Dodaj do ulubionych

szukam i znaleźć nie mogę ;)

22.11.18, 12:59
Szukam bratniej duszy, przyjaciela przez duże P, płci męskiej oczywiście :)
Nie ważne skąd jesteś, ważne żebyśmy złapali wspólny "język" i potrafili się dogadać :)
Stan cywilny, wiek bez znaczenia :)
Obserwuj wątek
    • wcionszrzywy Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 22.11.18, 14:39
      Hej, Lavinia ;) Jeśli interesuje cię swoboda wypowiedzi, otwartość, i potrafisz przyjąć szczere wyznania, czasem nie zawsze do końca trafne uwagi, oceny, to możemy tu spróbować. Proponuję zacząć od pogody - jak znosisz tę przytłaczającą, męczącą i wciskającą w stan "nic mi się nie chce" szarówkę?
      • ciumciurumcium Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 22.11.18, 19:14
        Ha ha ha
      • lavinia_m Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 23.11.18, 20:13
        A i owszem nie boję się szczerych wyznań ;) jakoś daję radę, chociaż ta szarówka potrafi dobić ;)
        • wcionszrzywy Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 23.11.18, 21:03
          A jak se radzisz z tą szarówką? Lubisz whisky?
          • lavinia_m Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 25.11.18, 16:24
            Optymistyczne myślenie wystarczy, żeby sobie z tym poradzić ;) nie piję whisky
            • searam Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 25.11.18, 19:22
              Nie pijesz whisky..?! To moze chociaz maryche palisz...;)
    • searam Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 24.11.18, 01:12
      Jak sie oprzec takiemu wezwaniu, zeby dusze zaprzedac pomyslowej kobiecie...?:)
      • lavinia_m Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 25.11.18, 16:27
        Chyba nie da rady się oprzeć haha ;)
    • yesterday56 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 24.11.18, 15:37
      Chętnie zaprzyjaźnię się z Tobą. Napisz na priv. :)
      • wcionszrzywy Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 24.11.18, 15:41
        Spełniony i wspaniały mąż oraz Lurnety przyjaciel przez duże "P", ma deficyt przyjaźni. Ha ha ha ha ha.
        • yesterday56 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 24.11.18, 15:55
          A co Ci do tego, pilnuj swojego.
      • lavinia_m Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 25.11.18, 16:28
        Nie mogę chyba do Ciebie na priv napisać. Odezwij się do mnie na maila lavinia_m@o2.pl :)
    • tojainieja Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 24.11.18, 20:28
      Ahoj! mogę przyjąć wyzwanie. Ze swojej strony obiecuję dać z siebie tyle by się udało :) jakby co to pisz na: senor_matanza@o2.pl
    • toomek1971 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 25.11.18, 06:55
      Wiesz, jak jest, przyjaźń to prosta sprawa, trudniej jest być "wrogiem", trzeba mieć w sobie ciepło,ktore przyciaga coś dobrego i tworzy dobro, Kobiety-czułe i wrażliwe i te normalne zawsze beda przyciagać facetow, ale facetow-prawdziwych, nie takich zerwanych z obecnego stylu zycia, bo takich półgłówoch przemadrzalych ktore swiat teraz produkuje jest miliony, dlatego Wy Kobiety Kochane nie mozecie znalezc dobrych partnerow, bo olbrzymia wiekszosc dzisiejszych "facetow" to sadystyczne, egoistyczne plomby zyciowe, ktore tylko Was wykorzystuja, malutko jest rycerzy, dlatego nie jestescie szczesliwe tak do konca, wiesz o czym mowie, pozdro, milej niedzieli!!!
      • toomek1971 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 25.11.18, 07:12
        Cos o mnie, upadam - wstaje, optymizm-zycie, czulosc-zycie, widzac glupote i egoizm - odplyawm na inna strone wyspy by nie produkowac konfliktu wierzac ze Życie uczy kazdego co ma oczy i serce, czasem fajnie bzyknac cos odwrotnie do rzeczywistoci, na uwolnienie od zycia w chorym systemie, jak zlapalas przekaz to bedziemy jak.... jak nie to jestem za Twoim szczesciem, nieznam Cie, nie widze ale wierze w to co Masz w swoim "ogródku"..
      • toomek1971 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 25.11.18, 07:37
        A wogole to prosze o pomoc, bo chce wstawic moje zdjecie, ale niewiem jak wejsc w moj profil, wyswietla mi sie gazeta. Pl i nie ma mnie :-), moze cos przeoczyłem:-) jestem rocznik 1971,słodki,ale z innej epoki:-)
        • lavinia_m Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 25.11.18, 16:30
          Dobrze napisane ;) masz rację ;)
          • toomek1971 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 25.11.18, 20:34
            Kochana zycie...
      • penelopa9 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 25.11.18, 10:08
        Kto poznał smak prawdziwej miłości nie zadowoli go nic ulotnego....
        • toomek1971 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 25.11.18, 20:38
          Dokladnie, choc zawsze juz bedzie pragnoł tego co dobre, wiesz jak jest, ja uwazam i zyje tak zeby optymizm i niepoddawanie sie zlym chwilom nie pograżało mnie emocjonalnie, wogole dla mnie pesymizm nie istnieje, chyba przez szkole zycia, ale jest ok, do przodu z usmiechem!!!!
          • penelopa9 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 26.11.18, 19:05
            I tak trzymać 😊
    • ten18 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 04.12.18, 16:45
      jakby ktoras Pani jeszcze chciała przyjaciela z lubuskiego chętnie się zaprzyjaznie maciek.hotty1@wp.pl
    • mypol Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 04.12.18, 20:04
      zobacz tutaj zobacz.ml/82490
    • arazjel Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 05.12.18, 08:03
      Witaj
      Lavinio_m jesli dalej szukasz przyjaciela, możemy sprobować, znaleść wspólny jezyk :P :)). Napisz maila sahakiel2011@interia.pl
      Pozdrawiam
    • jacek.zelazna Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 16.04.19, 11:55
      Witaj
      Czy nadal szukasz?
    • zbyszek1968 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 26.05.19, 18:37
      Co jakis czas zmienia nicki żeby nikt jej nie rozszyfrował . Stara cwaniara bez mózgu .
      • stasi1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 28.11.21, 09:48
        Skoro zmienia to może jednak kogoś potrzebuje
    • stasi1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 30.11.21, 18:07
      Pewnie ci się nikogo tutaj nie udało znaleźć
      • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 05.12.21, 15:57
        mnie rowniez, chyba pechowcem jestem....
        • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 05.12.21, 16:06
          ciekawe, czy kobiety uwieszaja sie na szyi tylko kochankom, albo jak zauwazylem szukajacym do swingu ?
          taki ten dzisiejszy swiat....
          • koszmarna.baba Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 05.12.21, 21:44
            Nie! Ale.... Te młode nie szukają na forach (zwłaszcza takich jak to) a tym starszym to już tak bardzo się nie chce. Bardziej chcą teoretycznie niż praktycznie.
            • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 05.12.21, 23:23
              wobec tego pozostaja te w srednim wieku - te najlepsze ? ( jesli mowa o wieku )
              przyznaje, mam w tej chwili problem z przedzialami wiekowymi....

licza sie takie ktore potrafia dobrze delfinem plywac.....jesli juz :)
              • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 05.12.21, 23:30
                a takie ktore tylko zabka - sa latwe do rozpoznania :))
            • stasi1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 10.12.21, 15:54
              Może marco na początek tak chciałby tylko teoretycznie?
              • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 11.12.21, 16:40
                noo a jak inaczej, w zarodku wielkiej milosci...
                • stasi1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 12.12.21, 12:52
                  Ale baba stwierdza że te starsze tylko poprzestają na teorii. Ty chyba też chciałbyś coś praktycznego?
                  • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 12.12.21, 16:30
                    nie mowmy o starszych - co tylko teoretycznie ! ( moze tylko w necie )
                    moge poczekac z cierpliwoscia na cos dorzecznego :) ech, co sie nie robi dla wyjatkowej z zasadami Kobiety !
                    taki jestem....
                    • stasi1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 13.12.21, 08:48
                      Pewnie że się robi dużo dla kobiety, tylko gdzie taką znaleźć która będzie chciała to przyjąć?
                      • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 13.12.21, 16:39
                        nie latwo o jakas ktora spelnialaby w miare wszelkie oczekiwania ...
                        internet....takie fora to zabawa, aczkolwiek mozna cos do "czegos tam" znalezc...aby obie strony byly zadowolone :))
                        • stasi1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 14.12.21, 15:35
                          To aby kobieta spełniała wszystkie twoje wymagania to trzeba szukać w wieku do 30 lat. później to są takie , tak samo jak faceci , których nikt nie chciał
                          • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 15.12.21, 17:36
                            albo takie, ktore nie ida z pierwszym lepszym, wybredne....albo robia "cos tam" w wyrafinowany sposob...
                            zreszta, co ja tam wiem :) najlepiej jesli wypowiedzialaby sie jakas kobieta, moze byc po 40 tce :))
                            • penelopa9 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 15.12.21, 19:48
                              Wydaje mi się że jak ktoś naprawdę zna smak prawdziwej miłości to nie będzie szukać przygody i zabawy.
                              • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 16.12.21, 22:33
                                pewnie, tez jestem tego zdania....
                                nie rozumiem ludzi ktorzy tylko szukaja nowych przygod - przewaznie erotycznych...aczkolwiek, jakis fajny maly flircik po boku nigdy nie zaszkodzil nikomu :)) wprost przeciwnie...
    • hillkenerice187 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 15.03.22, 16:00
      h_i_l_l_k_e_n_e_r_i_c_e_1_8_7_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m

Moja droga, Pozdrowienia z hillkenerice, jak się masz? Proszę o kontakt na mój e-mail ( hillkenerice187@gmail.com) Chętnie Cię poznam, Poza tym mam coś bardzo ważnego do ujawnienia, to jest wróżenie dla mnie, ale znalazłem Trudno się tutaj wyrazić, więc proszę o kontakt na mój e-mail, abym mógł wysłać Ci moje zdjęcia i opowiedzieć więcej o sobie. Dziękuję mój identyfikator e-mail ( hillkenerice187@gmail.com )
    • fajnyim Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 29.03.22, 08:54
      to ja. fajnyim@interia.pl
    • robert_niemeczek_praca1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 05.04.22, 16:24
      To tak jak ja .
      Po 2 miesiącach od rozstania z Żoną pomyslalem sobie-dosc matwienia sie.
      Czuje sie w pelni sil a troche byc moze mam do przezycia przed sobą
      Pozdrawiam
      Robert 56 Kraków
    • bernatka44 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 07.04.22, 12:10
      witaj.. ja tez szukam.. pozdro...
      • kikutbartosz161 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 11.04.22, 04:54
        Mogłabyś sprecyzować kogo??😉
        • stasi1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 18.04.22, 09:34
          Pewnie faceta. Swoją drogą trochę mogła by napisac kogo dokładnie. Po nicku wygląda że ma 44 lata. Albo miała gdy to zakładała
    • xee5ls Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 17.04.22, 20:14
      Cześć napisz konkretnie kogo szukasz.? Pozdrawiam..
    • 1krynica1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 22.04.22, 16:28
      jestem - czekam - z ciekawością
      • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 22.04.22, 21:37
        jesli chodzi o Stasi1, to masz dlugi okres oczekiwania..facet ma powodzenie.
        ze mna mozna sie szybciej dogadac,
        niestety, nie jestem taki przystojny i bogaty..ech jaka szkoda
        • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 22.04.22, 21:43
          a moze, usmiechnie Sie do mnie w koncu szczescie...? 😎
        • stasi1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 23.04.22, 09:51
          Ale to przeciez facet to po co ci on?
          • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 23.04.22, 11:55
            facet ..?
            a ja myslalem ze to jakas fajna, sympatyczna...
            • stasi1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 24.04.22, 00:32
              To nie możesz szukać na normalnym portalu randkowym?
              • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 24.04.22, 12:32
                nie interesuja mnie takie portale....kupe zarozumialych, a w rzeczywistosci to wielkie g....
                na cafe bylo fajnie...niby nie chciales poznac - a poznales :) jak w realnym zyciu...
                • marco_5 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 24.04.22, 12:41
                  zreszta, nigdy nie bylem na takich niby typowo randkowych...
                • stasi1 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 26.04.22, 18:53
                  To wolisz byc sam aby nie byc w takim g? Nawet tam może się trafic jakaś perełka. Ciekawe co kobiety sądzą o tej sympatii na przykład? Cafe tez mi sie podobało
    • wiatol Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 03.05.23, 15:23
      Witam
      Jestem emerytem, chce troche zwiedzic rózne strony.
      Szukam koleżanki na wspólne wyjazdy na tańsze wycieczki, ponieważ podróże są zawsze dla dwóch osób, dlatego szukam drugiej osoby. Jestem abstynentem, więc męskie towarzystwo jest nie dla mnie.Każdy płaci za siebie.
    • lary848 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 31.08.23, 17:11
      czesc :) Andrzej mam na imie... z przyjemnoscie Cie poznam...
      • karusia83 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 01.09.23, 01:15
        Gdybyś miał ochotę się zapoznać, daj do siebie jakiś namiar, najlepiej mailowy. Popiszemy!
        • jezow Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 01.09.23, 13:33
          karusia83 napisała:

> Gdybyś miał ochotę się zapoznać, daj do siebie jakiś namiar, najlepiej mailowy.
          > Popiszemy!

Jeśli będzie ci się nudziło, możesz napisać do mnie.
    • tce1234 Re: szukam i znaleźć nie mogę ;) 01.09.23, 22:59
      Jesteś tam jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka