turek811 15.01.06, 01:05 Szukam,szukam,szukam...Jeszcze nie zwątpiłem,że znajdę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:06 Szukajcie a znajdziecie... Towarzyszu... Turek811 Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:17 nastepny co nic o sobie nie powie, a randek mu sie zachciewa :PP :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia500 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:18 ale zobacz jaki przystojny:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:21 gdzie? gdzie? a tez chcę zobaczyc:P Odpowiedz Link Zgłoś
turek811 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:34 Wyczuwam nutke ironii,ale co tam...:)Od 2 dni jestem wolnym facetem...:)Na konkretne pytania odpowiem chetnie,teraz turlam się po ziemi od smiechu,oglądam kabaret Ani Mru Mru :) co do zdjęcia,myslę,że wystarczy krótki opis zamiast zdjęcia(ono mogłoby Was Drogie Panie przyprawić o zawał,nie mówiąc o traumatycznym przeżyciu)-łysy kurdupel,156cm w kapeluszu,bujnie owłosiony,25 lat na garbatym karku,lazurowe szkła kontaktowe,przez 24h na dobę utrzymujący się stały poziom alkoholu we krwi(2 promile).Nadal są chętne? Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:38 mmmm.....podniecaja mnie tacy hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:40 no to w sumie ktos taki jak ja z ta róznica ze mam 40 cm wiecej wzrostu,tylko nie wiem czy i o ile wiecej w kutasie... Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:42 oj tam wiekosc nie wazna, oby figlarny byl :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
turek811 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:44 nie ma obaw figlarny:) I usmiechnąć się potrafi :) :)Humor mnie dzisiaj nie opuscza,Ciebie wesolutka widzę także :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:49 eh,niestety jezdem starszy,wiec niestety dluzej moge,ale przepraszam za to mile panie,niestety nie ma facetow doskonalych,niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:54 wszystko byloby ok gdyby nie ten mlody wiek turka Odpowiedz Link Zgłoś
turek811 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 01:59 Ja żegnam na razie forum,za 4 dni urlopik i tydzień na nartach w Czechach z przyjaciółmi(miała być ze mną moja wymarzona,jak do niedawna mi się wydawało),trudno się mówi i idzie się dalej.Na wiosnę zaczynam skoki spadochronowe,już nie mogę się doczekać dawki adrenalinki,a na wakacje jak wystarczy pieniążków wyprawa śladami Inków(Machu Picchu,plaskowyż Nazca),troszke powagi nalezy zachować,więc o mnie-szatyn,25 lat,178cm,wysportowany,niebieskie oczy,sniada cera,poobgryzane paznokcie(efekt ostatniego tygodnia),zszargane(nie aż tak bardzo)nerwy.Pozdrawiam,lecę obejrzeć Jarhead'a.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
turek811 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 02:03 Wesolutka72-dla Ciebie szczególne pozdrowienia,chyba za to,że z Twoich jakże mało wylewnych(ale treściwych) wypowiedzi można dostrzec sporą nutkę optymizmu zyciowego.Takie odniosłem wrażenie...Mój pierwszy raz na forum mam za sobą.Pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 02:09 Zawsze musi byc ten pierwszy raz i wyszedl Tobie calkiem fajnie :)))) Pozdrawiam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: województwo lubuskie-randka 15.01.06, 02:13 NO TO GAŚIMY ŚWIATEŁKO i do roboty Na drugą noge. ;P Odpowiedz Link Zgłoś