Dodaj do ulubionych

Kto lubi grube dziewczyny?????????

24.08.04, 10:40
Zastanawia mnie fakt że więkoszość znanych mi facetów gustuje w szczupłych
dziewczynach, nie rozumiem dlaczego, czy grube dziewczyny was nie
podniecają????? To zastanawiające czy dziewczyna ważąca 80 kilogramów przy
wzroście 163 majac ładna twarz nie jest atrakcyjna? czekam na ciekawe
wypowiedzi zarówno od facetów jak i od dzieczyn, może któraś z was mimo tuszy
pokochała i jest kochana ?
Obserwuj wątek
    • cyganeczka1 Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 24.08.04, 11:06
      :)
      Nie naleze do tych grubych dziewczyn ale moge cos sie wypowiedziec na ten
      temat , znam kilka grupszych kobiet i nie watpie w ich powodzenie sa
      nawet w udanych zwiazkach .
      A to od czego zalezy ze tak powszechnie sie utarlo ze te szczupe maja
      jakoby wieksze powodzenie?...mysle ze wlasnie stad iz sa bardziej odwazne i
      smiale w eksponowaniu swego ciala a nawet swoich poczynaniach .. rzecza
      wiadoma od dawna jest ze mezczyzni sa wzrokowcami i czesto sie zdarza ze
      nie mysla GLOWA .. a co za tym idzie? kazdy chyba wie..
      Wiekszosc kobiet z powodu Swojej tuszy jest zakompleksionych co nie
      znaczy ze w sexie sa "gorsze" na to ne ma regoly szczupla czy grubsza ...
      Te grupsze panie maja jednak pewna przewage wsrod szczuplych :) jest
      wiecej fajnych kobiet wsrod nich z ktorymi mozna -konie krasc- i rzeczowo
      porozmawiac , co nie zawsze panowie dostrzegaja ( to o tych dla ktorych
      wazniejsze sa walory zewnetrzne ) .. ale drogie panie "grubaski" nie
      zalamujecie sie i tak Jestescie fajne

Pozdrawiam
    • Gość: miły Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: 64.8.149.* 24.08.04, 11:41
      nikt!
    • Gość: xex Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 24.08.04, 12:06
      Sa rozne typy kobiet i nie wszystkie moga miec figure modelki. Rozumiem to i
      podobaja mi sie i te szczuplejsze i te "przy kosci", ktore maja w sobie tyle
      seksu, ze czlek nie wahal by sie ani chwili ;) Jesli jest to natomiast
      niezadbana tlusciocha to przepraszam, mnie osobiscie bierze obrzydzenie ...brr
    • Gość: mon.dan Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: 195.116.62.* 24.08.04, 12:20
      sa tacy ktorm sie podobaja, ale sa skupieni na zdaniu innych, choc dla wlasnej
      przyjemnosci woleli by miec wiecej do przytulania.
      Sporo zalezy od okraglych dziewczyn, ich podejscia do samych siebie. trzeba
      ubierac sie i zachowawywac tak, by nie ukrywac tego ze sie lubi siebie.
    • Gość: Amator Ja je uwielbiam IP: *.iFiber.telenet-ops.be 24.08.04, 12:39
      Oczywiscie tak jak wsrod szczuplych kobiet sa te atrakcyjniejsze i
      seksowniejsze tak samo wsrod puszystych. Nic nie ma jednak nad
      seksowna "grubaske". One maja wszystko takie okragle:) i zdrowe:). Za super
      seksi grubaske dal bym wszystko. Obejrzal bym sie na ulicy nawet zagadal -
      czego nigdy bym nie zrobil w przypadku normalnej atrakcyjniej dziewczyny. Poza
      oczywiscie tym ze mi sie bardzo podobaja to jeszcze najczesciej sa wesole, z
      poczuciem humoru i bardzo aktywne, no i oczywiscie super w seksie. To ze mi sie
      podobaja to malo powiedziane, one po prostu dzialaja na najglebsze warstwy
      mojej seksualnej i estetycznej podswiadomosci. Jezeli mam fantazje erotyczne to
      tylko z grubaskami.
      Powiem wiecej, czym bardziej mezszczyzna jest pewny siebie i czym bardziej
      wyzwala sie norm tak usilnie narzucanych przez spoleczenstwo, tym bardziej
      staje sie saba i odkrywa wlasne ukryte pragnienia - i zaczyna lubic grubaski.
      Wielu facetow marzy o nich ale skrycie, mimo wszystko symbolem skukcesu jest
      szczupla dziewczyna przy boku mezczyzny ale tak naprawde to natura jest z wami
      grubaskami. Oczywiscie bez przesady (ze wzgledow zdrowotnych) ale waga do 70,
      80 nawet 90 (przy wiecej niz 180 cm) w zaleznosci od wzrostu nie powinna byc
      problemem. 60 to absolutne minimum no chyba ze ktos ma bardzo lekkie kosci:))

Sam grubasem nie jestem, 184, 90 kilo wysportowana sylwetka i sadze, ze
      puszysta kobieta moze byc latwiej i szybciej atrakcyjna niz gruby facet, to
      troche niepsrawiedliwe - ale nie moj problem:)

Pozdrowienia dla wszystkich grubasek.

P.S.

Ciekawe, ze gdy mowie publicznie o mojej sympatji do grubasek najwiekszy opor i
      krytyke spotykam ze strony kobiet a nie mezszczyzn. To one najczesciej mowia -
      jak ci sie moze podobac taka "gruba swinia" - przepraszam za ten zwrot.

Nie przejmujcie sie niczym, jestescie naprawde boskie i w meskiej plci macie
      wiele jeszcze niestety "zakonspirowanych" ale tez otwartych wielbicieli - w
      wiekszosci naprawde fajnych, rownych i przystojnych gosci nie muszacych leczyc
      swoich kompleksow szczupla platynowa bladyna.

• zabieganab Re: Ja je uwielbiam 24.08.04, 13:10
        hymmm.... wiesz, chyba wszystko co napisales, to jest prawda... Ze wzgl. na
        moja prace przebywam raczej w meskim towarzystwie i rozne sytuacje odkrywaja
        pewne zyciowe prawdy!...
        Oczywiscie, ze czy grubsza czy patykowata - dziewczyna czy starsza pani -
        wszystkie one musza byc zadbane! Pewnych zasad nalezy przestrzegac!
        A ostatnio czytam sobie rozne ogloszenia matrymonialne i towarzyskie i...
        zauwazylam, że im starszy pan tym "realniej" patrzy na otoczenie i pisze, że
        chce raczej kobietę o pełnych kształtach...
        ale!... hymmm... wiem, ze jest wiele kłopotów małżeńskich właśnie z powodu, że
        kobieta po ciąży nie wróciła do "mini"-rozmiaru... To mnie ciekawi...
        • martina100 Re: Ja je uwielbiam 24.08.04, 14:53
          Dzieki za fajne wypowiedzi, mnie osobiście nie dotyczy problem, bo jestem
          szczupła, ale tak się składa że jest pewna fajna dziewczyna która nie bardzo
          chce uwierzyc w to że tusza w niczym nie przeszkadza, tylko trzeba znaleźć
          faceta który ja bedzie lubił,
          • nonnek przykro mi, Martyna 24.08.04, 17:26
            dziewczyna majaca 163 cm moze wazyc 60 kg, gora 65...

potem moze byc fajna przyjaciolka itd...

ale moj maly mi na jej widok opada.

nic na to nie poradze...
        • Gość: Amator Re: Ja je uwielbiam IP: *.iFiber.telenet-ops.be 24.08.04, 15:52
          Bo mimo wszystko jest bardziej wazne jak sie tyje a nie czy sie tyje. Z tusza
          jest troche jak z ubraniami, albo ci z nia do twarzy albo nie. Mi najbardziej
          podobaja sie takie ktore wszystko maja okragle:)
          Znam rez duzo dziwczyn i kobiet, ktore mimo tuszy sa tak pewne powodzenia u
          mezszczyzn ze uwazaja sie prawie za gwiazdy. Trudno je wtedy poderwac. Ciekawe
          jest, ze gdyby sie tak jaks "klasyczna" laska zachowywala wszyscy by to
          akceptowali. W przypadku aroganckich grubasek jest troche inaczej.
          Najwazniejsze jednak to dobre samopoczucie i radosc zycia - wtedy ludzie sami
          sie garna do ciebie. Nie ma co sie przejmowac wygladem. Czesto jest trudno
          przezwyciezyc niemialosc i kompleksy ale bycie ich niewolnikiem jest zupelnie
          bez sensu. Ja osobiscie osobiscie "daje szanse" wszystkim niezaleznie od
          wygladu, robienia wrazenia sympatycznego czy interesujacego itd. Wiele razy juz
          sie przekonalem jak to pierwsze wrazenie jest mylne.

Ci zas, ktorzy wierza w pierwsze wraznie najczesciej sa jego pierwszymi
          ofiarami zachowujac sie odpowiednio do tego jak sie nastawili juz napoczatku
          kontaku a tym samym wywolujac odpowiednie reakcje - pozytywne lub negatywne.
          • Gość: chudyy Re: Ja je uwielbiam - ja też IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.08.04, 17:20
            masz rację Amator. Młode chłopaki są na pasku opini grupy i się nie wychylą,
            bryka takiemu na kobietę o pełnych kształtach, ale się nie może przyznać bo co
            by kumple powiedzieli, to też w sumie element utrzymania pozycji... zatem.

Moja Pani jest przy kości, ale jest proporcjonalna, jak ja uwielbiam ją łapać
            za jej wszystkie krągłości, do szaleństwa,

pozdrawiam
            • mario2 Re: Ja je uwielbiam - ja też 24.08.04, 17:23
              znowu Pania zmieniles? :))))
            • Gość: Amator Re: Ja je uwielbiam - ja też IP: *.iFiber.telenet-ops.be 25.08.04, 10:06
              Widze, ze sie rozumiemy - bez slow :)
            • graddy Re: Ja je uwielbiam - ja też 25.08.04, 10:54
              chudyy podobnie jest i u mnie..
              Moja Pani też jest przy kości, ale stara się trzymać "fason". Ubiera się ładnie
              lecz nie wyzywająco (jak to bywa u szczupłymi młodych). Lubie czasem złapać ją
              za okrągłości i nawet to uwielbia. Bywa, że po dłuższej przerwie, łapię za TO z
              namiętnoscią "niezaspokojonego" (ze szczyptą delikatności..)..
              Gdy zaś czasem spoglądam na szuplutkie, zastanawia mnie to, czy taka nie
              rozkruszyła by się pod moim "niedociekaniem".

Pozdrawiam,
      • madziapoznan Re: Ja je uwielbiam 22.09.04, 09:20
        kochany!! gdzie ty sie chowales przez cale moje zycie?? :)))
        ogromneeeeeeeeeee calusy dla amatora.

ps. choc nie podoba mi sie stwierdzenie grubaska vs normalna atrakcyjna
        dziewczyna.
        czy my nie jestesmy atrakcyjne?? :)
      • Gość: inka Re: Ja je uwielbiam IP: *.chello.pl 24.09.04, 21:11
        Jesteś zboczeńcem, czy co?
        • chrumffe Re: Ja je uwielbiam 25.09.04, 18:10
          dlaczego tak uważasz?? po prostu zadaję proste pytanie
    • histeryczna_trzydziestka ja wiem kto lubi grube 24.08.04, 17:24
      Niespełnieni faceci z grubymi brzydkimi głupimi żonami.
      • mario2 Re: ja wiem kto lubi grube 24.08.04, 17:25
        blad. piekno kobiety to nie tylko postura a la Tweeggy! Wrecz przeciwnie. Chlop
        musi wiedziec na czym lezy :)
      • Gość: chudyy Re: ja wiem kto lubi grube IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.08.04, 12:31
        > Niespełnieni faceci z grubymi brzydkimi głupimi żonami.

hie hie, moja "głupia" baba właśnie dostała najwyższe stypendium na roku bo ma
        najlepszą średnią na 200 osób...

weź się przyłącz do jakichś feministek, wychudzonych frustratek z pogryzionymi
        paznakciami... hie hie

Moja baba ma zaj... dupcię i cycuszki napiękniejsze i plecy, które tak
        uwielbiam całować i dłonie takie mięciutkie

hej Mario2
        nie, to od prawie dwóch lat ta sama kobieta, jest naprawdę fajna.

trzymka
        • mario2 Re: ja wiem kto lubi grube 25.08.04, 13:54
          Widzialem ja przeciez! Wcale nie jest taka puszysta!
    • Gość: inny Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.espol.com.pl 24.08.04, 21:07
      Histeryczna trzydziestka faktycznie HISTERYCZNIE pragnie zwrócić uwagę .
      Czyżbyś była chudą szczapą albo niedożywionym wieszakiem na ubrania i z tego
      powodu nie masz powodzenia u mężczyzn ? Sorry jeżeli Cię uraziłem ale tak
      odebrałem Twój post .
      A tak na marginesie to zmień nastawienie do świata i życia a co najważniejsze
      UŚMIECHNIJ SIĘ - JUTRO BĘDZIE LEPIEJ .
      • ramzes-ka DO AMATORA :) 24.08.04, 23:09
        Zaspraszamy na nasze forum dla puszystych. Może niektóre z nas (w tym i mnie)
        postawisz na nogi jakoś. POZDRAWIAM

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16559
    • martina100 jestem boginią seksu 25.08.04, 10:28
      Nie wiem czy kojarzycie ale kiedys była moda na " grubaski" , rubensowskie
      kształty, mojego chłopaka doprowadzam do szaleństwa magią mojego ciała a ważę
      dokładnie 93 kilogramy, wiem jestem bardzo pulchna ale on to uwielbia i jest na
      tyle pewny siebie by to otwarcie powiedzieć, grube jest piękne!!!!!!
      • zabieganab Re: jestem boginią seksu 25.08.04, 10:57
        martina100 napisała:

> Nie wiem czy kojarzycie ale kiedys była moda na " grubaski" , rubensowskie
        > kształty, mojego chłopaka doprowadzam do szaleństwa magią mojego ciała a ważę
        > dokładnie 93 kilogramy, wiem jestem bardzo pulchna ale on to uwielbia i jest
        na
        >
        > tyle pewny siebie by to otwarcie powiedzieć, grube jest piękne!!!!!!

zycze Ci Martiono, żeby sie gusta twojemu chłopakowi nie zmieniły... :-D
        • martina100 Re: jestem boginią seksu 25.08.04, 14:32
          wiesz zawsze jest jakieś ryzyko w sumie przecież nie można mieć kogoś na
          własność, i mysleć on bedzie mnie tylko kochał, albo on bedzie tylko mnie
          ubóstwiał, ale dołożę wszelkich starań, aby nie odszedł, a jak zmieni gust i
          odejdzie to ja sobie poszukam innego, logiczne co nie?
      • diastema Re: jestem boginią seksu 25.08.04, 13:44
        jak ja ci zazdroszcze ;(((((((
        • martina100 Re: jestem boginią seksu 25.08.04, 14:29
          też jesteś puszysta?
          • diastema Re: jestem boginią seksu 25.08.04, 16:01
            tak ;((((
            • martina100 Re: jestem boginią seksu 26.08.04, 09:50
              Ja też, ale staram się nie podawać presji społeczeństwa, i stąd moje zapytanie
          • ramzes-ka Re: jestem boginią seksu 25.08.04, 16:34
            No jakby ktoś był ciekawy to ja też puszysta. :D
            • diastema Re: jestem boginią seksu 25.08.04, 16:38
              no i zapraszamy na nasze forum ktore ramzeska podala w poscie!!!!
            • biancaty Re: jestem boginią seksu 25.08.04, 21:19
              ramzes-ka napisała:

> No jakby ktoś był ciekawy to ja też puszysta. :D

Ja też :-(
            • kikutbartosz161 Re: jestem boginią seksu 11.04.22, 04:48
              Siema a ja szukam takiej puszystej jak Ty😉
    • Gość: annulka Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:55
      Ten post mnie leczy!!! :)))) Ja tam się ciągle odchudzam...ech...a ważę 53 kg.
      • anula36 Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 26.08.04, 00:53
        haha
        na szczescie sa jeszcze tacy co lubia i dzieki nim nie leze odlogiem:)
      • Gość: Ona puszysta Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:45
        Leczy Cię? Chyba nie bardzo! Lepiej zrób sobie pomiar objętości mózgu czy
        przypadkiem to on Ci się nie odchudza.
        • Gość: biuściasta Mnie lubią wszyscy:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:16
          Witam,

ja, choć według wszystkich kryteriów jestem gruba, nigdy nie narzekałam na brak
          wielbicieli.
          Po pierwsze, mam podobno bardzo ładną twarz, oczy (zielone), włosy (długie),
          itd.
          Po drugie, co do sylwetki, to owszem, jestem gruba (wzrost 176 cm, waga 100
          kg), ale mimo to mam wcięcie w talii, długie nogi, drobne nadgarstki i kostki,
          itd. Mój pokaźny (85 G) biust nie jest obwiśnięty i podoba sie wielu, jak i to,
          że "mam na czym siedzieć".
          Mam męża od bardzo dawna, który uwielbia moje krągłości, wspaniałe dzieci, i
          bardzo, bardzo wielu adoratorów, naprawdę.
          Myślę, że wielu mężczyznom podobają się tłuścioszki, tylko nie jest trendy się
          do tego przyznać, a tak naprawdę niewielu podobają się anorektyczne,
          płaskie "dechy":)
          Nigdy nie spotkały mnie żadne przykrości, czy docinki co do mojej tuszy ze
          strony mężczyzn (jak pisałam, wręcz przeciwnie), za to ze strony kobiet wiele.
          Ale może dlatego jestem szczęśliwsza, weselsza i bardziej uśmiechnięta, niż one?

Broń Boże nie namawiam nikogo do tuszy, jak moja, bo to bardzo szkodliwe dla
          zdrowia, ale, na miłość boską, trochę tłuszczu tu i ówdzie nie zaszkodzi, precz
          z wieszakami!:)
          • Gość: chudyy Re: Mnie lubią wszyscy:)) IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 26.08.04, 11:10
            Cze Biuściasta,

poruszyłaś b. istotne zagadnienie: ostracyzm ze strony kobiet. Niestety, ale
            nie pierwszy raz słyszę, że to kobiety kobietom bardziej dowalają niż faceci.
            Czasem łapię spojrzenie jakim obcinają się nawzajem... jak terminator...
            pozdrawiam babki przy kości :)
        • Gość: annulka Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:45
          A Tobie o co chodzi???Raczej Tobie spuchł,albo nie-obrósł tłuszczem. Pozdrawiam
          krowo.
          • Gość: Ona puszysta Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:15
            Krowę to ty masz za każdym razem jak spoglądasz w lustro.
    • Gość: danka Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.chello.pl 26.08.04, 16:04
      Przeczytalam wszystko i jestem pod wrazeniem! Zwlaszcza tego, co napisali
      mezczyzni, ci mniej i bardziej powazni. Mam 165 cm wzrostu i waze 73kg.
      Odchudzam sie czasem, ale tylko dlatego ze nie mieszcze sie w ciuchy. Od roku
      jestem szczesliwa mezatka, a moj maz jak widzi moja pupe i piersi to odlatuje i
      mowi ze marzyl o takiej kobiecie jak ja :-) Zawsze mialam powodzenie u facetow
      i nigdy nie chcialabym byc chuda! Trzeba tylko umiec wyeksponowac, to co sie ma
      najlepszego!
    • joneczka Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 26.08.04, 17:02
      ciekawe sa te wypowiedzi, konkludujac wszystko zalezy od samoakceptacji i od
      otoczenia. Ja przy wzroscie 170 cm waze 60 kg. Niby w sam raz ,ale jestem
      nieszczesliwa bo chacialabym wazyc co najmniej 5 kg mniej i teraz bardzo zle
      sie czuje z moja tusza co odbija sie na moich znajomych bo nie mam humoru i nie
      oni mnie raczej unikaja A jak jestem chuda to kwitne i humor mi wraca i staje
      sie bardziej towarzyska. Wiem ze to nienormalne ale nic na to nie poradze
      • Gość: mon.dan Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: 195.116.62.* 26.08.04, 17:09
        nie na temat, ale pewnie potrzebujesz wsparcia: jestes szczupla, masz idealna
        wage do swojego wzrostu.
      • Gość: szamanka znam to IP: *.lodz.mm.pl 07.09.04, 12:38
        ja waże 65 przy wzroście 176 i żle sie z tym czuje. Osatnio na weselu nie
        umiałam zaszaleć na parkiecie bo źle sie czułam w obcisłej czarnej sukience
        (musiałam ją założyć, bo zgubiłam ta w której planowałam iść)lepiej bym sie
        czuła gdybym zamaskowała kragłości zamiast je podkreślać,choć mój facet mi
        powtarzał ze wyglądam pięknie, skopał mi sie humor.To jest dopiero chore... nic
        na to nie poradze.
    • ellewina Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 26.08.04, 17:11
      Nigdy nie byłam gruba, całe życie się odchudzam a moja waga oscyluje między 58 [wtedy jestem chuda] a 70 kg [tu już jest alarm] przy wzroście 168 cm. Obecnie ważę 65 kg. Niby waga wygląda niewinnie, ale mam duży biust, który optycznie mnie powiększa. Zawsze chowałam się w swetrach, spodniach itd. W tym roku "dowartościowałam" się na wakacjach za granicą. Dowartościowałam w sensie poczułam, że naprawdę podobam się facetom w mini spódniczce, bluzke z duzym dekoltem, a najlepiej w bikini. Wróciłam, inaczej się ubieram [może nie mini, ale nie ukrywam kształtów], pierś do przodu, uśmiech na twarzy... i od tej pory naprawdę na brak zainteresowania nie narzekam.
    • Gość: Fotomax okrągłe modelki? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.04, 18:16
      Tak się składa, że poszukuję od dawna pań o rubensowskich kształtach do serii
      fotografii właśnie w rubensowskim, barokowym stylu. I jakoś nie łatwo takie
      znaleźć. Może któraś z Was?
      Fotografik z Warszawy(fotomax@onet.pl)
    • Gość: chudyy o dyktaturze anorketycznej słów kilka IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.08.04, 09:56
      od dwóch dni poszukujemy z moją dziewczyną spódnicy i jest koszmar. Ona nie
      jest bardzo bardzo duża. Nosi rozmiary 42-44 i cholera nic nie można kupić. Jak
      się już wejdzie do sklepu dla puszystych to jakaś padaka na maxa, a w tzw
      normalnych same rozmiary max 36. Czy naprawdę w Polsce żyją tylko same
      szkielety. Znacie jakieś miejsca godne polecenia w Wawie?
      pozdrawiam
      • diastema Re: o dyktaturze anorketycznej słów kilka 27.08.04, 10:22
        H&M tam maja bogata rozmiarowke. do tego polecam zamiast pojsc do sklepow
        wybrac sie na jakis rynek z ciuchami.
      • Gość: satia Re: o dyktaturze anorketycznej słów kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:00
        sprobujcie firme Camieu , solar, promod i nie wiem czy jest w warszawie firma
        Dorothy Perkins ..powodzenia :))
      • Gość: Ewa d.śl. Re: o dyktaturze anorketycznej słów kilka IP: *.swidnica.us 22.09.04, 08:53
        Poszukajcie w ciuchlandach ,ja też tam kupuję dużo rzeczy .Są niepowtarzalne w
        różnych rozmiarach ,przy praniu sie nie skurczą i nie będą farbować .
      • grzes75 Re: o dyktaturze anorketycznej słów kilka 06.08.23, 12:17
        Są zajebiste w porównaniu z tymi chudymi szkapami
    • nathan1 Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 01.09.04, 18:26
      ja lubie :D są sexy :)
      pozdrawiam !
      • bulbiasta1 Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 01.09.04, 22:03
        A ja byłam sobie szkieletorkiem. Jak sie położyłam na plaży, to dłońmi musiałam trzymać dolną część kostiumu, bo mi tak odstawał na kościach,że widziałam kolana przez gacie na wylot.
        A teraz sobie tu i tam, ( o i tam też ) przytyłam. I co ?
        I znów problemy. Bo zamiast odstawać, to wyłazi :)
        Wiem, że przy mojej wadze ( 100 ) i 172 to troche za wiele, ale będąc szkieletorkiem ważyłam 62 kilo.
        Nie gadajcie bzdur o kilogramach, wzrostach, nie nakręcajcie karuzeli wariactwa.
        Można sfiksować, myśląc o swoich nieszczęsnych 70 kologramach, a wyglądać apetycznie bosko.
        Kiedy widzę za kim faceci wodzą wzrokiem, to gęba mi sie uśmiecha.
        Kobietami. Takimi pełnymi kobietami. Z biodrami, biustem, z ciepełkiem tryskającym od nich.
        Można być szkieletorkiem, można być puszystą , co za różnica.
        Byle by mieć to coś. Coś w głowie. Mieć apetyt na życie, na radość, na miłość, na sex, na milion radosnych chwil.
        Jestem lubiana w towarzystwie, zdarzała mi się " troska" koleżanek wygłaszana publicznie.
        Zawsze jednak koledzy mnie bronili. Bronili nie mojego ciała, ale mojej osobowości.
        Bo nie lubi się czy kocha kogoś za kolor oczu, wielkość penisa czy kształt pośladków.
        I nie gadajcie o grubych czy chudych w kwestii kilogramowej.
        Powinno się mówić " ile w niej jest kobiety "

pozdrawiam najradośniej jak potrafię

• Gość: nareszcie Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.crowley.pl 01.09.04, 22:34
          kobieta-człowiek
        • zabieganab Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 03.09.04, 12:00
          BARDZO MĄDRE SŁOWA! BARDZO MĄDRE!
          ZGADZAM SIĘ Z TYM, ŻE TEN ŚWIAT NIE W TYM KIERUNKU IDZIE CO POWINIEN! TYLKO
          KASA I WYGLAD, A AURA I OSOBOWAŚĆ CORAZ MNIEJ SIĘ LICZA... eCH...
    • Gość: koneser Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.aster.pl 03.09.04, 21:53
      Dziewczyna (kobieta) musi swym wyglądem okazywać, że DBA O SIEBIE, i to
      niezależnie od tuszy. "Zadbanie" też nie może się sprowadzać do ilości tapety
      bo to w niektórych przypadkach przynosi efekt odwrotny od zamierzonego.
      Wierzcie mi, są amatorzy wszystkiego. Ja osobiście zawsze wolę trochę więcej
      niż zamało.
    • lester31 Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 07.09.04, 08:47
      Nie ciepie tłuściochów.Kojarzą mi się z oblechą !!!
      • zabieganab Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 07.09.04, 13:21
        i znów, jak zwykle, najlepszy byłby ten złoty środek: nie za dużo, nie za mało,
        no i ZAWSZE Z DUUUUZA ILOŚCIĄ SERCA!
      • Gość: gruba dziewczyna Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 02:02
        lester31 napisał:

> Nie ciepie tłuściochów.Kojarzą mi się z oblechą !!!

To posiedź jeszcze trochę przed telewizorem z paczką chipsów w jednej ręce a
        puszką Coli w drugiej - gwarantuję Ci, że za 5 lat lustro pęknie na Twój widok,
        a brzuch będziesz musiał wozić na wózku...
    • Gość: Somebody Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 21.09.04, 20:42
      Witajcie wszyscy!! Ja sam mam dziewczyne przy kosci. Ma 160cm. wzrostu i ok.
      <70kg. wagi. Jestem z Nia bardzo szczesliwy!! Nie wyobrazam sobie zycie bez Jej
      cudownego, ponetnego i bardzo cieplutkiego brzuszka, cudownych i kraglych
      piersi oraz najseksowniejszych nozek na swiecie, bez Jej pupci, ktora tak
      uwielbiam calowac!! Ma cudowna twarz, pelna lagodnosci i dobroci; piekne
      niebieskie oczeta w ktorych tak bardzo lubie sie przegladac, rzesy i brwi,
      ktorymi trzepocze podczas mruzenia sa najpiekniejsze na swiecie, a Jej wzrok
      przyprawia mnie o najdziwniejszy dreszcz emocji jaki kiedykolwiek przezywalem;
      Jej policzki i nosek tak symetrycznie osadzone w bezmiarze piekna twarzyczki
      doprowadzaja mnie do szalu!! Nigdy specjalnie nie przepadalem za szczuplymi
      dziewczynami... jestem mlody 20 lat 185cm. wzrostu i 90kg. wagi i tylko przy
      swojej dziewczynie jestem w pelni szczesliwy!! Kocham Ja ponad wszystko na
      Swiecie!! Wiem ze Ona darzy mnie identycznym uczuciem, kochamy sie i bardzo
      chcemy byc se soba do konca zycia!! Kocham Ja!!
      • Gość: So Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 21.09.04, 21:27
    • Gość: cobra109 Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 08:59
      hey mi sie podobaja dziewczyny przy tusz zwłaszcza jak maja ładna twarz ni
      wazne ale liczy sie zachowanie macie duzo pomysłow mozesz klinac na
      cobra109@gazeta.pl

pozdrawiam
    • Gość: po_prostu_ja Jakie muszę spełniać kryteria, aby być grubaską? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 01:52
      A od jakiego stosunku waga/wzrost zaczyna się być - przepraszam za zwrot -
      grubą babą? Ja 75/178 i nie narzekam :) Wiem, tu i tam mogłoby być tego
      troszeczkę mniej ale... Nie zrezygnuję z kawałka pysznego Tiramisu lub talerza
      pachnącego spaghetti na rzecz liścia zielonej sałaty i wody mineralnej tylko
      dlatego, że jakiś facet tego chce! Niech sam przez tydzień wsuwa szpinak i
      sałatę! Wolę nosić przerażający rozmiar 40-42 i uśmiech na twarzy niż 34 i
      chodzić wiecznie ponura i liczyć kalorie...

Kiedyś usłyszałam - kochanego ciała nigdy za dużo :)

Pozdrawiam wszystkie rozmiary powyżej 40! Głowa do góry!
    • Gość: ja Obelix powiedział... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 02:05
      ... nie gruby tylko dobrze zbudowany.
      • Gość: syudent Re:.. IP: *.ipt.aol.com 23.09.04, 07:02
        Witam wszytskie Panie. ;-D
        Puszyste Panie czemu nie? Przynajmiej jest sie do czego przytulic i sie
        czlowiek nie boi ze jak sie przytuli to sie kobieta w pol zlamie ;-D Jestem
        teraz w USA i mowie Wam drogie Panie, ze tutaj to malo komu podobaja sie
        tzw "szczuple i piekne", takie niby modelki.Jak mi to barwnie opisal jeden
        Polak z pochodzenia, to on lubi "tyleczek jak galretka, a nie jak budyn". W 100
        procentach popierem.A prawda jest taka, ze puszyste panie sa o niebo lepsze w
        lozku ;-D Taka piekna i wysportowana mysli ze jak sie polozy i pozwoli sie
        dotykac , to facet juz jest w niebie.Go..o prawda!!!! W Polsce zawsze jakos
        ogladalem sie za chudymi, ale tak od roku to juz mnie kreca prawdziwe kobiety.A
        wieszaki nigdy mi sie nie podobaly ;-) Jezeli chcecie sie pozbyc kompleksow
        to przyjezadzajcie do USA.Albo gdzies do Ameryki Poludniowe.Pracuje z kilkoma
        takimi ziomkami z Columbi, Boliwii itd, i oni na serio maja fiola na punkcie
        puszytych dupci. Gorace pozdro dla Puszystych Pan ;-D
        • Gość: Somebody Re:.. IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 23.09.04, 13:28
          Zgadzam sie w 100%, bo np. jak chcialbym sie przytulic do chudej dziewczyny to
          pewnie zostalbym strasznie pokluty jej koscmi!! Oooooo zgrozo!! A pozatym takie
          cwaniaczki ktore sa z chudymi sa kiepscy w lozku i lecza swoje kompleksy, tym
          ze moga byc ponad partnerke, a tym czasem szczuple sa tak kiepskie w lozku, ze
          szkoda gadac... (czytalem w Internecie, kiedys byl artykul na jednym z
          portali). Jak to zawarl moj przedmowca, ze jego kolega lubi "tyleczek jak
          galretka, a nie jak budyn", to ja oddaje swoj WIELKI glos poparcia!! Panowie...
          trzeba za cos chwycic i czuc obok siebie OSOBE, a nie patyka!! Pozdrawiam
          goraco wszystkie puszyste Panie... oraz Ich wielbicieli, to juz na marginesie!!
          • madziapoznan Re:.. 23.09.04, 14:18
            kochanie - zostaniesz moim mezem??? ehehhehehehehehe
            skad ty sie wziales? kurcze, ja przez cale zycie nie trafiam na facetow o
            takich pogladach. gdzie wy sie wszyscy chowacie??
            calusy :)
      • Gość: Somebody Re: Obelix powiedział... IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 23.09.04, 13:46
        Zgadzam sie, ale mam jedna watpliwosc... nie dobrze tylko pieknie!!
        Czy ogladiliscie wczoraj, tj. 22. Wrzesnia 2004r. na TVN Rozmowy W Toku??
        Powiem jedno... to te wszystkie "pieknosci" robia najwiecej skokow w bok!! Ja
        przed poznaniem swojej Dziewczyny przebywalem w towarzystwie chudych dziewuch i
        wiem co mowie!! Wiele z nich rwalo do mnie, ale po kazdej takich akcji
        utrzymywalem sie w przekonaniu, ze chude sa beznadziejne (nie mowie o kazdej,
        ale przynajmniej taka jest wiekszosc, ciagle bez humoru, licza bezsensownie te
        kalorie, zeby przypadkiem nie miec wiecej o 0,5dag.) to jest chore!!
        Pozdrawiam!!
        • Gość: student- pupa jak. Re: Obelix powiedział... IP: *.ipt.aol.com 24.09.04, 07:05
          Student ponownie,.... Ciesze sie ,ze ktos podziela moja "nowa" opinie na temat
          puszystych kobiet ;-D a myslalem ze jestem sam ;-) a gdzie sie chowam???
          Chwilowo w Atlantic city N.J. ale juz tylko kila dni (na szczescie).Chociaz ,
          kto wie czy na szczescie, bo amerykanskie kobiety sa na serio inaczej zbudowane
          niz europejki.;-o Pomijajac kwestie mega otylosci, bo to juz jest problem
          spoleczny, to kobiety tutaj maja w wiekszosci duze piersi i sa ,ze tak to
          ujme, "pupiaste" ;-), co , nie bede ukrywal, przypadlo mi do gustu ;-D Nie
          wiem co sie ze mna dzieje??? Ale to chyba wplyw tych latynosow , co gadaja ,
          co by to ini nie robili z taka pupa.... albo latynosek, bo one tez maja na czym
          siedziec i czym oddychac ;-D
          Tak czy inaczej Drogie Panie, powiem wam jedno.Tutaj zdecydowana wiekszosc
          puszystych kobiet ma glebok w dupie , czy ma 1 czy 2 fajdki na brzuszku.Co mi
          sie w Ameyce bardzo spodobalo?Tu kazdy robi co chce i wszyscy na to leja,
          jezeli oczywiscie nikomu to nie przeszkadza.....i wszyscy sa szczesliwi.....
          Smiesza mnie bardzo dziwczyny w Polsce,ktore w zasadzie nie powinny miec
          zatrzezen do swojej urody i figury, a robia z tego wielkie halo i przed
          wyjsciem na plaze , albo na basen nic nie jedza przez caly dzien , zeby im
          przypadkiem brzuszek sie nie pokazal, bo jak ktos zobaczy to w kajdany
          zakuje .....i ksiadz oglosi na ambonie ,ze ta a ta utyla....albo inna sankcja
          rozsiana....;-) Zalosne!!!! Ja nie wiem w czym tkwi problem.Sam mam 188 cm
          wzrostu i 100kg zywej wagi, troche mi brzuszek odstaje , ale powiem wam
          jedno.Mam to w ... ( zeby nie powiedziec ze mi to wisi ;-)))))
          • zabieganab Re: Obelix powiedział... 24.09.04, 11:07
            zgadzam się z Tobą, a dodoać moge tylko , że:
            na szczęście każdy jest inny i każdemu podoba się co innego... Szkoda tylko,
            ze ludzie mają zawsze tą niepohamowaną "potrzebę" mówienia co im się podoba lub
            nie... A czasem lepiej byłoby coś przemilczec...

Ja też jeżdżąc po Europie zauważyłam, że są różnice w budowie ciała każdej
            prawie nacji! Myślę, że Polki mają często ładne figury!
    • Gość: Luke Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.plus.com 24.09.04, 19:25
      Z cialkiem - tak, grube - nie. Cialko jak najbardziej pozadane, ladne ksztalty,
      spora pupa - wszystko jest ok. Ale zwaly cellulitisu nie moga byc sexi.. i
      chyba trudno sie nam facetom dziwic. Kazdy z nas lubi jak kobieta dba o siebie
      i zna umiar.
      • Gość: student Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? IP: *.ipt.aol.com 24.09.04, 20:16
        popieram w 100% ;-D cialku mowie 3 x Tak , zwalom tluszczu- Kategoryczne
        NIE!!!!!!!!!
        • ciotkaklotka Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 25.09.04, 21:55
          i zt to chłopi masz CAŁUSKA!!!!!!!!!!!!
    • chrumffe Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 24.09.04, 20:24
      ..a chudych chłopaków?
    • mooose99 Re: Kto lubi grube dziewczyny????????? 08.04.22, 14:58
      Przede wszystkim szczerze : grube bywaja bardzo ladne, i atrakcyjne tez. (Fajnie ze nie uzylas slowka : puszyste, bo jest idiotyczne ) .ALE PRZEDE WSZYSTKIM gruba znaczy niezdrowa :
      kazdy kg nadwagi to potencjalny stan zapalny w organizmie... nie slyszalas ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka