Dodaj do ulubionych

Przegonic kroliczka....

16.01.06, 00:52
ups,
i juz kroliczek nie prowadzi na forum...:)
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 01:13
      ups, i znow przeganiamy kroliczka..:)
    • rysky Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 08:57
      A kogo Ty chciałaś tu po nocy gonić? W nocy to króliczki smacznie śpią (czasami
      nawet nie same) a nie się ganiają :).
      • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 10:34
        a gdzie tam spali....
        i teraz tez popatrz jak daja do przodu, ooooooo....no popatrz sam po prostu...
        • rysky Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 10:36
          Tearza jest dzień i króliczki powinny uciekać a przynajmniej udawać że uciekają...:)
          • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 10:53
            oni to chyba ten Bertolli wpieprzaja,
            bo pra do przodu pomimo alzheimera i osteporozy...
            • pazerny Re: Przegonic kroliczka.... 18.01.06, 17:09

• pazerny Re: Przegonic kroliczka.... 05.02.06, 20:08

• schizoo Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 09:20
      na pohybel emerytom;)
      • wredna.suka Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 09:22
        "To go goń..." :)))
    • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 11:15
      no i mowie ze uciekaja
      juz sa prawie cztery pozycje przede mna....

:)
      • schizoo Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 11:59
        -6 stopni C
    • menk.a Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 12:04
      a ja dopiero co byłam czyimś królikiem
      wymigałam się od tego ;]]]]]
    • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 17:17
      aaa,
      pogonie sobie kroliczka bo znow cos sie wybija :)
      • wesolutka72 A to nie podaza sie za kroliczkiem? :))) 16.01.06, 17:35
        • pazerny Re: A to nie podaza sie za kroliczkiem? :))) 16.01.06, 17:36
          goni sie kroliczk, ale tak, by go nie dogonic :)
          • wesolutka72 Re: A to nie podaza sie za kroliczkiem? :))) 16.01.06, 17:43
            eee to jaka przyjemnosc z tego? :)
            • pazerny Re: A to nie podaza sie za kroliczkiem? :))) 16.01.06, 17:44
              dla kroliczk ponoc duza :)
    • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 17:58
      ups,
      a teraz juz moge sobie pozwolic na przegonienie kroliczka...:)
    • dobry_duszek12 Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 18:10
      przegonić pazernego:]
    • pazerny Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 19:06
      Gonie! :)
      • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 19:11
        ok,
        juz jestesmy blisko
        jeszcze tylko 1615 wpisow i juz pokonani beda!

• pazerny Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 19:11
          ja gonie kroliczka z pozycji lidera :)
          • wesola_kicia Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 19:28
            goncie goncie
    • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:29
      pozno juz...
      a kroliczka trzeba ups podgonic...
      • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:30
        Wydałabym chętnie jakiś głos z siebie, żeby było, że podgoniłaś, ale jaki?
        • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:32
          cwir, cwir???
          • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:37
            gę, gę ;)
        • wesolutka72 Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:33
          Mam nadzieje ze to nie jest krolik morderca z Monthy Paythona (czy jak to sie
          tam pisze) :)))))
          • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:35
            lepszy taki krolik niz kaczka!

• trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:36
              Lepszy jakikolwiek królik, niż żaden ;)
              • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:36
                no taki krolik!
                • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:39
                  Taki czy inny, aby był!
                  • wesolutka72 Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:40
                    to "ge, ge" to w Marsjanie atakuja bylo :)))))
                    • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:43
                      ale nie zaatakowali te marsjanie w koncu
                      i kroliczki pozostaly
                      • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:46
                        Wcale nie, bo poszły sobie wio!
                        • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:48
                          troche dolkow narobily ale to nic, jakos sie wyrowna
                          • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:53
                            Trochę miały depresji, dlatego te dołki
                            • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:54
                              dobrze ze pozniej euforia wyrzucila ich wprost z powrotem na marsa...
                              • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:56
                                poleciały tam , bo myślały w dodatku, ze tam będą kokosy
                                • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:57
                                  a tam tylko republika bananowa...
                                  • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 00:01
                                    taka dymna zasłona dla dyktatu palmy
                                    • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 00:13
                                      i buraka pastewnego...
                                      • pazerny Re: Przegonic kroliczka.... 30.01.06, 16:29
                                        no
                  • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 16.01.06, 23:41
                    zawsze to lepsze niz pierwszy lepszy zajac
                    • pazerny Re: Przegonic kroliczka.... 23.01.06, 15:17

• schizoo Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 07:54
      podskakują te króliczki i podskakują;
      • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 08:01
        Plum, plum, plum...
    • schizoo Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 09:21
      -12 st.C ---zajebiście;
      • menk.a Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 09:22
        masz popsuty termometr:PP
        • schizoo Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 09:25
          mój instrument jest w 100% sprawny :)))
          • menk.a Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 09:28
            taaaaa, każda pliszka swój ogonek chwali:)))
            • schizoo Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 09:30
              więc ,kiedy i gdzie ???
              • menk.a Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 09:33
                tu i teraz??
                • asja103 zaczyna się ;)) 17.01.06, 09:34
                  • menk.a Re: zaczyna się ;)) 17.01.06, 09:35
                    to nie teleranek, zmienić kanał:PPP
                    • asja103 Re: zaczyna się ;)) 17.01.06, 09:35
                      cholera, a tak było fajnie...już znikam :)
                      • menk.a Re: Schizoostom ostrzysz swój instrument? 17.01.06, 09:57
                        zostaniesz wirtuozem swojego instrumentu:)))))))
                        • schizoo Re: Schizoostom ostrzysz swój instrument? 17.01.06, 10:24
                          błogosławieni cierpliwi,albowiem do nich należeć będzie.....;)
                          • menk.a Re: Schizoostom, ostrzysz swój instrument? 17.01.06, 10:43
                            królestwo? raj?
                            ja nie chcę Cię poganiać, ale żeby mi kaktus nie zaczął rosnać:DD
                            • schizoo Re: Schizoostom, ostrzysz swój instrument? 17.01.06, 11:21
                              więc nie poganiaj ,bo tracę oddech;)
                              • menk.a Re: Schizoostom, ostrzysz swój instrument? 17.01.06, 11:24
                                zadyszka? w tym wieku? (doprawdy nie wiem w jakim) :PP
                                • schizoo to nie zadyszka, 17.01.06, 11:28
                                  tylko terminy napięte,sporo mam fanek,a każdej muszę dobry uczynek sprawić;)
                                  • menk.a Re: to nie zadyszka, 17.01.06, 11:29
                                    cierpisz dla milionów...fanek:P modelowa postawa prometeusza:P
                                    • schizoo Re: to nie zadyszka, 17.01.06, 11:31
                                      menk.a napisała:

> cierpisz dla milionów...fanek:P modelowa postawa prometeusza:P

taki już k**** ze mnie altruista;)
                                      • menk.a Re: to nie zadyszka, 17.01.06, 11:37
                                        altruizm i bezinteresowność z definicji są nieopłacalne w materialnym wymiarze,
                                        zatem podejrzewam, że w innym wymiarze osiągasz satysfakcję np. doprowadzając
                                        do intelektualnego orgazmu swoje fanki;))
                                        • schizoo co prawda,to prawda, 17.01.06, 11:42
                                          bo Ty już szczytujesz;)
                                          • menk.a Re: co prawda,to prawda, 17.01.06, 11:44
                                            uważasz, ze osiągnęłam już szczyt moich możliwości intelektualnych??? ???
                                            • schizoo Re: co prawda,to prawda, 17.01.06, 11:46
                                              menk.a napisała:

> uważasz, ze osiągnęłam już szczyt moich możliwości intelektualnych??? ???

jeszcze Cię trochę "podotykam",to wzniesiesz się jeszcze wyżej;)
                                              • menk.a Re: co prawda,to prawda, 17.01.06, 11:50
                                                no!! bądź mi wyzwaniem:PP
                                                • schizoo Re: co prawda,to prawda, 17.01.06, 12:01
                                                  no to nadszedł czas na przesłanie mi zdjęcia(3 ) i podania;
                                                  p.s. na podaniu należy dopisać klauzule,że nie będiesz zadawać się z pokrakami
                                                  intelektualnymi(przede wszystkim jedną)zgodnie z ustawą,Dz.U.S. z dnia
                                                  19.09.2003.;
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 17.01.06, 12:05
                                                    zwracam się z najuprzejmiejszą prośbą o wskazanie pokraki oraz przytoczenie ww.
                                                    ustawy, zgodnie z którą miałabym postąpić;)
                                                    jednocześnie pragnę zwrócić uwagę na zamieszczoną moją potwarz w mojej
                                                    osobistej wizytówce:P
                                                  • schizoo Re: co prawda,to prawda, 17.01.06, 12:11
                                                    menk.a napisała:

> zwracam się z najuprzejmiejszą prośbą o wskazanie pokraki
                                                    Ty już dobrze wiesz o kim mówię;

oraz przytoczenie ww.

> ustawy
                                                    najwyższy czas nauczyć się korzystać z wyszukiwareczki;

, zgodnie z którą miałabym postąpić;)
                                                    > jednocześnie pragnę zwrócić uwagę na zamieszczoną moją potwarz w mojej
                                                    > osobistej wizytówce:P

czytać ze zrozumieniem również;
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 17.01.06, 12:21
                                                    domyślam się
                                                    uczę się, uczę, a umrę i tak nie douczona:P
                                                    czytam, rozumiem, wyzszy poziom zażyłości pozwoli na poznanie mojej powłoki,
                                                    póki co wyobraźnia twoja ma pole do popisu, a kiedyś ewentualne zderzenie ze
                                                    stanem rzeczywistym:P
                                                  • schizoo Re: co prawda,to prawda, 17.01.06, 13:55
                                                    gra wstępna za nami;)))
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 17.01.06, 13:59
                                                    zn przeszedłeś wstępna selekcję:PPPPPP
                                                  • schizoo Re: co prawda,to prawda, 18.01.06, 12:15
                                                    menk.a napisała:

> zn przeszedłeś wstępna selekcję:PPPPPP
                                                    nadal nic nie widze:(
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 18.01.06, 12:28
                                                    chciałam wrzucić coś do wizytówki ale się nie zmieściło:-/
                                                    za duza jestem:DDDD
                                                  • menk.a Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 18.01.06, 12:39
                                                    zwiał:-/
                                                  • schizoo Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 18.01.06, 13:45
                                                    ładne masz warkoczyki:)
                                                  • menk.a Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 18.01.06, 13:46
                                                    tak, fryzjerowi też sie podobały:DDD
                                                  • schizoo Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 08:53
                                                    i jak tam ???
                                                  • menk.a Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 09:00
                                                    zimno:(
                                                  • schizoo Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 09:08
                                                    pytałem,jak tam w majtkach;)
                                                  • menk.a Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 09:20
                                                    sucho:P
                                                  • schizoo Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 10:12
                                                    nie wierze;)
                                                  • menk.a Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 10:25
                                                    jak nie wierzę??? a pozostaje Ci coś innego jak właśnie wierzyć???:PP
                                                  • schizoo Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 10:28
                                                    wolę pragmatyzm,niż transcendentalizm;)
                                                  • menk.a Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 10:37
                                                    jak się przejawi twoje pragmatyczne podejście do moich majtek???:P
                                                  • schizoo Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 11:49
                                                    ambi-wale-ntnie:)))
                                                  • menk.a Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 12:03
                                                    no to co mi zawracasz..;)))
                                                  • schizoo Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 13:17
                                                    właśnie po to;)))
                                                  • menk.a Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 23.01.06, 13:35
                                                    no to żandarmie do dzieła;)))))
                                                  • schizoo Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 24.01.06, 12:46
                                                    dlaczego żandarmie ???
                                                  • menk.a Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 24.01.06, 12:59
                                                    jakoś mi się skojarzyło z de fuinesem
                                                    ale istotniejsze było: do dzieła!:PP
                                                  • schizoo Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 24.01.06, 13:01
                                                    no to trzy,cztery ....start !
                                                  • menk.a Re: zmieściłam się:P poszaleję w wizytówce; 24.01.06, 13:24
                                                    poszło....!!!!!!:P
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 12:40

• menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 12:43
                                                    co co co?;))))))))))
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 12:47
                                                    a nic :)
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 12:51
                                                    a myślałam że cokolwiek chcesz;))
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 12:52
                                                    A czy ja cos mowie? :)
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 12:58
                                                    no właśnie;))))
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 12:59
                                                    co wlasnie? :)
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:10
                                                    już nic;)))))))))
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:11
                                                    A Ty gdzie sie zgubilas?
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:13
                                                    mam paskudny dzień:((((((((
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:15
                                                    jak co miesiac :)
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:15
                                                    heheheheh powód duzo bardziej prozaiczny;)
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:17
                                                    zakochalas sie :)
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:18
                                                    no niestety nieee;)))))))))
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:18
                                                    To co sie stalo?
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:20
                                                    z niczym dziś nie zdąrzam a od jutra sie urlopuję;))))
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:25
                                                    To wypada sie tylko cieszyc. Na dlugo wyjezdzasz?
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:30
                                                    zostaję w wawie, mam egzaminy;)żadnego forum, sieci, tylko telefon))) w
                                                    najbliższym czasie nie ruszam się z wawy
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:31
                                                    No to trzymam kciuki za powodzenie na egzaminach :)
                                                    Jak dlugo bedziesz sie tak meczyc?
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:33
                                                    do 10 lutego;) wersja optymistyczna;))) bez 2 terminów;)
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:33
                                                    I caly czas bedziesz urlopowana?
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:35
                                                    w poniedziałek wpadnę na jeden dzień;))))
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:37
                                                    wpadniesz? hmmmm moze sie zabezpiecz :)
                                                  • menk.a Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:42
                                                    oj, zazwyczaj jestem zabezpieczona;) nie ryzykuję, ze ktoś to zrobi za mnie czy
                                                    nawet dla mnie;)
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 31.01.06, 15:44
                                                    :) Mowilem o przeziebieniu :)
                                                  • pazerny Re: co prawda,to prawda, 05.02.06, 19:39

• wesola_kicia onli 17.01.06, 11:44
                                            oby Ci się udało go przegonić:)
                                            • wesolutka72 Re: onli 17.01.06, 11:45
                                              najpierw trzeba go dogonic :))))
                                              • wesola_kicia Re: onli 17.01.06, 12:01
                                                da się zrobić
                                                tylko trzeba dobrej organizacji
                                                • pazerny Re: onli 23.01.06, 17:17
                                                  Organizuj :)
                                                  • wesola_kicia kurcze blade 23.01.06, 22:08
                                                    nie chce mi się dzisiaj myśleć
                                                    więc nie organizuje
                                • pazerny Re: Schizoostom, ostrzysz swój instrument? 05.02.06, 12:24
                                  110 lat, 5 IQ :)
    • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 14:44
      chyba sie troche zapuscilam w gonieniu kroliczka,
      no to ups, na druga noge i do przodu...
      ;)
    • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 18:51
      oj, znow kroliczek ucieka...
      • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 18:55
        A tu kapusta już dawno w silosach, nie ma gdzie się schować!
        ;)
        • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 18:59
          oby tylko nie sfermentowala,
          bo zrobi sie niebezpiecznie...:)
          • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:01
            Zrobi się Wielki Wybuch i powstanie nowy Wszechświat :))
            • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:02
              nowa droga kapusciana....:)
              • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:07
                Mgławica kapustnika ... :)
                • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:08
                  Duza Kapuscica i Mala Kapuscica...:)
                  • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:09
                    Gwiazda Kapustna :)
                    • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:11
                      konstelacja kapustna...
                      • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:13
                        ale gdzie jest królik???
                        • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:15
                          w horoskopie chinskim...:)
                          • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:17
                            Chińczycy mają lepszy zoodiak niż my :)
                          • schizoo Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:17
                            nas nie dogoniat;
                            • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:19
                              Run Forest, run!
                              • trzpiot_1 Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 19:20
                                O, k**usta!
                                • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 20:36
                                  wy tu tak brzydko mowicie, a kroliczek juz w potrawce!
                                  • onlyania Re: Przegonic kroliczka.... 17.01.06, 21:09