Dodaj do ulubionych

Co myślicie o lwach ??

24.11.05, 18:19
Hej! Jestem bliźniakiem i nałogowo zakochuję się w chłopakach ze znakiem
zodiaku Lew. Czytałam że bliźnięta pozostają pod silnym wpływem tego znaku
zodiaku. Czy ktoś oprócz mnie tak ma ??
Obserwuj wątek
    • imlardis2 Re: Co myślicie o lwach ?? 25.11.05, 09:36
      Ja nie. Miałam jednego lwa, ale średnio się dogadywaliśmy :)
      • varia1 Re: Co myślicie o lwach ?? 25.11.05, 20:33
        Taaaak. Lew, of couse. Po dziesięciu latach małżeństwa z jednym Lwem ( Lwia
        część mojego życia, bo mam dopiero 29 lat:))) - już wiem, że dogadywanie się
        średnio nam wychodzi. Ale za to w łóżku - super!
        pozdrawiam
        • ania81k Re: Co myślicie o lwach ?? 04.02.06, 18:56
          Jakoś tak wyszło że dwa razy miałam faceta Lwa. Katastrofa za każdym razem.
          Lwy i Bliźnięta nie umieją sie dogadać.
          • ryszardo43 Re: Co myślicie o lwach ?? 04.02.06, 22:16
            No cóż,Lew kociak duży.Rzadko by Bliźniak mógł w pełni zaspokoic wymagania Lwa
            z temperamentem.Lew chce mieć laskę,by sie wyrózniała z tłumu
            stanowiskiem,kasą ,by ciagle pouczał jak ma być.A Bliźniaczka lubi
            komplementy ,docenienie intelektu,nie tylko pedagogicznego podejścia czy
            instruowania.
            • gocha06_75 Re: Co myślicie o lwach ?? 04.04.06, 09:43
              Rzekłabym: dupa-pipa-papa. Znam bliźniaki tak mało energiczne i mało
              inteligentne, że kierując się astrologią można by domniemać, że metryki ktoś im
              podmienił. Kiedyś czytałam, że najlepszym partnerem dla bliźniaka będzie
              Koziorożec. No cóż, przychodzi mi na myśl gest Kozakiewicza. Fajnie spotkać
              kogoś, kto urodził się w tym samym czasie, choćby po to, aby przekonać się, ze
              data urodzenia niczego właściwie nie determinuje. Jesteśmy wspaniale różni, bez
              względu na to jak mimo to podobni. A co do Lwów... Mam większy temperament od
              mojego męża Lwa, chociaż jemu też go nie brakuje. Nie przeszkadza mu ani moje
              stanowisko, ani intelekt (niech będzie, że jestem inteligentna, tu od biedy się
              zgodzę :)) ani kasa. Chociaż szczerze powiem, że zbyt spokojnie między nami nie
              jest. Mój syn też lew :)- nawisem mówiąc mój ulubiony facet! I jak tu wierzyć
              horoskopom?
              • marta979 Re: Co myślicie o lwach ?? 05.04.06, 00:20
                niezle sie obsmialam
              • iluzja25 Re: Co myślicie o lwach ?? 05.04.06, 10:16
                ciekawe, co napisałas,
                bo ja z koloei mnam szczescie do mężczyzn Koziorozcow,
                ale nigdy nie przeczytałam, żeby to był najlepszy partner dla blizniaka, wręcz przeciwnie.
                A co do Lwów imponuja mi i podobaja się, ale pouczania z jego strony bym nie zniosla, moze dlatego,że sama mam ascendent Lwi:)
                • gocha06_75 Re: Co myślicie o lwach ?? 06.04.06, 13:11
                  Właśnie o tym mówię... jednym Koziorożce pasują, innym nie, jedne Lwy pouczają -
                  inne słuchają drżąc jak osika Bliźniaka... a to wszystko nie dlatego, że to
                  Koziorożec, Lew czy Bliźniak tylko dlatego, że są takimi czy innymi ludźmi.
                  Sugerowanie się znakiem zodiaku przy doborze przyjaciół czy nie daj Boginio -
                  męża to prosta droga do nikąd. Ja dopiero, gdy przestałam pytać o znak zodiaku
                  (skończyłam z tym procederem zaraz jak mi urosły cycki - inne zajęcia zajmowały
                  mnie bardziej niż astrologia)zorientowałam się, jak wielu przyjaciół bym nie
                  miała, bo ten to skorpion a tamten panna itp. Powiem więcej - ja teraz nikogo
                  nawet o wiek nie pytam, żeby sobie żadnej furtki nie zamknąć i niczym się nie
                  sugerować poza tym, jaki ktoś jest. Problem tylko w tym, że po czasie dowiaduję
                  się np., że właśnie zbałamuciałam jakiegoś młokosa, któremu mogłabym w
                  zadaniach domowych pomagać... Ale, ale! Czy to taki problem? Kiedyś zatęsknię,
                  no nie? :)
                  Ale sie rozpisałam, okropna gaduła jestem...
    • aganeszka Re: Co myślicie o lwach ?? 09.04.06, 23:45
      lubie lwy. mam bliskich przyjaciol lwy od lat. mam wrazenie ze blizniaki dobrze
      dogaduja sie z lwami, cos w tym musi byc. natomiast nie uklada mi sie za szlag
      z rybciami.
      • octopussy Re: Co myślicie o lwach ?? 08.06.06, 12:13
        No nie wiem moj lew byl super przystojny, sexi ale to jego wymadrzanie i
        doradzanie doprowadzalo mnie do szalu !!! Jak zaczelam snic o moich dloniach
        zacisnietych mocno wokol jego slodkiej szyi, wymienialam go na baranka ten byl
        naprawde slodki.
        • megrajan Re: Co myślicie o lwach ?? 08.06.06, 13:42
          ale w łóżku najfajniejszy BYK :):)
    • megrajan Re: Co myślicie o lwach ?? 08.06.06, 13:41
      cos w tym musi być bo mam partnera Lwa :)
    • markizza Re: Co myślicie o lwach ?? 08.06.06, 15:40
      mam przyjaciolke spod znaku lwa, super-siostre spod znaku lwa, bardzooo dobra
      kolezanke tez spod znaku lwa:)) Cos w tym jest...
    • tatianna1 Re: Co myślicie o lwach ?? 08.06.06, 16:11
      Ja uwielbiam koziorożce!!!
    • agrafek Re: Co myślicie o lwach ?? 08.06.06, 16:21
      No, ja tak mam. Bardzo tak mam. Moja mama jest lwem:).

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka