anulka2451984 24.11.05, 18:19 Hej! Jestem bliźniakiem i nałogowo zakochuję się w chłopakach ze znakiem zodiaku Lew. Czytałam że bliźnięta pozostają pod silnym wpływem tego znaku zodiaku. Czy ktoś oprócz mnie tak ma ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imlardis2 Re: Co myślicie o lwach ?? 25.11.05, 09:36 Ja nie. Miałam jednego lwa, ale średnio się dogadywaliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Co myślicie o lwach ?? 25.11.05, 20:33 Taaaak. Lew, of couse. Po dziesięciu latach małżeństwa z jednym Lwem ( Lwia część mojego życia, bo mam dopiero 29 lat:))) - już wiem, że dogadywanie się średnio nam wychodzi. Ale za to w łóżku - super! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania81k Re: Co myślicie o lwach ?? 04.02.06, 18:56 Jakoś tak wyszło że dwa razy miałam faceta Lwa. Katastrofa za każdym razem. Lwy i Bliźnięta nie umieją sie dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: Co myślicie o lwach ?? 04.02.06, 22:16 No cóż,Lew kociak duży.Rzadko by Bliźniak mógł w pełni zaspokoic wymagania Lwa z temperamentem.Lew chce mieć laskę,by sie wyrózniała z tłumu stanowiskiem,kasą ,by ciagle pouczał jak ma być.A Bliźniaczka lubi komplementy ,docenienie intelektu,nie tylko pedagogicznego podejścia czy instruowania. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha06_75 Re: Co myślicie o lwach ?? 04.04.06, 09:43 Rzekłabym: dupa-pipa-papa. Znam bliźniaki tak mało energiczne i mało inteligentne, że kierując się astrologią można by domniemać, że metryki ktoś im podmienił. Kiedyś czytałam, że najlepszym partnerem dla bliźniaka będzie Koziorożec. No cóż, przychodzi mi na myśl gest Kozakiewicza. Fajnie spotkać kogoś, kto urodził się w tym samym czasie, choćby po to, aby przekonać się, ze data urodzenia niczego właściwie nie determinuje. Jesteśmy wspaniale różni, bez względu na to jak mimo to podobni. A co do Lwów... Mam większy temperament od mojego męża Lwa, chociaż jemu też go nie brakuje. Nie przeszkadza mu ani moje stanowisko, ani intelekt (niech będzie, że jestem inteligentna, tu od biedy się zgodzę :)) ani kasa. Chociaż szczerze powiem, że zbyt spokojnie między nami nie jest. Mój syn też lew :)- nawisem mówiąc mój ulubiony facet! I jak tu wierzyć horoskopom? Odpowiedz Link Zgłoś
iluzja25 Re: Co myślicie o lwach ?? 05.04.06, 10:16 ciekawe, co napisałas, bo ja z koloei mnam szczescie do mężczyzn Koziorozcow, ale nigdy nie przeczytałam, żeby to był najlepszy partner dla blizniaka, wręcz przeciwnie. A co do Lwów imponuja mi i podobaja się, ale pouczania z jego strony bym nie zniosla, moze dlatego,że sama mam ascendent Lwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha06_75 Re: Co myślicie o lwach ?? 06.04.06, 13:11 Właśnie o tym mówię... jednym Koziorożce pasują, innym nie, jedne Lwy pouczają - inne słuchają drżąc jak osika Bliźniaka... a to wszystko nie dlatego, że to Koziorożec, Lew czy Bliźniak tylko dlatego, że są takimi czy innymi ludźmi. Sugerowanie się znakiem zodiaku przy doborze przyjaciół czy nie daj Boginio - męża to prosta droga do nikąd. Ja dopiero, gdy przestałam pytać o znak zodiaku (skończyłam z tym procederem zaraz jak mi urosły cycki - inne zajęcia zajmowały mnie bardziej niż astrologia)zorientowałam się, jak wielu przyjaciół bym nie miała, bo ten to skorpion a tamten panna itp. Powiem więcej - ja teraz nikogo nawet o wiek nie pytam, żeby sobie żadnej furtki nie zamknąć i niczym się nie sugerować poza tym, jaki ktoś jest. Problem tylko w tym, że po czasie dowiaduję się np., że właśnie zbałamuciałam jakiegoś młokosa, któremu mogłabym w zadaniach domowych pomagać... Ale, ale! Czy to taki problem? Kiedyś zatęsknię, no nie? :) Ale sie rozpisałam, okropna gaduła jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
aganeszka Re: Co myślicie o lwach ?? 09.04.06, 23:45 lubie lwy. mam bliskich przyjaciol lwy od lat. mam wrazenie ze blizniaki dobrze dogaduja sie z lwami, cos w tym musi byc. natomiast nie uklada mi sie za szlag z rybciami. Odpowiedz Link Zgłoś
octopussy Re: Co myślicie o lwach ?? 08.06.06, 12:13 No nie wiem moj lew byl super przystojny, sexi ale to jego wymadrzanie i doradzanie doprowadzalo mnie do szalu !!! Jak zaczelam snic o moich dloniach zacisnietych mocno wokol jego slodkiej szyi, wymienialam go na baranka ten byl naprawde slodki. Odpowiedz Link Zgłoś
megrajan Re: Co myślicie o lwach ?? 08.06.06, 13:42 ale w łóżku najfajniejszy BYK :):) Odpowiedz Link Zgłoś
megrajan Re: Co myślicie o lwach ?? 08.06.06, 13:41 cos w tym musi być bo mam partnera Lwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
markizza Re: Co myślicie o lwach ?? 08.06.06, 15:40 mam przyjaciolke spod znaku lwa, super-siostre spod znaku lwa, bardzooo dobra kolezanke tez spod znaku lwa:)) Cos w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Co myślicie o lwach ?? 08.06.06, 16:21 No, ja tak mam. Bardzo tak mam. Moja mama jest lwem:). Odpowiedz Link Zgłoś