Dodaj do ulubionych

Przyjażń pogaduchy.

11.02.23, 15:22
Hej.
Mam 63 lata i doskwiera mi brak kontaktów z ludzmi. Mam sporo znajomych ,ale po covidzie pozamykali się w domach i tylko porozmawiają przez tef.Nie wiem co się stało ,ze tak jest? Ja chcę więcej od życia niż tylko siedzenie w domu i myślenie ....
Pozdrawiam
Wszystkich chętnych w podobnym wieku zapraszam do zabrania głosu i podzieleniu się swoimi doświadczeniami
Obserwuj wątek
    • asia63 Re: Przyjażń pogaduchy. 17.02.23, 12:57
      Nikt się nie odezwie???
    • wcionszrzywy Re: Przyjażń pogaduchy. 18.02.23, 09:44
      Gdyż covid był po to, aby uwolnić się od tych najbliższych i znajomych, którzy nic ciekawego nie nieśli z sobą, ani nie tworzyli fajnej atmosfery, za to zawracali przysłowiową dupę i wnerwiali nie wiadomo po co.
      • asia63 Re: Przyjażń pogaduchy. 19.02.23, 22:27
        Ci którzy nie mają kontaktu z najbliższą rodziną są bardzo ubodzy.
        • wcionszrzywy Re: Przyjażń pogaduchy. 20.02.23, 08:48
          Tak więc współczuję ci. Ale może znajdziesz jakieś zastępstwo kumy w internetach. Czego ci życzę.
          • asia63 Re: Przyjażń pogaduchy. 20.02.23, 14:32
            Ja rodzinę mam i to wspaniałą , a tutaj szukam miłych i przyjaznych ludzi.Pozdro.
            • wcionszrzywy Re: Przyjażń pogaduchy. 20.02.23, 14:52
              Dla mnie mili i przyjazni ludzie zawierają się w zbiorze "rodzina". No, ale u ciebie może być inaczej. Pozdro.
              • marco_5 Re: Przyjażń pogaduchy. 20.02.23, 17:39
                nieraz po dlugich latach znajomosci i niby zaufania mozna sie dowiedziec ..
                co oznaczali ci niby "mili i przyjazni znajomi" ....z ktorymi wypilo sie nie jedna buteleczke.
                jesli w gre wchodza dobra materialne, zaradnosc zyciowa, oraz jakies tam niekontrolowane juz inne sprawy to nie jadna grupa znajomych ulega rozkladowi !

• marco_5 Re: Przyjażń pogaduchy. 20.02.23, 17:40
                  jak tu mozna miec 100 % -owe zaufanie ...? :)
                  • marco_5 Re: Przyjażń pogaduchy. 20.02.23, 18:06
                    jeszcze cos....wielka role w "rozbijaniu" grup znajomych odgrywaja tryskajace jadem kobiety.....w niby wyrafinowany sposob !
                    sorry...ogolnie nie mam problemow z kobietami !
                • honesty215 Re: Przyjażń pogaduchy. 02.03.23, 06:22
                  Masz 100% racji, niestety :(
    • teodor-k Re: Przyjażń pogaduchy. 25.02.23, 08:16
      To przyjdź tu mogę Cię dodać .forum.gazeta.pl/forum/f,275898,pogaduchy.html
    • honesty215 Re: Przyjażń pogaduchy. 02.03.23, 06:20
      Mam 64 l. nie doskwiera mi brak kontaktów - ja wybieram z kim gadam. Masz rację, dobry początek, ale chyba; albo to nie to forum, albo brak "pozycji" rozmowy na priv. Nie napisałaś gdzie mieszkasz, aby ktoś zaczął z tobą "rozmowę" i może się spotkał.
    • stasi1 Re: Przyjażń pogaduchy. 18.03.23, 20:57
      Bo w tym wieku jest niebezpiecznie. Już troje znajomych z rocznika 60 zmarło w tym roku

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka