Dodaj do ulubionych

czy sa jeszcze takie dziewczyny....??????

25.11.05, 19:19
zastanawiam sie czy sa jeszcze dziewczyny, ktore:
1.nie pala
2.nie pija
3.nie tapetuja sie
4.nie chodza na dyski
5.lubia spacery
6.nie ubieraja sie jak mandaryna
7.spokojne
8.kochajace
9.wierne
10.mile
11.inteligentne
12.czule
13.wrazliwe
czy za duzo pragne?????
Obserwuj wątek
    • gosiak_75 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 25.11.05, 19:29
      Jasne że takie są.
      1. nie palę bo nie nauczyłam się palić,
      2. NIe piję, no od czasu do czasu
      4. Nie chodzę bo nie mam z kim, a gdybym miała, kto wie...
      10. Miła, chyba jestem, choć ostatnio usłyszałam... jestem nie miła jak mi ktoś
      bardzo podpadnie
      11. ależ oczywiście, po studiach i różnych kursach
      • tisse2 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 09.08.06, 21:48
        jasne ja taka jestem:))
        • inkapek Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 17.11.06, 18:59
          pewnie że takie są! ja taka jestem, na dyskoteki chodzę ale od czasu do
          czasu,ale na spacerki też się wybieram(częściej niż na dyskoteki). pozdrawiam
          paulina.
    • ax82 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 25.11.05, 19:36
      Oczywiście że są. :)
      -------
      Asia
    • wesola_kicia Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 25.11.05, 19:58
      jak najbardziej,że są:)
    • subkontra Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 25.11.05, 20:19
      Miłe, że znalazł się męzczyzna,który nie gustuje w sztucznych mandarynach,lubi
      spacery ,pragnie ciepła i wiernosci... zaskakujące, ze tacy jeszcze
      isnieja;)Pozdrawiam
      • 22gwiazdka Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 16.12.06, 22:16
        a czy sa jeszce tacy faceci:
        - nie pala
        - nie cpaja
        - nie upijaja sie
        - lubia sapacery
        - sa gentelmenami
        - lubia sie pobawic ze swoja dziewczyna (w sensie poimprezowac), a nie tylko z
        kumplami
        • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 17.12.06, 23:08
          pewnie ze są.....to ja;) a tak w ogóle nie psodziewałem się, że ktoś to jeszcze
          czyta....
          • grzanka23 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 18.12.06, 11:22
            I ja tez pasuje do tego opisu-nic dodac,nic ujac.
    • niekokietka Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 25.11.05, 20:23
      Jest ich całkiem sporo, tyle tylko że faceci naogól nie zwracaja na nie uwagi,
      bo nie dośc że nie rzucają się w oczy to jeszcze często są nieśmiałe. Ja się
      wprawdzie niezupełnie nadaję ptawdopodobnie ale większość puktów spełniam
      1. juz nie palę
      2. rzadko pije ( i naogól mało)
      3. makiajz skłąda sie tylko z tuszu
      4. na dyskach bywam 2-3razy do roku
      5. uwielbiam spacery
      6. nie znoszę i nie mam chyba nic w stylu mandaryny
      7. zależy co rozumiesz pod słowem spokojna,ale generalnie można mnie zaliczyć o
      tej kategorii
      8. do kochania musi sie znależć odpoweidni facet
      9. monogmia to podstawa każdego przyzwoitego związku
      10. miła jestem dla miłych ludzi:-)
      pozdrawiam gorąco:-)

• natixb Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 25.11.05, 22:11
      oczywiscie ze sa...

1.nie pale
      2.nie pije
      3.mlowac sie maluje...
      4.nie chodza na dyski
      5.uwielbiam spacery...
      6.nie ubieram sie jak Mandaryna-to kicziwate ciuchy-wstyd takie cos wkladac
      7.spokojna jestem...chyba ze ktos mnie wkurzy zmieniam swoje nastawienie
      8.kochajaca jestem...oj bardzo bardz
      9.wierna-jak najbardziej
      10.mila tez jestem
      11.inteligentna...tez!
      punkt 12 i 13 tez opisuje moja osobe
    • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 26.11.05, 16:23
      oooooooooooo!!!!!!!!
      nie sadzilem ze az tyle ciekawych i sympatycznych kobiet odwiedza to forum. jestem zszokowany, poprostu nie wierze!!!! jak moge poznac te mile panie?????
      pech chcial, ze takie wspaniale dziewczyny trafiaja sie tylko w internecie;-((((
      • ax82 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 27.11.05, 12:23
        Nie wiem czy tylko w internecie. Po prostu nie zwracacie na nas uwagi.
        A po drugie dlaczego mamy do Ciebie my się odezwać??Znasz maile gazetowe każdej z nas.
        --------
        Asia
        • allabreve Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 21.03.06, 01:30
          ax82 napisała:

> Nie wiem czy tylko w internecie. Po prostu nie zwracacie na nas uwagi.
          > A po drugie dlaczego mamy do Ciebie my się odezwać??Znasz maile gazetowe
          każdej
          > z nas.
          > --------
          > Asia

Tak racja- nie zwracacie na nas uwagi. A poukladanych dziewczyn naprawde pelno
          w okolo. Tlko ze my odpadamy w przedbiegach - nie ma kusej rozowej (!)
          spodniczki, czerwonych paznokci i nie nie spotkasz jej w kolejce do wejscia do
          klubu - w oczach faceta - sztywna i niewarta zainteresowania.
          Ooo!
          • marcin_25 przesadzasz!!!!!! 21.03.06, 05:45
            nie musisz kusic spodniczką....spojrz czasem chlopakowi w oczy......
      • maraiss Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 27.11.05, 22:44
        marcin_25 napisał:

> oooooooooooo!!!!!!!!
        > nie sadzilem ze az tyle ciekawych i sympatycznych kobiet odwiedza to forum.
        jes
        > tem zszokowany, poprostu nie wierze!!!!

to dobrze, że nie wierzysz:P bo jeszcze pomyślę, że taki naiwny jesteś:P
        internet ma to do siebie,że każdy może pisac w nim co chce i przedstawić się
        w taki sposób w jaki chce...

jak moge poznac te mile panie?????
        > pech chcial, ze takie wspaniale dziewczyny trafiaja sie tylko w internecie;-
        (((

ciekawe dlaczego przeważnie w internecie?:DDDDDD
        • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 12:18
          nieśmiałość???????
          • maraiss Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 16:37
            marcin_25 napisał:

> nieśmiałość???????

cześciowo...
        • ax82 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 19:28
          Może oceniasz innych swoją miarą?? Jesli na necie osoby przedstawiają sie w innym świetle , to nie uważasz że dokładnie tak samo może być w realu? (I nie mówie tu o wyglądzie zewnętrznym) Ludzie się kamuflują.
          Zapewniam Cie że są osoby szczere na necie.
          -------
          Asia
        • ola1.ola1 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 23.08.06, 23:35
          Ja taka jestem.Niestety mój facet tego nie docenia.ooooo...życie jest
          niesprawiedliwe:(
    • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 26.11.05, 16:25
      a moze ktos do mnie napisze?????
      marcin_25@gazeta.pl
    • szejtan Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 26.11.05, 16:33
      Są. Ale chyba nie łudzisz się że te wszystkie cechy naraz ma jedna dziewczyna,
      co ?;)
      • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 26.11.05, 16:50
        a dlaczego twierdzisz ze nie???? czy to jakies niezwykle wymyslne wymagania???? poprostu szukam naturalnej milej spokojnej dziewczyny!!!
        • gosiak_75 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 26.11.05, 17:18
          Gdzieś ty się uchował? Naprawdę takiej szukasz, czy robisz sobie jaja? Z moich
          doświadczeń wiem, że na topie są takie słodkie idiotki, blondynka, potrzepocze
          rzęsami, i robi z wami co tylko ze chce.
          • szejtan Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 27.11.05, 21:13
            Jak gośc daje się dziewczynie owijać wokół palca to nie jest prawdziwym facetem
            a tylko frajerem i sam jest sobie winien. Ale może to lubi, więc niech mu
            pójdzie na zdrowie ;)
        • gosiak_75 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 26.11.05, 17:20
          cd. Nie jestem naturalną blondynką (tylko chwilowo jestem farbowaną blondynką),
          więc nie potrafię trzepotać rzęsami, i owijać sobie wokół palca wszystkich
          wokół kolegów.
        • maretta11 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 02.03.06, 12:56
          to ja
      • ax82 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 27.11.05, 12:15
        Szejtan są zapewniam Cie o tym.
        1.nie pale
        2.nie pije
        3.nie tapetuje sie (skromny makijaż)
        4.nie chodze na dyski (od pewniego czasu)
        5.lubie spacery
        6.nie ubieram sie jak mandaryna
        7.spokojne (zależy pod jakim względem)
        8.kochajaca
        9.wierna
        10.miła
        11.inteligentna
        12.czula
        13.wrazliwa
        • szejtan Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 27.11.05, 21:17
          14. święta? ;)
          • ax82 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 27.11.05, 21:55
            Żadna święta. Zwykła osoba.
            -----
            Asia
    • vatazhka Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 26.11.05, 17:37
      1. i 2. Wszystko dla ludzi, byle mieć nad tym kontrolę. Nie rozdzierałbym szat o
      to, że dziewczyna czasem lubi jak jej alkohol zaszumi w głowie albo zapali sobie
      kilka papierosów przy piwie.

3., 4., 6. i 9. Szukaj w Oazie. ;) Mam wrażenie, że każda kobieta lubi się w
      jakiś sposób "pokazać". Niekoniecznie polansować się na dyskotece, ale większość
      to robi. Nie odbieraj tego w ten sposób, że musi to oznaczać ŚWIADOME szukanie
      lepszego samca.

5. Panuje niestety przekonanie, że jak facet chce iść na spacer to znaczy że
      skąpi pieniędzy na lokal, kino czy cokolwiek. Do tego większość ludzi jest
      wygodnych i nie lubi nadmiernego wysiłku fizycznego...

7. i 13. Wrażliwość i spokój rzadko chodzą w parze, zresztą może mylę wrażliwość
      z nadwrażliwością. W każdym razie histeryczkom mówię "nie".

8. Mityczna "miłość" - czym jest, tego nie wie nikt.

10. i 12. Na to trzeba sobie zasłużyć. Większość ludzi jest profilaktycznie
      "najeżonych".

11. Nie myl inteligencji z wykształceniem... To są cechy powiązane, ale niestety
      można się często rozczarować.
      • o_kropka Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 28.11.05, 16:23
        Trafne spostrzeżenia. Popieram. :)
      • mysiopatysio Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 02.12.05, 12:41
        i taki jest wlasnie ideal naszych czasow, masz wszystkie cechy ktore potrzebne
        sa dziesiejszej kobiecie, nic tylko sie zakochac:-) jako facet popieram na 200%
    • voker Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 26.11.05, 21:57
      Znam i to sporo. To, ze jakas dziewczyna chodzi na dyskoteke nie oznacza, ze sie puszcza, alkohol tez jest dla ludzi, oczywiscie w rozsadnych proporcjach ;-)
      • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 12:27
        nikt tu nie mówi ze sie puszcza!!!!!
    • arti260 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 27.11.05, 12:47
      Drobna korekta.
      Nie mam dzisiaj zbytni glowy do czytania postow.Ale wiesz co Ci powiem
      Marcin?Pewnie nie wiesz co Ci powiem.Te wszystkie "Lalunie"zachowuja sie tak bo
      mysla,ze wszytskim
      to odpowiada.A pozatym to zachowuja sie tak przez facetow.Bo jeden z drugim
      naoglada sie gazet i juz sobie taki ubzdura,ze chcialby,zeby jego pratnerka
      wygladala jak seksbomba.Te co pala i sadza,ze to dodaje szpanu to sa w wielkim
      bledzie.Ponoc najwiecej witamim maja Polskie Dziewczyny,ale w dzisiejszych
      czasach to chyba jest w nich wiecej chemi niz zwyklego naturalnego
      piekena.Pozdrawiam.
    • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 27.11.05, 19:19
      i jeszcze jedno pytanie drogie panie!!!
      czy ktoras z Was jest z Bydgoszczy???
      ostatnio poznalem cudowne dziewczyny, problem w tym ze to wschodnia granica Polski, a ja w milosc telefoniczno-smsowa-gadulcowa nie wierze!!!!
      chce sie z kims spotykac w realu a nie w sieci!!!!
      a co do odpisania to spokojnie, w takich sprawach nie nalezy sie spieszyc.
      poza tym pewna mila pani poradzila mi oaze;-))) wiesz wole oaze niz zadymiona knajpe. po drugie, to ze ktos chcialby pospacerowac nie znaczy ze skapi na lokal. po trzecie nie szukam lokalowych dziewczyn i zwiazku opartego na moich finansowych mozliwosciach!!!!!!!
      • vatazhka Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 27.11.05, 19:54
        Nie denerwuj się, nie jestem kobietą. Zapisałem moje obserwacje.
        • karolinag2 Są ale nikt ich nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 01:08
          A to sie dopiero zrobila debata.... Uważam tak samo jak moje niektóre
          poprzedniczki że wy faceci nie chcecie takich co to sie nie wuróżniają z tlumu
          bo taka dziewczyna to nie da sie zaszpanowac wsród kumpli :/. A co do mandaryn i
          reszty plastikowych laseczek no to cóż kazdy lubi cos innegp tylko one maja
          wieksze powodzenie bo pokazuja wiecej i wiecej i szybciej daja ;)Ale taki jest
          świat a takich facetów jak Marcin jest jak na lekarstwo tak ciut-ciut i sa to
          pewnie ( bez obrazy Marcin) tacy faceci co to u różowych dziewczynek nie maja
          szans :/A tak wogóle to nie wierze w miłość..... i nie jestem feministką taka
          jes dziś rzeczywistość :/
          • konrado80 Re: Są ale nikt ich nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 01:58
            karolinag2 napisała:

> sa to pewnie ( bez obrazy Marcin) tacy faceci co to u różowych dziewczynek
            > nie maja szans
            każdy ma swój gust i nie każdy ma szanse u każdej
          • maraiss Re: Są ale nikt ich nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 10:46
            z waszych odpowiedzi wynika, że dziewczyna może być albo a la mandaryna
            albo szara myszka...
            a ja lubię wyróżniać się z tłumu i nie widze w tym nic złego,
            nie ubieram sie jak mandaryna ,ale tez nie chodze w glanach (błe)
            w workowatych sukienkach po kostki czy bojówkach...
            wyróżniac sie można nie tylko strojem...to tak a propos
            spedzanie czasu na łonie ok...pod warunkiem,że bedzie to jazda konna,
            jazda na rowerze albo wycieczki górskie, chodzenie po parku dla mnie
            jest nudne:P
            lubie sie bawić, uwielbiam tańczyc ,uczyłam sie go wiele lat
            i nie widzę nic w tym złego...poza tym dyskoteka dyskotece nie równa
            tak jak klub klubowi...dla niektorych zabawa kojarzy sie chyba tylko
            z wiejską potańcówką przy muzyce disco polo:P
            poza tym nie jestem spokojna:))))
            • huberto80 Re: Są ale nikt ich nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 10:55
              Maraiss nic dodać nic ująć-)) wprost ideał hehe pozdrawiam
              • maraiss Re: Są ale nikt ich nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 11:02
                huberto80 napisał:

> Maraiss nic dodać nic ująć-)) wprost ideał hehe pozdrawiam
                nie jestem ideałem, bo nie spełniam wszystkich punktów Marcina:)))
                • mysiopatysio Re: Są ale nikt ich nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.12.05, 12:51
                  maraiss napisała:

> huberto80 napisał:
                  >
                  > > Maraiss nic dodać nic ująć-)) wprost ideał hehe pozdrawiam
                  > nie jestem ideałem, bo nie spełniam wszystkich punktów Marcina:)))

ale taka kobieta jak Ty moglaby go zbytnio przerazic, bo jest pewna siebie i
                  wie czego oczekiwac od zycia, siebie i innych, pozdro
            • huberto80 Re: Są ale nikt ich nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 11:04
              Ale mi o to chodziło hehe pozdro
              • huberto80 Re: Są ale nikt ich nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 11:05
                ups-) o to co napisałaś wyżej a nie wymagania Marcina-)
              • maraiss Re: Są ale nikt ich nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 11:15
                huberto80 napisał:

> Ale mi o to chodziło hehe pozdro
                :DDDD
                miłego dnia:)))
                • huberto80 Re: Są ale nikt ich nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 11:22
                  maraiss napisała:

> huberto80 napisał:
                  >
                  > > Ale mi o to chodziło hehe pozdro
                  > :DDDD
                  > miłego dnia:)))

Nawzajem-)) u mnie miły bo wolny, miłego dnia-))
          • vatazhka Re: Są ale nikt ich nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 15:34
            Nie mów, że Twoim marzeniem jest przeciętny facet.

A co do barbie - nie jestem do końca przekonany, czy aby szybciej dają. Na pewno
            pokazują więcej, co może być kluczem do sukcesu, o ile ma się co pokazać...
      • mysiopatysio Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 02.12.05, 12:48
        nie kumam, czlowieku z twojego opisu wynika ze ty chodzacy ideal jestes ale
        zadna kobieta nie zauwaza tego i tu jest problem, ale moze to jednak jest cos w
        tobie nie tak...
        coz wygodnicki tez jestes bo ja sadzilem ze jak sie mocno chce i kocha to nie
        ma granic a z B na wschodnia granice tak daleko nie jest, no coz ale lepiej w
        domku posiedziec i na necie sie uzalac
      • dag_ma Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 10.12.05, 23:12
        ja jestem z Bydgoszczy
    • mala1302 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 28.11.05, 17:05
      Nio jasne że są!! Chopie co Ty gadasz?? Ja może nie do końca taka jestem, ale
      częściowo na pewno;) Jedyne co się nie zgadza to ten 4 punkt!! Ale nie gadaj że
      Ty nie chodzisz!! Mam nadzieję że coś mi na to odpowiesz;) czekam...
      • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 28.11.05, 20:17
        czasami chodze, ale raczej do klubow gdzie przy okazji mozna sie poruszac. ale to nie jest szczyt moich marzen. chodze bo nie chce mi sie siedziec w domu, a zazwyczaj w czasie zjazdow z kumplami.
        poza tym pelno tam kobiet, ktore pija wiecej niz moga a pozniej drapia cie po szyjce...a co ja pogotowie seksualne?????
        dlatego nie kreca mnie takie panny i tyle i nie rozumiem dlaczego niektorzy sie dziwia!!!!! a co do szpanowania dziewczyna przed kolegami to chyba jakis zart!!! jest sie z kims dla milosci czy dla pokazu???? zdanie moich kolegow mnie nie interesuje tak samo jak nie interesuja mnie ich dziewczyny, a bywaja rozne;-))))
        a tak na powaznie to nie spodziewalem sie az takiego zainteresowania, poprostu smutno mi bylo, ze zycie jest takie okropne!!!!
        • maraiss Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 28.11.05, 23:50
          marcin_25 napisał:

> czasami chodze, ale raczej do klubow gdzie przy okazji mozna sie poruszac.
          ale
          > to nie jest szczyt moich marzen.

a co jest szczytem twoich marzen???
          cały ten post to tylko twoje narzekanie... nie podaba sie tobie klub
          to zmien na inny, gdzie nie bedą tobie kobiety na szyje rzucac się:P
          albo w inny sposob spędź czas z kolegami...
          poza tym piszesz wyłacznie co ty chcesz....
          a sam co masz do zaoferowania drugiej osobie?
          • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 14:22
            o przepraszam kolego!!!!
            ja nigdy nie napisalem tutaj, że czegoś chce!!!!!!!!
            • maraiss Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 17:12
              marcin_25 napisał:

> o przepraszam kolego!!!!

kolezanko, jesli juz...:P

> ja nigdy nie napisalem tutaj, że czegoś chce!!!!!!!!

tak? a ja myślałam, że chcesz dziewczyne ,ktora bedzie spełniać wszystkie
              albo prawie wszystkie twoje punkty...

Autor: marcin_25
              Data: 26.11.05, 16:23
              oooooooooooo!!!!!!!!
              nie sadzilem ze az tyle ciekawych i sympatycznych kobiet odwiedza to forum.
              jestem zszokowany, poprostu nie wierze!!!! jak moge
              poznac te mile panie?????
              pech chcial, ze takie wspaniale dziewczyny trafiaja sie tylko w internecie;-((((

Data: 27.11.05, 19:19
              i jeszcze jedno pytanie drogie panie!!!
              czy ktoras z Was jest z Bydgoszczy???
              chce sie z kims spotykac w realu a nie w sieci!!!!

Data: 26.11.05, 16:25
              a moze ktos do mnie napisze?????
              marcin_25@gazeta.pl

• maraiss Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 17:16
                bardzo mnie rozbawił twoj pierwszy post , ktory wkleiłam w poście powyżej
                nawet do niego ustosunkowałam sie ,ale chyba tego nie przeczytałes
    • ax82 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 28.11.05, 21:39
      Czy dziewczyny które spełniają wszystkie lub prawie wszystkie punkty Marcina to ideały czy święte? Nie sądze. A Wy?
      --------
      Asia
      • maraiss Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 28.11.05, 23:41
        ax82 napisała:

> Czy dziewczyny które spełniają wszystkie lub prawie wszystkie punkty Marcina
        to
        > ideały czy święte? Nie sądze. A Wy?
        ale wiele im nie brakuje
        a jak wiadomo ideały są nudne:p
        • gosiak_75 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 08:43
          Spełniam wszystkie te punkty, a nie uważam żebym była ani świętą, ani ideałem
          (do oazy nie należę).
      • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 14:24
        nie mówiłem, że szukam ideału i nie mówiłem, że wszystkie punkty muszą byc
        spełnione!!!!
    • cosmo79 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 09:11
      cześć...wydaje mi się,że lista Twoich wymagań wcale nie jest za długa:)
      A więc są!oczywiście,że są...no dobra ja jestem...hmmm tylko ten
      punkt2...hahhaa Nie nie upijam się namietnie,ale też nie uciekam z krzykiem na
      widok zimnego piwka:)
      Tak naprawdę to dodałabym jeszcze parę punkcików,pozwolisz:
      14.kochające sport;czyt:żużel:)
      15.kochające zwierzęta
      16.żyjące w zgodzie ze sobą!
      17>tolerancyjne
      18.ZDROWO zazdrosne
      jejkuuuu nie wiem czy zamknęła bym się w "paru"punkcikach..więc pozwole sobie
      zakończyć:)
      Pozdrawiam Marta
      • huberto80 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 09:32
        oj Marta to Ty anioł nie kobieta -) a z tym piwkiem zimnym to popieram w
        pełni :D:D:D
        • cosmo79 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 12:31
          hahahha wiem wiem...ale wiesz,zdania na mój temat są podzielone:P
          Pozdrawiam Cię serdecznie
      • reaver29 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 12:40
        pozwól że wtrące swoje "trzy grosze" ze swojej strony :)

15a. niekoniecznie kochające koty
        19. lubiące porządek
        20. czyste

Mógłbym nawymyślać tego więcej, ale to już będą moje osobiste marzenia (nie
        nawzwę ich wymaganiami bo nimi nie są).
        pzdr
        • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 14:26
          tak czyste!!! to jest ważne, może lepiej - zadbane!!!
          • cosmo79 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 15:55
            hmmm to jest tak oczywiste ,że nawet tego nie skomentuje:)
            Zdecydowanie wolę psy
            Pzdr
            • reaver29 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 08:37
              cosmo, dla ciebie może jest to oczywiste, ale dla wielu dziewczyn, zreszta i
              chłopaków niebardzo jest to oczywiste :)
              Wynajmowałem mieszkania z różnymi ludźmi i trochę się naoglądałem możliwości
              niektórych lasek. Chociaż miałem też raz odjechanego współlokatora :)
              Nie będę pisał o higienie osobistej, ale co byś zrobiła jakbyś zobaczyła jak
              ktoś myje wannę po kąpieli płynem do zmywania naczyń, albo mydłem - naczynia :)
              Dużo by opowiadać :)
              Pzdr
              • cosmo79 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 08:43
                Poproszę bez tego "może"oki:)hahah tak jakoś ładniej wygląda i lepiej brzmi:)
                Co bym zrobiła...szczerze,na samą myśl,że ktoś zmywa naczynia mydłem robi mi
                się dziwnie w okolicach żołądka...a piję właśnie tak dobrą kawkę,że szkoda by
                było...hahhahaha
                Pozdrawiam Marta
                • reaver29 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 09:03
                  oki:)
                  To jednak dobrze że nie pisałem o higienie osobistej, bo szkoda byloby kawy;) To
                  jedne z delikatniejszych wyczynów moich współlokatorek. Dlatego jestem teraz tak
                  bardzo wyczulony na ten punkt, który jest dla ciebie m.. (o! przepraszam)
                  oczywisty:) A podsunęłaś mi świetny pomysł... kawa!
                  pzdr
              • bylam_jestem Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 15:15
                Wow rzeczywiście bardzo pomysłowe te Twoje wsplokatorki były :-) ale one choc
                próbowały sprzątać... Ja znam takich facetów, którym takie rzeczy do głowy nie
                przychodzą wcale...w łazienkach smród, a wanny z białego koloru stają się
                ciemno-szare fuuuuj
                • reaver29 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 15:32
                  Dlatego wspomniałem też o współlokatorze, żeby nie było że szowinista jestem i
                  dziewczyny objeżdżam :)
                  Temat był o dziewczynach więc nie pisałem o jego wyczynach :)
                  • bylam_jestem Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 17:55
                    nie no nikt by Cię tu o szowinizm nie posądzał...w końcu każdy wie, że
                    dziewczyny to super sprawa :-)))
                    • reaver29 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 01.12.05, 08:19
                      mhmm :)
                      nie powiem, przydają się :DDDDD
    • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 20:29
      troche sie uspokoilo;-)))))
      tylko co teraz zrobic??? okazuje sie, ze jest tyle wspanialych kobiet, gdzie one sie uchowaly??????
      • ax82 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 21:18
        Gdzie? Były w innych związkach które się rozpadły lub nie wyróżniają się z tłumu...
        -------
        Asia
    • bylam_jestem Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 22:06
      A myślałeś, że kiedykolwiek takie istniały.../? Zdecydowanie za dużo
      pragniesz...a może jeszcze mają należeć do młodzieży wszechpolskiej :-P
      • olka_19 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 22:12
        jasne ze sa takie kobiety a nazywaja sie zakonnice:P:P:P

ja tam pale pije tylko jak mandaryna sie nie ubieram:)
        • maraiss Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 23:16
          olka_19 napisała:

> jasne ze sa takie kobiety a nazywaja sie zakonnice:P:P:P
          >
          bez przesady, że to zakonnice:D
          to są postulanki:)))))
          przyszłe matki polki <rotfl>
          ale jak widac dużo ich
      • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 07:45
        to nie sa zadne wymagania kolezanko!!!!
        do mlodziezy wszechczasow nie naleze!
        nic nie pragne, poprostu szukam.
        nie powiedzialem, ze te jak to niektorzy nazwali "warunki" musza byc spelnione!!!
        prosze mnie tu nie atakowac!!! jezeli jestes oburzona to zaloz swoj watek na
        temat inaczej myslacych mezczyzn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • ax82 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 10:27
          Zgadzam się z Marcinem. To jest mała część cech charakteru czy osobowiści jaką wymienił, które akurat Jemu się podobają.
          Ja tez nie należe do żadnej partii i nigdy nie należałam, nie interesuje mnie to wogóle.
          Zakonnicą też nie jestem, a do świętości dużo mi brakuje.
          --------
          Asia
        • bylam_jestem Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 15:12
          Ja nie atakuje...po prostu dziwi mnie Twoje podejście.. Rozumiem, że Ty jako
          facet spełniasz te wszystkie kryteria?
          • vatazhka Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 17:18
            Istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie tapetuje się. :D
            • bylam_jestem Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 30.11.05, 17:51
              hehe chociaż tyle :-)))
          • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 01.12.05, 07:04
            spełniam???
            ja taki jestem!!!
            ale to dla większości kobiet za mało, wy chcecie takiego co to wam przywali od
            czasu do czasu, zdradzi, potem znowu powie ze bardzo was kocha i sie poprawi.
            czasami sie zastanawiam, jak to jest ze nie potrfaicie odejsc od takiego typa?????
            • bylam_jestem Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 01.12.05, 13:14
              Drogi Marcinie....mylisz pojęcia, to już nie te czasy kiedy kobiety pozwalają
              sobie, aby bił ich ktokolwiek i wcale takich nie szukamy...

Jeśli mówimy o wierności, szczerośći, oddaniu...oczywiście my to bardzo cenimy
              i szukamy!
              Natomiast jeśli dla Ciebie problemem staje się to, że kobieta ma makijaż, że
              wypije od czasu do czasu drinka czy piwo, że zapali papierosa, że chodzi do
              klubów bądź na imprezy bawić się lub potańczyć to jesteś dla mnie przykładem
              typowego, nietowarzyskiego nudziarza, który szuka usprawiedliwienia w tym, że
              nie wzbudza zainteresowania u kobiet!
              • maraiss Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 01.12.05, 15:21
                bylam_jestem napisała:

> Drogi Marcinie....mylisz pojęcia, to już nie te czasy kiedy kobiety pozwalają
                > sobie, aby bił ich ktokolwiek i wcale takich nie szukamy...
                >
                > Jeśli mówimy o wierności, szczerośći, oddaniu...oczywiście my to bardzo
                cenimy
                > i szukamy!
                > Natomiast jeśli dla Ciebie problemem staje się to, że kobieta ma makijaż, że
                > wypije od czasu do czasu drinka czy piwo, że zapali papierosa, że chodzi do
                > klubów bądź na imprezy bawić się lub potańczyć to jesteś dla mnie przykładem
                > typowego, nietowarzyskiego nudziarza, który szuka usprawiedliwienia w tym, że
                > nie wzbudza zainteresowania u kobiet!

po takim tekscie możesz teraz spodziewać się maila od marcina_25 jaka
                to złą kobietą jesteś...<rotfl>
                • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 01.12.05, 20:33
                  tapetka a makijaz to dwa rozne pojecia!!!! jezeli nie potrafisz to nie rob tego!!!! poza tym znowu lapiesz mnie za slowka!!! pewnie pic mozna, tylko jesli potem nie wiesz co robisz to juz twoja sprawa!!!! jezeli nie potrafisz pojsc na imprezke i nie pic, to tez twoja sprawa!!!!! jezeli spisz z kims, budzisz sie rano i czujesz smrod fajek, to sorry ale to juz twoja sprawa. jezeli przytulasz kogos, ciuchy, wlosy, przepalone paczka fajek, to tez twoja sprawa!!!!! ja nic nie mam do was, to raczej wy jestescie sfrustrowane i atakujecie zupelnie spokojnego czlowieka;-)))))))) nie mozecie liczyc na zaufanie, szacunek i przyszlosc u boku dresiarza z osiedlowej pralni przerobionej na silownie, to wasza sprawa!!! kazdy ma to na co zasluguje i jezeli chcecie prowadzic ze mna polemike, to ok!!!!!ale ja palaczkom mowie glosno NIE!!!!!!
                • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 01.12.05, 20:34
                  o przepraszam, to nie do ciebie, ale do sasiadki wyzej!!!!!!!
                  • maraiss Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 01.12.05, 21:01
                    marcin_25 napisał:

> o przepraszam, to nie do ciebie, ale do sasiadki wyzej!!!!!!!

z ostatnim twoim zdaniem zgadzam sie ,bo sama nigdy nie paliłam i
                    wiem ,że nie bede palić:)
                    ale wyluzuj...bo jak czytam twoje posty jak bardzo emocjonujesz sie tym
                    co inni piszą to mnie to bawi:)))
                    do forum podchodź z dystansem, wyjdzie tobie to na zdrowie:)))
                    ale z tego wynika, ze jakiś tam temperament masz:)
    • lenka_style Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 29.11.05, 22:34
      no jasne, to ja :-)
      dodam jeszcze, ze mam meza, ktory tez spelnia wiekszac z tych warunkow. Ideal
      po prostu :-).
    • ax82 Do Byłam_jestem i Reaver29 30.11.05, 19:21
      To był taki ładny wątek a Wy go tak zniszczyliście.Przenieście się gdzie indziej.Stwórzecie najlepiej własny i wyciągajcie brudy dalej na wierzch.Najwyraźniej Was to bawi.Może znajda się osoby zafascynowane tym tematem.
      Życze powodzenia.
      ----------
      Asia
      • vatazhka Re: Do Byłam_jestem i Reaver29 30.11.05, 19:44
        To jest otwarte forum, bez cerbera cenzury. Jeżeli przeszkadzają Ci czyjeś
        wypowiedzi, możesz je odfiltrować korzystając z odpowiednich narzędzi
        udostępnionych przez portal.

Wypowiadanie się na otwartym forum nie jest ekwiwalentem rozmowy w gronie
        przyjaciół i należy spodziewać się również skrajnie niemiłych dla siebie
        wypowiedzi - zarówno ataków personalnych, jak i wypowiedzi godzących w tzw.
        poczucie smaku, uczucia religijne czy jak go zwał...
        • ax82 Re: Do Byłam_jestem i Reaver29 30.11.05, 19:56
          Nikomu nie zabraniam sie wypowiadać.Poprosiłam grzecznie o założenie własnego wątku odnośnie tego co interesuje ww osoby.
          ----------
          Asia
          • marcin_25 Re: Do Byłam_jestem i Reaver29 01.12.05, 07:08
            ni na to nie poradzisz!!
            szanuje poglądy innych pań, każdy ma inne podejście do życia i ma takie prawo.
            gdyby wszyscy chcieli tego samego, to bylo by strasznie nudne, a tak mozemy się
            czasem posprzeczać;-)))))
            miłego dnia pięknym paniom (oczywiście bez papieroska w ustach);-))))))))))
      • reaver29 Re: Do Byłam_jestem i Reaver29 01.12.05, 08:49
        ax82 napisała:

> To był taki ładny wątek a Wy go tak zniszczyliście.
        >Przenieście się gdzie indziej.Stwórzecie najlepiej własny i wyciągajcie brudy
        dalej na wierzch.Najwyraźniej
        > Was to bawi.Może znajda się osoby zafascynowane tym tematem.
        > Życze powodzenia.
        > ----------
        > Asia

Wątek jak wątek, każdy jest dobry do wymiany zdań. Do tego służy forum,
        nieprawdaż? Ten akurat odnosi się do cech jakie cenimy u kobiet, więc do punktów
        autora dodałem jeszcze 3 swoje. A że rozwinął się z tego dialog to normalna
        sprawa. Jeżeli Ci przeszkadza nie czytaj. Debatowanie nad kwestią smaku
        wypowiedzi jest bezsensowne. Tak samo bezsensowne jest dalsze kontynuowanie tej
        rozmowy, bez urazy.
        Pozdrawiam,
        Grzech
      • bylam_jestem Re: Do Byłam_jestem i Reaver29 01.12.05, 13:17
        A panna ax82 niech trochę wyluzuje...jeśli wpasowałaś się o dziwo w kryteria
        Marcina to wybierzcie się na zapewne szalenie ekscytującą randkę ;-) Powodzenia!
        • marcin_25 Re: Do Byłam_jestem i Reaver29 01.12.05, 20:35
          zazdrosnica!!!!!!
        • marcin_25 Re: Do Byłam_jestem i Reaver29 01.12.05, 20:49
          krzykaczka;-)))))))
    • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 01.12.05, 20:45
      ale mnie te panny wkurzyly!!!! co wy sobie myslicie w ogole???? ze papierosek w gebie i slomka w piwie to szczyt marzen facetow. takie panienki to sa jako ozdoba, a jak wiadomo ozdoby szybko wychodza z mody!!!!poza tym skad wiesz ze jestem nudny?????nie znasz mnie i sie wypowiadasz!!! to ze szukam spokojnej dziewczyny, to dla ciebie argument do oceny mojej osobowosci?????? widze ze ten watek powoli przeksztalca sie w maja bitwe, a nie taki byl moj zamiar!!!!!
      • cosmo79 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 02.12.05, 11:16
        Widzę,że tu się niezła...akcja rozgrywa:)
        Pewnie nawet nie przypuszczałeś,że wywołasz TO co się tu dzieje hahahaha
        Pisząc "te panny"nie masz na myśli wszystkich..które wypowiedziały się na tym
        forum:)...i mam pytanie,czy dziewczyna z "papieroskiem w GĘBIE(hahahhahahaa)i
        piwem może być ozdobą???"Mam wątpliwości hehhehe

Pozdrawiam gorąco i mniej emocjiiiiii życzę,znaczy życze dużo pozytywnej
        energii hahaha no tak wiadomo,troszkę pomotałam ale co tam:)
        • marcin_25 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 02.12.05, 13:23
          oczywiscie, ze nie mialem na mysli wszystkich milych pan wypowiadajacych sie na
          tym forum;-)))))))
          wierze, ze są tutaj wartosciowe kobiety!!!!!
          • bylam_jestem Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 02.12.05, 15:23
            Świetnie...dziękujemy w imieniu nas wszystkich za Twą bezinteresowną wiarę w
            wartościowe kobiety na tym forum :-P tym bardziej, że wszyscy widzimy jakie Ty
            wartości wyznajesz :D

aaaa...i ja też nie pale co wcale nie musi oznaczać, że na starcie przekreślam
            wszystkich facetów którzy to robią. Cóż nie ma ludzi idealnych no może poza
            Tobą Marcin :-)

I popieram słowa koleżanki...więcej dystansu so siebie i innych!
            A co do krzykaczki...dziękuje bardzo choć to komlement zapewne nie był:-)
            • mysiopatysio Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 02.12.05, 16:41
              popieram!!!!!!! jestem facetem ktory jak widzi takie glupoty wypisywane przez
              takiego p.Marcina to mi sie zle robi, rozczeniowe podejcie do zycia i do kobiet
              nikomu nic jeszcze nie dalo, malo tego obawiam sie ze jeszcze kilka takich
              tekstow to nigdzie tego swojego idealu nie znajdzie:-)
              dystans i humor przede wszystkim!!!
    • pierzasta7 Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 01.12.05, 23:10
      qrczaki.........to ja!!!!
    • sloneczny_chlopak Lekka modyfikacja 02.12.05, 14:16
      Też szukam dziewczyny, która spełnialaby podobne oczekiwania.
      Jednak nie musi być abstynentką. Jeśli chodzi o alkohol, to piję okazjonalnie,
      a tych okazji nie mam za dużo. Napewno fajnie byłoby wypić od czasu do czasu z
      dziewczyną lampkę dobrego wina. Na dyskoteki już praktycznie nie chodzę, ale
      lubię tańczyć przy bardziej stosownej muzyce np. z lat siedemdziesiątych, czy
      osiemdziesiątych.
      Nie muszą nawet gotować, gdyż całkiem nieźle mi to wychodzi :-)
      Ponadto imponują mi dziewczyny skrome.
      Wszystkie takie pozdrawiam
      A. z Warszawy
      adzw@gazeta.pl
      • bylam_jestem Re: Lekka modyfikacja 02.12.05, 15:25
        Jeeeeej....następny :-)
        • mysiopatysio Re: Lekka modyfikacja 02.12.05, 16:44
          i zaraz dolozy pewnie jeszcze kilka innych punktow do spelnienia, jak nie
          przejdziesz ostrego sita weryfikacji to tylko most zostal bo juz nie ma wiecej
          takich idealow na swiecie jak oni dwaj:-))))i co tu robic tak samotnie...
        • o_kropka Re: Lekka modyfikacja 02.12.05, 17:11
          No właśnie... następny z listą OCZEKIWAŃ się znalazł. :))) Też ideał? :>
          • bylam_jestem Re: Lekka modyfikacja 02.12.05, 23:29
            hihi no właśnie...tylko motywacji pozazdrościć :-)
      • ivonsheper Re: Lekka modyfikacja 23.03.06, 10:21
        Naprawdę nie mogę uwierzyć w to co czytam. Jeśli to prawda. Czemu jesteś sam?
        Sama spędzam wieczory i wiem jak samotność boli, szczegółnie teraz kiedy
        przyszła wiosna i wiele par okazuje sobie uczucia. Mi jest smutno, ale nie
        potrafię się odnaleźć w tym świecie. Mieszkam w Konstancinie i czas spędzam
        sama. Przejażdzki rowerowe czy spacery....
    • n.sara Re: czy sa jeszcze takie dziewczyny....?????? 03.12.05, 00:01
      Oczywiscie,ze sa...tylko trudno je znalezc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka