Dodaj do ulubionych

Czy pportale randkowe oszukują klientów?

12.03.20, 08:55
Na niektórych portalach tworzone są profile fikcyjne ,czyli rozmowę z klientem prowadzi personel tego portalu.
Ale jeżeli taki profil będzie opatrzony zdjęciem rzeczywistej żyjącej osoby, wziętym z odchłani internetu, to w kliencie wytwarzane jest wrażenie,że rozmawia właśnie z tą osobą ze zdjęcia, a faktycznie rozmawia z personelem
o nieznanej płci. Jeżeli tak jest jest to oszustwo i żerowanie na emocjach klienta gorsze niż prostytucja,bo te dziewczyny ciężko pracujące ciałem przynajmniej coś z siebie dają.
Obserwuj wątek
    • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 12.03.20, 11:46
      złe pytanie. powinno brzmieć kiedy nie oszukiwały ?
      • 7czarodziejka Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 08.02.21, 17:57
        Dziś to oszustwo jest wszędzie, więc co się dziwić tylko że przy tym są poszkodowani ludzie co szczerze kogoś szukają nie dla żartów.
    • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 12.03.20, 12:47
      pewnie ze wyrafinowane, typowe oszustwo...na Gazeta.pl - jest wszystko autentyczne !
      szczegolnie watek...Babole i inni 6 ...mili i sympatyczni ludzie ! goraco polecam...
      zaznaczam, ze przewaga facetow....jestes kobieta ?
    • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 19.03.20, 21:28
      to z czego ten portal się utrzymuje skoro nie ma ludzi którzy w nim działają?
      • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 19.03.20, 22:57
        Z naiwności jeleni którzy nęceni i skutecznie fikcyjnymi profilami kobiet podaja nr karty kredytowej i następnie na miesiące ugrzęzną w specjalnie ustawionej procedurze wypisania się z tego shitu
        • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 19.03.20, 23:17
          sprzedawanie zludzen bylo zawsze dobrym biznesem ....
        • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 20.03.20, 08:13
          Ale ktoś ich chyba do tego zanęcił? Czy tylko zobaczyli reklamę że wszystko dobrze jest i wpłacam?
          • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 20.03.20, 12:13
            tak było a jak piszesz . zobaczyli reklamę ,że wszystko dobrze jest i wpłacili !
            • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 21.03.20, 09:28
              Cóż kupili kota w worku. Ale nawet jak ktoś będzie odpowiadał na te anonse to i tak gość przez 2 tygodnie stwierdzi że to lipa bo żadna laska nie umówi się z nim. Skoro nie ma efektu na umówienie to po co dalej siedzieć w tym? Chyba że są firmowe kobiety, umawiają się na spotkanie i stwierdzają gościowi: Jesteś fajny ale ja szukam trochę innego, jestem bardo wymagająca
              • pawelec47 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 23.03.20, 13:14
                Inna sprawa,że tysiące kobiet w tym uczestniczą,dając się skubać z kasy za złudzenia.
                Ciekawe ,czy te gigantyczne obroty są jakoś opodatkowane na jakiś szlachetny cel,na przykład na 500+.?
                • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 27.03.20, 09:50
                  Skoro tysiące kobiet w tym uczestniczą znaczy że ci biedni mężczyźni nie są oszukiwani, więc dobra ich
                  • pawelec47 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 27.03.20, 14:46
                    Akurat dostaję propozycje wyłącznie od kobiet.Niestety wśród nich są awatary ,czyli podszywający się pod skradzione zdjęcia personel tego portalu ,może nawet faceci. Ostatnio dwie oferty zawierały identyczny , co do przecinka tekst, opatrzony zdjęciami dwóch różnych kobiet.Wpadka i ewidentne oszustwo.
                    • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 27.03.20, 16:52
                      w regulaminach wspomnianych portali sa zapisy ( drobnym i na którejs tam ostatniej stronie ) że portal dla zapewnienia poprawności działania zawiera ...probne konta- czyli fikcyjne , jest to zabezpiecznie przed ewentualnym dochodzeniem roszczeń od oszukanych wczesniej klientów od których wyłudzono kasę za założenie tzw. konta premium ( i opłacenie tego a co skutkuje niebywałymi trudnosciami z rezygnacja ) o tym ,ze załozyli je po to żeby ...korespondować z fikcyjnymi profilami kobiet ( najczesciej opłaconym i podszywajacymi sie pracownikami portalu) dowiadują sie gdy moga czytac wiadomosci . sa one bowiem intensywne i ozywione do czasu gdy konto jest tymczasowe, po opłaceniu premiu kontakty z atrakcyjnymi profilami kobiet ustaja. ktos jeszcze ma watpliwosci jak działa ten oszukańczy biznes ?
                    • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 28.03.20, 09:19
                      To chciałbyś jeszcze dostawać propozycje od mężczyzn?
                      • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 28.03.20, 09:40
                        jezeli ty takich oczekujesz to nie znaczy ,że i inni
                        • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 29.03.20, 07:33
                          Pawelec narzeka że dostaje propozycje tylko od kobiet. Ja nie narzekam
                          • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 29.03.20, 11:13
                            fakt. pawelec47 zda sie utyskiwać na ...jednopłciowe kontakty jedynie. no cóz moze warto w profilu zaznaczyc opcje homo również ?
                            • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 29.03.20, 11:18
                              jest taki portal " fotoflirt" i tam po założeniu konta przez ( dla nowego użytkownika ) miesiac jest konto premium bezpłatne . mozna pisac , czytac i wymieniać sie...zainteresowaniami z kimkolwiek sie ma ochote. a miesiac to duzo czasu na ...dobre brania : ) nie zebym reklamował ten niemiecki biznes ale to niezłe wyjscie
                            • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 30.03.20, 08:29
                              Cieszy mnie że w końcu doszliśmy do porozumienia. A to on musi mieć jakieś konto premium? Nie może na zwykłym choćby jak na sympatii?
                              • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 30.03.20, 11:37
                                musi. rozległośc jego uczuć i ich potęga wymagaja wręcz super konta z najwyższym dostępem
                                • pawelec47 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 01.04.20, 18:21
                                  odczepcie się ode mnie..Ciekawe co na temat oszustw dokonywanych na tych portalach mają instytucje monitorujące internet. Czy to jest legalny biznes.?Czy milionowe zyski są opodatkowane ? Chociażby VAT na jakiś szlachetny cel 500+?
                                  • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 06.04.20, 19:07
                                    nie sa mi znane przesłanki legalnosci/ nielegalnosci tych oszukańczych praktyk jednak wyglada na to iz "instytucje monitorujące internet " w d... maja ten biznes. co innego gdyby obrazic milosciwie nam panujaca pierwsza damę i jej osobistego malżonka. o ! wtedy to i owszem : )
    • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 20.03.20, 19:20
      słyszano tez ostatnio taka hipotezę iż to własnie owe portale tak perfidnie wyłudzajace kasę od niewinna męćizny stoją za grasujacą ostatnio zarazą . ma im ona napędzic nowych baranów do ...sztrzyżenia z kasy
    • marzena391 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 04.06.20, 18:54
      dawniej bylo cafe.gazeta.pl, nie wiem czy teraz jest, poznalam tam pana z Australii,napisal do mnie mamy kontakt od kilku lat, spotkalismy sie w Polsce, pozniej ja pojechalam do niego, Au bardzo mi sie podoba
      • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 06.06.20, 18:06
        facet z Australii...:( troche daleko....to tak, jakby czekolade przez papier lizac :)
        chyba masz jakiegos kumpla na pocieszenie i otarcie lez ..:) ?
        • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 06.06.20, 19:29
          ustawiasz sie w kolejce ?
          • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 06.06.20, 19:31
            a np : do krowy " abc " ryczące trelem słowiczym ...?
            • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 06.06.20, 20:15
              nie przepadam za kolejkami, niektore pachna na odleglosc chorobami wenerycznymi, oraz innymi problemami !
              aczkolwiek, nieraz warto zbadac teren...
              • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 06.06.20, 20:17
                abc podbija kontynenty ? albo bajeruje...
                • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 07.06.20, 09:19
                  chyba w kocborowie bajeruje
      • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 08.06.20, 21:51
        Teraz już nie ma byłem do końca. Mam kilkoro jeszcze znajomych z tych lat
        • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 08.06.20, 22:51
          stasi1 napisał:

> Mam kilkoro jeszcze znajomych z tych lat

czy ty usiłujesz napisać, że przez tyle lat utrzymujesz z kimś znajomość przez internet?
          • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 09.06.20, 08:38
            Pewnie, a czemu nie? Inna sprawa że to ja podtrzymuję znajomość, jestem taki sentymentalny. Chociaż nie licząc jednej osoby to już dawno nie spotkałem się z kimś z czasów Cafe.
            • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 09.06.20, 12:32
              stasi1 napisał:

> Pewnie, a czemu nie? Inna sprawa że to ja podtrzymuję znajomość, jestem taki se
              > ntymentalny.
            • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 09.06.20, 22:17
              pewnie, ze warto podtrzymywac co poniektore znajomosci....stara milosc nigdy nie rdzewieje ..
              moze jedynie przysporzyc wiele klopotow ..:) !
              • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 10.06.20, 08:58
                Kombinujesz! Nie wszystkie znajomości z internetu to od razu miłość. Ale znajoma którą nie widziałem ponad 10 lat(w międzyczasie wyszła za mąż i zmarł jej małżonek pisze że jakby był w Gdańsku to żebym dał jej cynk postara się o spotkanie.
                • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 10.06.20, 16:29
                  stasi1 napisał:

> Kombinujesz! Nie wszystkie znajomości z internetu to od razu miłość.
                  • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 13.06.20, 17:27
                    W Gdańsku byłem dwa razy z internetową znajomą. Jeden raz z mieszkanką tego miasta(ale wcześniej w Wawie się spotkaliśmy) oraz drugi raz tam się umówiliśmy, wcześniej spotkaliśmy się w Toruniu, gdzie jej było bliżej
                    • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 13.06.20, 19:36
                      jesli nie ma poblemow, zapros znajoma na kolacje, ...mozliwe ze teskni za Toba, kto wie ?
                • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 10.06.20, 22:00
                  wdowy trzeba pocieszac, z pewnoscia ugosci Cie, masz zielone swiatlo.....Gdansk to fajne miasto !
                  moze byc romantycznie..:)
                  • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 10.06.20, 22:06
                    nnn 1 - nie czytalem Twego wpisu...:) ! zauwazylem ze mamy te same zdanie....
                    piszesz, ze Gdańsk to piękne miasto.... oraz nadmieniasz o rorniez romantycznych zachodach slonca ! :)
                    stasi - musisz koniecznie odswierzyc znajomosc... ! :))
                    • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 11.06.20, 13:08
                      To prawda? Znajomosci nalezy odswierzbiac
                      • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 11.06.20, 14:24
                        rir napisał:

> To prawda? Znajomosci nalezy odswierzbiac
                        ----------
                    • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 11.06.20, 14:26
                      marco_5 napisał:

> nnn 1 - nie czytalem Twego wpisu...:) ! zauwazylem ze mamy te same zdanie....
                      -------
                      • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 11.06.20, 17:29
                        A on / ona tez chce ?
                        • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 11.06.20, 18:48
                          Każdy to każdy.
                          • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 11.06.20, 22:02
                            chce,...albo bedzie chciala ! stasi musi jakis fajny bajerancki list napisac...
                            typu - ciagle mysle o Tobie...i tak pozostanie do konca zycia...po rozstaniu z Toba, bzykajac inne kobiety myslalem tylko o Tobie...
                            • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 11.06.20, 22:07
                              hm,....a moze ta Ex mysli o nim i nosi go "gleboko w sobie"....a dobrze zyczacy forumowicze spekuluja !
                              ciekawa sprawa....
                              • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 11.06.20, 23:18
                                Jestem pewna, że najlepiej życzyć dobrze i sprawy pozostawiać zainteresowanym stronom :)

Pa!
                          • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 12.06.20, 12:11
                            Niekoniecznie.kazdy to kazdy ale kazda to nie każdy
                            • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 12.06.20, 14:46
                              rir napisał:

> Niekoniecznie.kazdy to kazdy ale kazda to nie każdy --------1/ To jest nielogiczne :)

2/ Każda to też każdy, bo każda to też człowiek, a człowiek to każdy :) A więc: każdy to każdy :)

• marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 12.06.20, 16:48
                                każdy ...tez nie jest wazny ! ... nawiasem mowiac :)
                                • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 12.06.20, 16:51
                                  stasi mnie martwi....nie odzywa sie, moze uklada bujny list do jego Ex ?
                                  mozliwe, ze ona ma jakiegos faceta (lub fagasa)....i stasi wodke pije, chce zalac problemy milosne...
                                  • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 12.06.20, 18:39
                                    spokojnie. każda (niekoniecznie bedąc człowiekiem) flaszka kiedyś konczy sie. jestem po 50 tce ale nie znam takiej a która by nie pokazała dna. a jak wysuszy to odezwie się
                                  • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 13.06.20, 12:18
                                    Każdy radzi sobie tak, jak potrafi.
                              • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 12.06.20, 18:37
                                bredzisz , każda to nie tylko człowiek a np : każda łodka na rzece lub każda mrówka. tez z ludzkiej pochodzą rasy ?
                                • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 13.06.20, 10:37
                                  Tak twierdzisz? Nie przypuszczałam, że forum odwiedzają mrówki i łódki :D Odwiedzają ludzie i ich miałam na mysli, pisząc, że każdy [tu zaglądający i czytający] życzy dobrze. Tak więc, nie wiem, kto bardziej bredzi.
                                  • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 13.06.20, 20:33
                                    zas ty bredzi, a jusci ze inny nikt nie a jak ty
                                    • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 13.06.20, 23:37
                                      inny nikt nie,...jak tradycyjny cierpiacy zdezaktualizowany stary jelen, ktoremu kobieta slusznie dala szkole..
                                      • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 14.06.20, 14:06
                                        znaczy rogacz może ?
                    • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 17.06.20, 10:27
                      Jak nie zapomnę t o spróbuję do niej dzisiaj zadzwonić
                      • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 17.06.20, 13:26
                        "Czego się boisz, głupi?
                        Czemu nie chcesz iść na całość?
                        Ty się możesz wstępnie upić
                        Bo to dobre jest na śmiałość
                        Czego się boisz, głupi?
                        Przecież to jest zwykła sprawa!" [zmiany w tekście red.] :D

W razie trudności z obsługą telefonu można skorzystać z instrukcji obsługi tegoż :D
                      • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 17.06.20, 16:19
                        jak na moj gust jestes cus malo przekonany do tej Twojej starej milosci ..:)
                        noo...moze bedzie warto pojechac do Gdanska ? sprobowac mozesz....nie zapomnij portfela wypchac :)
                        • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 17.06.20, 18:27
                          marco_5 napisał:

> jak na moj gust jestes cus malo przekonany do tej Twojej starej milosci ..:)

Bo! Stara miłość nie rdzewieje, ale!... coż komu ze złomu! :>
                          [Jak głosi przysłowie. Też zresztą stare :D]

• stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 17.06.20, 20:47
                          Ale nie jest to moja stara miłość. Dwa razy ją widziałem. Raz na zapoznanie oraz drugi raz kiedy na Okęcie ją odprowadzałem
                          • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 18.06.20, 00:17
                            Och! No więc trzeba przejść do kolejnego etapu po zapoznaniu, czyli poznawania! Wszyscy tu trzymają kciuki!
                          • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 18.06.20, 00:28
                            wiadomo, o sprawach inntymnych nie mowi sie ….moze powroca fajne przezycia ?
                            • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 18.06.20, 08:32
                              Nie było spraw intymnych, w kawiarni byliśmy i w taksówce. Zresztą zaraz wyszła za mąż.
                              • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 18.06.20, 09:00
                                ślub w taxi , romantyczne
                                • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 18.06.20, 10:03
                                  rir napisał:

> ślub w taxi , romantyczne

---------
                                  • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 18.06.20, 14:09
                                    hahaha...w Taxi na tylnym siedzeniu, nawet podczas jazdy, kobiety potrafia "wyssac wszystko"...na pozegnanie.
                                    noo i przed wyjsciem za maz jeszcze mozna,.... jesli to jakas katoliczka ?

• nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 19.06.20, 12:58
                                      marco_5 napisał:

> hahaha...w Taxi na tylnym siedzeniu, nawet podczas jazdy, kobiety potrafia "wys
                                      > sac wszystko"...na pozegnanie.
                                      > noo i przed wyjsciem za maz jeszcze mozna,.... jesli to jakas katoliczka ?
                                      >
                                      Więcej na ten temat dowiesz się od stasich1 [ch jest zamierzone].
                                      • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 19.06.20, 12:59
                                        Od rirów również.
                                        • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 19.06.20, 17:06
                                          od. ... rirów trzy i więcej w ...bok
                                          • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 19.06.20, 19:27
                                            rir napisał:

> od. ... rirów trzy i więcej w ...bok

To oczywiste i zrozumiałe samo prze się.
                                            • rir Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 19.06.20, 20:09
                                              no
                                              • marco_5 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 19.06.20, 20:31
                                                kto by pomyslal, ze tyle ludzi przychodzi do teatru ..? :) pomimo corony....
                                                • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 20.06.20, 16:12
                                                  Ale do którego? Do tego, w którym obecni z podziwu klękają, czy do tego, w którym biją brawo? Najlepiej zapytać, skoro się bywa.
                                              • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 20.06.20, 16:09
                                                .
                                  • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 20.06.20, 09:21
                                    Lubię tą komedie. Zresztą wszystkie lubię. Ostatnio oglądałem po raz kolejny ,,Żona na niby"
                                    Podobała mi się teraz scena jak na zakupach , drogich pada taki teks mniej więcej. Ale ty to rozrzutna jesteś. ona dlatego rozwodzimy się. Ekspedientka zdziwiona bo w końcu wyglądali na zakochaną parę i on chciał jej przyjemność zrobić
                                    • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 20.06.20, 16:13
                                      A to dziwne, bo ja też ją oglądałam, a nie przypominam sobie takiej sceny.
                                      • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 21.06.20, 10:32
                                        Widocznie zrobiłeś sobie przerwę. Ariston miała grać jako prawie była żona. Więc trzeba było aby miała ubranie. Ona twierdzi że ma ubrania. On ale to tylko z sieciówek. Musisz wyglądać jak żona chirurga. I poszli na zakupy, ona wybierała on płacił(1700dolarówza sukienkę ? Tyle warty jest dom moich rodziców) i taszczył tobołki za nią, że w drzwiach się nie mieścił Jak prawdziwy mąż
                                        • nnn.1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 21.06.20, 13:10
                                          stasi1 napisał:

> Widocznie zrobiłeś sobie przerwę. Ariston miała grać jako prawie była żona. Wię
                                          > c trzeba było aby miała ubranie. Ona twierdzi że ma ubrania. On ale to tylko z
                                          > sieciówek. Musisz wyglądać jak żona chirurga
                                          ----------
                                          • stasi1 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 21.06.20, 20:56
                                            Oczywiście później dobrze grała rolę żony która zdradza męża więc rozwód z jej winy. Ona miała ubrania takie na jakie było ją stać Gdyby była jego żoną pewnie miała by lepsze. Ogólnie podziw wzbudziła jak szła na spotkanie z ,,nową" prawie żoną męża. Później jak zdjęła ubranie i wskoczyła do wody.
    • tapatik Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 21.06.20, 09:50
      Są strony ogłoszeniowe, które nie wymagają kasy. Znalazłem też dwa portale randkowe, które również nie chcą kasy, bo zarabiają na reklamach pokazujących się podczas przeglądania stron.
    • atos38 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 18.11.21, 06:54
      Oczywiście, ż e to Oszustwo ! Wiele profili JEST FIKCYJNYCH a odpisuje i zaczepia ktoś po stronie administarcji serwisu/ portalu tylko po to aby WYŁUDZAĆ $ od samotnych mężczyzn.
      • atos38 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 18.11.21, 06:55
        Dlatego najLepsze randki SĄ te DARMOWE. Jak ona chce to Będzie, a jak nie chce to i żadne płatne nie pomoże.
    • hillkenerice187 Re: Czy pportale randkowe oszukują klientów? 15.03.22, 16:02
      h_i_l_l_k_e_n_e_r_i_c_e_1_8_7_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m

Moja droga, Pozdrowienia z hillkenerice, jak się masz? Proszę o kontakt na mój e-mail ( hillkenerice187@gmail.com) Chętnie Cię poznam, Poza tym mam coś bardzo ważnego do ujawnienia, to jest wróżenie dla mnie, ale znalazłem Trudno się tutaj wyrazić, więc proszę o kontakt na mój e-mail, abym mógł wysłać Ci moje zdjęcia i opowiedzieć więcej o sobie. Dziękuję mój identyfikator e-mail ( hillkenerice187@gmail.com )

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka