karin.dsi 17.12.06, 22:55 Bo ja mam zamiar kupić naprawdę drobiazgi a w ogóle to zdać się na męża. Niech on decyduje co sprawi im przyjemność... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkajalenka Re: Co kupujecie w prezencie teściom? 18.12.06, 13:52 jego rodzicom: mamie- zetaw Nivea żel pod prysznic i balsam do ciala, tacie- dwie fajne koszulki, moim rodzicom: mamie- sliczny portfel i maly kalendarz do torebki, a tacie tez koszulki :)) Odpowiedz Link
monaliska1985 Re: Co kupujecie w prezencie teściom? 18.12.06, 16:09 my z teściami nie robimy prezentów. My bysmy dali, a oni tylko rączki wyciągają nic w zamian. Odpowiedz Link
maziala Re: Co kupujecie w prezencie teściom? 19.12.06, 11:32 U nas też teście nic w zamian, ale co tam, ja nie będę taka i oni na pewno coś dostaną jak zwykle. To że u nich nie ma takiej tradycji, czy cholera wie co, to nie mój problem. Odpowiedz Link
rozowa8 Re: Co kupujecie w prezencie teściom? 19.12.06, 12:20 Ja swojej podaruję wiadro piachu, żeby się do niego przyzwyczajała :-> Odpowiedz Link
karolinka123 hahaha:D 19.12.06, 12:27 dobre dobre:) my od tej Gwiazdki kupujemy baaardzo skromne, widzialam w Auchan pianke do golenia za 1,99pln :D dla "kochanego " tescia. Dodam ze on nie nawidzi pianki:) Dla tesciowej tez cos skromnego, a to dlatego, ze w poprzednie swieta zasmiala sie do mojego Meza " my ci kupilismy wode toaletowa za 4 zl".. i smiech, taki szyderczy, paskudny. Nie musze mowic ze mojemu M. sie przykro zrobilo, nie chodzilo o cene, tylko o smianie sie z tego... Odpowiedz Link
dorpyp NIC! 21.12.06, 14:40 nie kupuję nic, ponieważ przez dwa lata kupowałam, a oni nie. niby obdarowywanie jest lepsze niż byc obdarowywanym, ale uważam, że na prezent trzeba sobie "zasłużyc" całym rokiem. ONI NIE ZASŁUŻYLI. jeżeli już bym miała coś kupic to albo alkohol (bo tego to ostatnio nadużywają), jakieś perfumy (bo tego chyba nigdy nie stosowali), teściowi skarpety (bo od zawsze pamiętam go w skarpetach teściowej). Odpowiedz Link