rawskiesloneczko 03.02.06, 21:47 Ciekawa jestem jak ludzie w naszym przedziale wiekowym radzą sobie z nudą lub z nadmiarem wolnego czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yepes-boski Re: sprawdzone sposoby na nude... 03.02.06, 22:44 Nadmiar czasu?Raczej jego niedobór:) Ale już Ci mówię chodzę na spacery z psem (On mi pozostał po rozstaniu z dziewczyną,mam 24 lata),do tego kursik angielskiego,praca,siłownia,basen,piłka nozna na hali z kumplami,imprezy dwa razy w tygodniu,dobra książka,zimą snowboard i narty,latem wypad do pracy za granica na płd Europy.I tak to sie kręci.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vatazhka Re: sprawdzone sposoby na nude... 05.02.06, 13:12 Jak już mam ten wolny czas to idę ze znajomymi coś zjeść, wypić, pogadać. Lubię też rozrywki fizyczne - siłownię, saunę. Oczywiście można też obejrzeć film, przeczytać książkę... Tyle możliwości, a tak mało wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: sprawdzone sposoby na nude... 06.02.06, 20:07 Nudzą sie podobno tylko ludzie mało inteligentni. Odpowiedz Link Zgłoś