dykres 27.12.04, 22:15 czy seks z siostrą cioteczną jest zabroniony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala Re: seks z siostrą cioteczną IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 22:17 zalezy od stopnia pokrewienstwa...a pozatym to chyba nie chodzi tu o to co jest zabronione a co nie...moim zdaniem seks w rodzinie jest poprostu jakos niesmaczny...nie pytaj czemu bo nie potrafie tego wytlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dykres Re: seks z siostrą cioteczną 27.12.04, 22:35 jej mama i moj tata to rodzenstwo chodzi mim o to czy to jest kazirodztwo i czy tego zabrania prawo.No własnie dlaczego niesmaczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: seks z siostrą cioteczną IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 22:40 malzenstwo w przypadku tak bliskiego stopnia pokrewienstwa byloby napewno zabronione wiec i seks pewnie tez, nie jest to zadne przestepstwo scigane przez policje ale normalne to to nie jest...seks potencjalnie prowadzi do zaplodnienia a zaplodnienia w kregu tak bliskiej rodziny powinno sie unikac...a jest to DLA MNIE niesmaczne bo poprostu jest...dla mnie czlonkowie mojej rodziny sa aseksualni i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark bzdury - dziewczyno IP: *.arcor-ip.net 27.12.04, 23:13 1. seks zabroniony w ogole nie jest, bo jedyne prawne ograniczenia seksu, to: wiek powyzej 15 lat brak przymusu. 2. malzenstwo tez nie byloby zabronione, gdyz tylko brat z siostra w polskim prawie nie moga sie zenic (gdy przynajmniej jedno z rodzicow jest wspolne.) Tu ten wypadek nie zachodzi. ale niesmaczne to jest... i owszem, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: seks z siostrą cioteczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 00:01 spytaj cioci , my tez sie chetnie dowiemy ;) m_g Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia_dreed Re: seks z siostrą cioteczną 28.12.04, 09:07 "Kto kuzynki nie przejebie, ten nie będzie w niebie" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mirton Re: seks z siostrą cioteczną 28.12.04, 15:09 temat akurat dla nas bo nie wiedzieliśmy do tej pory, czy legalnie uprawiamy seks.Ja mam 19 lat Monika 17 nasze mamy są rodzonymi siostrami, mieszkamy w jednym domu tzw bliźniaku od roku uprawiamy we dwoje seks, kiedyś moja mama nas nakryła w łóżku i był problem czy to zgodne z prawem czy nie, powiedziała o tym swojej siostrze.Teraz już wiem że możemy to robić bez ograniczeń.Musielismy kombinować że niby to każde z nas ma jakiegoś partnera, żeby nie rzucałó się w oczy.Ostatnio ja odprowadziłem "swoją dziewczynę" a Monika pożegnała "swojego chłopka" i od razu wskoczylismy do łóżeczka, jest nam bardzo dobrze ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
rocznik79 Re: seks z siostrą cioteczną 28.12.04, 17:34 bezsensu... oszukujecie samych siebie... a i krzywdzicie swoich partnerow/partnerki... wedlug kosciola pewnie jest zakaz na takie cos... ale robta co chceta i jak wam dobrze :D ja bym sie za kuzynke nie zabrał choc mam fajowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: seks z siostrą cioteczną 29.12.04, 06:32 Rocznik79 ty lepiej Kościoła w to nie mieszaj. Oni aborcji też nie dopuszczają. Kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: seks z siostrą cioteczną 28.12.04, 17:37 Wedlug prawa koscielnego,moralnego i obyczajowosci,oraz biologii nie masz prawa tego robic.Prawo swieckie w Polsce nie do konca jest opracowane niestety,szczegolnie ta tematyka! Kaziorodztwo to potezny problem w spoleczenstwie polskim,sex w obrebie rodziny nie jest dobry ani dla samej rodziny ani dla panstwa. Z takich zwiazkow rodza sie kalekie dzieci,jezeli nie w pierwszym to w drugim pokoleniu.Moge sobie wyobrazic jakie spustoszenie psychiczne powoduje sex ojca z corka ,czy matki z synem...wileosc kombinacji. Zakochalem sie w kobiecie i fajnie bylo do momentu kiedy ona miala sie juz we mnie zakochac,musiala sie otworzyc. Jednak nie potrafi bo jest kaleka uczuciowa-ojciec zgwalcil ja gdy miala 13 lat. Ona nie pamieta tego faktu,nawet tego ze chciala popelnic samobojstwo skaczac z okna.Wyparla to do podswiadomosci. Teraz jej tragedia jest ze nigdy nie pokocha nikogo,bo sex traktuje jak kare,moja ze zakochalem sie w kobiecie tak zgnojonej przez wlasnego ojca. Kazdy kto robi to w obrebie rodziny nie wie ze to sie odbije nawet za 20 i 30 lat -to jest po prostu chore! Odpowiedz Link Zgłoś
jachupek Re: seks z siostrą cioteczną 28.12.04, 18:08 no i coś zrozum z tego jedni piszą ze jest to dozwolone że nie można seksu uprawiać tylko z dziewczyną poniżej lat 15 a za rodzinę uwaza się wtedy gdy jedno z rodziców jest wspólne,teraz jakiś mędrzec wymyśla że to jednak nie dozwolone wogóle bo to niezgodne z kościołem ale z jakim?Proszę o konkrety.Chcę wiedzieć jaki kościół i jakie konkretne prawo to reguluje w tym zakresie.Jeżeli katolicki kościół to nawet nie pisz bo wiem jakie jest tam prawo, proste jak konstrukcja cepa, poprostu czarny czarnego dyma i to cały seks.A ja nie jestem zbokiem tylko kocham się z siorą cioteczną. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: seks z siostrą cioteczną 29.12.04, 06:39 jahipek napisał: > Wedlug prawa koscielnego,moralnego i obyczajowosci,oraz biologii nie masz prawa tego robic.Prawo swieckie w Polsce nie do konca jest opracowane > niestety,szczegolnie ta tematyka! Prawo kościelne jest tak samo chore jak moralne. Co do biologii to zgadzam się, z tym może być problem. Tylko nik tu nie mówi też o zachodzeniun w ciążę. Mowa jest cały czas o sexie, a nie o rodzeniu dzieci i wspólnym życiu. > Kaziorodztwo to potezny problem w spoleczenstwie polskim,sex w obrebie rodziny > nie jest dobry ani dla samej rodziny ani dla panstwa. > Z takich zwiazkow rodza sie kalekie dzieci,jezeli nie w pierwszym to w drugim > pokoleniu.Moge sobie wyobrazic jakie spustoszenie psychiczne powoduje sex ojca z corka ,czy matki z synem...wileosc kombinacji. Zacząłeś mylić pojęcia. Nikt tu nie mówi o gwałcie kuzynki, tylko o sexie, czystym sexie, na który obie strony mają taką samą ochotę. Jeżeli oboje tego chcą, to nie ma tu mowy o spustoszeniu emocjonalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kobra-672 Re: seks z siostrą cioteczną 29.12.04, 09:00 Jak jest wam dobrze to uprawiajcie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: seks z siostrą cioteczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:53 to tamto sramto i owamto ! niby wszyscy jestesmy bracmi i siostrami wiec jak tu nie mowic o kaziroctwie bzdury jakies i tyle ! kochasz ja ona ciebie? masz chec na sex nie pytaj tylko rob jak uwazasz twoje zycie ! Odpowiedz Link Zgłoś
grzys1 Re: seks z siostrą cioteczną 30.12.04, 23:57 idę z siorą cioteczną na sylwka, mieliśmy trochę obaw ale kochamy się i to jest najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: seks z siostrą cioteczną 02.09.21, 16:54 do czego na tym swiecie doszlo ? nawet kuzynostwo mowiac po prostu ...bzyka sie ! aczkolwiek gdzies cus slyszalem...kto kuzynki nie prze....ie, ten nie zazna szczescia w niebie ...ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: seks z siostrą cioteczną 19.09.21, 10:05 Ja miałem z kuzynką ale daleką, nawet nasi rodzice mogli to robić legalnie.Ale za to bez żadnego uczucia, to było marne Odpowiedz Link Zgłoś