the_dzidka 18.05.04, 09:01 Jak tak patrzę na to, co zastałam w poczcie po powrocie, to ciężkie czasy idą. Piszcie, bo ja będę teraz tu rzadziej bywała (za dnia przynajmniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Koniec przerwy, zanurzamy się 18.05.04, 09:07 the_dzidka napisała: > Jak tak patrzę na to, co zastałam w poczcie po powrocie, to ciężkie czasy > idą. Ehhh... takie życie coś za coś. > Piszcie, bo ja będę teraz tu rzadziej bywała (za dnia przynajmniej ;) > Będę pisać zapewne ;-)) Ale najpierw wypiję kawkę ;-) Naszła mnie na nią dziś straszna ochota ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Koniec przerwy, zanurzamy się 18.05.04, 09:17 the_dzidka napisała: > Jak tak patrzę na to, co zastałam w poczcie po powrocie, to ciężkie czasy > idą. U mnie tak w poczcie codziennie :-/ > Piszcie, bo ja będę teraz tu rzadziej bywała (za dnia przynajmniej ;) A ja chyba właśnie muszę pobywać. Trudno, niektóre rzeczy poczekają, ale ciut relaksu mi się należy, o! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Koniec przerwy, zanurzamy się 18.05.04, 09:19 the_kami napisała: > A ja chyba właśnie muszę pobywać. Trudno, niektóre rzeczy poczekają, ale ciut > relaksu mi się należy, o! > Relaks jest zawsze wskazany ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś