Dodaj do ulubionych

Rozmowa , flirt , pogaduchy ...

30.03.20, 08:22
Doświadczony. ciągle ciekawy nowych zajawek, z dużym dystansem do rzeczywistości, realista niestety:) .Jestem spokojnym facetem , po przejściach (precyzować chyba nie muszę) szukam kogoś zainteresowanego , rozmową tj korespondencją , na każdy temat mogą być łatwe i ciężkie tematy , albo zwykłe gatki o wszystkim...lubię wszystko pod warunkiem , miłej atmosfery. Nie lubię kłamstwa , oszczerstwa , nachalności , i terroru psychicznego . oraz kliku w uszach podczas lotu samolotem .Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 01.04.20, 12:48
      Zastanawiające :)
      • cromagan Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 01.04.20, 20:29
        Cześć Dziękuję za mail. Co Ciebie najbardziej intryguje i skłania do zastanowienia.
        • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 01.04.20, 22:54
          "z dużym dystansem do rzeczywistości, realista niestety"
          i
          "lubię wszystko pod warunkiem , miłej atmosfery. Nie lubię kłamstwa , oszczerstwa , nachalności , i terroru psychicznego ."

Ps.nie pisałam do Ciebie maila,odpisałam na Twój post.:)
          V.
          • stasi1 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 03.04.20, 08:58
            ,,Ps.nie pisałam do Ciebie maila,odpisałam na Twój post.:)"
            Też to zauważyłem, ale ma szanse u ciebie?
            • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 03.04.20, 22:18
              pewnie, kobiety sa przeciez milosierne !
              podobno biedni materialnie, ale za to bogaci sercem ...maja zawsze szanse :)
              • stasi1 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 04.04.20, 08:07
                Ale ten nie powiedział że jest biedny materialnie
                • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 04.04.20, 10:06
                  na razie, dypolomatycznie podchodzi do sprawy...zarzucil wedke
                  viviene krazy wokol....moze zlapie haczyk ? oby sobie jamy ustnej nie skaleczyla...:)
                  • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 04.04.20, 19:55
                    Jeśli ludzie wokół Ciebie naprawdę są negatywni,
                    to zamiast ich małpować i czynić własne życie koszmarem,
                    pilnuj własnego szczęścia, odmawiając pójścia w ich ślady.

B.S

• marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 04.04.20, 22:54
                      od tych negatywnych, mozna sie rowniez czegos nauczyc...
                      czesciowe pojscie ich sladami, moze byc pozytywne.

• viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 05.04.20, 11:15
                        Trening czyni mistrza,na naukę nigdy nie jest za póżno,bramy wiedzy wszelakiej stoją otworem:)
            • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 04.04.20, 19:46
              " ale ma szanse u ciebie?"

I cóż z tą wiedzą chcesz uczynić Panie?
              • stasi1 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 05.04.20, 09:03
                Teoretycznie nic. Po prostu może sam bym chciał w przyszłości to wykorzystać? Skoro taka fajna kobieta jak Ty na to poszła. Albo skoro nie to może nie warto czegoś takiego robić?
                • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 05.04.20, 11:20
                  Czyń więc Panie wg.woli własnej i nieprzymuszonej i szczęśliwie dróg mych nie znasz i nie zakładaj, że kroczę którąś z nich:)
                  • stasi1 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 05.04.20, 20:51
                    To trochę dziwne że mam zakładać że nie kroczysz swoją drogą
                    • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 26.04.20, 22:17
                      To jest pierwszy schodek, na który, z zasady boimy się wkroczyć:)))

Marco doświadczony ,że wyrażę się obcykany, zawsze troskliwy i chętny do natychmiastowej reakcji:))
                      Pozdrawiam V.
                • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 05.04.20, 14:19
                  negatywnie, nie znaczy jeszcze ...nie warto albo zabronione !
                  wszystko wskazuje na to, ze tylko spisywales numery rejestracyjne samochodow,
                  albo przesluchiwales jako trzeciorzedowy oficer sledczy....odpowiedzialny rowniez za bicie "oskarzonych" !
    • sama.w.galaktyce Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 24.04.20, 22:39
      cześć, ciekawa jestem jakie tematy uznajesz za ciężkie? pozdrawiam
      • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 24.04.20, 23:51
        o milosci bez wzajemnosci...
        • sama.w.galaktyce Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 26.04.20, 10:43
          to może być ciężkie ale jako temat do dyskusji - nieciekawe
          • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 27.04.20, 09:05
            gdzie tam obcykany, ...ot, bez namyslu cos tam napisalem i jak zwykle na opak :) nieciekawie...
            zawsze jest obawa,...potykajac sie na pierwszym schodzie, nie tylko nosem mozna zaorac :))
            • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 28.04.20, 21:46
              Kiedyś pewnego miłego pana zapytano w Domu Chłopa w W-wie co ma wspólnego z rolnictwem?
              Odpowiedż brzmiała : dobrze orze..
              • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 29.04.20, 09:25
                Dom Chlopa w W-wie ? serio... :))
                myslalem, ze w Warszwawie tylko yntelygencja, ludzie interesu, cwaniacy, etc. ... swoje siedziby maja ..:)
                noo popatrz...

• marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 29.04.20, 09:53
                  Inteligencja - mieszka w Warszawie... sorry !
                  a yntelygencja, ...to swoja droga :)) tak mialo byc....
                  • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 29.04.20, 16:09
                    To w czasach komuny,teraz pewnie nie istnieje:)
                    nie potwierdzę, miejsce jak każde inne a czy są na i czy na y , zależy jak komu i co...bardziej odpowiada:)
                    • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 29.04.20, 23:41
                      wobec tego, wypadaloby sie wybrac do Warszawy !
                      moze spotkam jakis inteligentny nick, .. jeszcze z Cafe.pl ? ....albo jego klona :))

• viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 30.04.20, 09:44
                        Noo...nie wiem nie bywałam ale zawsze warto próbować:)
                        Być może Pan będzie tym szczęśliwcem :)
                        • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 30.04.20, 13:31
                          nie mam absolutnie nic przeciwko....
                          wprost przeciwnie, to byloby nawet wskazane tak spontanicznie...:))
                          a Pani jest szczesliwa ? :)
                          • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 30.04.20, 16:42
                            Owszem, wie Pan zapewne,że szczęście jest jak ( i tu rzeczownik ) i każdy ma własne )))
                            • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 30.04.20, 20:18
                              fakt, kazdy ma wlasne...dla mnie to sztuka bycia zawsze szczesliwym....ogolnie jest OK !
                              to twoje "owszem"...brzmi bardzo pewnie :) godne podziwu...
                              jakbys byla nieustannie zadowolona z relacji z sama soba :))
                              • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 30.04.20, 20:45
                                Nikomu nie zabronię..wyciągania zbyt pochopnych wniosków z tego co piszę:)))
                                interpretacja może być dowolna bo w żaden sposób mnie nie dotyka:)) tak jak Twoje ogólne OK.
                                • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 30.04.20, 22:39
                                  dlaczego mialabys komus/cos - zabronic ? ;)
                                  zwlaszcza na forum, gdzie panuje przede wszystkim ....absolut relax :)
                                  wszelkie dane makro...zostaja na zewnatrz !
                                  • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 30.04.20, 23:10
                                    Dlatego nie zabraniam właśnie-przecież napisałam:)
                                    co nie znaczy,że wszystko można:))
                                    • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 01.05.20, 08:38
                                      zakladajac, ze kiedys/cos moze sprawic wzajemna przyjemnosc ?
                                      to chyba tak...:)
                                      • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 01.05.20, 11:38
                                        Zakładając nogę na nogę...bo przecież dziwactwa ludzkiej natury nie są już tematem tabu i wszystko zdarzyć się może:)
                                        • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 01.05.20, 16:33
                                          noge na noge ? e tamm...za szablonowe, pozbawione zywszych reakcji !
                                          sa lepsze miejsca, na ktorych nogi moga odpoczywac, zwlaszcza kobiece...bez dziwacznosci.
                                          • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 01.05.20, 17:46
                                            Ależ proszę...,wykreować zastosować, reagować, odpoczywać..a to chyba potem, no nie wiem, cóż stoi Panu...na przeszkodzie.
                                            • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 02.05.20, 19:42
                                              kolejnosc moglaby ulec oczywiscie zmianie ...
                                              aleee,...jak Pani wiadomo, licza sie zawsze koncowe efekty :)
                                              • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 03.05.20, 12:03
                                                jak Panu wiadomo,wszystko wg. potrzeb, gustu,fantazji, konieczność lub nie..:)

" licza sie zawsze koncowe efekty "- które też można ocenić po, nie zakładając przed, że będą zadawalające :)
                                                • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 03.05.20, 12:07
                                                  naturalnie chodziło o zadowalające efekty ( jakoś takie dosłowniejsze się wydają:) :)
                                                  • marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 03.05.20, 21:54
                                                    wszelkie wyobrazenia...przed albo po...to czyste bezwartosciowe spekulacje !
                                                    wazne ...aby w trakcie...spelniac fantazje, pragnienia drugiej osoby :) ot, po prostu...

• marco_5 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 03.05.20, 21:56
                                                    wtedy efekt albo efekty...beda w pelni zadawalajace :)
                                                  • viviene Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 06.05.20, 13:12
                                                    No i fajnie..:)
                                                    proszę spełniać bez spekulacji, ot, żeby ta druga a może i pierwsza lub obydwie tak po prostu były zadowolone:)

wszak pisałam wcześniej :,wszystko wg. potrzeb, gustu,fantazji, konieczności lub nie.:)
    • mrs_s Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 09.10.20, 08:49
      Jeżeli mężczyzna zaczyna wypowiedź od "doświadczony" to cóż to oznacza?
      ...czy to delikatne przyznanie się do wieku?
      ...czy do nieudanych etapów w życiu?
      ...informacja o bardzo aktywnym życiu seksualnym?
      Prosi się o doprecyzowanie
      • rir Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 20.11.20, 19:03
        znaczy to.. iż bredzisz insynując powyższe. i tyle w tym "oznacza"
    • bejatao57 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 19.11.20, 20:44
      Jeśli masz ochotę pogadać to zapraszam. Pozdrawiam
    • szati20 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 15.12.20, 15:39
      aspedrom.com/6bs8 zabierzesz mnie tam ?
    • izunia697 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 04.02.21, 23:48
      cześć szukasz miłości albo seksu bez zobowiązań tutaj wszystko znajdziesz www.hotrandeczki.pl

• birn Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 05.02.21, 11:25
        A ile z karty kredytowej ściągnie ta oferta ?
        • mrs_s Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 05.02.21, 12:05
          Pewnie płatność w bitcoinach 😁
          • 6r6 Re: Rozmowa , flirt , pogaduchy ... 06.02.21, 19:52
            masz racje gruboudziasta. waluta za to sie placi. na tym forum grasuja naganiaczki tego nikczemnego procederu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka