Dodaj do ulubionych

plus minus 50 - może bysmy sie poznali ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:51
Jesli nas 30-latki nie wysmieja, to moze i my bysmy sie poznali. Wielu z nas
jest singlami, bo owdowielismy albo sie rozwiedlismy, dzieci odchowane, a w
sercach maj......
Obserwuj wątek
    • Gość: pluska minuska 50 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.05, 22:13
      witaj ! a niech sie smieja ! co i do tego !! wolnosc tomku w swoim domku !! a
      wiec !!?? sa nastepni i nastepne ??
      • Gość: Max Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: 217.204.97.* 12.02.05, 11:08
        Ja tez w tym wieku tylko mam problem bo jeszcze dupcze jak 20 latek wiec po co
        mi 50 letnia kobieta ??????
        • Gość: 40 tka Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:25
          znaczy dupczysz jak krolik, faktycznie 50 tki byc nie zaspokoił
          • Gość: anja brawo IP: 217.149.244.* 12.02.05, 21:12
            za twoja wypowiedź :-)
          • Gość: Basienka Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:46
            SUPER!!! za odpowiedź krolikowi, trafilas w szostkę:)
        • Gość: hahahahah))) Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:42
          hm..a czy jak vigra przestanie działać to uzywasz śmietany z gipsem ...faceci
          lubia panienkiw wieku swoich córek....hahahahahahahahahahahahahahahahahahah
        • Gość: Krolik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:55
          Badz milszy, prosze. Krolik
        • luna22 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 20.02.05, 21:08
          Witaj.
          Dam Ci zagadke: dlaczego starszy mezczyzna szuka mlodszej kobiety?, a starsza
          kobieta szuka mlodego mezczyzny?.
          No prosze odpowiedz mi na to, juz wiesz?
          Pozdrowionko - luna22.
          • luna22 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 20.02.05, 22:24
            Ta zagadka jest skierowana glownie do MAXA, chyba ,ze ktos odpowie za niego.
          • Gość: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.05, 22:49
            Pewnie dlatego, żeby uśrednienie lepiej wypadło.
            Ale tak serio, to nie wiem = nie znam się bo:
            młodsi mężczyźni interesują mnie wyłącznie w roli kumpli moich dzieci.
        • luna22 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 20.02.05, 22:22
          MAX........
          Zadalam Ci zagadke,ale pojawila sie troszke nizej. - luna.
          • parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 20.02.05, 22:38
            Kogo nazywasz MAX?
            • luna22 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:00
              >Kogo nazywasz Max?
              Max - to nik osobnika, ktory wypowiadal sie w poscie z dnia 12.02.05r. 11:08.
              Chcialam mu dokuczyc i zadalam mu zagadke.
              Pozdrowionko.
              • julka2005 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:12
                1. Do luny(czy od: "księżyc" o 22?) -ładny jest, szczególnie w pełni.(:
                2. Do palaczy i nie: "jaram".. mniej, bo mniej niz np.rok temu, bo mnie
                domownicy rugają, aLE rzucić nie potrafię.. bo (przyznam się) nie chcę - palę
                bo lubię, szczególnie przy kawce - rano - Cud-malina! Były odwyki: jakieś rurki
                trzymałam z moim petem w pojemniku - b.chciałam wtedy rzucić i nawet udało
                się.. na 2 miesiące. Myślę, że "podłoże" uzależnienia jest w "głowie" i
                przyjdzie taki moment, że RZUCĘ śmierduchy na wieki. Amen
                • wloba07 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:31
                  Do julka2005:
                  Dokładnie tak samo robiłam i mówiłam, ale życzę wytwałości w próbach, w końcu
                  na pewno się uda.
                  Też mi się nie udało za pierwszym razem, ani za drugim, ani nawet za trzecim.
                  Nie pamiętam ile tych prób było, ale trochę było!
                  Pozdrawiam i życzę powodzenia!!
                  • luna22 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:40
                    Sluchajcie ,moze przejdzmy do postoow dalszych,zaczynamy burzyc kolejnosc.
                    Ja rowniez lubie popalac.ale gdy intensywnie pracuje to pale jak stary
                    parowoz.Mam dni,ze wogole nie pale,ale przyznaje iz lubie ten nalog a
                    szczegolnie latem przy wieczornymgrilku i pelni ksiezyca i rechocie zab.
                    pozdrowionko.
                  • parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:59
                    Juleczko, tak jak mowila Luna, rucanie palenia jest w glowie, zadne tam,
                    polsrodki nie pomoga, albo albo, albo plyniesz, lub nie i idziesz na dno
                • parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:57
                  gdy sie napalisz i rano, raz i drugi obudzisz sie z suchym gardlem, rzucisz
              • parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:54
                aha, ok. Ale niema go wsrod nas?
                • julka2005 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 23:03
                  Gdzie Wy na jakieś dalsze posty się chcecie.... Tylko zdążyłam przyjechać, coś
                  powiedzieć na tym forum i z dobry rezultatem, bo można mnie normalnie czytać....
                  a Wy twierdzicie, że jakaś kolejność się Wam gubi. Może rzeczywiście warto się
                  spotkać na neutralnym - ja mam miejsce, ale ile nas by było???
                  • Gość: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.05, 23:22
                    julka 2005
                    Jeszcze nie wiadomo ile nas by było,bo: jeszcze nie doszliśmy do etapu liczenia.
                    Ale dojdziemy. I bądź w tej grupie, która dojdzie.
                    Papatki.
        • Gość: T.K. Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.sympatico.ca 28.02.05, 06:33
          Czego ten zajac tutaj szukal , / ale mu snow zazdroszcze ha,ha /
        • Gość: jola Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dami.pl / *.dami.pl 10.03.05, 09:36
          krowa która dużo ryczy mało mleka daje.Prawdziwy facet nie musi się chwalić ale
          tobie to tylko to pozostało
        • zuzzzann5 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 09.04.05, 07:26
          Ty rzeczywiście masz problem facet jesteś cham i tyle! A to gorsze od
          nadpobudliwości seksualnej
    • Gość: siątka Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:46
      podziel sie kroliczku swoimi radami:
      Zdrowie

sex grubo po pięćdziesiątce
      Autor: Gość: siątka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Data: 05.02.2005 19:14

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
      Jak to jest z tą radością w łóżku? Chciałoby sie a ślubną- rówieśniczke " boli
      głowa?" Jak to jest z tą częstotliwościa u Was Panowie i miłe Panie. Odnosze
      wrażenie, że mojej ślubnej jest to niepotrzebne.Przez całe lata było nam
      wspaniale,teraz przez tą sytuacje czuje się staro.Czy to tak musi być?
      Powiedzcie.
    • Gość: Królik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:03
      Rozumiem Panowie, ze jestescie troche sfrustrowali i wyzywacie sie na forum, bo
      jest anonimowo, ale ten watek nie po to zostal zalozony, w tytule jest napisane
      POZNAJMY SIE, a nie np. porozmawiajmy o naszych problemach seksualnych. W tym
      celu prosze sobie zalozyc stosowny watek lub przejsc sie do seksuologa, a tutaj
      spotykamy sie w cwlu POZNANIA, tak, jak przed Sylwestrem 30-latki i udalo im
      sie skrzyknac i spotkac. Cos takiego mam na mysli, a nie porady dla Panow ok.
      50 z problemami. A wiec witam raz jeszcze tych, ktorzy chca sie poznac,
      Pozdrawiam. Krolik
      • Gość: w Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.cac.psu.edu 12.02.05, 21:18
        Mysle, ze milo byloby powymieniac: uwagi, doswiadczenia, spostrzezenia, mysli w
        grupie rowiesnikow.Mysle rowniez, ze od 20-sto latkow roznimy sie tym, ze
        jestesmy znacznieeeee madrzejsi.
        • skrzydlate Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 26.04.05, 20:40
          kiedy to czytam, zaczynam miec watpliwości czy naprawde :))))) ale popieram
          pomysl poznawania sie i spotykania, osoby o innych zainteresowaniach wykrusza
          sie automatycznie
          • ktotocoto Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 26.04.05, 21:49
            Króliczku.
            Jak zwykle wspaniały jesteś w pomyśle i w czynach.
            W sprawie nowego jamnika:
            - ja nie jestem gotowa -
            Ja nawet o sobie myślę [czasami] że jestem łabędziem.
            Niestety nie z powodu urody a z powodu podejścia do życia, stada, rodziny.
            Ale że ponoć wszystko płynie - to może i moja psychiczna łabędziowatość ulegnie
            kiedyś zmianie.
            Nie zmienia to jednak faktu: o psa się będę martwiła,bo:
            schronisko jest sztucznością a nam jest bliżej do ekologów i domosapiens.
            Papatki.
          • ktotocoto Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 26.04.05, 21:55
            skrzydlate:
            Tyle wątpliwości ma w sobie każdy z nas [więc i Ty też].
            Po co Ci kolejny balast, kolejna wątpliwość?
            Wpadaj tu, zostań z nami = nie będziesz, skrzydlate, mieć tej wątpliwości, bo
            będziesz mieć pewnik.
            Pozdrowienia i papatki.
            • parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 26.04.05, 22:23
              KTTCT, Bozeno, dotarlo do mnie co spotkalo ciebie. Smutne, ale pociesz sie ze
              juz jest w innym lepszym swiecie i tam ogryza smakowicie wielka kosc, powarkujac
              na koty. A pozniej idzie wraz ze swym panem na spacer. Kiedys spotkacie sie. A
              narazie glowa do gory i badz dobrej mysli. Bedzie wszystko dobrze
              • ktotocoto Książki 27.04.05, 11:01
                Miałam kiedyś książkę "Trzech panów w łódce, nie licząc psa" Jerome'a
                K.Jerome'a.
                Często do niej zaglądałam.
                To nie była książka z typu "mądrala".
                To książka z półki "na odprężenie, na rozśmieszenie".
                Mnie nie rozśmieszała - ja przy niej nadmiernie głośno się śmiałam!
                I to wielokrotnie = ilekroć czytałam [wybrane fragmenty] tylekroć ponownie mnie
                rozbawiało.
                Polecam.
                Na deszczowe dni wspaniała.
                P.S.
                Już jej nie mam.
                Smutasowi, w ramach terapii, pożyczyłam.
                Smutaska, ze smutną miną, stwierdziła, że książka nie jest śmieszna.
                Ale to nic.
                Najgorsze jest to, że smutaska mi jej nie zwróciła [a prosiłam, upominałam
                się!!].
                Po co smutasce smutna ksiązka = nie wiem!?
                To była książka moja i dla mnie - bo mnie rozbawiała.
                Polecam: "Trzech panów ..."
                Papatki
      • ktotocoto Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 12.02.05, 23:47
        Jesli dojdzie do spotkania to: prosze o zaproszenie i deklaruje pomoc w
        organizacji.
        Co mam zrobic? w czym pomoc?
        Kto rozdziela zadania?
        Pozdrawiam wszystkich podobnie myslacych.

• csaba Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 03.05.05, 22:45
          no wlasnie moze bysmy sie spotkali .Ja w wirtualnym swiecie od 2 miesiecy i
          moje spostrzezenia sa takie ,ze tak naprawde to ludzie mowia o samotnosci ,ale
          nie spiesza sie do spotkania! oOopani w swojej samotnosci,niby cierpia ,ale sie
          boja.szczegolnie mezczyzni! Boja sie ,ze zaraz ktos bedzie chcial zabrac im
          wszystko ! Spokojnie Panowie i miejcie troche zaufania do nas kobiei to nie
          koniecznie .My chcemy tylko poznac tego odpowiedniego ...!i to nie koniecznie
          zeby od razu do oltarza!!!! Bo my tez sie boimy!!!!!!!!!
        • csaba Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 03.05.05, 22:57
          no wlasnie moze bysmy sie spotkali .Ja w wirtualnym swiecie od 2 miesiecy i
          moje spostrzezenia sa takie ,ze tak naprawde to ludzie mowia o samotnosci ,ale
          nie spiesza sie do spotkania! Okopani w swojej samotnosci,niby cierpia ,ale sie
          boja.szczegolnie mezczyzni! Boja sie ,ze zaraz ktos bedzie chcial zabrac im
          wszystko ! Spokojnie Panowie i miejcie troche zaufania do nas kobiet .My
          chcemy tylko poznac tego odpowiedniego ...!i to nie koniecznie zeby od razu do
          oltarza!!!! Bo my tez sie boimy!!!!!!!!!
          • dorota-zam Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 03.05.05, 23:23
            Witaj Csabo, widzę, że dziś u nas pusto, szkoda, żeś z Wrocławia, bo głównie
            jego miłosników tu mamy, z mieszkańcami gorzej, a spotykamy się wkrótce w
            Warszawie. My głownie mailowo i na gg się spotykamy ( oprócz forum rzecz
            jasna), nie masz gg? Mój numer 7699648, zapraszam jakbyś miała ochotę!
          • parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 03.05.05, 23:34
            Csaba, Skype niewszyscy maja, glownie na FT, na mailu i na GG, sie spotykamy, a
            tez w czerwcu u Kroliczka na dzialce, na grillu i tak dalej.
    • Gość: anja Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: 217.149.244.* 12.02.05, 21:14
      Pozdrawia Was 50-tka +.
    • Gość: ja_nusz Hej! -50+ , skad przybywacie? IP: *.aster.pl 12.02.05, 21:44
      Może od czegoś trzeba zacząć, jak mamy się poznać.
      • Gość: ja_nusz Re: Hej! - 50+ , skad przybywacie? IP: *.aster.pl 12.02.05, 21:46
        Ja, nietrudno to odczytać po IP, z W-wy.
      • Gość: w Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? IP: *.cac.psu.edu 12.02.05, 21:50
        No wlasnie.Dobre pytanie.Pomysly?
        • Gość: w Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? IP: *.cac.psu.edu 13.02.05, 00:00
          No to mamy, a wlasciwie macie TRZYNASTEGO.Pozdrawiam.
          • Gość: pluska minuska Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 00:17
            czesc!!! widze, ze jednak dajemy sobie wspaniale rade ! a ja juz myslalam, ze
            nikt sie nie nie odezwie! super !!! a do tego super wypowiedzi !! moze w koncu
            malolaty czegos sie naucza ! a wiec musimy powaznie sie zabrac do dziela !!
            tylko prosze nie tak szybko to spotkanie ja dopiero wracam do domu koniec
            lutego ! ale jestem z Wami i nami !!
            • Gość: 65 też żyje Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? IP: *.osk.enformatic.pl 13.02.05, 02:10
              poczekamy na Ciebie w Domu Uśmiechu:)
      • csaba Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? 03.05.05, 22:49
        No zrobmy poczatek .ja z wroclawia ,podaje swoj cod na skype! zapraszam
        Halinka
        • parmesan Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? 03.05.05, 23:32
          Hihi, witam krajanke. Co u Bachusa slychac?
          • parmesan Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? 03.05.05, 23:36
            Dobry wieczor DORO, wrocilas? Super! KAbe swoje zdjecia z Bieszczad pokazywala
            • dorota-zam Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? 04.05.05, 00:03
              Wróciłam, Parmesan, wróciłam, tęskniłam za Wami! Myślę teraz jak ja bez Was
              wakacje przeżyję, muszę chyba kawiarenki internetowej poszukać w okolicy
              działki! Chyba się uzależniłam od forum! Też bym zdjęcia Kabe chciała zobaczyć!
              No i miałam iść spać, a tu się na gg zagadałam i na forum zaglądam, jak ja rano
              wstanę?
      • csaba Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? 03.05.05, 22:56
        To zrobmy poczatek .ja z wroclawia ,podaje swoj cod na skype! csabakuba
    • daisy8 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 02:14
      myśle że ani 20-stki ani 30-stki nie mają prawa nic powiedzieć tylko
      podziwiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja przynajmniej podziwiam!!!! bardzo
      optymistyczne podejście i bardzo mi się to podoba!!!!! byle tak dalej!!!! byle
      więcej było takich ludzi!!!!!!!!! z pozdrowieniami daisy

bądź sobą, będziesz kimś
      • Gość: pluska minuska Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 02:32
        znowu jestem !!!super ze ktos chce jeszcze czekac !! a wiec do uslyszenia !!
        • Gość: pluska minuska Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 02:49
          spimy juz ????!!!! hej co z nami i wami ??? nikt nie ochoty posiedziec przy
          monitorku !!! wstyd <11
          • Gość: w Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.cac.psu.edu 13.02.05, 03:21
            ja ciagle siedze.
            • Gość: + - Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 03:45
              a tez siedze !! czy dzisiaj niekt nie spi ???
              • wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 09:18
                Witam rówieśniów,uważam ze taki wątek
                jest zupełnie na miejscu...;-))))
                Miłej i pozytecznej dyskusji zyczę.;))
                • libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 09:31
                  Pozdrawiam, serdecznie, zgrozą byłoby,
                  gdybym nie dołaczyła do tak zacnego grona:)
                  Zawsze możemy zorganizowac miłe spozywanie
                  ziólek,na "wózkach", przy muzyce Mietka Fogga,
                  naszego kolegi z podstawowki:DDDDDD
                  Tylko prośba jest jedna, zeby wszyscy dostroili
                  aparaty słuchowe,zeby nie było "sprzeżenia"
                  z aparatura nagłaśniającą!!!!
                  • trzpiot_1 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 09:40
                    Z Foggiem nie przesadzaj, pamiętam (jeszcze) jak hożą licealistką będąc
                    słuchałam, jak wyśpiewuje w swoje 80 urodziny ;)
                  • wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:06
                    Ja nawet zabiorę białą laseczkę coby
                    się czesto nie potykać.......;-))))
                    Zabiorę płyty:
                    Dwadziescia lat a może mniej - Jaceka
                    Lecha, Czy te oczy mogą kłamać -Jana Pietrzaka,Apasjonata - Janusza Gniatkowskiego ... i moze inne przeboje z tamtych lat.....;DDD
                    Tylko mój patefon ma troche startą igłę.......;DDDDDDD
                    • Gość: qwer Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 10:18
                      Ta Pani Lib....jak zwykle wcina się.
                      Uważam, że nie powinna się naśmiewać z ludzi.

A stare piosenki są super, młodzi też ich słuchaja.
                      • wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:21
                        Pani Lib....jest Ok......nie bądź
                        przewrazliwiony...wwszystko jest dobrze...;DDDDDD
                        • Gość: aga Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 10:25
                          mnie też się nie pododa, że ciągle sie miesza i swoje głupie komentarze wstawia.
                          • wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:29
                            No Libesso zostałas wywołana do tablicy....
                            jestes przygotowana do odpowiedzi...;)))
                            • Gość: libessa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 10:34
                              no trudna, jak mnie nie chcą, to nie będę się "wcinała"
                              pozdrawiam
                              • wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:37
                                Ale to wyglada na "podróbkę"...;)))
                                • libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:43
                                  wielki_szu4 napisał:

> Ale to wyglada na "podróbkę"...;)))
                                  >
                                  Bo to jest , bardzo nieudolna podróbka :(
                                  • wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:47
                                    Witaj Libresso..znam Twoją uczciwość...
                                    i od razu wpis ten mi nie pasował do
                                    nazwijmy to zaistniałego układu..;)
                                    Pozdrawiam
                            • libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:39
                              Witam,
                              Oczywiście, jak zwykle niektorym brak dystansu, przypominam to forum otwarte
                              i każdy moze wygłosic swoja opinie, jesli nie łamie netykiety i regulaminu,
                              tyle tytułem wstępu...;)
                              Jako forumowa Babcia, mam prawo do wygłaszania swoich opinii, oczekuję szacunku
                              należnego osobom w *podeszłym* wieku dotkniętych przypadłościami z tym
                              związanymi...:)
                              Lektura postów Libressy nie jest obowiązkowa!!!!
                              pozdrawiam *starzejących sie* inaczej :)
                              • wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:50
                                Bardzo pouczający wpis......;)))))
                                Nie wykluczam Libresso ,ze wysunę
                                Twoja kandydaturę na honorową prezesową
                                stowarzyszenia "starszych"........;))))))
                                • Gość: qwe Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 10:54
                                  nie róbcie sobie jaj!!!!!!!!!
                                  • wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:57
                                    Jezeli odebrałes/łaś to jako zarty, to sorki....
                                    staram się być powazny i tak mnie traktuj....;)))))
                                    • Gość: mala Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 11:10
                                      No i znowu zaczynają się różne nieporozumienia.
                                      Temat jest fajny i szkoda, że wpisują się ludzie mało poważni.

LUDZIE WIECEJ POWAGI.
                                    • Gość: stara_klempa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:13
                                      tak sobie myślę - niejednokrotnie chciałam zostawić wpis - ale przeważnie go
                                      kasowałam. Jakoś tak bywa, że wpisy zaczynają się obiecująco - jest grupa
                                      zapaleńców, która chce coś "zmontować"(zabrakło mi adekwatnego słowa) w dobrej
                                      intencji - później pojawia sie prześmiewca. W tym monencie wszystko upada. Bo
                                      wątek zaczyna być zdominowany przez prześmiewcę i jego adwersarzy. Sens zostaje
                                      zatracony.
                                      Taki zaobserowałam krótki żywot topików -
                                      Przynajmniej ja nie mam na to rady -
                                      swoją drogą mam nadzieję, iż będzie tyle samozaparcie w całym przedsięwzięciu,
                                      że w końcu typowy scenariusz stanie się nietypowym :)
                                      pozdrowienia :)
                                      • kotek_mru Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:23
                                        pozwole sobie na mały wtret:)
                                        nikt sie z nikogo nie nasmiewa..a odrobina dobrego humoru nigdy nie zaszkodzi;)
                                        mam nadzieje ze dalsze wpisy bede strikte w temacie i mili 50-latkowie bede
                                        mogli w koncu sie spotkac:))
                                        p.s.łatwiej byłoby,gdyby sie zalogowali to ułatwia komunikowanie
                                        sie..pozdrawiam:)
                                        • Gość: ania Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 11:27
                                          Bardzo słusznie zaznaczył mój przedmówca.

Czy sa jakieś propozycje, bo sam tytuł tego topiku - to chyba nie wystaraczy.
                                          Ja jestem za. Kto jeszcze???
                                          • justusz Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:35
                                            a juz myslałem ze jestem samotnikiem na tym forum. ...No jeszcze Libressa
                                            troche mi pasowała .../czułem intuicyjnie/ ale okazuje sie ze jest nas wiecej.
                                            Wiec sie wpisuje ochoczo do klubu
                                            • libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 12:35
                                              Witaj Justusz,
                                              Jak widzisz jestem co prawda z tej kategorii wiekowej ,ale nie potrafię byc
                                              powążna , pewnie to wszystko,ze zaczynam juz dziecinnieć ;DDDDD
                                              • justusz Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 17:01
                                                Libresso...alez ja nie miałem na mysli dziecinnienia, a jedynie powazny
                                                dojrzały ton jaki niosa Twoje wypowiedzi. To troche jak najlepsze wino, a wiec
                                                był to komplement w kazdym calu
                                                • libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 17:06
                                                  Justusz, a ja jak zwykle żartowałam :))))
                                                  Jestem takim winem ;)
                                      • emilka222 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:38
                                        Zaraz zawolam mamę, to odlotowa babeczka( pożycza moje dżinsy)i jest super!
                                        Pasowała by do Was, a szczególnie do tego Pana z olbrzymim poczuciem
                                        humoru...ten z numerkiem 4;) Tylko, jak mam ją zalogować... ( ja się na tym nie
                                        znam)przecież nie będzie mojego nicka używała... To jej komputer w końcu:)))))))
                                        • Gość: ania Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 11:41
                                          Brawo dla młodej , madrej osóbki.

Zalogować normalnie /jakies imię lub skrót/ tak przynajmniej na razie.
                                          • emilka222 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:48
                                            Tylko ją muszę jeszcze przekonać:) Aniu, ja już nie jestem taka młodziutka
                                            niestety...tylko komputer jest dla mnie czarną magią i tak chyba pozostanie;)A
                                            propos mamy, to powiem jej: absens carens...pomoże? Pozdr.
                                            • kotek_mru Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:53
                                              w lewym rogu,kliknij w "załóż konto"...a dalej wszysko jest czytelne:)
                                              • wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:02
                                                kotek_mru napisała:

> w lewym rogu,kliknij w "załóż konto"...a dalej wszysko jest czytelne:)
                                                --------------------------
                                                Oj Kotku.... omijaj maliny......
                                                zauważ że emilka222 jest zalogowana........;DDDDDDDD
                                                • kotek_mru Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:15
                                                  ale ja lubie maliny,zwłaszcza w miłym towarzystwie..sa takie słodziutkie;DD

• wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:22
                                                    A usprawiedliwienie przyjdzie poleconym,
                                                    czy pocztą zwykłą?...........DDDDDD
                                                    Tez jestem fanem malin..........DDDDDDDDDDDD
                                                  • kotek_mru Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:22
                                                    priorytetem:DDD
                                                  • mandy4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:31
                                                    Obserwuję ten wątek od samego początku. I co widzę, że dyskusja zeszła na ple
                                                    ple ple. A tak ładnie się zaćzął. Czyżby tak trudno 50-latkom było porozmawiać
                                                    ze sobą i blizej się poznać. A potem zorganizować spotkanie. Na forum często
                                                    ktoś zaczyna ciekway wątek a potem to wszystko się rozłazi. Oto kilka
                                                    przykladów: 1/ wdowy i wdowcy łączmy się, 2/ organizujemy sptokanie 50-latkow
                                                    itp. Czy tak trudno móć ze sobą poważnie porozmawiać? Króliku zmobilizuj
                                                    wszystkich. Może coś z tego wreszcie wyjdzie. Serdecznie pozdrawiam
                                                  • kotek_mru Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:46
                                                    juz wychodze ,nie przeszkadzam:)
                                                    a malinki polecam z bita smietana:DDD
                                        • Gość: Królik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:06
                                          Ojej, jak tu fajnie i wszystko OK. Czyam wszystkie Wasze posty i nic sie nie
                                          stalo, troche , zartow, trocze uwag, myslalby kto, kazdy jest taki, jaki jest i
                                          w porzo!!! Widzicie jak nadarzam za moda?!?! Mysle, ze trocze to pogawedzimy i
                                          spotkamy sie. Pewnie juz wiecie, ze ja tez jestem z Warszawy, ale wytlumaczcie
                                          mi jak to sie odczytuje z IP ?
                                          Pozdrawiam wszystkich !!!DDDDDD, Wasz Królik - załozyciel watku i nie tylko
                                          watku /ale o tym jak sie juz blizej poznamy/

P.S. Libresso wroc ! Z Toba jest fajniej !
                                          • Gość: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:35
                                            Kroliczku:
                                            Jestes LIDEREM naszej "grupy w powstaniu" bo:
                                            masz dobre pomysly,
                                            potrafisz zainicjowac,
                                            wykazujesz tolerancje i poczucie chumoru,
                                            pewnie i na Twoja wytrwalosc mozemy liczyc.
                                            Prosze, zaloz LISTE KANDYDATOW do spotkania.
                                            Papatki [pa,pa,pa]
                                          • libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 12:38
                                            Gość portalu: Królik napisał(a):
                                            >
                                            > P.S. Libresso wroc ! Z Toba jest fajniej !

Dziekuje za miłe słowo, nigdzie sie nie wybieram Kroliku, tu mi dobrze , tu mi
                                            ciepło, tu sie będę rozmnażać :DDDDDD

Pozdrawiam
                                            Libressa
                                    • martynahpt Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:48
                                      A moze tak by podac numery Gadu Gadu i napisac cos o sobie?

Ala Gdynia
                                      GG 3770540

• Gość: Ania Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 11:55
                                        Przepraszam Emillka - może Cię uraziłam. Jeszcze raz sorry.
                                        Ale to bardzo miło z Twojej strony, że chciałabys swojej Mamie pomóc.

- do martynahpt - świetny pomysł:
                                        Ania - W-wa
                                        gg 6816925

Kto jeszcze???
                                        • Gość: Krolik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:15
                                          Jak zaczniemy sie porozumiewac na GG, to chyba wszystko sie rozlezie,
                                          przepraszam za wyrazenie, a my sie mamy poznac i spotkac. Ale prosze, moje GG
                                          3610123
                                          • Gość: pluska minuska Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 12:20
                                            ja tez jestem ! i nie wiem krolik czy jeszcze pamietasz ale ja ja ja odezwalam
                                            sie do Ciebie pierwsza, ale oby pierwsi nie byli ostatnimi !! mam nadzieje ze
                                            nie !! kochani a moze piekny Krakow jako miejsce spotkania ?? ja bede okolo 2
                                            do 3 tyg. w domu poczatkiem marca ! musimy jakies konkrety ustalic bo fajnie
                                            piszecie, ale do dziela !!! bo to moze sie skonczyc tylko na pisaniu a szkoda
                                            prawda !!!
                                • libressa do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 12:43
                                  Pochlebiasz mi bardzo,
                                  nie dla mnie zaszczyty i honory...lubie realna władzę, a ta jest zawsze
                                  za "kulisani" :)))
                                  Pozdrawiam
                                  Libressa
                                  • wielki_szu4 Re: do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 13:09
                                    Czy Norwida mialas Pani na myśli/........;)))))))
                                    • libressa Re: do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 13:25
                                      Alez skąd, raczej mistrza Machiavellego ;)
                                      • wielki_szu4 Re: do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 13:32
                                        Skoro sama rezygnujesz z tytułu "diament
                                        sezonu".....to trudno....;))))))))
                                        • Gość: Krolik Re: do Wielkiego szu....:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:42
                                          Nic sie nie rozlezie, bo ja WAS ZAPRASZAM do siebie do ogrodu /domek mam
                                          nieduzy/ na ognisko, jak za dawnych , dobrych czasow, kiedy jeszcze nie
                                          zdemoralizowalismy sie grillem. Czekajcie, tylko troche sniegi zelzeja. Piszmy
                                          moze obok nicku nazwe miejscowosci , skad jestesmy, bo moze wielu osobom jednak
                                          daleko do mojego warszawskiego ogrodu ? Pa.Pa
                                          • libressa Re: do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 13:47
                                            To rozumiem, to jest konkret, a tak mniej więcej, w ktorej części naszej
                                            pieknej Stolicy ??? :)
                                          • janio Do Krolika 13.02.05, 14:42
                                            Wiec do zobaczenia, pewnie jestes z Sadyby? Przyjde na wiosne, pa.
                                            • Gość: Królik Re: Do Krolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 14:44
                                              Nie zgadłas, jestem z Wesolej, gdyby ktos jeszcze nie wiedzial od 2 lat to tez
                                              Warszawa, ale moze szkoda.
                                              • Gość: w Re: Do wszystkich IP: *.cac.psu.edu 13.02.05, 14:56
                                                Czy moze mi ktos powiedziec co to jest gg,jak to miec, jak w to wejsc?Troche
                                                szkoda, ze nie mieszkam blizej was.Pisze z US.
                                                • Gość: Krolik Re: Do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:01
                                                • Gość: ;) Re: Do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:02
                                                  www.gadu-gadu.pl/
                                                • Gość: Krolik Re: Do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:05
                                                  Witamy USA !!! Jak milo !! GG to polski komunikator, czyta sie Gadu Gadu, chyba
                                                  mozesz w Google wpisac www.gadu-gadu.pl i tam sa konkrety. Pozdrowienia i pisz
                                                  do nas
                                                  • Gość: w Re: Do wszystkich IP: *.cac.psu.edu 13.02.05, 15:22
                                                    Dziekuje.
                                              • Gość: kabe.wa-wa Czy ja też mogę sie wprosić? IP: *.aster.pl 13.02.05, 16:08
                                                Czy ja też mogę się wprosić? Przywiozę coś dobrego do jedzonka. Znam Wesołą, bo
                                                tam kiedyś mieszkał mój brat.
                                                • Gość: Krolik Re: Czy ja też mogę sie wprosić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:25
                                                  Przybiegam tu co chwila, mimo trwajacego jeszcze proszonego obiadu /mniam,
                                                  mniam/ w poczuciu obowiazku, bo mi sie wydaje, ze to moja powinnosc witac
                                                  nowych forumowiczow, tzn. watkowiczow. Wiec witam, oczywiscie, ze mozesz sie
                                                  wprosic, ale poki co poznajemy sie na forum , wiec pisz.
                                                  • Gość: kabe.wa-wa Re: Czy ja też mogę sie wprosić? IP: *.aster.pl 13.02.05, 16:35
                                                    Czuję się zaproszona. Będę śledziła ten wątek i jak przyjdzie pora to się
                                                    zaloguję dla ułatwienia kontaktów.
                                              • libressa Re: Do Krolika 13.02.05, 16:35
                                                *Radosna* to wiadomość ,jeśli lubisz kalambury :DDDDDDDDDDDDD
                                                Tak czy siak, witaj Sąsiadko !!!!!!
                                                • Gość: w Re: Do kabe.wa-wa IP: *.cac.psu.edu 13.02.05, 16:52
                                                  Co dobrego zrobisz do jedzonka? Zaczynam byc glodna, moze bym to cos
                                                  zrobila.Jeszcze jedno, dlaczego zalogowanie ulatwia kontakt? Pozdrowienia.
                                                  • Gość: kabe.wa-wa Re: Do kabe.wa-wa IP: *.aster.pl 13.02.05, 16:58
                                                    Do osoby zalogowanej możesz wysłac e-maila( login@gazeta.pl). Jesli chodzi o
                                                    jedzonko to jest do ustalenia, zalezy co kto lubi i jakie będą apetyty. Ja
                                                    bardzo lubie np. tatara a łososia.
                                                  • Gość: kabe.wa-wa Re: Do kabe.wa-wa IP: *.aster.pl 13.02.05, 17:01
                                                    Królika w śmietanie czy potrawce raczej nie przyrządze, bo nie umiem a w ogole
                                                    ostatnio cos truddno o króliki. No tu nam się trafił jeden, ale musimy go szanować.
                                          • Gość: KTOTOCOTO Re: do Wielkiego szu....:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 20:51
                                            To moze ja przywioze na spotkanie ogrodowe np. salatke [bo to potrafie robic}.
                                            I co jeszcze moge?
                                            Stoly moge powycierac i zaspiewac cos, niewiele i fałszujac.
                                            Najlepiej: porosze o wykaz kto i co ma przygotowac.
                                            • Gość: kabe.wa-wa Re: do Wielkiego szu....:))) IP: *.aster.pl 13.02.05, 21:12
                                              Mogę też przygotować karkóweczke w specjalnej zalewie do grilowania.
                                              • kotek_mru Re: do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 21:17
                                                znowu sie wtrace:))
                                                takie planowania długoterminowe nie maja sensu, spotkajcie sie szybko i
                                                niezobowiazujaco:))
                                                • Gość: kabe.wa-wa Re: do Wielkiego szu....:))) IP: *.aster.pl 13.02.05, 22:27
                                                  Ale u królika jeszcze śnieg w ogrodzie!
    • Gość: taka Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:41
      Tez chętnie bym sie zapisała do tego klubu
      • Gość: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.05, 00:20
        A to, co teraz robimy to jest:
        tylko zgoszenie checi czy juz zapis? Kto odpowie?
        • Gość: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.05, 00:22
          Glucho wszedzie, ciemno wszedzie = nikt nie odpowie, wszyscy spia.
          • Gość: Królik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:25
            Dzien dobry ! Zarobilm sie wczoraj do nocy, choc to swiety dzien byl i mnie tu
            nie bylo, a tu tymczasem widze, ze plany zrobienia KROLIKA w smietanie lub w
            potrawce sie pojawily za moimi plecami.No nie !!! A ja Was z calego serca do
            siebie zapraszam, ale , na Boga, jeszcze chce pozyc. Rozumiem, ze teraz
            drozyzna, szczegolnie mieso drogie, ale, zeby tak od razu rzucac sie na
            organizatora i szefa, jak by nie patrzec! Wyglada mi na to, ze chcecie zarznac
            kure, ktora zniesie Wam zlote jajko, moze nawet nie jedno. O ludzie, jak mowi
            Szymon, podopieczny mojej corki. Pa, oddany Was, ale nie bez reszty - Królik
            • libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 09:33
              Witaj Sąsiadko,
              Jestes sama sobie winna...wybrałaś nicka, ktory kojarzy sie dosyc
              jednoznacznie:)
              Masz szczęście, nic nie mowi sie o futrze! ;)
              Może zachowasz :)

Miłego dnia!
              Libressa
              • Gość: Krolik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:27
                Dziekuje, Libresso, za pocieszenie, a skad wiesz, ze jestem ONa Krolik, a nie
                ON i nazywasz mnie sasiadka ?
                • libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 10:32
                  Takie było założenie,ale jak jesteś ON, jeszcze lepiej, uwielbiam męzczyzn,
                  szczegolnie tych z sąsiedztwa, to niezwykle praktyczne bywa :DDDDDDD
                  Pozdrawiam bez względu na płeć:)
                  Libressa
                  • Gość: Krolik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 08:21
                    Libresso, przeczytaj cotu napisalas
    • Gość: kabe.wa-wa Królik, wycofujesz się ? IP: *.aster.pl 14.02.05, 11:01
      Królik, wycofujesz sie z zaproszenia nas do ogrodu?
      • Gość: Królik Re: Królik, wycofujesz się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:14
        Ja sie wycofuje, NEVER !!!!! Skad Ci to Przeszlo do glowy ? Nie mam zwyczaju
        rzucac slow na wiatr.
        Libresso, jesli procz tego, ze jestes moja sasiadka /a skad?/ , moze jeszcze
        jestes polonistka /podejrzewam Cie o to, bo chyba widzialm CIe na jakims forum
        filologicznym/, to skontaktuj sie ze mna na GG 3610123, gdyz mam dylemat
        zwiazany z interpretacja tematu maturalnego, ktory jest powodem dyskusji
        towarzyskiej. Ja jestem tlumaczem.
        • libressa Re: Królik, wycofujesz się ? 14.02.05, 13:29
          Króliku, nic z tych rzeczy, uchowaj Boże, jak najdalej od tej _zacnej profesji_,
          ale dyskusja, dlaczego nie :DDDD
    • malinka48 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 13:32
      strasznie dużo czytania:(,poczekam na efekt dyskusji,czyli krótkie zdanie,gdzie
      i kiedy:)
      • caruzzo Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 14:25
        Mozna przecież jak Dyzma...
        znaleźć zaproszenie......;)))))))
        • Gość: Królik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:28
          Owszem, ztym, ze zaproszenia znajda raczej ci , ktorzy sie najpierw tu poznaja,
          takie jest załozenie i tytuł wątku.
      • Gość: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:14
        Malinko. Czy czytanie Ci szkodzi?
        Jeśli tak - to jaka to choroba?
        • malinka48 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 15.02.05, 08:12
          Gość portalu: KTOTOCOTO napisał(a):

> Malinko. Czy czytanie Ci szkodzi?
          > Jeśli tak - to jaka to choroba?

Uczulenie na nicki takie jak Twój
          • Gość: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:33
            Malinka:
            W związku z Twoim uczuleniem = obiecuję poprawę. Nie będę Cię o nic pytać.
            Ale papatki [pa,pa,pa,] chyba wolno przesyłać?
            Łączę pozdrowienia.
        • malinka48 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 20.02.05, 16:40
          Gość portalu: KTOTOCOTO napisał(a):

> Malinko. Czy czytanie Ci szkodzi?
          > Jeśli tak - to jaka to choroba?

To choroba na niektóre nicki i ich kretyńskie wypowiedzi KTOTOCOTO czyli
          NIEWIADOMOCO
      • Gość: pluska minuska Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.05, 23:43
        Czesc ! nie bylo mnie pare dni i fakt bardzo duzo czytania !! a jaki jest
        obecny etap ??? czy ktos i cos juz ustalil? prosze, moze ktos odpowie i
        podpowie ! ale sie rozpisaliscie !!!! jest nas tak duzo chetnych ? super !
    • wloba07 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 19:26
      Witajcie, jak tu miło. Prześledziłam wszystkie posty od początku wątku i bardzo
      podoba mi się pomysł spotkania. Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza
      pomysłodawcę. Gdyby ktoś miał ochote pogadać, mój numer gg 2098415.Tylko raczej
      późnym popołudniem lub wieczorkiem, ponieważ pracuję. Oczywście będę śledzić
      rozwój sytuacji na forum.
      • Gość: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:35
        Do: wloba07.
        Nam miło, że Tobie miło bo i nam miło.
        Papatki [=pa,pa,pa,] i do usłyszenia [a raczej przeczytania].
        • Gość: Krolik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:01
          Dlaczego Libressa twierdzi, ze z zalozenia to watek dla Pan, w kazdym razie nie
          z mijego zalozenia. Czy ja dobrze rozumiem, ze tu w ogole nie ma facetow. A
          propos karkoweczki, to musisz zmienic plany , bo u mnie jest starodawne ognisko
          i nie ma grilla. Pozdrawiam Krolik
          • libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 22:13
            Króliku gdzie ja tak twierdzę??? To jakieś nieporozumienie :(
            Panów faktycznie niewielu, obserwuja na "z góry upatrzonych pozycjach" :)))
            Pozdrawiam
            Libressa
          • Gość: kabe.wa-wa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.aster.pl 14.02.05, 23:11
            Urządzenie do grilowanie mogę przywieźć, mam jakieś przewoźne. Jeśli nie, to
            proponuję kiełbaski na patyku. Może być?