Gość: thomas IP: *.*.*.* 25.07.01, 10:15 hej, dziewczęta jeśli któraś z was ma ochode przejsc sie dzis, jutro albo kiedys do kina, albo chocby na kawe, tak po prostu, pogadac, to dajcie znac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? 25.07.01, 10:46 Zgłaszam się jako pierwsz chętna. Jednak teraz wybywam z miasta na urlop - wiec jeśli propozycja będzie jeszcze aktualna w sierpniu z chęcią skorzystam z zaproszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 25.07.01, 13:28 jestem w wawie do konca wrzesnia. pewnie, ze w sierpiu tez chetnie pojde do kina. jak wrocisz, to sie odezwij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.wardynski.com.pl 25.07.01, 10:52 A jaki repertuar kolega preferuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 25.07.01, 13:10 w zasadzie to uwielbiam sf i fantasy, ale tego jest malo :(. ostatnio widzialem shreka i byl rewelacyjny. ogladam to, co wydaje sie byc ciekawe. czasem nie trafiam, wypadki sie zdazają. teraz wybieram sie na "poznaj mojego tate" do multi. wjazd za 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 25.07.01, 13:28 Shrek jest niesamowity, no nie? Też byłam na nim ostatnio. A co leci w kinach z fantasy i sf, bo Wiedźmin dopiero w sierpniu, a Tolkien w lutym? Pozdrawiam, Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 25.07.01, 14:22 nic nowego, same powtorki. np dzis jest piąty element. ale to juz pewnie widzialas. tak poza tym, to posucha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 25.07.01, 14:37 Widziałam, widziałam, i to nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 25.07.01, 15:05 no wlasnie, wiec z fantasy i sf to jest klopot. ale jesli lubisz komedie, to slyszalem, ze poznaj mojego tata *z de niro) jest naprawde niezle. w kazdym razie ja sie wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 25.07.01, 15:11 Lubię, lubię, ale cholera na razie dni mam pozajmowane, jutro zresztą też się wybieram do kina ze znajomymi. A o Poznaj mojego tatę nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKITA2 Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 25.07.01, 15:15 Ronja DEZERTERZE mam Cię - wracaj do jednostki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 25.07.01, 15:30 Generale, przerywasz mi tu elegancką rozmowę na temat aktualności kulturalnych... A sama nas osierociłaś!!! Złożyłam więc mundur w kostkę i służy mi za poduszkę. Koń bąki zbija. Co tam u Ciebie? Miałaś urlop czy co? Jak Ci się żywot toczy? Serdecznie pozdrawiam starą wiarę!!! Baczność! Spocznij! Kolejno odlicz! "Ułani! Ułani! Malowane dzieci! Niejedna panienka za wami poleci!" Ronja-Kombatant PS Psssyt... Thomasie, ja nie znam taj pani. Po prostu lekarz nie kazał się sprzeciwiać! Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? 25.07.01, 15:39 to ja NIKITA w związku z rozszyfrowaniem mojej osobowości przez wroga musiałam zmienić tożsamosć od teraz jestem agent mirinda - podzrawiam również wakacji nie było ukrywalam się w okopach na Majorce -jak tam zarazka znalazła się ? bardzo ale to barzo tęskniłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 25.07.01, 15:53 No, proszę, pod tym srogim nickiem nikita ukrywało się takie slodkie dziewczę mirinda. Co do Zarazki to zdradzę Ci, Że to właśnie on posłał ostatniego posta na nasz wymarły wątek Jestem... Ach, to z Ciebie takie ziółko? Ukrywasz się pod coraz to nowymi nickami? Ciepło na Majorce? Opaliłaś się? Pozdrawiam, Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 25.07.01, 16:27 piekna pogoda -taka jak u nas /hi hi hi/ no ale widze że za miast zamiast szorować kamasze chcesz się wybrac się do kina masz pozwolenie starego generała! tylko oczywiście musimy dojsć do porozumiena co do dat bo ja również bym chciała się spotkać z TYM DOWAŻNYM........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 195.116.106.* 25.07.01, 17:09 Hey Mirindo! Tak umyslem swym waskim probuje sytuacje ogarnac, czyzby cud jakowys i niespodziewanie plynna zamiana koli w mirinde nastapila?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 25.07.01, 17:38 łe, to wy sie w jakies wojsko bawicie! fajnie! można sie przyłączyc pliz... moge byc majtkiem od szorowania pokładu. ale od razu mowie, czasem bede wychodzic do kina, ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 23:16 to kiedy nastepne wyjscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 26.07.01, 07:54 Generale o imionach zmieniających się jak kameleon, jakiś podpułkownikk Thomas nam się tu melduje... A może tak zbiorowe wyjście do kina? Z poważaniem, Kombatant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 195.116.106.* 26.07.01, 08:22 Odradzam takich zbiorowych wypadow! Taka druzyna, nie wspominajac juz o plutonie, to zalosna zbieranina zoldactwa, zdolna zepsuc klimat najprzyjemniejszego seansu filmowego ;) Z wyrazami szacunku plut. pchor. rez. G.N.U. PS Pozdrowienia dla por Thomasa z P-nia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 26.07.01, 09:19 Witam wszystkich! Dla tych nie wtajemniczonych - to ja wasz generał ups... teraz tajny agent Mirinda. Nabór do naszego oddzału ciagle trwa przyjmujemy wszystkich Jajcarzy i Jajcarki /hi hi / Co do zmany mojej osobowosci to już zapowiadam że jest ostateczna. Jak tam moi wojownicy wyspaliście się ? Meldować mi sie tu po koleiii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 26.07.01, 09:49 Wróciłam wczoraj po północy do domu, więc tak trochę nie bardzo się wyspałam, ale na rozkaz MELDUJĘ SIĘ!!! Czuję się prawie jak Helga z Allo allo. Pluton, baaacznOŚĆ! KOOOlejno ODLICZ! Spocznij! Na wprost do raportu patrz! Podporucznik Ronja-Kombatant melduje pluton pijaków wyborowych na porannym apelu! Stan liczebny ???, widzów ???! A Ty generale? Jak tam wyspałaś się? Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 09:45 czesc, to ja nowy czlonek odzialu! cieszem sie, ze juz zostalem porucznikiem :) jesli idzie o zbiorowe wyjscia do kina, to jestam za. zawsze i wszedzie. jak general odpowiednio zmobilizuje oddzial, to klimatu w kinie nie popsuja. w koncu to elitarna(?) i zdyscyplinowana(?) jednostka. krotkie pytanie do gnu - czemu zakladasz, ze jestem z P-nia? skad ten pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 26.07.01, 09:53 Co to za znaki przy - elitarna i zdyscyplinowana? Smiesz wątpić że tak nie jest? Jak dam haslo wszyscy do domu po wiaderka i łopatki - o 13 spotykamy się w piaskownicy u mnie przed blokiem to nie ma że boli wszyscy się pojawiaja. A tymbardziej jeśli spotykamy się na piwku za samem. Jak widać jestem świetnym dowódcą !!! A Ty jako nowy powinieneś chyba zorganizować jakaś impreze by się ze wszystkimi przywitać dac buzi itd. itp. Co do wspolnego wyjścia do kina - to planowany termin połowa sierpnia - I BEZ DYSKUSJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 26.07.01, 09:58 Ale może nie być dokładna połowa sierpnia? 15 i 16 może mnie nie być... Nie mam wiaderka, mogę przynieść foremki? A ciufcię i bąka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRINDA Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 26.07.01, 09:58 Widzę że Ronia zwalila zwłoki z wyra to dobrze! Ale gdzie reszta? Jeśli chodzi o to czy sie wyspałam to oczywiście NIE!!!!! Jeśli do godziny zero zero się romansuje a to sie zdarza nawet na moim stanowisku to niestety nie ma czasu na sen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 26.07.01, 10:01 Ronia Ty gaduło czy nie możesz poczekać ąż Ci odpisze tylko cały czas nadajesz i nadajesz. Przecież wróg możwe nas przez to namierzyć! Co do foremek to owszem kilka nowych się przyda- a jakie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 195.116.106.* 26.07.01, 10:14 Kompania bacznosc, kompania spocznij! Sory za zamieszanie, tzn pozdrawiam oczywiscie i Ciebie thomasie, ale tamte poprzednie pozdrowienia to byly dla por. Thomasa, ktory byl przez krotki czas d- ca mojego plutonu w P-niu wlasnie. Pomyslalem sobie, ze jezeli korzysta z sieci i moze przebywa na portalu gazety.pl to nalezaloby go pozdrowic. Pozdrowienia dla reszty kadry, tym razem tej portalowej, z gen. Mirinda oczywiscie na czele!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 09:59 nie, nie, nie wątpie... skąd, jakze bym smial, jeszcze jakas fala by na mnie napadla, albo co. jestem normalnym zolniezem i slucham swoich dowodcow ;) a impreze to sie zorganizuje, zaden problem. powiedzmy dzis o 15.00 w twojej piaskownicy. wezme ze soba foremki, takie fajne mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 26.07.01, 10:04 Oczywiście zorganizujesz jakieś napoje chłodzące i dla każdego po lizaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 10:07 cos sie znajdzie, ukradne ...ooops, pozycze po jakies z firmy. mam taka duza foremke, wiec zrobie jedna babke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 26.07.01, 11:08 Gdzie się towarzystwo podziało? Zbiórka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 26.07.01, 11:09 A może znajdziemy jakąś budowę i pójdziemy pobawić się między górami piasku, żwiru, otwartymi kanałami i dźwigami? Pamiętam jak moja mama cudem wyszła z okresu dzieciństwa mojego i mojego rodzeństwa bez siwych włosów. Szalenie lubiliśmy się włóczyć po budowach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 12:24 wszyscy dzis swietuja imieniny anny. ja sie przed chwila naopychalem tortu i sernika. a nie bylo mnie dlugo, bo siec nam padla. pewnie w armii sie to nie zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 26.07.01, 14:06 sieć to chyba wszystkim pada bo ja żeby się do was moje OWIECZKI odezwać to 1.5 godziny się staralam - widzicie jak o was dbam p.s. Jeśli chodzi o budowę to w Warszawie rozbudowywuja Woloska i tam jest dużo miejsca do zabawy Ty Tomas czy jaka tam masz żarłoku ksywę - jak możesz tak beszczelnie tu gadać co tam konsumujesz jak my musimy na suchym prowiancie /sucharki i te sprawy /żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 14:17 znam rozkopana wołaską, mozemy sie tam na babki z piasku umowic, bede mial blisko. a dzis to nawet zamek z fosą mozna bedzie postawic. tylko trzeba zalatwic kawalek drutu na jakis piorunochron, co by w nas nie walnelo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 26.07.01, 14:20 A są góry piasku do skakania z nich na dół? Ostatecznie wiadukty też mogą być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 14:26 gor piasku nie ma, ale jest kladka dla pieszych. i do tego jaka! jak skoczysz na dol, to do gory mozesz wiechac windą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 26.07.01, 14:49 Na budowie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 26.07.01, 14:57 ?nieprawda on coś kituje ja tylko z najświeższych wiadomości dzisiaj widzialam kupe fajnych rurek w których można się kimnać popołudniu i taki wielki dół gdzie jest ze dwadzieście cm wody ale odjazd no nie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 15:05 na samej budowei nie, ale zaraz obok ale fakt, troche mi sie pokrecilo - z tego wiaduktu to mozna tylko na asfalt skakac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 15:10 na samej budowei nie, ale zaraz obok ale fakt, troche mi sie pokrecilo - z tego wiaduktu to mozna tylko na asfalt skakac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 15:28 na samej budowei nie, ale zaraz obok ale fakt, troche mi sie pokrecilo - z tego wiaduktu to mozna tylko na asfalt skakac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 26.07.01, 15:43 No, dobra, Mirinda uwierzyła, nie musiałeś jej aż 3 razy przekonywać, a ja Ci wierzę na słowo, bo na Wołoskiej już dawno nie byłam. A w rurkach można się bawić w chowanego? A w błocie buty zostawiać - bo tylko takie jest fajne do zabawy? A w wodzie możemy się pobawić w topielców i ratownika, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 15:47 ja 3 razy tego nie pisalem, ale nasza siec dzis znowu gupieje i rozne cooda sie zdarzaja. przed chila na przyklad wyrzucilo mnie z sieci i zniknela mi tapeta. a takiego fajenego shreka mialem! ps - czy te rurki do spania to mozna na noc wynajmowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 26.07.01, 15:51 Żartowałam... Mi też sieć wariuje, chyba wpadła w depresję... Masz Shreka w komputerze? A osiołka-Sthura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 15:55 mam shreka, osiolka, ksiezniczke i jescze ta mala czerwona paskude co to biedne ciasteczko z lukrowanymi guziczkami meczyla (tfu!). mam tez smoka i nie zawacham sie go uzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 26.07.01, 16:02 mam shreka, osiolka, ksiezniczke i jescze ta mala czerwona paskude co to biedne ciasteczko z lukrowanymi guziczkami meczyla (tfu!). mam tez smoka i nie zawacham sie go uzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 26.07.01, 16:20 tu genrał - do jutra bo moja zmiana już lwadrans temu się skończyła! kolorowych snów i obowiązkowo obejrzeć dobranockę bo jutro was z tego przepytam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 27.07.01, 08:25 Dobranocki nie miałam okazji obejrzeć, ale w jakimś sklepie widziałam, że leciała Misja profesora Gąbki. Znam to na pamięć na wyrywki, więc można mnie odpytywać... Od wczoraj przybyło trochę wody w stolicy, więcej miejsc do zabawy! Pobawimy się w plażę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 27.07.01, 09:50 ja jestem dzisiaj cierpiacy na syndrom dnia drugiego, ale do popoludnia mi przejdzie, wiec mozna pobawic sie w nurkow. wezme ze soba ponton, nadmuchiwane motylki na ręce i kalosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 27.07.01, 09:55 A deskę do pływania, rurkę do oddychania i okularki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 27.07.01, 10:05 nie wiem co sie dzieje, znowu powiela moje posty... deski do plywania nie mam, moze byc do prasowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 27.07.01, 09:59 ja jestem dzisiaj cierpiacy na syndrom dnia drugiego, ale do popoludnia mi przejdzie, wiec mozna pobawic sie w nurkow. wezme ze soba ponton, nadmuchiwane motylki na ręce i kalosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 27.07.01, 10:04 ja jestem dzisiaj cierpiacy na syndrom dnia drugiego, ale do popoludnia mi przejdzie, wiec mozna pobawic sie w nurkow. wezme ze soba ponton, nadmuchiwane motylki na ręce i kalosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 27.07.01, 10:55 Dzien dobry obiboki! pytanie pierwsze --WYMIEŃ CHOCIAŻ JEDNEGO PRZYJACIELA KANGURKA Z WCZORAJSZEJ DOBRANOCKI kto pierwszy odpowie ma wolny week-and ! kto nie zna odpowiedzi szoruje szczoteczką do zębów cały korytarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 27.07.01, 12:47 Cholera, kangurka obejrzałam wczoraj tylko do momentu, jak to kangurek pochodzi z dalekiej Australii, ale mieszka w ogrodzie zoologicznym, z którego wychodzi na częste wycieczki i poznaje coraz to nowych przyjaciół. Właśnie zachwycałam się nad pastelami świata otaczajacego kangurka, gdy zakończyłam sprawę w miejscu, gdzie byłam i musiałam wyjść. Nie mogłam dokończyć bajki, buuuuu... Strzelam: łoś! Mam przy sobie tak się składa szczoteczkę, idę więc czyścić, to się u mnie w biurze zdziwią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 195.116.106.* 27.07.01, 13:27 A na czeskiej tv wieczorami dają Wodnika Szuwarka! Wzruszyłem się oglądając, ehhhh że też czeskiego nie znam :( Przydałby się kiedy Opowieści z mchu i paproci pokazywać będą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 27.07.01, 13:43 Ronja - nie zaliczyła i czyść pozadnie ten korytarz bo SPRAWDZĘ!!! Gnu - co to za zmiany temetu?????????????? To ja tu zadaję pytania - znasz przyjaciół kangórka czy nie ???? Jak nie to fru po szczoteczkę do zębów i dołłącz się do w/w nieogladacza - częsciowego ogladacza dobranocek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 195.116.106.* 27.07.01, 13:52 No bo nie znam przyjaciół kangurka, nie mogłem patrzeć na tę mordkę jego, zza krat spoglądająca, a nie wiedziałem, że on tak wyskakiwać na wolność może, przełączyłem na inny kanał, bo wrodzona wrażliwość nie pozwalała mi tego koszmaru dłużej oglądać! A tak przy okazji, to po co dwie osoby na korytarzu, ja mogę pisuary wymyć?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 30.07.01, 09:52 czesc brygada, gdzie tak rano w poniedzialek sie podzialiscie? ee, pewnie jakis urlopik, plaza, morze, babki z piasku, zamki z fosami, plastikowe lopatki i lody na patyku... niektorzy to maja dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 09:57 ZBIURKA!!!!!!!! PROSZĘ SIE MELDOWAĆ ! I SPOWIADAĆ CO ROBILIŚCIE JAK WAS NIE BYLO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 30.07.01, 10:16 BACZNOSC! melduje sie na rozkaz. zawiadamiam, ze korytarz szczoteczka wyczyscilem. szefowa patrzy na mnie teraz jak na jakiegos swira, pewnie za niedlugo bede mial jakies badania. ale to nic. szykujcie lopatki i wiaderka, dzis wieczorem budujemy most przez wisle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 10:38 Słuchaj Thomas - niestety ale w niedługim okresie będzie koniec naszej znajomości Dlaczego???? Bo Ty sobie zamierzasz układać życie na boku - a ewentualne związki są dozwolone JEDYNIE w ramach naszego oddziału! Więc sie zastanów co dla Ciebie jest ważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 30.07.01, 10:47 He, he, jakieś małe wtrącanko do pożycia intymnego podkomendnych? Jak mnie nie było: -piłam, -jadłam, -spałam b. niewiele, -pływałam! -żeglowałam, -spacerowałam, -próbowałam bawiś się z nowo poznanymi ludźmi w wojsko, ale z jakiegoś niezrozumiałego powodu pukali się w głowę i odchodzili...:) Słowem byłam na Mazurach!!!!!!! A korytarz już jest brudny... Ciekawe przy okazji jest czy nasza generał nie wije sobie gniazdka gdzieś na boku... Z opalonym pozdrowieniem, Ronja-Kombatant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 10:51 No wiecie COOOOOOOOOOOOOO????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 30.07.01, 11:04 Generale, i skąd to zdziwienie w Twoim głosie? Wierna oddziałowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 30.07.01, 10:56 coz to generale, czyzbym wyczuwal nutke zazdrosci...? a w to ze jestes mila, inteligenta, czula, zabawna, pracowita, uczuciowa, zaradna, piekna i delikatna to ja nie watpie. ale skoro nie moge miec zwiazku poza oddzialem, to twoim moralnym obowiazkiem jest wyznaczyc mi czlokinie naszego odzialu na zone (no dobra, na razie na przyjacolke). czekam zniecierpliwiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 11:05 oczywiście ! Zgadzam sie ze wszystkimi walorami jakie wymieniłes - oczwiście jest ich całe stado więcej ale mam nadzieję że przy następnej okazji zapiszesz pół monitora co do kandydatek to uważam że jak na początek to moja osoba jest najstosowniesza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiście nie przyjmuję odmowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 11:06 a zazdrosna oczywiście że jestem!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 11:36 rozumiem że mogłęś dostać szoku po przeczytaniu takiej wiadomości ale przydałoby się żebyś się odezwał bo może trzeba Ci oddychanie usta- usta zrobić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 30.07.01, 11:38 wszystko fajnie, ale nie wiem, czy jest mozliwy staly i trwaly zwiazek miedzy supergeneralem a zwyklym zolniezem-smiertelnikiem. taki mezalians nie bylby dobrze przyjety. w zwiazku z tym postuluje o natychmiastowy awans do stopnia przynajmniej MEGAadmirała floty gwiezdnej armii naszej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 30.07.01, 11:41 te usta-usta brzmia zachecajaco :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 12:00 jaki związek??????????? ja myślałam raczej o jakimś romansie - przecież muszę Cię sprawdzić - na polu walki jesteś leniwym żołnieżem - a jak w związku? co do awansów to kobiety lubią dostawać prezenty- a nie Ty jeszcze nie zacząłes ze mną <chodzić> a już coś chcesz cos mi się wydaje że jesli między nami zaiskrzy to będę wykorzystywana a tego nie lubię więc może teraz Ty mi coś zaproponujesez???????? brzmi zachęcająco - ale nie napisałeś że Ci to potrzebne - więc teraz usługa medyczna sie już przeterminowała i jedynie moge usta posmarowac Ci gencjana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 30.07.01, 12:16 ojej, jestes drobiazgowa i czepiasz sie slowek. zwiazek czy romansik, co za roznica. ale jak ci tak zalezy, to mozna to nazwac romansikiem ty moj sloneczny promyku, ktory rozjasnia moj swiat, napelnia go niezmierzonym cieplem i radoscia, wonią i szczesciem tak nieprzebytym i tak nierzeczywistym, ze boje sie, ze to tylko sen, ktory nigdy sie nie zisci :) ty moj kwiatku majowy w chlodny ranek okryty rosą, ktorej kropla moglaby posluzyc za caly swiat, gdybys choc jedna chciala mnie, nedznego smiertelnika, obdarowac. ty moj slowiku o glosie tak niebianskim, donosnym, a jednak cieplym i pelnym wyrazu i glebi, o spojrzeniu wnikliwym i ufnym wypelnionym radoscia zycia i checią obdarowywania miloscia :) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 12:25 bylo miło tylko nie mów tak do mnie przy żołnierzach cmok cmok - buziaczki odemnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 30.07.01, 12:26 O, cholera, to widzę, ze nie pójdziemy zbiorowo do kina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 12:39 przykro mi ale chyba nie ! ale w piaskownicy to zawsze możemy sobie poplotkować chyba że Thomas okaże sie zazdrośnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 30.07.01, 12:43 mirinda, co sie tak irytujesz, pogadac sobie nie mozna? przeciez wiesz, ze jestes dla mnie jedyna i nigdy wiecej z zadna nic nie bedzie! to na 110%! poza oczywiscie naszym oddzialem, tu, jak rozumiem, wszystkie przetasowania sa mozliwe, prawda? wiec zbiorowe wyjscie do kina jest nadal jak najbardziej mozliwe :) potem proponuje zbiorowe zabawy w piaskownicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRINDA Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 12:47 tY ZDRAJCO BAJERANCIE DWULICOWCU!!!!!!!!! KONIEC Z NAMI ALBO JA ALBO ŻADNA INNA!!!!!!!!!!!!!!! I JA CI DAM POTASOWANIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 30.07.01, 12:57 spokojnie mordko, nie ma co sie tak stresowac. jestem monogamista (na 100%), a to byl tylko taki test, bo chcialem sprawdzic czy ci na mnie zalezy. widze, ze tak :) wiec od tej chwili, jesli tylko mi pozwolisz, bede tylko i wyłącznie TWOJ! sloneczko moje, mam nadzieje ze mi wybaczysz i nie bedziesz chowac urazy :) to co, dzis wspolnie tance w kaluzy? moge ci pozyczyc kalsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRINDA Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 13:03 i myślisz że taka imprezą mnie udobruchasz??????? lepiej zacznij odkładać juz na kwiaty!!!!!!!!! to kiedy się spotykamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 30.07.01, 13:19 specjalnie dla ciebie, zamiast isc na lunch, ide teraz na pobliska polanke zebrac bukiet pieknych polnych kwiatków :) dostarcze ci je dzisiaj mailem, a spotkac sie mozemy od jutra w dol, bo dzis ide na firmowa impreza (romumiesz, a lot of papu i piciu za friko!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 13:23 Mam nadzieje że dojdziemy w tej kwesti do porozumienia co do imprezy to zabierz ze sobą lobdówke turystyczną to morze do domciu uda Ci się cos wyniesc albo na kompanię przyniesiesz - wiesz że wojsklo biedne jest 0- wwięć pomyśl o nas ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 30.07.01, 13:21 Ja od zbiorowego kina nie odstąpię, miała być połowa sierpnia, więc proszę bez hipokryzji, generale. Zazdrosna być nie musisz, bo ja jeszcze w życiu nie odbiłam żadnej faceta, gdyż coś tak niepotrzebnego jak honor mi nie pozwalał. I co to za odstępowanie od powinności dowódczych??? Czuję rozsypkę w oddziale! A zadania i rozkazy na dziś? Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 13:30 Ronia Ty się lepiej ukrywaj bo jakiś amancik Cię poszukuje na forum szukam męża Kryję Cię jak moge ale wiesz co potrafi zrobić facet z kobietą! co do wspólnego wypadu w połowie sierpnia też nie mam nic przeciwko do tej pory już poznam /mam nadzieję Thomasa/ i może Ci oddam ten egzęplarz w spadku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 30.07.01, 13:34 teraz to sie czuje odrzucony i urazony :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 13:36 to wiesz jak ja się czułam ajk wspomniałeś o potasowanieu tylko że ja czulam 1999999999999999999 razy gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 13:38 lepiej się teraz nie klócić bo chyba Ronia będzie potrzebowała by ruszyć jej z odsieczą podałam jednemu jak mi się wydaje szpiegowi o krypto. Srzyga nasze namiary i jak tu wpadnie i będzie podskakiwał to Ty THomas dasz mu w ryja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: Strach się bać. IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 13:46 Po pierwsze primo przychodzę z pokojowymi zamiarami więc proszę mnie nie bić. Po drugie primo nie jestem amancikiem tylko kobietą. Po trzecie primo czuję się z lekka nieswojo zabierając głos na wątku tak intymnym (wyrzuty mirinda-thomas i thomas-mirinda), ale misja misją, pal sześć. Po czwarte - wszyscy kochamy Ronję i chcemy jej dobra. Właśnie dla jej dobra chciałabym zapytać generała mirindę, a być może i thomas się wypowie o przeszłość Ronji. W naszej krainie, gdzie kątem zamieszkuje i tajne nauki pobiera, została oczerniona przez niejakiego G. o szpiegostwo. Prowadzę śledztwo w tej sprawie, jako jej wierna przyjaciółka i współbiesiadniczka. Ronję czeka rozprawa sądowa i kto wie co dalej. Raz jeszcze apeluję o współpracę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRINDA Re: Strach się bać. IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 13:54 słuchaj Strzyga jeśli posiadasz jakięś bliższe informacje odnośni posądzenia mojego podwładnego o szpiegostwo to wal dostanie pan G w ryja od naszego agenta do takich zadańThomasa i mu się odechce glupot gadać co do moich związków z w/w agentem to lepiej nie zagłębiaj się w ten temat bo jestem bardzo zadzrosna i moge być niebezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Strach się bać. IP: *.*.*.* 30.07.01, 14:05 TAK JEST! Generał ma racje (jak zawsze zreszta)! Jak panu G sie cos nie podoba to w ryja moze zarobic! z lewego sierpowego go poraktuje, a potem buch z nogi a na koniec dostanie z lokcia w oko a jego nedzna glowe nadziejemy na pal i bedziemy wokol niej tanczyc dziki taniec zwycistwa :) PS - oh jej, jak ja lubie jak kobiety sie o mnie bija! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Strach się bać. IP: 212.244.252.* 30.07.01, 14:17 Widzę, że sprawy wartko płyną... Po pierwsze secundo: cieszę się, że mnie kochacie, ja Was też. mimo tego nizdecydowanego acz drażniącego posądzania mnie o Bóg wie co, Po drugie secundo: zamiast bicia pana G., którego mimo oszczerstw lubię, bo mi załatwił nienależący się urlop ( a jak nie cofnie oskarżeń to się po prostu obrażę), znajdźmy sobie kogoś jeszcze innego do wlania, do czego i pan G. będzie mógł się przyłączyć, więc i wszyscy się wyżyją, i owca cała, Po trzecie secundo: umówmy się jeszcze bardziej zbiorowo do kina Po czwarte secundo: dzisiaj fala kulminacyjna w Warszawie, więc plac zabaw przenieśmy nad Wisłę, i wody, i piasku dużo:) Po piąte secundo: "Do lata , do lata, do lata na koniu będę szła" albo: "Moi przyjaciele, moi przyjaciele, moi przyjaciele, pijcie zawsze ze mną!" A w ogóle, to mój koń jest nadal nieochrzczony, więc zróbmy pędem te chrzciny i nawalmy się hurtem zamiast obijać komuś ryja! Thomasie, nie drżyj, nie skorzystam z pozostawionych przez Generała odpadków, nawet jak by mi kazał! Nie zagrażam więc Twej cnocie, mimo że używasz pięknej poetyckiej prozy! Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: Strach się bać. IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 14:13 Nie podobaja mi się warunki generała Mirindy. Ja mam wszystko wyśpiewać, zdradzić przyjaciela G., na łup barbarzyńskim wojownikom wydać i jeszcze nic się nie dowiedzieć na temat Rońki? Chyba będziemy musieli ją osądzić bez świadków. Wyniki procesu na pewno opublikują poczytne dzienniki. W kwestii Thomasa czuję się poinstruowana i omijam go szerokim łukiem. Czy generał zdejmie bokserskie rękawice i zasiądzie przy stole do rozmów czy obstaje przy swoim? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Strach się bać. IP: *.*.*.* 30.07.01, 14:25 1. Ronja - dziekuje za nazwanie mnie odpadem. doceniam twa szczerosc bezdenna. 2. w kwestii hurtowego nawalenia sie a nie walenia po ryju to jestem za. zaniedlugo jade do czechow i moge przywiesc cos dobrego i niedrogiego. 3. kolega G niech juz teraz czuje sie bezpiecznie, podpisalem przed chwila memorandum na niebicie go w ryja na najblizsze 2 tygodnie. potem moze byc na stale, ale to sie jeszcze zobaczy. 4. mirinda najdrozsza, wiem, ze nie mozesz zyc beze mnie, ale chyba moge miec innych znajomych (i znajome)? tak tylko chce sie upewnic. 5. a konia, ronja, mozesz nazwac conan albo czarus albo najlepiej zygmunt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: Strach się bać. IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 14:32 Tak, tak, tak, chodźmy do kina!!!! A potem prosto do piwniczki G. Koń imię ma już wybrane, czekamy tylko na księdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Miły odpadzie! IP: 212.244.252.* 30.07.01, 14:36 Odpadem zamierza nazwać Cię generał, o ile dobrze zrozumiałam, kiedy Cię już porzuci. Ale nie przejmuj się, każde słowo może być pieszczotą! Rumak mój już został nazwany na wątku "Czary rzucam, uroki, zdejmuję, tanio" takim skomplikowanym imieniem, że nie potrafię go sobie przypomnieć. Gramy w makao? Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: Strach się bać. IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 14:28 jako wodz plemienia siadam do okrąglego stołu z bladą twarzą ale mam na uwadze ze nie można jej ufać więc czekam Srzygło biła na Twoje pytania i wątpliwości - i nie licz że wszystki Twoje problemy zostana rozwiazane! zapalmy fajkę pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: Strach się bać. IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 14:36 Od razu widać, że general spuścił komuś klasyczny wpier... bo się ślicznie odprężył. Musimy prędko schwytać jeńca i trzymać go w tym celu - dla równowagi psychicznej Mirindy. Zatem zasiadam i fajkę podaną pykam. Generale - jak to było z tym przewrotem na Kubie?... Czy Ronja brała w nim udział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: Strach się bać. IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 14:38 może za nim kilka tajnych informacji Ci podam to powiesz coś o sobie ? skąd jesteś kim jesteś i z czym przybywasz jakie masz dary dla naszego plemienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: Strach się bać. IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 14:51 Moje kompletne CV do wglądu w archiwum wątku "Czary rzucam". Jestem Strzyga z Moczydeł Wschodnich, sąsiadka G., znajoma W., korepetytorka Ronji. Jako dar dla wodza przynoszę cztery skrzynie ptasiego mleka w czekoladzie, najwyższej próby, spadło z nieba dziś o świcie, sama zbierałam. To może wypijmy za tę setkę? Postów sto minęęęęęło jak jeden dzień czy będzie sto następnych któż to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Strach się bać. IP: 212.244.252.* 30.07.01, 14:40 Ja???????? W Zatoce Świń? Ach, Boże, o co mnie posądzją! Widzisz i nie grzmisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Strach się bać. IP: 212.244.252.* 30.07.01, 14:43 Cięcie! Minęliśmy setkę! Z tej okazji spełnijmy toast, odśpiewajmy gromkie sto lat i: "Niech nam gwiazdka pomyślności Nigdy nieeee zagaśnie! A kto z nami nie wypije, Niech pod stołem zaśnie!" Akcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: Strach się bać. IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 14:46 z tej okazji jak się kiedyś w koncu spotkamy stawiam wszystkim moim żolnierzykom po małym piwku!!!! p.s. Thomas - gdzie kwiaty dla mnie z okazji naszej pierwszej rocznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Strach się bać. IP: 212.244.252.* 30.07.01, 14:56 Dowódca rozpijający oddział!!!!!!! A czy Ty wiesz Generale, że za nietrzeźwość w czasie służby grozi żołnierzowi kara pozbawienia wolności do lat 2? Wietrzę podstęp: czy ty działasz na naszą niekorzyść? Wietrząca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: Strach się bać. IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 15:00 i tak żle i tak nie dobrze tak niedawno sama wspominalaś że cos bys wypiła a teraz proszę jaka abstynentka ale skoro nier to nie wezmę Ci herbatkę w termosie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Strach się bać. IP: *.*.*.* 30.07.01, 15:11 generalciu, oto obiecany dla Ciebie kwiatek: http://kartki.interia.pl/?karkod=0712148851551412 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: Strach się bać. IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 15:19 Iiiii, taki publiczny kwiatek. Nie chcij takiego, Mirinda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Strach się bać. IP: *.*.*.* 30.07.01, 15:23 prosze nie buntowac mirindy przeciwko mnie! kwiatek nie publiczny, przeznaczony tylko dla mirindy, a ci co nie potrwafią uszanowac prywatnosci i tam klikaja - to ich problem, nie moj. mirinda wie, ze kwiatek jest od serca. ps - mirinda, naprawde nazwalas mnie odpadem buuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Strach się bać. IP: 212.244.252.* 30.07.01, 15:50 A kwiatek dla współtowarzyszki z oddziału z okazji minionego dnia kobiet? Nie ma? Fajnych mamy wojaków! To ja walczę za ojczyznę, granaty rzucam, a tu mi nawet kawiatka nie chcą dać! Rozżalony współbojownik za wolność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: Strapionych pocieszać. IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 16:03 Te, Thomas,a może ODPAD to jakiś miłosny skrót, zaklęcie? O Drogi Przeukochany Aniele Długoręki na przykład. Taki szyfr zakochanych, rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Strach się bać. IP: *.*.*.* 30.07.01, 16:05 ja bardzo chetnie dalbym Ci kwiatka, ale mirinda jest strasznie zazdrosna, jeszcze przypadkiem nas pobije i co? za to przesylam ci stado usmiechów :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i jeszcze jedno :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: Strach się bać. Mirindo! IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 16:12 Generale, poluzujcie trochę smyczy Thomasowi, bo strasznie chłopak zestresowany. Jeszcze trochę a pomyślę, że to pantoflarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Strach się bać. Mirindo! IP: *.*.*.* 30.07.01, 16:37 to nie jest kwestia pantofla ale stopnia: ONA general, ja bezstopniowiec. sprobujesz sie przeciwstawic bec, dwa lata w pace jak nic! ale nie narzekam, dobrze nam razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: Strach się bać. Mirindo! IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 16:57 Ktoś inny nazwałby to klasycznym związkiem sado-maso, ale po co wdawać się w akademickie spory! Grunt, że przybyły kolejne dwie zadowolone jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Strach się bać. Mirindo! IP: *.*.*.* 30.07.01, 17:07 Strzygo, to jest zwiazek partnerski, po prostu nie przenosimy prywatnych (domowych) relacji na grunt zawodowy. w wojsku jest hierarchia, porzadek musi byc. ps - chyba tylko my zostalismy, cala reszta poszla do piaskownicy i nic nam nie powiedzieli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 195.216.121.* 31.07.01, 08:01 A tak z boku się przyglądając, to widzę, że tu niezły materiał na kolejny odcinek JAG Wojskowe Biuro Śledcze się zbiera :) Idealny temat, wykorzystywanie zależności służbowej przez oficera tak wysokiej rangi w stosunku do podwładnego i to szeregowca?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 31.07.01, 09:28 a gdzie od rana podziewa sie moj general?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRINDA Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 09:42 witaj mój Thomasie!!!!!!!!!! całą noc nie spałam tylko o Tobie rozmyslałam a Ty????????? TĘSKNIŁEŚ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 09:52 Gdzie jest Thomas? Czy wyczuwam pierwsze oznaki dezercji???????? Ide do magazynku po KBKS i ja Cię znajdę gagatku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 10:02 No ładnie juz po Tobie Thomasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A już chcialam dać się namówić na seansik w środę , ale skoro wolisz romansować z kim innym - to spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 31.07.01, 10:07 UWAGA! dzis szeregowy Thomas mial zly poczatek dnia, w zwiazku z powyrzszym jest bardzo wsciekly i bedzie rzucal granatami i koktailami molotowa we wszystkich, ktorzy beda na tyle nierozwazni, zeby mu sie dzis sprzeciwic lub krytykowac. WIEC: prosze byc milym i grzecznym, nie uzywac przeklenstw itp. Mirindo - oczywiscie ze tesknilem, a Ty wczoraj sie nawet ze mna nie pozegnalas... a ja Ci kwiatki przesylalem :( wiec wczoraj poszedlem sie upic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 10:11 W takim razie chyba nasz zwiazek długo nie potrwa skoro idziesz ku alkocholizmowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 31.07.01, 10:14 a wiesz, ze to przez Ciebie?? ja Ci takie piekne posty pisze, kwiatki Ci przesylam, a Ty jestes zimna jak skala. nic, Tobie tylko o wladze chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 10:20 o nadjdroższy !!! czy przez te moje władcze wypowiedzi nie zauważasz jakie uczucie do Ciebie bije? czy cholera muszę kawę na ławę wykładać że mi się podobasz i coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 31.07.01, 10:31 oj, tak ladnie to powiedzialas, ze az mi sie cieplej zrobilo (a moze to przez to ze klime skrecilem?). w kazdym razie wybaczam i nie chowam urazy. przyjmuje takze wyjasnenie slowa ODPAD, ktorego udzielila Strzyga. wiec juz teraz, moj generale, czekam na rozkazy i bierzmy sie w koncu do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 10:56 no to jak te kino jeszcze aktualne? bo ja mam srodę wolną! tzn . nie mam żadnej misji ani gwieznych wojen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 31.07.01, 11:02 a pewnie ze aktualne! moze hannibal? malo to romatyczny film, ale moze byc ciekawie (slyszalem o scenie podjadania mozgu, mozna sie czegos nauczyc i potem przeciwko naszym wrogom stosowac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 11:14 Słusznie! Wspaniale łączysz przyjemne z pożytecznym! O której i gdzie? Oczywiście musisz zaszyfrować tą wiadomość by wróg / czyli inne chętne baby / się nie dowiedział! p.s. masz jakiś numer telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 31.07.01, 11:35 mam telefon i juz wymyslilem o ktorej i gdzie, ale teraz mysle nad szyfrem. musisz dac mi troche czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 11:39 podaj telefon cyferkami od prawej do lewej to nikt się nie skapnie a ja będę mogła zadzwonić!!!!!!!!!!!!!!! :) CZEKAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 31.07.01, 12:14 To co z tym kwiatkiem dla reszty oddziału??? I czy mogę być druchną? Żądna wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 12:18 Droga Ronju chyba nici z Twojego druchnowania! jAK WIDZISZ JESTEM JEDNA Z WIELU ALE TO SIĘ NIEDŁUGO SKONCZY !!!! Thomas ja caly czas CZEKAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 31.07.01, 12:21 Może mały wp... komuś spuścisz? Wyżyjesz się i z jaśniejszej strony spojrzysz na moje drużbowanie! A w ogóle, co do za generał co to rannych rozkazów nie wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 12:42 ok skoro tak to prosze rozkaz nr 1/30/07/2001 skoro Thomas się przesdemna - jego ukochaną ukrywa mój rozkaz brzmi OSKALPOWAĆ DRANIA!!!!!!!! KTO PRZYNIESIE MI JEGO SKALP AWANS MUROWANY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 31.07.01, 13:07 chiba jestem niestety tylko słabą kobietą i zawsze w kinie odwracam wzrok, gdy kogoś skalpują... Poza tym jak go poznam? Albo jak Ty go poznasz? Czy rozkaz Twój oznacza, że mogę sobie wyjść na ulicę i oskalpować piewrszego z brzegu faceta? A mi jest dobrze być podporucznikiem... Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.*.*.* 31.07.01, 12:41 wymyslilem kod (strrrrrasznie skomplikowany): oto moj numer telefonu: P_DQ_RJBC jak rozszyfrujesz, to zadzwon :) ale teraz wychodze na lunch, wiec tak za godzinke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 13:24 gdzie można kupic książkę z pomoca w łamaniu kodów? ALBO PODASZ TEN NUMER NIE ZAWRACAJAC MOJEJ I TAK STROSKANEJ WOJNĄ NA bAŁKANCH GŁOWY ALBO KONIEC Z NAMI! o Boże poszedłeś na objad a Ronia z Kosą po ulicach lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 31.07.01, 14:19 Wątek wrócił, a my tyle oszczerstw na nich rzuciliśmy... Mam wyrzuty sumienia... Co to znaczy:"o Boże poszedłeś na objad a Ronia z Kosą po ulicach lata!", bo wysiliłam swój umysł z całej siły i nie wpadłam o co chodziło. Co mnie po ulicach lata? Kosa? Zdziwiona Gość portalu: mirinda napisał(a): > gdzie można kupic książkę z pomoca w łamaniu kodów? > ALBO PODASZ TEN NUMER NIE ZAWRACAJAC MOJEJ I TAK STROSKANEJ WOJNĄ NA bAŁKANCH > GŁOWY > ALBO KONIEC Z NAMI! > o Boże poszedłeś na objad a Ronia z Kosą po ulicach lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 14:33 chodzilo mi o to że wydałam rozkaz jego oskalpowania - i Ty jako żadna krwi odezwałaś się na to hasłao jako jedyna! dostarczono mi skalp administratora sieci GAZETY WYBORCZEJ zapraszam wieczorem na zupke z tego smakołyku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.wardynski.com.pl 31.07.01, 14:53 Przykułam jakiegoś Thomasa do kaloryfera. Mówi, że on to nie on. Czy mam go skalpować czy puścić wolno? I czy moje męstwo sprawi, że zasilę szeregi wojska Generała Mirindy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: 212.244.252.* 31.07.01, 15:16 Widzisz Generale, nie tylko ja jestem żądna krwi, choć niewątpliwie pożądałam dziś jednej, tą która zasili Twą wyśmienitą zupkę... Strzygo, przez łeb go albo nie, zróbmy sobie z niego niewolnika do machania liściem palmowym w upalne dni... Z wampirycznym pozdrowieniem, Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRINDA Re: kto chce isc ze mną do kina (wawa)? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 15:21 do Strzygi - obchodż się z nim jeszcze do jutra do godziny 18 delikatni do tego czasu daję mu jeszcze jedną szansę po tem już coś razem wymyślimy Do Roni do zupki trzeba obrać wiadro kartofli - więc do roboty! już niedługo święta Bożego Narodzenia - więc lepiej podlizujcie mi się bo nie dostaniecie paczek! Odpowiedz Link