kamilar Re: rozpocznij nowy wątek! 12.08.06, 21:00 no i żeś rozpoczęła. A ja dzisiaj urwa zapomniał, że 24 zmienilo trasę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: rozpocznij nowy wątek! 12.08.06, 21:09 kamilar napisał: > no i żeś rozpoczęła. A ja dzisiaj urwa zapomniał, że 24 zmienilo trasę:/ o autobusach linii 24 to wątek fajny na fb jest Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: rozpocznij nowy wątek! 12.08.06, 21:22 Mąż wraca do domu i od progu krzyczy: - Kochanie trzafiłem "6" w totolotka. Żona siedzi bez żadnej reakcji. - No kochanie nie cieszysz się? Wygrałem w totolotka, będziemy bogaci. A żona smutnym głosem: - Mamusia mi zmarła. A mąż na to: - o kur*** KUMULACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: rozpocznij nowy wątek! 12.08.06, 21:24 A Wierzejski nosi sandałki do gajerka i w dodatku skarpety zaklada:P P.S. nudzisz sie chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: rozpocznij nowy wątek! 12.08.06, 21:28 kamilar napisał: > A Wierzejski nosi sandałki do gajerka i w dodatku skarpety zaklada:P > > P.S. nudzisz sie chyba:) nawet nie pytaj, i to jak sie nudzę zaraz chyba pójdę do łóżka coś poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: rozpocznij nowy wątek! 12.08.06, 21:31 nutopia napisała: > > nawet nie pytaj, i to jak sie nudzę > zaraz chyba pójdę do łóżka coś poczytać I po co przypominasz, że cos takiego, jak czytanie w ogóle istnieje, nie w wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: rozpocznij nowy wątek! 12.08.06, 22:23 Nie Wierzejski a bulterier Kurski. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: rozpocznij nowy wątek! 13.08.06, 11:44 też fakt, dziekuję za poprawę towarzyszu Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: rozpocznij nowy wątek! 13.08.06, 11:48 Ktoś musi czuwać nad tymi, którzy nad nami czuwają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maro1987q Re: rozpocznij nowy wątek! 15.03.20, 18:46 Witam Towarzysze tej grupy Przyszedł czas na kupno wideo rejestratora samochodowego i chciałbym was prosić o podanie sprawdzonych wideo-rejestratorów, macie jakieś sprawdzone?: BUDŻET ~ (200 ZŁ) Cechy szczególne mile widziane : - tryb parking (Z wbudowanym aku) - nagrywanie przód, TYŁ :) - szeroki kąt widzenia Z góry dzięki za pomoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulekw Re: rozpocznij nowy wątek! 20.03.20, 22:04 Cześć! aktualnie lepiej z domu nie wychodzić to może polecicie jakieś sklepy internetowe? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.k0723 Re: rozpocznij nowy wątek! 05.12.20, 12:04 Dzień dobry, niedawno przybyłam zapalenie pęcherza moczowego, po antybiotykoterapii wykonałam posiew w celu sprawdzenia czy infekcja się skończyła. Badanie wykazało, że w moczu znajdują się ziarniaki gram-dodatnie 10^3. Czy jest to w dalszym ciągu infekcja i powinnam udać się do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś