Dodaj do ulubionych

Poszukuję kobiety do białego związku

17.07.20, 00:58
Cześć :)

Mam 23 lata i może zacznę od początku... "Samotność to taka straszna trwoga..." spiewał śp. Ryszard Riedel lider zespołu Dżem, nie jest ona jednak chorobą nieuleczalną, przynajmniej łudzę się, bądź mam nadzieję, że tak jest... Szukam dziewczyny ciepłej, serdecznej, otwartej, przyjaznej, z którą mógłbym porozmawiać na każdy temat, a po pewnym czasie stworzyć związek, kto wie czy nie coś więcej... Chciałbym także, by była mniej więcej w moim wieku, w przedziale od 20 do 28 lat i podzielała pogląd o założeniu rodziny. Jestem osobą homoseksualną, przynajmniej w pewnym zakresie, bowiem nigdy nie związałem się z osobą tej samej płci, były to jedynie związki heteroseksualne (psychicznie jestem w pełni heteronormatywny) Skończyłem z udawaniem, szukam jedynie białej relacji opartej na szacunku, miłości w aspekcie romantycznym, a także silnej więzi emocjonalnej. Niejednokrotnie śnie na jawie jak z ukochaną osobą spaceruje po starym mieście, jak śmiejemy się patrząc w dal i idziemy przez życie razem, do końca... Jeśli poszukujesz bratniej duszy i jestes z Polski wschodniej lub Mazowsza, odezwij się pod tym postem ewentualnie napisz na priv
Obserwuj wątek
    • rir [...] 18.07.20, 22:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 19.07.20, 08:44
        Myślę, że twoja odpowiedź jest trochę nie na miejscu, jestem w pełni władz umysłowych dla jasności. Zawsze mnie zastanawia dlaczego hejterzy odczuwają dziką przyjemność dokopania komuś. Rozumiem gdyby to jeszcze było jakieś merytoryczne odniesienie się do tematu, tu merytoryki brak. Pozdrawiam ;)
        • rir [...] 19.07.20, 09:41
      • l.george.l Re: Poszukuję kobiety do białego związku 21.07.20, 01:39
        Aseksualność to jedna z orientacji seksualnych. Jeśli znajdzie dziewczynę również nieodczuwającą popędu seksualnego, mogą stworzyć bardzo udaną parę.
        • nnn.1 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 21.07.20, 20:43
          l.george.l napisał:

> Aseksualność to jedna z orientacji seksualnych. Jeśli znajdzie dziewczynę równi
          > eż nieodczuwającą popędu seksualnego, mogą stworzyć bardzo udaną parę.
          -----
          • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 01.08.20, 22:38
            Aktualne :)
            • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 04.08.20, 21:58
    • estherr Re: Poszukuję kobiety do białego związku 05.08.20, 13:20
      Cześć,
      Nazywam się Esther, widziałem Twój profil na (gazeta.pl), napisz do mnie na ten email: (estheribrahimlovee@hotmail.com), a więcej o mnie opowiem z moimi zdjęciami, kiedy przeczytam Twoją pocztę.
      • marco_5 [...] 06.08.20, 11:19
        • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 08.08.20, 23:23
          • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 10.08.20, 22:23
            Aktualne
        • rir [...] 11.08.20, 14:45
          • marco_5 [...] 11.08.20, 18:10
            • marco_5 [...] 11.08.20, 19:23
            • rir [...] 11.08.20, 19:33
              • marco_5 [...] 11.08.20, 20:00
                • rir Re: Poszukuję kobiety do białego związku 11.08.20, 20:21
                  czekamy na wiesci od max.factor97 dotyczace dobrego rozwoju sytuacji
                  • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 11.08.20, 21:52
                    Jak bardzo musicie być smutnymi ludźmi, że poswięcacie tyle swojego czasu i uwagi mojemu wątkowi, który jest przeznaczony dla kobiet to chyba tylko sam Bóg wie... Przyznam, że miło mi gdy jestem w centrum zainteresowania, ale bez przesady :) Jeśli chcecie sobie pisać swoje bzdurne komentarze, nie ma problemu, przynajmniej mój temat pozycjonuję się wyżej. Mimo wszystko pozdrawiam :)
                    • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 11.08.20, 21:54
                      Oczywiście dalej aktualne :)
                    • rir Re: Poszukuję kobiety do białego związku 12.08.20, 09:00
                      wrecz przeciwnie -nader wesołymi jesteśmy, szczegółnie czytając to co wypisujesz.
                      • marco_5 [...] 12.08.20, 10:23
                        • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 12.08.20, 14:41
                          Widzę że nie przeczytałeś że zrozumieniem tego co przeczytałem :) Po 40-stce, lub koło 50-roku zdarzać się mogą problemy że wzrokiem i płytki poczuciem humoru :)
                          • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 12.08.20, 16:32
                            Napisałem*
                            Płytkim*
                            • marco_5 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 12.08.20, 16:50
                              max - ano fakt, nie zauwazylem ze jestes homo ....tak w ogole, cos z toba jest nie w porzadku...
                              mam na mysli sprawy psychiczne....albo wypisujesz takie brednie i nie wiadomo czego oczekujesz !

• marco_5 [...] 12.08.20, 17:27
                                • marco_5 [...] 12.08.20, 19:01
                                  • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 12.08.20, 21:13
                                    Twoja odpowiedź była tak wciągająca, że znudziłem się czytając ją po 2 słowach... Popracuj nad sobą, a później bierz się za opisanie komentarzy w Internecie. Nie pozdrawiam :)
                                    • rir [...] 12.08.20, 21:40
                    • la_chanson Re: Poszukuję kobiety do białego związku 12.08.20, 21:58
                      Bardzo inteligentna odpowiedź. :) Rób swoje, Max.
                      Widzę, że dwaj starsi panowie, o niezbyt szerokich horyzontach, a i kulturze, którzy się tu zupełnie nieproszeni udzielają - strasznie muszą być sfrustrowani. Dobrze, że się nimi nie przejmujesz. :)
                      Powodzenia i kciuki!
                      • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 12.08.20, 22:04
                        Wypowiedzi tych dwóch Panów, świadczą o nich samych... Łatwo oceniać ludzi, gdy siedzi się po drugiej stronie ekranu, nie widząc ich oblicza, nie znając ich itd. Dziękuję za słowo wsparcia i pozdrawiam :)
                      • rir [...] 12.08.20, 22:11
                        • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 12.08.20, 22:15
                          Twoja wypowiedź plasuje się na równi z mułem i wodorostami, choć nie wiem czy nie oceniłem jakości twojej odpowiedzi jednak o pułap za wysoko... :)
                          • rir Re: Poszukuję kobiety do białego związku 12.08.20, 22:21
                            pytanie zadane tobie osobniku max.faktor a na początku twojego chorego wpisu jest ciagle aktualne. przypomnę . czy byłeś już leczony psychiatrycznie ?
                            • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 12.08.20, 22:39
                              Gdy argumentów ci brak użył argumentów AD PERSONAM :) Wybacz, drogi rirze ale dyskusja z Tobą nie ma najmniejszego sensu. Kreujesz się na osobę starszą odemnie (być może tak jest) lecz po twoich wpisach tego nie widać. Z wiekiem przychodzi doświadczenie, wiedza i ogólna ogłada. Czytając twoje przesączone nienawiścią odpowiedzi zastanawiam się jaki masz cel w tym by okupować ten wątek niczym hitlerowcy klasztor benedyktynów pod Monte Cassino... Chcesz się w jakiś sposób dowartosciowac? Ubarwić swoje nudne życie? Mieć satysfakcję z tego że komuś dopiekłeś? Po mnie to najzwyczajniej spływa, ponieważ słowo randoma z internetu nie ma dla mnie żadnej wartości, chyba że wnosi ono coś do dyskusji i jest merytoryczne. Rozumiem, że jesteś psychiatrą z dyplomem i możesz to potwierdzić diagnozując u mnie chorobę psychiczną? Jeśli tak proszę przedstawić dowód, jeśli nie to proszę nie obrażać ludzi, którzy zjadli na tym zęby.
                              • rir [...] 12.08.20, 23:00
                                • la_chanson Re: Poszukuję kobiety do białego związku 13.08.20, 10:56
                                  rir napisał:

> pytanie było/jest proste. czy byleś leczony psychiatrycznie ?

Na tak postawione pytanie aż się prosi riposta; czy rir był leczony weterynaryjnie? ;)

Wścieklizna to naprawdę niebezpieczna choroba - zarówno dla chorego osobnika, jak i dla otoczenia, w którym przebywa.
                                  Najbezpieczniej jest zachować szeroko rozumiany dystans społeczny. ;)
                                  • rir [...] 13.08.20, 11:03
                                    • marco_5 [...] 13.08.20, 11:35
                                      • rir [...] 13.08.20, 14:01
                            • marco_5 [...] 12.08.20, 22:51
                              • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 12.08.20, 22:55
                                To nie są żadne rady, a paskudny i obrzydliwy hejt podszyty chęcią "pomocy" Skrzywdzić nikogo nie chcę, bo pisze jak jest. Kłamstwem byłoby gdybym wszedł w taki związek z kobietą, która o tym nie wie. Nie będę już odpowiadał na te brednie, bo ta dyskusja nigdy się nie skończy. Jeszcze raz dzięki jednak za pozycjonowanie mojego wątku, to miłe z waszej strony;)
                                • la_chanson Re: Poszukuję kobiety do białego związku 13.08.20, 14:27
                                  max.factor97 napisał:

> Nie będę już odpowiadał na te brednie, bo ta dyskusja nigdy się nie skończy. Jeszcze raz dzięki jednak za pozycjonowanie mojego wątku, to miłe z waszej strony;)

Dokładnie. :) Niech te dwa Gargamele szarpią się sami ze sobą, walcząc z urojonymi przeciwnikami. ;))
                                  W polemikę się wdawać nie warto, bo to jak dyskusja z radiem, i to nastawionym na fale dla zgorzkniałych leśnych dziadków, którym się wydaje, że mają jeszcze moc. ;)
                                  Należy ich po prostu potraktować użytkowo - podbijają wątek, i to się liczy. ;)

Trzymaj się, Max! :)
                                  Ktoś, kto będzie zainteresowany wątkiem, a życzę Ci takich dziewczyn, przeczyta to, co jego założyciel ma do zakomunikowania, a nie jakieś hejterskie off-topy.
                                  Howgh!
                                  • marco_5 [...] 13.08.20, 17:18
                                    • marco_5 [...] 13.08.20, 17:24
                                      • rir [...] 13.08.20, 17:30
                                        • marco_5 [...] 13.08.20, 17:59
                                          • marco_5 [...] 15.08.20, 11:33
                                            • rir [...] 15.08.20, 16:07
                              • rir [...] 12.08.20, 23:47
    • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 16.08.20, 23:23
      • marco_5 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 17.08.20, 12:39
        jesli aktualne ...to chyba znaczy, ze "madame" nie przeciagnela Cie jeszcze przez stol ....albo ?
        • max.factor97 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 17.08.20, 19:17
          Wyobraź sobie że nie :) Ale tobie głodnemu wrażeń chyba chleb na myśli :)
          • marco_5 Re: Poszukuję kobiety do białego związku 18.08.20, 00:29
            Nie tylko wrazenia mnie intryguja...😍 a Ty jestes niestety facetem....a nie jakas interesujaca, sympatyczna Kobieta...🙃

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka