tomideus1967 05.12.22, 22:48 Hej.Jak w temacie.Gdzie bez naciągania pogadam i popiszę z paniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
birn Re: Serwis poszukiwawczy dobrej znajomości istnie 06.12.22, 16:29 Duzo zalezy od tego co masz do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomideus1967 Re: Serwis poszukiwawczy dobrej znajomości istnie 06.12.22, 16:42 Wiele,mógłbym powiedzieć,że znam odpowiedzi na wszystkie pytania😎,tylko po co by szukać znajomości? A tak na poważnie,to próbuję rozwiać samotność. Odpowiedz Link Zgłoś
sarafalko Re: Serwis poszukiwawczy dobrej znajomości istnie 05.03.23, 20:02 Jeśli do pogadania/popisania to ja bardzo chętnie!!! Mam dużo pytań i bardzo chętnie słucham mądrych ludzi:)A skoro Ty masz/znasz dużo odpowiedzi to...może być ciekawie;)Nie wiem tylko czy post/oferta nadal aktualna;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Serwis poszukiwawczy dobrej znajomości istnie 03.04.23, 15:01 Na sympatii. Kiedyś lubiłem cafe w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
szukambliskoscinazawsze Re: Serwis poszukiwawczy dobrej znajomości istnie 07.04.23, 12:39 Ja straciłam już wiarę w ludzi. Wszyscy klamią, walą scieme. Odpowiedz Link Zgłoś
pakam666 Re: Serwis poszukiwawczy dobrej znajomości istnie 02.06.23, 14:49 O czym chcesz rozmawiać i dlaczego tylko z paniami? Czytając komentarze polityczne widzę , brak obiektywizmu w wypowiedziach ,to taki owczy pęd ,jedni za Donkiem bez refleksji inni za Konusem fanatycznie .A w naszym kraju potrzebni do rządzenia ludzie mądrzy ,uczciwi i kompetentni - niestety takich brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś