Dodaj do ulubionych

Kąpiele Wrocławian a MjM :)))

21.03.05, 21:14
Zobaczta co wyczytałam w dzisiejszej Dolnośląskiej:

"Dyspozytornia to miejsce, w którym kilka osób czuwa nad stanem wody we wrocławskich kranach.Docierają do nich wszystkie informacje o awariach i zanieczyszczeniach.Dzięki prowadzonym tu badaniom wiadomo,że wrocławianie z roku na rok zużywają coraz mniej wody,a najbardziej lubią sie kąpac w soboty oraz po serialu "M jak miłośc" i w przerwach meczów."
Obserwuj wątek
    • fiodorop Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 21.03.05, 21:26
      ja to rozumiem szczytują jak u Pasikonika wczasie mjm-a i się obmywają.romi ty
      nie szczytujesz ?bo moj stary zawsze musi być pod ręką..
      • wieslawa-siemiankowska Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 21.03.05, 21:28
        A tam kocham Wrocek, całe dzieciństwo upłynęło mi w Parku Południowym i
        dzielnicy Krzyki:))
        • romana_polka Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 21.03.05, 21:34
          to się przeprowadź do Wrocka Wiesiu, będziesz mogła sie kąpac w soboty, po MjM i w przerwach meczu ;)
          • wieslawa-siemiankowska Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 21.03.05, 21:37
            Romcia a ty gdzie mieszkasz we Wrocku ??
            PS. Ja bym się przeprowadziła nawet tak jak stoję- tylko roboty tam dla mnie i
            mojego hasbenda niet.
            • romana_polka Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 21.03.05, 21:39
              w okolicach
              • spojrzenie.kota.w.butach Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 21.03.05, 21:48
                oj, wypraszam sobie, jestem z Wrocka od poczęcia i kąpieli zażywam i owszem po
                MjM, ale od poniedziałku do środy, potem oszczędzam, ewentualnie się obmyję po
                NDiNZ niedzielnym popołudniem, żadne tam soboty.....
              • ikkebra Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 08:17
                Ja Plac Grunwaldzki!
                Pozdrawiam rodaków:)
                • wieslawa-siemiankowska Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 11:06
                  Z placem Grunwaldzkim mam złe skojarzenia, jadąc z Warszawy zawsze utykam tam w
                  korku ;))
                  • drzejms-buond Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 12:22
                    pozdrawiam WROCŁAW pięknyikochany!!!!
                    no wody to wy tam macie pod dostatkiem ,to mozecie się pluskać całymi dniami...
                    nadobreinazłe
                    a że po serialu MjM..no cóż..jakoś to plugawstwo trzeba z siebie zmyć..
                    podobno jest to pierwszy odruch PO GWAŁCIE!!
                    zważywszy gwałt intelektualny, jaki się na nas dokonuje
                    wszystko jest w tzw.normie...
                    :)
                  • ikkebra Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 12:25
                    wieslawa-siemiankowska napisała:

> Z placem Grunwaldzkim mam złe skojarzenia, jadąc z Warszawy zawsze utykam tam
                    w korku ;))

A nie....teraz to my bedziemy mieli pięęękne rondo :)
                    Za 2 latka
                    I wtedy bedzie sie podobno super jeździło:)
                    pozdrawiam
                    • drzejms-buond Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 12:26
                      O! nie będzie już targowiska obok?
                      • dzidzia_bojowa Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 12:34
                        za dwa latka? raczej za pięć jak dobrze pójdzie. a targowiska likwidowane jedno
                        po drugim. Teraz malle powstają
                      • ikkebra Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 12:41
                        Walczyliśmy o targowisko!!
                        Podpisywałam petycję :)
                        3 tys podpisów
                        Wyborcza pisała, że ponoć ma zostać.
                        Bez targowiska to bez sensu. :((
                        • romana_polka Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 13:20
                          w zamian miec będziesz pod nosem karykaturę Galerii Dominikańskiej
                          • ikkebra Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 13:28
                            wiem:(
                            Ale trudno
                            Byleby w tej nowej Galerii był Monopolus ;) to sie wytrzyma
                          • emzeta77 Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 13:37
                            albo jeszcze gorzej, coś pomiędzy wczesnym Hitem a Galerią w wersji oszczędnej,
                            czyli blaszakowo - kontenerowej. Ale nic to, rondo być musi , bo jeszcze trochę
                            i nie przejedziemy do miasta, a Galeria na Grunwaldzie jest bardzo potrzebna, bo
                            puste przestrzenie się od wojny marnują. A co do niepowtarzalnego klimatu
                            targowisk typu" na Grunwaldzki9m" to niestety - to se ne wrati...
                            No może jeszcze przez chwilę Niskie łąki, ale pewnie i tak do czasu...
                            P.S.Wszystkim miłośnikom Wrocławia polecam najlepszą stronę o starym i nowym
                            Wrocławiu:wroclaw.hydral.com.pl/1
                            • romana_polka Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 13:41

rondo popieram całym sercem i żeby nie żałowali na podziemne przejścia, bo jak co kawałek będzie zebra i światła to takie rondo będzie do de
                            • romana_polka Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 13:42
                              fajna stronka i jaka aktualna! widzę że w aquaparku juz można pływac ;)))
                              • carrera2003 Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 13:49
                                Aja dziś właśnie do arku POłudniowego po robocie się wybieram. Tylko że brak mi
                                pary...
                                • xemxija Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 14:02
                                  carrera2003 napisała:

> Aja dziś właśnie do arku POłudniowego po robocie się wybieram. Tylko że brak
                                  mi
                                  >
                                  > pary...

poszukaj w gwizdku;) tam sie zawsze jakas placze:))
                                  • humprey_bogart Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 14:07
                                    albo woza od Cebuli pożycz, tylko uważaj w parku żeby cię liście nie
                                    przysypały..:)
                                    • drzejms-buond Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 15:14
                                      tęsknie za wrocławiem... ech... junosc, junosc...
                                      • spojrzenie.kota.w.butach Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 21:37
                                        nie ma co tęsknic, czas wracac, u nas zawsze milutko
                                        • sikor_ka Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 21:39
                                          A wykąpany już kotek ,bo dawno po serialu ?
                                          • lezka_z_posen Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 21:40
                                            sikor_ka napisała:

> A wykąpany już kotek ,bo dawno po serialu ?

kota się kapie,ale się nie wykręca-z tego,co pamiętam ze szkoły:)
                                            • sikor_ka Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 21:47
                                              lezka_z_posen napisała:
                                              kota się kapie,ale się nie wykręca-z tego,co pamiętam ze szkoły:)

zaraz tu romcia z santaną przylecą i nam sie za te pranie kotów oberwie. Miauu
                                              • romana_polka Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 22:01
                                                nie, nie, spokojnie, ja nie mam nic przeciwko kąpaniu kotów, nawet to czasem własnym aplikuję (potem przez pół godziny wycieram łazienkę z mojej krwi, ale jeden z drugim jest czyściutki - aż do następnego wyjścia z domu)
    • feber Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 21:57
      chociaz nie mieszkam we wroclawiu, u mnie w miescie ludzie chyba tez sie lubia
      po mjm kapac bo dzisiaj wody braklo!! przypuszczam, ze wszyscy skonczyli
      ogladac i do wanien powchodzili
      • spojrzenie.kota.w.butach Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 22:19
        wykapany, a jakże, tylko troszkę teraz piją mię te klamerki, co me futerko do
        sznura przypieli. Dobrze, że tu na zachodzie ciepełko idzie to do świąt
        obeschnę i uda mnie sie koty z kątów powymiatac
        p.s.
        a manicure na pazury, która zrobi gratis???
        • sikor_ka Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 22:55
          a manicure na pazury, która zrobi gratis???

Mogę Cię posmyrać za uszkiem koteczku,na dobranoc.miauuu

• spojrzenie.kota.w.butach Re: Kąpiele Wrocławian a MjM :))) 22.03.05, 23:04
            od smyrania to mam....do robót szukam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka