Dodaj do ulubionych

Fotograficzne pogawędki. Szukam ciekawych blogów.

13.04.21, 10:23
Hej :D
Interesuje się fotografią i szukam ciekawych blogów fotograficznych. Mogą być wasze (najlepiej ;) ), ale też takie które wniosły w waszą naukę fotografii dużo wartościowych porad
Obserwuj wątek
    • karol.adamczek86 Re: Fotograficzne pogawędki. Szukam ciekawych blo 19.04.21, 09:51
      Nie spodziewałem się, ale kliknąłem w link do tej strony ze stopki Tekst linku i jestem mile zaskoczony. Nie tylko stylistycznie ale również merytorycznie bardzo dobrze napisane :) Powodzenia w rozwijaniu się
    • konrad.znajomych.kochanki Re: Fotograficzne pogawędki. Szukam ciekawych blo 31.10.21, 02:23
      Witaj koleżanko.
      Najwięcej mam z neta modelek na lapku w tel jednak więcej swoich. Chętnie zagłębie temat fotografi.
      Jeśli jednak zechcesz poklikać czy pogadać telefonicznie to odezwij się na e-mail: hhkzpmzt95@gmail.com. Jestem otwarty na rozmowę w każdym temacie. Zapraszam serdecznie. 😘
      Konrad, pozdrawiam.
    • hillkenerice187 Re: Fotograficzne pogawędki. Szukam ciekawych blo 15.03.22, 16:03
      h_i_l_l_k_e_n_e_r_i_c_e_1_8_7_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m

Moja droga, Pozdrowienia z hillkenerice, jak się masz? Proszę o kontakt na mój e-mail ( hillkenerice187@gmail.com) Chętnie Cię poznam, Poza tym mam coś bardzo ważnego do ujawnienia, to jest wróżenie dla mnie, ale znalazłem Trudno się tutaj wyrazić, więc proszę o kontakt na mój e-mail, abym mógł wysłać Ci moje zdjęcia i opowiedzieć więcej o sobie. Dziękuję mój identyfikator e-mail ( hillkenerice187@gmail.com )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka