GoĹÄ: Królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:51 Jesli nas 30-latki nie wysmieja, to moze i my bysmy sie poznali. Wielu z nas jest singlami, bo owdowielismy albo sie rozwiedlismy, dzieci odchowane, a w sercach maj...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pluska minuska 50 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.05, 22:13 witaj ! a niech sie smieja ! co i do tego !! wolnosc tomku w swoim domku !! a wiec !!?? sa nastepni i nastepne ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: 217.204.97.* 12.02.05, 11:08 Ja tez w tym wieku tylko mam problem bo jeszcze dupcze jak 20 latek wiec po co mi 50 letnia kobieta ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 40 tka Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:25 znaczy dupczysz jak krolik, faktycznie 50 tki byc nie zaspokoił Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basienka Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:46 SUPER!!! za odpowiedź krolikowi, trafilas w szostkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hahahahah))) Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:42 hm..a czy jak vigra przestanie działać to uzywasz śmietany z gipsem ...faceci lubia panienkiw wieku swoich córek....hahahahahahahahahahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krolik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:55 Badz milszy, prosze. Krolik Odpowiedz Link Zgłoś
luna22 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 20.02.05, 21:08 Witaj. Dam Ci zagadke: dlaczego starszy mezczyzna szuka mlodszej kobiety?, a starsza kobieta szuka mlodego mezczyzny?. No prosze odpowiedz mi na to, juz wiesz? Pozdrowionko - luna22. Odpowiedz Link Zgłoś
luna22 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 20.02.05, 22:24 Ta zagadka jest skierowana glownie do MAXA, chyba ,ze ktos odpowie za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.05, 22:49 Pewnie dlatego, żeby uśrednienie lepiej wypadło. Ale tak serio, to nie wiem = nie znam się bo: młodsi mężczyźni interesują mnie wyłącznie w roli kumpli moich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
luna22 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 20.02.05, 22:22 MAX........ Zadalam Ci zagadke,ale pojawila sie troszke nizej. - luna. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 20.02.05, 22:38 Kogo nazywasz MAX? Odpowiedz Link Zgłoś
luna22 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:00 >Kogo nazywasz Max? Max - to nik osobnika, ktory wypowiadal sie w poscie z dnia 12.02.05r. 11:08. Chcialam mu dokuczyc i zadalam mu zagadke. Pozdrowionko. Odpowiedz Link Zgłoś
julka2005 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:12 1. Do luny(czy od: "księżyc" o 22?) -ładny jest, szczególnie w pełni.(: 2. Do palaczy i nie: "jaram".. mniej, bo mniej niz np.rok temu, bo mnie domownicy rugają, aLE rzucić nie potrafię.. bo (przyznam się) nie chcę - palę bo lubię, szczególnie przy kawce - rano - Cud-malina! Były odwyki: jakieś rurki trzymałam z moim petem w pojemniku - b.chciałam wtedy rzucić i nawet udało się.. na 2 miesiące. Myślę, że "podłoże" uzależnienia jest w "głowie" i przyjdzie taki moment, że RZUCĘ śmierduchy na wieki. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:31 Do julka2005: Dokładnie tak samo robiłam i mówiłam, ale życzę wytwałości w próbach, w końcu na pewno się uda. Też mi się nie udało za pierwszym razem, ani za drugim, ani nawet za trzecim. Nie pamiętam ile tych prób było, ale trochę było! Pozdrawiam i życzę powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
luna22 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:40 Sluchajcie ,moze przejdzmy do postoow dalszych,zaczynamy burzyc kolejnosc. Ja rowniez lubie popalac.ale gdy intensywnie pracuje to pale jak stary parowoz.Mam dni,ze wogole nie pale,ale przyznaje iz lubie ten nalog a szczegolnie latem przy wieczornymgrilku i pelni ksiezyca i rechocie zab. pozdrowionko. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:59 Juleczko, tak jak mowila Luna, rucanie palenia jest w glowie, zadne tam, polsrodki nie pomoga, albo albo, albo plyniesz, lub nie i idziesz na dno Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:57 gdy sie napalisz i rano, raz i drugi obudzisz sie z suchym gardlem, rzucisz Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 22:54 aha, ok. Ale niema go wsrod nas? Odpowiedz Link Zgłoś
julka2005 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 22.02.05, 23:03 Gdzie Wy na jakieś dalsze posty się chcecie.... Tylko zdążyłam przyjechać, coś powiedzieć na tym forum i z dobry rezultatem, bo można mnie normalnie czytać.... a Wy twierdzicie, że jakaś kolejność się Wam gubi. Może rzeczywiście warto się spotkać na neutralnym - ja mam miejsce, ale ile nas by było??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.05, 23:22 julka 2005 Jeszcze nie wiadomo ile nas by było,bo: jeszcze nie doszliśmy do etapu liczenia. Ale dojdziemy. I bądź w tej grupie, która dojdzie. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: T.K. Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.sympatico.ca 28.02.05, 06:33 Czego ten zajac tutaj szukal , / ale mu snow zazdroszcze ha,ha / Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jola Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dami.pl / *.dami.pl 10.03.05, 09:36 krowa która dużo ryczy mało mleka daje.Prawdziwy facet nie musi się chwalić ale tobie to tylko to pozostało Odpowiedz Link Zgłoś
zuzzzann5 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 09.04.05, 07:26 Ty rzeczywiście masz problem facet jesteś cham i tyle! A to gorsze od nadpobudliwości seksualnej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: siątka Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:46 podziel sie kroliczku swoimi radami: Zdrowie sex grubo po pięćdziesiątce Autor: Gość: siątka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 05.02.2005 19:14 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Jak to jest z tą radością w łóżku? Chciałoby sie a ślubną- rówieśniczke " boli głowa?" Jak to jest z tą częstotliwościa u Was Panowie i miłe Panie. Odnosze wrażenie, że mojej ślubnej jest to niepotrzebne.Przez całe lata było nam wspaniale,teraz przez tą sytuacje czuje się staro.Czy to tak musi być? Powiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Królik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:03 Rozumiem Panowie, ze jestescie troche sfrustrowali i wyzywacie sie na forum, bo jest anonimowo, ale ten watek nie po to zostal zalozony, w tytule jest napisane POZNAJMY SIE, a nie np. porozmawiajmy o naszych problemach seksualnych. W tym celu prosze sobie zalozyc stosowny watek lub przejsc sie do seksuologa, a tutaj spotykamy sie w cwlu POZNANIA, tak, jak przed Sylwestrem 30-latki i udalo im sie skrzyknac i spotkac. Cos takiego mam na mysli, a nie porady dla Panow ok. 50 z problemami. A wiec witam raz jeszcze tych, ktorzy chca sie poznac, Pozdrawiam. Krolik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.cac.psu.edu 12.02.05, 21:18 Mysle, ze milo byloby powymieniac: uwagi, doswiadczenia, spostrzezenia, mysli w grupie rowiesnikow.Mysle rowniez, ze od 20-sto latkow roznimy sie tym, ze jestesmy znacznieeeee madrzejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 26.04.05, 20:40 kiedy to czytam, zaczynam miec watpliwości czy naprawde :))))) ale popieram pomysl poznawania sie i spotykania, osoby o innych zainteresowaniach wykrusza sie automatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 26.04.05, 21:49 Króliczku. Jak zwykle wspaniały jesteś w pomyśle i w czynach. W sprawie nowego jamnika: - ja nie jestem gotowa - Ja nawet o sobie myślę [czasami] że jestem łabędziem. Niestety nie z powodu urody a z powodu podejścia do życia, stada, rodziny. Ale że ponoć wszystko płynie - to może i moja psychiczna łabędziowatość ulegnie kiedyś zmianie. Nie zmienia to jednak faktu: o psa się będę martwiła,bo: schronisko jest sztucznością a nam jest bliżej do ekologów i domosapiens. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 26.04.05, 21:55 skrzydlate: Tyle wątpliwości ma w sobie każdy z nas [więc i Ty też]. Po co Ci kolejny balast, kolejna wątpliwość? Wpadaj tu, zostań z nami = nie będziesz, skrzydlate, mieć tej wątpliwości, bo będziesz mieć pewnik. Pozdrowienia i papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 26.04.05, 22:23 KTTCT, Bozeno, dotarlo do mnie co spotkalo ciebie. Smutne, ale pociesz sie ze juz jest w innym lepszym swiecie i tam ogryza smakowicie wielka kosc, powarkujac na koty. A pozniej idzie wraz ze swym panem na spacer. Kiedys spotkacie sie. A narazie glowa do gory i badz dobrej mysli. Bedzie wszystko dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Książki 27.04.05, 11:01 Miałam kiedyś książkę "Trzech panów w łódce, nie licząc psa" Jerome'a K.Jerome'a. Często do niej zaglądałam. To nie była książka z typu "mądrala". To książka z półki "na odprężenie, na rozśmieszenie". Mnie nie rozśmieszała - ja przy niej nadmiernie głośno się śmiałam! I to wielokrotnie = ilekroć czytałam [wybrane fragmenty] tylekroć ponownie mnie rozbawiało. Polecam. Na deszczowe dni wspaniała. P.S. Już jej nie mam. Smutasowi, w ramach terapii, pożyczyłam. Smutaska, ze smutną miną, stwierdziła, że książka nie jest śmieszna. Ale to nic. Najgorsze jest to, że smutaska mi jej nie zwróciła [a prosiłam, upominałam się!!]. Po co smutasce smutna ksiązka = nie wiem!? To była książka moja i dla mnie - bo mnie rozbawiała. Polecam: "Trzech panów ..." Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 12.02.05, 23:47 Jesli dojdzie do spotkania to: prosze o zaproszenie i deklaruje pomoc w organizacji. Co mam zrobic? w czym pomoc? Kto rozdziela zadania? Pozdrawiam wszystkich podobnie myslacych. Odpowiedz Link Zgłoś
csaba Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 03.05.05, 22:45 no wlasnie moze bysmy sie spotkali .Ja w wirtualnym swiecie od 2 miesiecy i moje spostrzezenia sa takie ,ze tak naprawde to ludzie mowia o samotnosci ,ale nie spiesza sie do spotkania! oOopani w swojej samotnosci,niby cierpia ,ale sie boja.szczegolnie mezczyzni! Boja sie ,ze zaraz ktos bedzie chcial zabrac im wszystko ! Spokojnie Panowie i miejcie troche zaufania do nas kobiei to nie koniecznie .My chcemy tylko poznac tego odpowiedniego ...!i to nie koniecznie zeby od razu do oltarza!!!! Bo my tez sie boimy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
csaba Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 03.05.05, 22:57 no wlasnie moze bysmy sie spotkali .Ja w wirtualnym swiecie od 2 miesiecy i moje spostrzezenia sa takie ,ze tak naprawde to ludzie mowia o samotnosci ,ale nie spiesza sie do spotkania! Okopani w swojej samotnosci,niby cierpia ,ale sie boja.szczegolnie mezczyzni! Boja sie ,ze zaraz ktos bedzie chcial zabrac im wszystko ! Spokojnie Panowie i miejcie troche zaufania do nas kobiet .My chcemy tylko poznac tego odpowiedniego ...!i to nie koniecznie zeby od razu do oltarza!!!! Bo my tez sie boimy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 03.05.05, 23:23 Witaj Csabo, widzę, że dziś u nas pusto, szkoda, żeś z Wrocławia, bo głównie jego miłosników tu mamy, z mieszkańcami gorzej, a spotykamy się wkrótce w Warszawie. My głownie mailowo i na gg się spotykamy ( oprócz forum rzecz jasna), nie masz gg? Mój numer 7699648, zapraszam jakbyś miała ochotę! Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 03.05.05, 23:34 Csaba, Skype niewszyscy maja, glownie na FT, na mailu i na GG, sie spotykamy, a tez w czerwcu u Kroliczka na dzialce, na grillu i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anja Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: 217.149.244.* 12.02.05, 21:14 Pozdrawia Was 50-tka +. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja_nusz Hej! -50+ , skad przybywacie? IP: *.aster.pl 12.02.05, 21:44 Może od czegoś trzeba zacząć, jak mamy się poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja_nusz Re: Hej! - 50+ , skad przybywacie? IP: *.aster.pl 12.02.05, 21:46 Ja, nietrudno to odczytać po IP, z W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? IP: *.cac.psu.edu 12.02.05, 21:50 No wlasnie.Dobre pytanie.Pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? IP: *.cac.psu.edu 13.02.05, 00:00 No to mamy, a wlasciwie macie TRZYNASTEGO.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pluska minuska Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 00:17 czesc!!! widze, ze jednak dajemy sobie wspaniale rade ! a ja juz myslalam, ze nikt sie nie nie odezwie! super !!! a do tego super wypowiedzi !! moze w koncu malolaty czegos sie naucza ! a wiec musimy powaznie sie zabrac do dziela !! tylko prosze nie tak szybko to spotkanie ja dopiero wracam do domu koniec lutego ! ale jestem z Wami i nami !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 65 też żyje Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? IP: *.osk.enformatic.pl 13.02.05, 02:10 poczekamy na Ciebie w Domu Uśmiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
csaba Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? 03.05.05, 22:49 No zrobmy poczatek .ja z wroclawia ,podaje swoj cod na skype! zapraszam Halinka Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? 03.05.05, 23:32 Hihi, witam krajanke. Co u Bachusa slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? 03.05.05, 23:36 Dobry wieczor DORO, wrocilas? Super! KAbe swoje zdjecia z Bieszczad pokazywala Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? 04.05.05, 00:03 Wróciłam, Parmesan, wróciłam, tęskniłam za Wami! Myślę teraz jak ja bez Was wakacje przeżyję, muszę chyba kawiarenki internetowej poszukać w okolicy działki! Chyba się uzależniłam od forum! Też bym zdjęcia Kabe chciała zobaczyć! No i miałam iść spać, a tu się na gg zagadałam i na forum zaglądam, jak ja rano wstanę? Odpowiedz Link Zgłoś
csaba Re: Hej! -50+ , skad przybywacie? 03.05.05, 22:56 To zrobmy poczatek .ja z wroclawia ,podaje swoj cod na skype! csabakuba Odpowiedz Link Zgłoś
daisy8 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 02:14 myśle że ani 20-stki ani 30-stki nie mają prawa nic powiedzieć tylko podziwiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja przynajmniej podziwiam!!!! bardzo optymistyczne podejście i bardzo mi się to podoba!!!!! byle tak dalej!!!! byle więcej było takich ludzi!!!!!!!!! z pozdrowieniami daisy bądź sobą, będziesz kimś Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pluska minuska Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 02:32 znowu jestem !!!super ze ktos chce jeszcze czekac !! a wiec do uslyszenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pluska minuska Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 02:49 spimy juz ????!!!! hej co z nami i wami ??? nikt nie ochoty posiedziec przy monitorku !!! wstyd <11 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.cac.psu.edu 13.02.05, 03:21 ja ciagle siedze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: + - Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 03:45 a tez siedze !! czy dzisiaj niekt nie spi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 09:18 Witam rówieśniów,uważam ze taki wątek jest zupełnie na miejscu...;-)))) Miłej i pozytecznej dyskusji zyczę.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 09:31 Pozdrawiam, serdecznie, zgrozą byłoby, gdybym nie dołaczyła do tak zacnego grona:) Zawsze możemy zorganizowac miłe spozywanie ziólek,na "wózkach", przy muzyce Mietka Fogga, naszego kolegi z podstawowki:DDDDDD Tylko prośba jest jedna, zeby wszyscy dostroili aparaty słuchowe,zeby nie było "sprzeżenia" z aparatura nagłaśniającą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 09:40 Z Foggiem nie przesadzaj, pamiętam (jeszcze) jak hożą licealistką będąc słuchałam, jak wyśpiewuje w swoje 80 urodziny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:06 Ja nawet zabiorę białą laseczkę coby się czesto nie potykać.......;-)))) Zabiorę płyty: Dwadziescia lat a może mniej - Jaceka Lecha, Czy te oczy mogą kłamać -Jana Pietrzaka,Apasjonata - Janusza Gniatkowskiego ... i moze inne przeboje z tamtych lat.....;DDD Tylko mój patefon ma troche startą igłę.......;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qwer Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 10:18 Ta Pani Lib....jak zwykle wcina się. Uważam, że nie powinna się naśmiewać z ludzi. A stare piosenki są super, młodzi też ich słuchaja. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:21 Pani Lib....jest Ok......nie bądź przewrazliwiony...wwszystko jest dobrze...;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 10:25 mnie też się nie pododa, że ciągle sie miesza i swoje głupie komentarze wstawia. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:29 No Libesso zostałas wywołana do tablicy.... jestes przygotowana do odpowiedzi...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: libessa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 10:34 no trudna, jak mnie nie chcą, to nie będę się "wcinała" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:37 Ale to wyglada na "podróbkę"...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:43 wielki_szu4 napisał: > Ale to wyglada na "podróbkę"...;))) > Bo to jest , bardzo nieudolna podróbka :( Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:47 Witaj Libresso..znam Twoją uczciwość... i od razu wpis ten mi nie pasował do nazwijmy to zaistniałego układu..;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:39 Witam, Oczywiście, jak zwykle niektorym brak dystansu, przypominam to forum otwarte i każdy moze wygłosic swoja opinie, jesli nie łamie netykiety i regulaminu, tyle tytułem wstępu...;) Jako forumowa Babcia, mam prawo do wygłaszania swoich opinii, oczekuję szacunku należnego osobom w *podeszłym* wieku dotkniętych przypadłościami z tym związanymi...:) Lektura postów Libressy nie jest obowiązkowa!!!! pozdrawiam *starzejących sie* inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:50 Bardzo pouczający wpis......;))))) Nie wykluczam Libresso ,ze wysunę Twoja kandydaturę na honorową prezesową stowarzyszenia "starszych"........;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qwe Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 10:54 nie róbcie sobie jaj!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 10:57 Jezeli odebrałes/łaś to jako zarty, to sorki.... staram się być powazny i tak mnie traktuj....;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mala Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 11:10 No i znowu zaczynają się różne nieporozumienia. Temat jest fajny i szkoda, że wpisują się ludzie mało poważni. LUDZIE WIECEJ POWAGI. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stara_klempa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:13 tak sobie myślę - niejednokrotnie chciałam zostawić wpis - ale przeważnie go kasowałam. Jakoś tak bywa, że wpisy zaczynają się obiecująco - jest grupa zapaleńców, która chce coś "zmontować"(zabrakło mi adekwatnego słowa) w dobrej intencji - później pojawia sie prześmiewca. W tym monencie wszystko upada. Bo wątek zaczyna być zdominowany przez prześmiewcę i jego adwersarzy. Sens zostaje zatracony. Taki zaobserowałam krótki żywot topików - Przynajmniej ja nie mam na to rady - swoją drogą mam nadzieję, iż będzie tyle samozaparcie w całym przedsięwzięciu, że w końcu typowy scenariusz stanie się nietypowym :) pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:23 pozwole sobie na mały wtret:) nikt sie z nikogo nie nasmiewa..a odrobina dobrego humoru nigdy nie zaszkodzi;) mam nadzieje ze dalsze wpisy bede strikte w temacie i mili 50-latkowie bede mogli w koncu sie spotkac:)) p.s.łatwiej byłoby,gdyby sie zalogowali to ułatwia komunikowanie sie..pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 11:27 Bardzo słusznie zaznaczył mój przedmówca. Czy sa jakieś propozycje, bo sam tytuł tego topiku - to chyba nie wystaraczy. Ja jestem za. Kto jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
justusz Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:35 a juz myslałem ze jestem samotnikiem na tym forum. ...No jeszcze Libressa troche mi pasowała .../czułem intuicyjnie/ ale okazuje sie ze jest nas wiecej. Wiec sie wpisuje ochoczo do klubu Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 12:35 Witaj Justusz, Jak widzisz jestem co prawda z tej kategorii wiekowej ,ale nie potrafię byc powążna , pewnie to wszystko,ze zaczynam juz dziecinnieć ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
justusz Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 17:01 Libresso...alez ja nie miałem na mysli dziecinnienia, a jedynie powazny dojrzały ton jaki niosa Twoje wypowiedzi. To troche jak najlepsze wino, a wiec był to komplement w kazdym calu Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 17:06 Justusz, a ja jak zwykle żartowałam :)))) Jestem takim winem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:38 Zaraz zawolam mamę, to odlotowa babeczka( pożycza moje dżinsy)i jest super! Pasowała by do Was, a szczególnie do tego Pana z olbrzymim poczuciem humoru...ten z numerkiem 4;) Tylko, jak mam ją zalogować... ( ja się na tym nie znam)przecież nie będzie mojego nicka używała... To jej komputer w końcu:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 11:41 Brawo dla młodej , madrej osóbki. Zalogować normalnie /jakies imię lub skrót/ tak przynajmniej na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:48 Tylko ją muszę jeszcze przekonać:) Aniu, ja już nie jestem taka młodziutka niestety...tylko komputer jest dla mnie czarną magią i tak chyba pozostanie;)A propos mamy, to powiem jej: absens carens...pomoże? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:53 w lewym rogu,kliknij w "załóż konto"...a dalej wszysko jest czytelne:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:02 kotek_mru napisała: > w lewym rogu,kliknij w "załóż konto"...a dalej wszysko jest czytelne:) -------------------------- Oj Kotku.... omijaj maliny...... zauważ że emilka222 jest zalogowana........;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:15 ale ja lubie maliny,zwłaszcza w miłym towarzystwie..sa takie słodziutkie;DD Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:22 A usprawiedliwienie przyjdzie poleconym, czy pocztą zwykłą?...........DDDDDD Tez jestem fanem malin..........DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:22 priorytetem:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:31 Obserwuję ten wątek od samego początku. I co widzę, że dyskusja zeszła na ple ple ple. A tak ładnie się zaćzął. Czyżby tak trudno 50-latkom było porozmawiać ze sobą i blizej się poznać. A potem zorganizować spotkanie. Na forum często ktoś zaczyna ciekway wątek a potem to wszystko się rozłazi. Oto kilka przykladów: 1/ wdowy i wdowcy łączmy się, 2/ organizujemy sptokanie 50-latkow itp. Czy tak trudno móć ze sobą poważnie porozmawiać? Króliku zmobilizuj wszystkich. Może coś z tego wreszcie wyjdzie. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 13:46 juz wychodze ,nie przeszkadzam:) a malinki polecam z bita smietana:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Królik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:06 Ojej, jak tu fajnie i wszystko OK. Czyam wszystkie Wasze posty i nic sie nie stalo, troche , zartow, trocze uwag, myslalby kto, kazdy jest taki, jaki jest i w porzo!!! Widzicie jak nadarzam za moda?!?! Mysle, ze trocze to pogawedzimy i spotkamy sie. Pewnie juz wiecie, ze ja tez jestem z Warszawy, ale wytlumaczcie mi jak to sie odczytuje z IP ? Pozdrawiam wszystkich !!!DDDDDD, Wasz Królik - załozyciel watku i nie tylko watku /ale o tym jak sie juz blizej poznamy/ P.S. Libresso wroc ! Z Toba jest fajniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:35 Kroliczku: Jestes LIDEREM naszej "grupy w powstaniu" bo: masz dobre pomysly, potrafisz zainicjowac, wykazujesz tolerancje i poczucie chumoru, pewnie i na Twoja wytrwalosc mozemy liczyc. Prosze, zaloz LISTE KANDYDATOW do spotkania. Papatki [pa,pa,pa] Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 12:38 Gość portalu: Królik napisał(a): > > P.S. Libresso wroc ! Z Toba jest fajniej ! Dziekuje za miłe słowo, nigdzie sie nie wybieram Kroliku, tu mi dobrze , tu mi ciepło, tu sie będę rozmnażać :DDDDDD Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 13.02.05, 11:48 A moze tak by podac numery Gadu Gadu i napisac cos o sobie? Ala Gdynia GG 3770540 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 11:55 Przepraszam Emillka - może Cię uraziłam. Jeszcze raz sorry. Ale to bardzo miło z Twojej strony, że chciałabys swojej Mamie pomóc. - do martynahpt - świetny pomysł: Ania - W-wa gg 6816925 Kto jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krolik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:15 Jak zaczniemy sie porozumiewac na GG, to chyba wszystko sie rozlezie, przepraszam za wyrazenie, a my sie mamy poznac i spotkac. Ale prosze, moje GG 3610123 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pluska minuska Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 12:20 ja tez jestem ! i nie wiem krolik czy jeszcze pamietasz ale ja ja ja odezwalam sie do Ciebie pierwsza, ale oby pierwsi nie byli ostatnimi !! mam nadzieje ze nie !! kochani a moze piekny Krakow jako miejsce spotkania ?? ja bede okolo 2 do 3 tyg. w domu poczatkiem marca ! musimy jakies konkrety ustalic bo fajnie piszecie, ale do dziela !!! bo to moze sie skonczyc tylko na pisaniu a szkoda prawda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 12:43 Pochlebiasz mi bardzo, nie dla mnie zaszczyty i honory...lubie realna władzę, a ta jest zawsze za "kulisani" :))) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 13:09 Czy Norwida mialas Pani na myśli/........;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 13:25 Alez skąd, raczej mistrza Machiavellego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 13:32 Skoro sama rezygnujesz z tytułu "diament sezonu".....to trudno....;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krolik Re: do Wielkiego szu....:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:42 Nic sie nie rozlezie, bo ja WAS ZAPRASZAM do siebie do ogrodu /domek mam nieduzy/ na ognisko, jak za dawnych , dobrych czasow, kiedy jeszcze nie zdemoralizowalismy sie grillem. Czekajcie, tylko troche sniegi zelzeja. Piszmy moze obok nicku nazwe miejscowosci , skad jestesmy, bo moze wielu osobom jednak daleko do mojego warszawskiego ogrodu ? Pa.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 13:47 To rozumiem, to jest konkret, a tak mniej więcej, w ktorej części naszej pieknej Stolicy ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
janio Do Krolika 13.02.05, 14:42 Wiec do zobaczenia, pewnie jestes z Sadyby? Przyjde na wiosne, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Królik Re: Do Krolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 14:44 Nie zgadłas, jestem z Wesolej, gdyby ktos jeszcze nie wiedzial od 2 lat to tez Warszawa, ale moze szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w Re: Do wszystkich IP: *.cac.psu.edu 13.02.05, 14:56 Czy moze mi ktos powiedziec co to jest gg,jak to miec, jak w to wejsc?Troche szkoda, ze nie mieszkam blizej was.Pisze z US. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ;) Re: Do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:02 www.gadu-gadu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krolik Re: Do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:05 Witamy USA !!! Jak milo !! GG to polski komunikator, czyta sie Gadu Gadu, chyba mozesz w Google wpisac www.gadu-gadu.pl i tam sa konkrety. Pozdrowienia i pisz do nas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kabe.wa-wa Czy ja też mogę sie wprosić? IP: *.aster.pl 13.02.05, 16:08 Czy ja też mogę się wprosić? Przywiozę coś dobrego do jedzonka. Znam Wesołą, bo tam kiedyś mieszkał mój brat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krolik Re: Czy ja też mogę sie wprosić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:25 Przybiegam tu co chwila, mimo trwajacego jeszcze proszonego obiadu /mniam, mniam/ w poczuciu obowiazku, bo mi sie wydaje, ze to moja powinnosc witac nowych forumowiczow, tzn. watkowiczow. Wiec witam, oczywiscie, ze mozesz sie wprosic, ale poki co poznajemy sie na forum , wiec pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kabe.wa-wa Re: Czy ja też mogę sie wprosić? IP: *.aster.pl 13.02.05, 16:35 Czuję się zaproszona. Będę śledziła ten wątek i jak przyjdzie pora to się zaloguję dla ułatwienia kontaktów. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Do Krolika 13.02.05, 16:35 *Radosna* to wiadomość ,jeśli lubisz kalambury :DDDDDDDDDDDDD Tak czy siak, witaj Sąsiadko !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w Re: Do kabe.wa-wa IP: *.cac.psu.edu 13.02.05, 16:52 Co dobrego zrobisz do jedzonka? Zaczynam byc glodna, moze bym to cos zrobila.Jeszcze jedno, dlaczego zalogowanie ulatwia kontakt? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kabe.wa-wa Re: Do kabe.wa-wa IP: *.aster.pl 13.02.05, 16:58 Do osoby zalogowanej możesz wysłac e-maila( login@gazeta.pl). Jesli chodzi o jedzonko to jest do ustalenia, zalezy co kto lubi i jakie będą apetyty. Ja bardzo lubie np. tatara a łososia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kabe.wa-wa Re: Do kabe.wa-wa IP: *.aster.pl 13.02.05, 17:01 Królika w śmietanie czy potrawce raczej nie przyrządze, bo nie umiem a w ogole ostatnio cos truddno o króliki. No tu nam się trafił jeden, ale musimy go szanować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KTOTOCOTO Re: do Wielkiego szu....:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 20:51 To moze ja przywioze na spotkanie ogrodowe np. salatke [bo to potrafie robic}. I co jeszcze moge? Stoly moge powycierac i zaspiewac cos, niewiele i fałszujac. Najlepiej: porosze o wykaz kto i co ma przygotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kabe.wa-wa Re: do Wielkiego szu....:))) IP: *.aster.pl 13.02.05, 21:12 Mogę też przygotować karkóweczke w specjalnej zalewie do grilowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: do Wielkiego szu....:))) 13.02.05, 21:17 znowu sie wtrace:)) takie planowania długoterminowe nie maja sensu, spotkajcie sie szybko i niezobowiazujaco:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kabe.wa-wa Re: do Wielkiego szu....:))) IP: *.aster.pl 13.02.05, 22:27 Ale u królika jeszcze śnieg w ogrodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taka Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:41 Tez chętnie bym sie zapisała do tego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.05, 00:20 A to, co teraz robimy to jest: tylko zgoszenie checi czy juz zapis? Kto odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.05, 00:22 Glucho wszedzie, ciemno wszedzie = nikt nie odpowie, wszyscy spia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Królik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:25 Dzien dobry ! Zarobilm sie wczoraj do nocy, choc to swiety dzien byl i mnie tu nie bylo, a tu tymczasem widze, ze plany zrobienia KROLIKA w smietanie lub w potrawce sie pojawily za moimi plecami.No nie !!! A ja Was z calego serca do siebie zapraszam, ale , na Boga, jeszcze chce pozyc. Rozumiem, ze teraz drozyzna, szczegolnie mieso drogie, ale, zeby tak od razu rzucac sie na organizatora i szefa, jak by nie patrzec! Wyglada mi na to, ze chcecie zarznac kure, ktora zniesie Wam zlote jajko, moze nawet nie jedno. O ludzie, jak mowi Szymon, podopieczny mojej corki. Pa, oddany Was, ale nie bez reszty - Królik Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 09:33 Witaj Sąsiadko, Jestes sama sobie winna...wybrałaś nicka, ktory kojarzy sie dosyc jednoznacznie:) Masz szczęście, nic nie mowi sie o futrze! ;) Może zachowasz :) Miłego dnia! Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krolik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:27 Dziekuje, Libresso, za pocieszenie, a skad wiesz, ze jestem ONa Krolik, a nie ON i nazywasz mnie sasiadka ? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 10:32 Takie było założenie,ale jak jesteś ON, jeszcze lepiej, uwielbiam męzczyzn, szczegolnie tych z sąsiedztwa, to niezwykle praktyczne bywa :DDDDDDD Pozdrawiam bez względu na płeć:) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krolik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 08:21 Libresso, przeczytaj cotu napisalas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kabe.wa-wa Królik, wycofujesz się ? IP: *.aster.pl 14.02.05, 11:01 Królik, wycofujesz sie z zaproszenia nas do ogrodu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Królik Re: Królik, wycofujesz się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:14 Ja sie wycofuje, NEVER !!!!! Skad Ci to Przeszlo do glowy ? Nie mam zwyczaju rzucac slow na wiatr. Libresso, jesli procz tego, ze jestes moja sasiadka /a skad?/ , moze jeszcze jestes polonistka /podejrzewam Cie o to, bo chyba widzialm CIe na jakims forum filologicznym/, to skontaktuj sie ze mna na GG 3610123, gdyz mam dylemat zwiazany z interpretacja tematu maturalnego, ktory jest powodem dyskusji towarzyskiej. Ja jestem tlumaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Królik, wycofujesz się ? 14.02.05, 13:29 Króliku, nic z tych rzeczy, uchowaj Boże, jak najdalej od tej _zacnej profesji_, ale dyskusja, dlaczego nie :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 13:32 strasznie dużo czytania:(,poczekam na efekt dyskusji,czyli krótkie zdanie,gdzie i kiedy:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 14:25 Mozna przecież jak Dyzma... znaleźć zaproszenie......;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Królik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:28 Owszem, ztym, ze zaproszenia znajda raczej ci , ktorzy sie najpierw tu poznaja, takie jest załozenie i tytuł wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:14 Malinko. Czy czytanie Ci szkodzi? Jeśli tak - to jaka to choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 15.02.05, 08:12 Gość portalu: KTOTOCOTO napisał(a): > Malinko. Czy czytanie Ci szkodzi? > Jeśli tak - to jaka to choroba? Uczulenie na nicki takie jak Twój Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:33 Malinka: W związku z Twoim uczuleniem = obiecuję poprawę. Nie będę Cię o nic pytać. Ale papatki [pa,pa,pa,] chyba wolno przesyłać? Łączę pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 20.02.05, 16:40 Gość portalu: KTOTOCOTO napisał(a): > Malinko. Czy czytanie Ci szkodzi? > Jeśli tak - to jaka to choroba? To choroba na niektóre nicki i ich kretyńskie wypowiedzi KTOTOCOTO czyli NIEWIADOMOCO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pluska minuska Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.05, 23:43 Czesc ! nie bylo mnie pare dni i fakt bardzo duzo czytania !! a jaki jest obecny etap ??? czy ktos i cos juz ustalil? prosze, moze ktos odpowie i podpowie ! ale sie rozpisaliscie !!!! jest nas tak duzo chetnych ? super ! Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 19:26 Witajcie, jak tu miło. Prześledziłam wszystkie posty od początku wątku i bardzo podoba mi się pomysł spotkania. Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza pomysłodawcę. Gdyby ktoś miał ochote pogadać, mój numer gg 2098415.Tylko raczej późnym popołudniem lub wieczorkiem, ponieważ pracuję. Oczywście będę śledzić rozwój sytuacji na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KTOTOCOTO Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:35 Do: wloba07. Nam miło, że Tobie miło bo i nam miło. Papatki [=pa,pa,pa,] i do usłyszenia [a raczej przeczytania]. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krolik Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:01 Dlaczego Libressa twierdzi, ze z zalozenia to watek dla Pan, w kazdym razie nie z mijego zalozenia. Czy ja dobrze rozumiem, ze tu w ogole nie ma facetow. A propos karkoweczki, to musisz zmienic plany , bo u mnie jest starodawne ognisko i nie ma grilla. Pozdrawiam Krolik Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? 14.02.05, 22:13 Króliku gdzie ja tak twierdzę??? To jakieś nieporozumienie :( Panów faktycznie niewielu, obserwuja na "z góry upatrzonych pozycjach" :))) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kabe.wa-wa Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ? IP: *.aster.pl 14.02.05, 23:11 Urządzenie do grilowanie mogę przywieźć, mam jakieś przewoźne. Jeśli nie, to proponuję kiełbaski na patyku. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś