Dodaj do ulubionych

województwo lubuskie-randka

15.01.06, 01:05
Szukam,szukam,szukam...Jeszcze nie zwątpiłem,że znajdę :)
Obserwuj wątek
    • wredna.suka Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:06
      Szukajcie a znajdziecie... Towarzyszu... Turek811
    • wesolutka72 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:17
      nastepny co nic o sobie nie powie, a randek mu sie zachciewa :PP :)))
      • zosia500 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:18
        ale zobacz jaki przystojny:)
        • wredna.suka Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:21
          gdzie? gdzie? a tez chcę zobaczyc:P
          • turek811 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:34
            Wyczuwam nutke ironii,ale co tam...:)Od 2 dni jestem wolnym facetem...:)Na
            konkretne pytania odpowiem chetnie,teraz turlam się po ziemi od smiechu,oglądam
            kabaret Ani Mru Mru :) co do zdjęcia,myslę,że wystarczy krótki opis zamiast
            zdjęcia(ono mogłoby Was Drogie Panie przyprawić o zawał,nie mówiąc o
            traumatycznym przeżyciu)-łysy kurdupel,156cm w kapeluszu,bujnie owłosiony,25
            lat na garbatym karku,lazurowe szkła kontaktowe,przez 24h na dobę utrzymujący
            się stały poziom alkoholu we krwi(2 promile).Nadal są chętne?
            • wesolutka72 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:38
              mmmm.....podniecaja mnie tacy hehehehehehe
              • leziox Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:40
                no to w sumie ktos taki jak ja z ta róznica ze mam 40 cm wiecej wzrostu,tylko
                nie wiem czy i o ile wiecej w kutasie...
                • wesolutka72 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:42
                  oj tam wiekosc nie wazna, oby figlarny byl :)))))))
                  • turek811 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:44
                    nie ma obaw figlarny:) I usmiechnąć się potrafi :) :)Humor mnie dzisiaj nie
                    opuscza,Ciebie wesolutka widzę także :)
                    • leziox Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:49
                      eh,niestety jezdem starszy,wiec niestety dluzej moge,ale przepraszam za to mile
                      panie,niestety nie ma facetow doskonalych,niestety...
                      • wesolutka72 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:54
                        wszystko byloby ok gdyby nie ten mlody wiek turka
                      • turek811 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:59
                        Ja żegnam na razie forum,za 4 dni urlopik i tydzień na nartach w Czechach z
                        przyjaciółmi(miała być ze mną moja wymarzona,jak do niedawna mi się
                        wydawało),trudno się mówi i idzie się dalej.Na wiosnę zaczynam skoki
                        spadochronowe,już nie mogę się doczekać dawki adrenalinki,a na wakacje jak
                        wystarczy pieniążków wyprawa śladami Inków(Machu Picchu,plaskowyż
                        Nazca),troszke powagi nalezy zachować,więc o mnie-szatyn,25
                        lat,178cm,wysportowany,niebieskie oczy,sniada cera,poobgryzane paznokcie(efekt
                        ostatniego tygodnia),zszargane(nie aż tak bardzo)nerwy.Pozdrawiam,lecę obejrzeć
                        Jarhead'a.Dobranoc
                        • turek811 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 02:03
                          Wesolutka72-dla Ciebie szczególne pozdrowienia,chyba za to,że z Twoich jakże
                          mało wylewnych(ale treściwych) wypowiedzi można dostrzec sporą nutkę optymizmu
                          zyciowego.Takie odniosłem wrażenie...Mój pierwszy raz na forum mam za
                          sobą.Pozdrawiam cieplutko :)
                          • wesolutka72 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 02:09
                            Zawsze musi byc ten pierwszy raz i wyszedl Tobie calkiem fajnie :))))
                            Pozdrawiam :))))
                            • pistolett Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 02:13
                              NO TO GAŚIMY ŚWIATEŁKO i do roboty
                              Na drugą noge. ;P

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka