conejito13 01.06.06, 13:28 jezzzdddd tu ktoooo? co tak bede sama tu siedziala.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonrie Re: Gdzie sie ukrywacie? 01.06.06, 13:32 Ja już jestem Kevin :) Idę się uczyć oglądać TV, a popracuję wieczorem. Tylko koc jakiś muszę znaleźć, bo zimno... Zazdroszczę Ci, Króliczku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Gdzie sie ukrywacie? 01.06.06, 13:36 Ja siedze na kuchni i szukam przepisów. Jakies fajne mięcho, aha, nie mięcho tylko drób, macie pomysła?? Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: Gdzie sie ukrywacie? 01.06.06, 13:48 > nie mięcho tylko drób, a co to za ptaszek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Gdzie sie ukrywacie? 01.06.06, 13:39 Na kurczokach to się nie znam, ale bakłażana z mozarellą zaraz sobie zrobię... Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Gdzie sie ukrywacie? 01.06.06, 13:44 nawet na galerią nie wchodzę , ślina do pasa mi wisi jeszcze półtorej godziny boszz nie wytrzymam, zezarłabym wszystko przeszukałam dno torebki i znalazłam kilka ziaren słoneczniku i w samochodzie gumę - ale mi nie podchodzi jakas owocowa, wyrzuciłam przed chwila na galeri te kromeczki chleba maczene w jajku i piczone widziałam i te ziemniaki w skórce z soli nie wytrzymam przerzucę sie na płyty wiórowe i wpierdole biurko :DD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Gdzie sie ukrywacie? 01.06.06, 16:09 ale do biureczka dodaj na wszelki wypadek nieco oberżyny (w sensie wiór z blatu) i koniecznie odrobinę kurzu spod krzesła, coby było dobrze przyprawione;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_piet Ja dość nieśmiało.... 01.06.06, 18:55 Więc za dużo się nie panoszę... Ale zagladam. Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: Gdzie sie ukrywacie? 01.06.06, 20:16 Ja jestem, ale przelotami, miedzy obiadem, a robieniem sie na bostwo;-) idziemy dzis na koncert.... Krzysztofa Pendereckiego we wlasnej osobie z orkiestra znaczy sie;-) Orkiestra jest nam do tego znana bo gra w niej duzo Polakow, miedzyinnymi para naszych dobrych znajomych;-) Koncert jest o dziwo za darmo, troszke mnie to zdziwilo, przypuszczam ze w Polsce na takowy musialabym wydac gruba kase... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Gdzie sie ukrywacie? 01.06.06, 21:04 no, milego. i napisz, jak bylo:) ps. dzisiaj obejrze na katalonskiej tv program o polsce. jutro wam opowiem, co o nas wiedza... Odpowiedz Link Zgłoś