspólnego.

Pozdrawiam
          Grzegorz
        • whiteroses_pl Re: Mot a mot 18.09.09, 11:19
          Witamy serdecznie,

Salon Mot a Mot już nie istneiej w Bielsku od mniej więcej lutego
          2009 roku. My jesteśmy na rynku od ok 3 lat jako firma zajmująą się
          kompleksową organizacją uroczystości ślubnych www.whiteroses.pl a od
          sierpnia 2009 otwarliśmy CENTRUM ŚLUBNE ze sprzedażą sukien ślubnych.
          Jesteśmy jedynie w tym samym lokalu gdzie był kiedyś Mot a Mot. Tyle
          nas z nimi tylko łączy.

Dziękujemy zespołowi Tango za wyjaśnienie w poprzednim poście :)

Pozdrawiamy i zapraszamy!
          Centrum Śubne
          WHite Roses
          ul. Komorowicka 39
          43-300 Bielsko - Biała
          033 486 52 55

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka