jtka 23.03.03, 10:28 Witam wszystkich serdecznie, niedzielnie i słonecznie:-))) Dziś świąteczna kawka już czeka, herbatki przeróżne , no i oczywiście czekoladka dla Nict1 i dla innych, którzy lubią czekoladkę!:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 23.03.03, 11:44 Witam Jtka i reszta towarzystwa, ktorej jeszcze nie widac a ktorzy napewno beda. Mysle ze nie da sie zapomniec aby nieco wytkanac nosa poza drzwi przy tak cud pieknej pogodzie. Sama sie wybieram na spacerek. :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: niedzielne witanie:-) 23.03.03, 16:10 witajcie :))) spacerek odbyty z pieskiem, piesek wykąpany i nakarmiony :))) czekoladaaaa... Nictek, podzielisz się? :)))) miłego dnia całego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 witam niedzielnie !!!!!!! :))))))))))))))) 23.03.03, 18:07 jtka napisała > Witam wszystkich serdecznie, niedzielnie i słonecznie:-))) > Dziś świąteczna kawka już czeka, herbatki przeróżne , no i oczywiście > czekoladka dla Nict1 i dla innych, którzy lubią czekoladkę!:-) Dziękuję, że nie zapomniałaś o mojej ulubionej gorącej czekoladzie :-) > p.s. przypominam (by czasem dzis ktoś nie zapomniał), by wyjść na spacer > wiosenny, bo pogoda jest wspaniała:-)))))))))))))))))))))) za przypomnienie o niezapomnieniu też dziękuję :-))))))))))) slo-onko napisała: > Witam Jtka i reszta towarzystwa, ktorej jeszcze nie widac a ktorzy napewno > beda. jak widzisz, jestem UZALEŻNIONY i mimo różnych niedzielnych przeszkód drzwi wyważyłem i na chwilkę jestem :) > Mysle ze nie da sie zapomniec aby nieco wytkanac nosa poza drzwi przy tak cud > pieknej pogodzie. Sama sie wybieram na spacerek. :))))))))))) Miłego spacerowania :) ulalka napisała: > witajcie :))) > spacerek odbyty z pieskiem, piesek wykąpany i nakarmiony :))) > czekoladaaaa... Nictek, podzielisz się? :)))) O C Z Y W I Ś C I E! łykaj do woli :)))))))))) > miłego dnia całego :))) ode mnie dla wszystkich także miłego wieczoru :))) Pozdrawiam :))))))) i żegnam :(((((( P.S. ale tylko do jutra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka wieczorne niedzielne witanie:-))))) 23.03.03, 20:13 po niedzielnych wiosennych wyprawach wracam na poduchy, i mam dla Was niespodziankę, z wypraw wracam ze zdobyczą;-) Dostałam dziś soczek marchewkowo-jabłuszkowo-banankowy i każdemu po szklaneczce nalewam! Proszę się częstować, by zdrowie na wiosnę zachować!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wieczorne niedzielne witanie:-))))) 23.03.03, 21:04 itka jak Ty pieknie to wszytsko umiesz przedstawic. ulalka pisze nam bajki Ty napisz nam ksiazke :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka sloonko.... 23.03.03, 21:08 muszę Cię zasmucić , ale ja książek pisać nie umiem:-( te wierszyki jakoś mi wychodzą, może nie zawsze udanie, ale z książką to ja sobie raczej nie poradzę:-( Ja mam umysł ścisły niestety, choć z wielką wyobraźnią i z humanistyką obyty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: sloonko.... 23.03.03, 21:12 ale i tak pieknie Ci to wychodzi. masz talencik niezly chociazby do ukladania tak krotkich ale jak cudnych rymowanek :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka ale wiesz co .... 23.03.03, 21:26 sloonko, mi chyba te rymowanki tak wychodzą ,że dla was je układam:-) Wychodzą, gdy układam je dla ludzi mi bliskich:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ale wiesz co .... 23.03.03, 21:37 cudnie dzieki Ci za to. ja sie tak w to wciagnelam ze nie umiem sobie odmowic zeby czegos nie poczytac, czegos nie napisac zeby Was "nie zobaczyc". tylko zcemu nas jest coraz mniej ?:( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka hmmm... 23.03.03, 21:42 nie mam pojęcia, może sił nabierają na nowy tydzień? Ale na pewno wrócą , już niedługo... Przynajmniej mam taką nadzieję:-) A ja czekam na film teraz, w końcu chciałabym obejrzeć "Męską sprawę". Może mi się uda:-) Ale będę tu zaglądać co czas jakiś , by zobaczyć , co się ciekawego dzieje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: hmmm... 23.03.03, 22:23 heh... czasem życie nas pożera, ale zawsze do Was wrócę :)))) buziaczki na dobry nowy tydzień :**)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka witaj Ulalko niedzielnie:-) 23.03.03, 22:34 cieszę się ,że zawitałaś do poduch:-) miło Cię widzieć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 12:15 z ptasimi ćwirami w tle :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-))))))))) 30.03.03, 12:17 Witaj Nictcie niedzielnie:-))))))))))))))))))))))))))))))))))) pełna wiosna u mnie, czy widziałeś, że są już u mnie pierwiosnki? :-)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-))))))))) 30.03.03, 12:27 widziałem :-) a wiesz co znalazłem wczoraj w ogrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: gadaj... 30.03.03, 12:38 w brzydkich, szarych i brunatnych lisciach znalazłem..k...... !!!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 NIE !!!!!!!!!!! 30.03.03, 12:50 całe mnóstwo KROKUSÓW żółtych i fioletowych :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka oj, Nictusie.. ;-)))) 30.03.03, 12:57 hihi.. jak ujrzałam tytuł pościka , to sebie pomyślałam, co to może być zatem? przecież na konwalie jeszcze zawcześnie.... ;-)))) a to wielka liczba KROKUSÓW :-))))))))))))))))))))) I to kolorowych:-))))))))))))))))))))))))))))) cudnie na pewno to wyglądało.... Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: oj, Nictusie.. ;-)))) 30.03.03, 13:03 jtka napisała: > hihi.. jak ujrzałam tytuł pościka , to sebie pomyślałam, co to może być zatem? > przecież na konwalie jeszcze zawcześnie.... ;-)))) > a to wielka liczba KROKUSÓW :-))))))))))))))))))))) > I to kolorowych:-))))))))))))))))))))))))))))) > cudnie na pewno to wyglądało.... cudnie? nie. paskudnie. O mało co ich nie zgrabiłem? pochowane były pod warstwą najpierw przegniłych a teraz zeschłych liści. Dopiero teraz odkryte wyglądają naprawdę c u d n i e ! Odpowiedz Link Zgłoś
jtka to dobrze... 30.03.03, 13:07 że im do słonka drogę otworzyłeś:-)))) widzisz, a nie chciałeś iść do ogrodu... a tam pikne i cudne KROKUSY są:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Niiiiii :)))))) 30.03.03, 13:12 Nie nie chciałem do ogrodu iść tylko nie chciałem Cię na poduchach zostawiać :) Obsmiałem się wczoraj przy tym Twoim odkurzaniu że do tej pory czuję :))))))) Z ogrodu to mi się znów wracać nie chciało. Zrobiliśmy w ogrodzie marcówkę hehehe. Jtko co to jest marcówka ? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka marcówka...? 30.03.03, 13:17 ...wydaje mi się ,ze jest to przygotowanie do ... majówki:-))))))))))))))) czyli przygotowanie ogrodu do miłych posiedzeń w nim, nowych kwiatków zasadzenie, ptaszków zaproszenie, by się zagościły wiosennie i wiele innych jeszcze rzeczy na marcówkę się składa... a tak po prostu... to nasza tęsknota do ciepłych dni majowych:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Niiiiiii :)))))))))) 30.03.03, 13:31 marcówka to... "wiosenne otwarcie ogrodu" w towarzystwie ptactwa, robactwa, ale najważniejsi są LUDZIE!!! Było ognisko, sąsiedzi, miło było tak posiedzieć hehehe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka jak nie jak tak....;-))) 30.03.03, 13:36 no mówiłam przecież ,że przygotownaie ogrodu do majowych posiedzeń ;-))) a to świetną zabawę miałeś, ja może znowu skrzyknę swoich znajomych na ognisko , ale to pewnie dopiero będzie gdzieś w lipcu, wrześniu ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: jak nie jak tak....;-))) 30.03.03, 13:41 jtka napisała: > no mówiłam przecież ,że przygotownaie ogrodu do majowych posiedzeń ;-))) a to mamy już maj? > a to świetną zabawę miałeś, było miło :-) > ja może znowu skrzyknę swoich znajomych na ognisko , ale to pewnie dopiero > będzie gdzieś w lipcu, wrześniu ...;-) po co czekać? rozpal ognisko a zaraz się znajomi skrzykną hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka hehe... 30.03.03, 13:51 to nie takie proste jak sie wydaje... teraz każdy zapracowany, zagoniony, ma swoje problemy... i na dodatek po świecie się rozeszli... czy Ty chcesz później straż wzywać? albo sam ogień gasić? ;-))) jeszcze nad nim nie zapanuje i co? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: hehe... 30.03.03, 13:56 jtka napisała: > to nie takie proste jak sie wydaje...teraz każdy zapracowany, zagoniony, ma > swoje problemy... i na dodatek po świecie się rozeszli... jak ognisko zapalisz to tym bardziej wszyscy będą Ci dziekować, że przy ognisku i w gronie przyjaciół o zapracowaniu, zagonieniu i rozchodzeniu choć na chwilę zapomną :)))))) > czy Ty chcesz później straż wzywać? albo sam ogień gasić? ;-))) aaaa, to ja też tam będę? ;) > jeszcze nad nim nie zapanuje i co? ;-))) > p.s. proszę wezwać lekarza...skaleczyłam się przy zmywaniu i trza chyba ranę > zszyć, ewentualnie może plasteliną zasklepić? szybciej prosze , bo pisać nie > mogę;-)))))) biegiem! zaklej chlebem !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hehe... 30.03.03, 14:04 a to jakiś nowy sposób... chlebem;-)) zobaczymy może pomoże? a co się tyczy ogniska, co będzie , jak rozpalę i nikt nie przyjdzie , i ogień mi spod kontroli się wymsknie... (wiesz, często myśli wyprzedzają to , co się pisze...) o taką pomoc mi chodziło...;-))) ale możemy się zastanowić nad ogniskiem na poduchach, oby tylko one się nie zajęły....;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: hehe... 30.03.03, 14:13 jtka napisała: > a to jakiś nowy sposób... chlebem;-)) > zobaczymy może pomoże? stary i wypróbowany! Sienkiewicza nie czytałaś? > a co się tyczy ogniska, co będzie , jak rozpalę i nikt nie przyjdzie , Nict...może przyjdzie? :-) > i ogień mi spod kontroli się wymsknie... > (wiesz, często myśli wyprzedzają to , co się pisze...) > o taką pomoc mi chodziło...;-))) za szybko myslisz hehehe :)))))))))))))))))))))))))))))))))))0 > ale możemy się zastanowić nad ogniskiem na poduchach, oby tylko one się nie > zajęły....;-))) eeeee! weselej będzie jak się ogniskiem zajmą hehehe :))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
jtka a czy... 30.03.03, 14:19 na pokładzie poduchowym jest jakiś strażak? ;-)))))) niech pełni służbę , bo co to będzie , jak poduchy sie zajmą , a potem inne wątki? Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: a czy... 30.03.03, 14:35 jtka napisała: > p.s. wiesz, dopiero sobie przypomniałam,że rzeczywiście sposób z chlebem był > u Sienkiewicza, ale jakos do tej pory na niego nie zwracałam uwagi, hihihi... > potzreby takiej nie miałam;-)))) to ją sobie zafundowałaś hehehe :))))) a Sienkiewicz złośliwie o lekturze przypomniał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: a czy... 30.03.03, 14:40 Sienkiewicz powiadasz? złośliwie? a to nie Ty czasem? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Jaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????? 30.03.03, 14:44 jtka napisała: > Sienkiewicz powiadasz? złośliwie? > a to nie Ty czasem? > ;-))))))) Nii! Ja książek nie piszę! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka hihi.... 30.03.03, 14:48 to dobrze:-)))))))))))) bo jeszcze byś mógł wykorzystywać "nasze sensacje" do swych ksiąg pisania:-) a możeto ciekawy pomysł spisać nasze opowieści poduchowe? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 byłaby niezła KOMEDYJA hihi.... 30.03.03, 15:15 jtka napisała: > to dobrze:-)))))))))))) > bo jeszcze byś mógł wykorzystywać "nasze sensacje" do swych ksiąg pisania:-) > a możeto ciekawy pomysł spisać nasze opowieści poduchowe? > :-))) co Ci podesłać? pióra? atramenta? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: byłaby niezła KOMEDYJA hihi.... 30.03.03, 15:21 ale ja ksiąg też nie piszę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: byłaby niezła KOMEDYJA hihi.... 30.03.03, 16:39 na razie ;) zawsze możesz zacząć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka hihi.... 30.03.03, 16:44 czyli powiadasz, czas zacząć zbierać fundusze na księgi poduchowe? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 jak nie jak tak ;) 30.03.03, 16:49 może nie od razu fundusze, ale na pewno coś czas zbierać? Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 12:35 nict1 napisał: > z ptasimi ćwirami w tle :))))))))) -ja równierz Wszystkich witam ,a nictusia nie poznaję-wiosna zmieniła jego oblicze i ogonek jakby mu nieco podrósł ,wyładniał..;) -u mnie w tle ,też ptasie świry:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 12:48 transoptor napisał: > nict1 napisał: > > > z ptasimi ćwirami w tle :))))))))) > > -ja równierz Wszystkich witam ,a nictusia nie poznaję-wiosna zmieniła jego > oblicze i ogonek jakby mu nieco podrósł ,wyładniał..;) > > -u mnie w tle ,też ptasie świry:))))))) Transoptor Ty się za to nie zmieniłeś więc Cię poznaję i pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 13:14 o, chlopcy sobie kulturalnie docinaja:PP dziewczyny!!!! Chodzcie zobaczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 13:23 E,tam zaraz docinają,to tylko przyjacielska, wiosenna wymiana grzeczności;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 13:24 zwłaszcza wymiana po długiej niebytności ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 13:38 jtka napisała: > zwłaszcza wymiana po długiej niebytności ;-)))) Jtko to chyba nie do mnie? Chociaż może i do mnie, bo gdzieś niebytnowałem a tu bytnowałem hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 13:45 pewnie ,że nie do Ciebie Nictcie;-)))) to było a propo Twych powitań z Transoptorkiem , dawno u nas "niebytym";-))) a zatem bardziej go dotyczyły "niebytności" ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 13:48 wróóóciłam :))) jestem :)) Witam wszystkich, zwłaszcza "powróconego" Transoptorka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 13:58 ulalko, witaj niedzielnie:-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 13:51 jtka napisała: > pewnie ,że nie do Ciebie Nictcie;-)))) > to było a propo Twych powitań z Transoptorkiem , dawno u nas "niebytym";-))) > a zatem bardziej go dotyczyły "niebytności" > ;-)))))) > co znów z tymi powitaniami? nieładnie się przywitałem czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 13:57 nie Nictcie, nie o piękność Twoich powitań chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 14:00 dzięki :) już mi lżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 14:06 to dobrze:-))) no to co z tym chlebem , bo jakoś słabo się zasklepia? a co ja później z tym chlebem mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 14:09 jtka napisała: > to dobrze:-))) > no to co z tym chlebem , bo jakoś słabo się zasklepia? > a co ja później z tym chlebem mam zrobić? co Ty masz za chleb, że słabo zasklepia? Jak zasklepi to się sam odlepi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 14:14 noo mam chleb z piekarni... ale nie ma na nim instrukcji dotyczącej zasklepiania;-))) może trzeba inny wziąść? Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 14:22 jtka napisała: > noo mam chleb z piekarni... > ale nie ma na nim instrukcji dotyczącej zasklepiania;-))) > może trzeba inny wziąść? ..zapytam Sienkiewicza... on radził na poprawienie chleba do zasklepiania hm.. popluć ;) p.s. moja babcia też coś takiego mówiła, a Ona jak mówiła to wiedziała co mówi ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 14:25 to jak Twoja babcia tak mówiła, to już jest to kolejny(po Sienkiewiczu) autorytet nie do podważenia w sprawie oddziaływania chleba na rany;-) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 14:32 jtka napisała: > to jak Twoja babcia tak mówiła, > to już jest to kolejny(po Sienkiewiczu) autorytet nie do podważenia w sprawie > oddziaływania chleba na rany;-) > :-))) KTOŚ mnie uczył, że najważniejsze to dobre autorytety ;-) Ty może jednak nie eksperymentuj z tym ranieniem i zasklepianiem, bo aż strach myśleć co z tego może wyniknąć hehehe :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 14:37 najwyżej całą klawiaturę i monitor ubrudzę, a potem krzyknę : tu odbywała się wielka wojna komputerowa;-)))) pokój poległym;-)))) a potem sama legnę.... bo sił nie starczy...;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 14:41 jtka napisała: > najwyżej całą klawiaturę i monitor ubrudzę, > a potem krzyknę : tu odbywała się wielka wojna komputerowa;-)))) Jtko z kim ty wojujesz? > pokój poległym;-)))) > a potem sama legnę.... bo sił nie starczy...;-)))) hehehe ... na poduchach :))))) p.s. próbowałaś "moich" ryb według przepisów Kendo? Może one Ci sił dodadzą :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 14:44 Nictcie, rybek wyglądają apetycznie i wielką ochote mam już na nie:-) ale że jestem po obiednia, to nie mogę tak się objadać, bo się nie rusze od komputera ;-))) i na pewno je wypróbuję i dam Ci znać:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: WITAJCIE pięknie słonecznie :-) 30.03.03, 15:04 jtka napisała: > Nictcie, > rybek wyglądają apetycznie i wielką ochote mam już na nie:-) > ale że jestem po obiednia, to nie mogę tak się objadać, bo się nie rusze od > komputera ;-))) > i na pewno je wypróbuję i dam Ci znać:-))) > wyprobuj - wg mnie warto - czekam na Twoją opinię ;) p.s. dzisiaj w uzupełnieniu niezniszczalnego od czwartku barszczu ukraińskiego smakowały nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 14:20 skad nagle ten watek? jeszcze niedawno go nie było;) chyba powstał jak feniks z ...no nie z popiołów, raczej z aromatu kawawowego sie wyłonił witam niedzielnie...a mała kawke po obiadku moge jeszcze wypic... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 14:21 alko, dziś jakoś dużo osób tu nagle przybyło o jednej porze:-) aż wrze wszystko, a samowar pełną parą chodzi:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 14:28 alka_xx napisała: > skad nagle ten watek? jeszcze niedawno go nie było;) chyba powstał jak feniks > z ...no nie z popiołów, raczej z aromatu kawawowego sie wyłonił nie zauwazyłaś? już wszystkie dni tygodnia sa na poduchach a środy to nawet dwie hehehe ;-) Wyciąga się potrzebny dzień w zależności od czasu i JEST ;-) > witam niedzielnie...a mała kawke po obiadku moge jeszcze wypic... a na deser wczorajsze kremówki mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 14:56 no faktycznie, nict1 , nie zauwazylam bom nieobecna troche była, ale ciesze sie z wydłuzonego tygodnia, bo jakos w przysłowiową pietkę wciaz z braku czasu gonią...chciałabym tylko, zeby soboty i niedziele tez sie tak cudownie pomnozyły;)) a wczorajszą kremowkę zjem z checią, przecież wczoraj dopiero co sie skonczyło...:))ale bardzo chetnie w Twoim i innych forumowiczów/-ek :)) towarzystwie a_xx - kremem juz umazana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 14:59 a na niezniszczalny eksperymentalny barszcz ukraiński nie masz ochoty? p.s. mnie już całkiem przeszła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 15:03 Nictcie, mam nadzieję,że nowy ugotowałeś..;-))) i nie chcesz dać skosztować Alce tego sprzed kilku dni;-))))) wydaje mi się ,że go zjedliśmy oblizując się jeszcze na koniec, taki pyszny był;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 15:12 jtka napisała: > Nictcie, > mam nadzieję,że nowy ugotowałeś..;-))) > i nie chcesz dać skosztować Alce tego sprzed kilku dni;-))))) sam jem i żyję więc dlaczego nie? ;-) przecież mówiłem że wyszło na tydzień hehehe > wydaje mi się ,że go zjedliśmy oblizując się jeszcze na koniec, taki pyszny > był;-))) nadzieję to ja mam, że się wreszcie skończy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 15:16 Nictcie, ty nie rób tak duzo następnym razem , bo sobie zbrzydzisz pyszną potrawę:-))) trzeba było na niedzielny obiad sąsiadów zaprosić ;-))) a może zabrać tan barszczyk na wczorajsze spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 ha! teraz to i ja to wiem ;-) 30.03.03, 15:23 jtka napisała: > Nictcie, > ty nie rób tak duzo następnym razem , bo sobie zbrzydzisz pyszną potrawę:-))) teraz to i ja wiem ile czego, ale za pierwszym razem to nie wiedziałem ;) > trzeba było na niedzielny obiad sąsiadów zaprosić ;-))) hm dla wszystkich za mało dla jednego za duzo ;-) > a może zabrać tan barszczyk na wczorajsze spotkanie? biorąc pod uwagę inne dodatki, to nie byłby dobry pomysł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: biedny Nictusek.... 30.03.03, 15:14 to Ty jeszcze walczysz z barszczem? współczuje.. :(( ale ostrzegałam, że go tyle wyjdzie... ;) pocieszę Cię, że z szarlotką szybciej sobie dasz radę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 niiiiiiii tylko barszczem przejedzony ;) 30.03.03, 15:19 ulalka napisała: > to Ty jeszcze walczysz z barszczem? współczuje.. :(( ale ostrzegałam, że go > tyle wyjdzie... ;) a walczę, walczę, do dna coraz bliżej ;-) > pocieszę Cię, że z szarlotką szybciej sobie dasz radę :)) tez tak myslę hehehe :))) p.s. zobacz na przepisy dotyczące ryb, które od Kendo dastałem i już nawet wypróbowałem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: rybki............... :)) 30.03.03, 15:27 mniam, mniam, lubię :)))))) wypróbuję, jak dopadnę ten przepis :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 15:20 nict1 , jasne ze mam ochote / jesli to było do mnie;))/ ale wtedy bedzie on w 100% zniszczalny...:)) ale czemu Tobie przeszła ochota , czyzby posiadał on , ten bardzcz znaczy sie, jakas wade ukrytą, znaną Ci skadinad??? tylko szczere wyznanie przyjme jako okolicznosc łagodząca...:) a_xx lekko skonfundowana Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Alko :) 30.03.03, 15:29 potrawa jedzona przez tydzień wychodzi bokiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Hura! Odsiecz nadchodzi !!!!!!!!!! 30.03.03, 15:29 alka_xx napisała: > nict1 , jasne ze mam ochote / jesli to było do mnie;))/ ale wtedy bedzie on w > 100% zniszczalny...:)) i o to własnie chodzi !!!!! > ale czemu Tobie przeszła ochota , czyzby posiadał on , ten bardzcz znaczy > sie, jakas wade ukrytą, znaną Ci skadinad??? > tylko szczere wyznanie przyjme jako okolicznosc łagodząca...:) przysięgam - żadnych wad ukrytych ani nie ukrytych nie posiada oprócz jednej: CIAGLE JEST! Od czwartu nie chce z garnka zniknąć. Sama możesz zobaczyć cały proces nauczania, przygotowywania, warzenia a nawet częściowo jedzenia - w innych poduchowych watkach ;-) > a_xx lekko skonfundowana bez potrzeby Zapraszam, nalewam, łyge wręczam i do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx głodna odsiecz nadbiega nawet !!!!!!!!!! 30.03.03, 15:36 no dobra, skoro musi ktos, aby nie musiał ktos , wiec szable/ łyzki / w dłon, na " wroga" z otwarta gebą biegiem marsz... a_xx ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: głodna odsiecz nadbiega nawet !!!!!!!!!! 30.03.03, 16:42 alka_xx napisała: > no dobra, skoro musi ktos, aby nie musiał ktos , wiec szable/ łyzki / > w dłon, na " wroga" z otwarta gebą biegiem marsz... jesteś wybawieniem ;) dziekuję > A_xx Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 muszę wyjść :((( żeby za chwilę przyjść :))) 30.03.03, 15:32 dlatego się nie żegnam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: muszę wyjść :((( żeby za chwilę przyjść :))) 30.03.03, 15:39 no skoro wracasz, to faktycznie... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 15:41 tak miło z Wami tą niedzielkę się spedza:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Itko :))) 30.03.03, 15:57 a za pół godziny spacerek proponuję :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 niedzielne spacerowanie 30.03.03, 16:46 wywiało wszystkich ;) Tak pięknie, że też pociągnę za Wami :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 16:46 Muszę uciekać zaraz, ale wrócę dziś jeszcze do Was:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: niedzielne witanie:-) 30.03.03, 16:52 "musisz uciekać" ? goni Cie ktoś? hehehe wracaj! tu zawsze ktoś czeka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 dowidzenia, dowidzenia, do miłego zobaczenia.... 30.03.03, 17:42 jutro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 04.05.03, 09:22 witam Was niedzielnie:-))))) i życzę lepszej pogody niż u mnie:-) i sił więcej , bo wiatrzysko wszystko ze mnie wywiało... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 04.05.03, 10:59 i ja wszystkich dzis witam i o zdrowko pytam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: niedzielne witanie:-) 04.05.03, 14:26 -zdrówko , dziękuję jest-bo było... -ale gdy zapytałaś,zrobiło mi się miło :) -Witam i pozdrawiam wszystkich leniuchowców - poduchowców ,równie leniwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 04.05.03, 14:30 jak bylo i jest to super-fest! aby tak dalej-nasze zdrowko szalej! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: niedzielne witanie:-) 04.05.03, 16:35 witam witam :)) jakoś mnie totalnie rozleniwił ten bezruch dni wolnych majowych ;)) a dodajmy, że sobota i niedziela "pracowita" była, bo... wydałam pomyślnie przyjaciółę za mąż i jest masowo-tortowo-kremowo-ciachowo... itd. itp. :)) kto chce kawałek? tylko trzeba mocno rękę wyciągnąć, bo ja nie mogę... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 11.05.03, 09:27 witajcie niedzxielnie:-)))))) dziś pozwalam Wam poleniuchować;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 11.05.03, 12:28 witaj wykapany chlopczyku ;-) i jakie wrazenia po wczorajszym pelnych emocji wieczorze?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: niedzielne witanie:-) 11.05.03, 14:09 witajcie :))) aaaaaaaapsik ;) no!.. Tex... myślę, że już więcej nie dam się do tej zimnej wanny wciągnąc ;)) aaaaaaaapsik.. ło matko.. :))) pozdrawiam Was serdecznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 18.05.03, 08:59 Już niedziela do nas zawitała. Proszę na spacerki wychodzić, jeżeli macie piękną pogodę. Mi może uda się bryknąć między jedną chmurka a drugą:-) (to są oczywiście chmurki deszczowe, a nie pochmurne) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 18.05.03, 10:13 Itka bryknij do mnie, gwarantuje Ci super ciepla pogode :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka słuchajcie... 18.05.03, 17:59 pierwsza wiosenna burza:-))))))))))) taka porządna z deszczem , z grzmotami , z błyskami.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka hihi.... 18.05.03, 19:11 nie przepuściłam tej burzy:-) byłąm na spacerku burzowym:-))) szkoda tylko ,że tęczy nie było:-( może drugim razem... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 18.05.03, 14:56 sloonko - na szczęście trochę się u mnie rozpogodziło:-) i cieplej się zrobiło. To podejrzewam Twoja sprawka:-) Dziś troszkę poprzebywałam na łonie przyrody (i tak za krótko niż bym chciała), ale jest pięknie na świecie..., człowiek zapomina wtedy o wszystkich kłopotach..., i jakieś siły przybywają nowe:-)))) Kto zauważył ,że już bez kwitnie? (przynajmniej u mnie, może u Was na zachodzie już przekwitł, co?) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 18.05.03, 17:30 Alez bezy ;-) jeszcze u nas sa i nawet kwitna. Ale najpiekniejsze kiedy jeszcze sa na drzewach. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: niedzielne witanie:-) 18.05.03, 21:30 No tak ;( Wątek "witalny", a ja muszę uciekać ;( Do następnego. hejka :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 18.05.03, 21:35 juz???????? łoooomatko i córko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: niedzielne witanie:-) 18.05.03, 22:34 witam po powrocie :)) nawet Rzulwik dziś był :))) no to do jutra mili poduchowiczowie :))) na nos padam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 dzieńdobry :)))))))))) witajcie :)))))))))))))))) 25.05.03, 07:57 Życzę miłego dzionka, uśmiechniętego słonka :) i zostawiam pozdrowionka :) P.S. na poduchach też niedziela? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzieńdobry :)))))))))) witajcie :)))))))))))) 25.05.03, 09:04 Niedziela na poducahach a jakze. I my Szyfladopisom zyczymy cudnej niedzieli, milego odpoczynku i duzo, duzo dobrego humoru. I slonka tak pieknego jak moje tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzieńdobry :)))))))))) witajcie :)))))))))))) 25.05.03, 09:08 duuużoooo słonka, ciepła i majówki niedzielnej:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzieńdobry :)))))))))) witajcie :)))))))))))) 25.05.03, 09:12 Odemnie rowniez, slonka, wypoczynku, usmiechu na caly dzien :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dzieńdobry :)))))))))) witajcie :)))))))))))) 25.05.03, 13:29 witajcie :)) oto kawałek ciasta dla Was <włączyć wyobraźnię :)>, na dobry dzionek, i oczywiście kaffki dużooooo i też miłej majówki, ja idę na rowerek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 31.05.03, 06:03 Kochaniii... pobudka:-)))))))) Czy wiecie ,że dziś z samego rana było zaćmienie słońca??? No i kto o tym wiedział???Kto oglądał??? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka hihihihihihi..... 31.05.03, 06:37 hahahahahahahhaahhaha.... Sloonko, ja wiedziałam ,że ciągłym mąceniem mi , który to dzień tygodnia, to w końcu mi namieszasz;-))))))))))))) ale co tam ... w tygodniu moga być dwie niedziele!!! A czemu by nie?;-))))) Wiecie, ja to już bym chciała,żeby ten szalony tydzień już się skończył... Czy ktoś to może przyspieszyć? A dzisiejszy dzień wcale się lepiej nie zapowiada.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: hihihihihihi..... 31.05.03, 08:06 Itka jestes super niczym "komedia omylek". Czyli jutro bedziemy w tym samym watku? :( a ja ciagle robie na drutach, czasami tylko daje odpoczac swoim galkom ocznym, niech sie napasa tym siwatelkiem dobrych ludzi :(( od wczoraj zrobilam juz 3 szale, 12 par skarpetek a dzis zaczynam dziergac sweter dla wielkoluda :( tylko po co to wszystko i komu ? tak nikt tego nie zechce nosic, nie odemnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: hihihihihihi..... 31.05.03, 10:51 slo-onko napisała: > Itka jestes super niczym "komedia omylek". Czyli jutro bedziemy w tym samym > watku? Pozdrawiam na dziś, jutro i na wszelki wypadek pojutrze gdy wypadnie jutro hihihi :) > :( a ja ciagle robie na drutach, czasami tylko daje odpoczac swoim galkom > ocznym, niech sie napasa tym siwatelkiem dobrych ludzi :(( od wczoraj > zrobilam juz 3 szale, 12 par skarpetek a dzis zaczynam dziergac sweter dla > wielkoluda :( tylko po co to wszystko i komu ? tak nikt tego nie zechce > nosic, nie odemnie :( nikt, może nie, ale Nict pewno zechce, tylko zimą a nie upalną wiosną czy latem hihihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 01.06.03, 11:08 noo to dziś mogę Was powitać niedzielnie;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 01.06.03, 12:02 I my Ciebie Itus witamy niedzielnie z usmiechem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: niedzielne witanie:-) 01.06.03, 12:25 i ja i ja :))) witam Was w dniu dziecka, którym każdy z nas jest póki co :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 08.06.03, 00:15 hihihihi i witam Was niedzielnie;-)))))))) już rano nie będę musiałą , tylko wskocze na poduchy bez zapowiedzi i obudzę Was skacząc po poduchach:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: niedzielne witanie:-) 08.06.03, 00:42 jtka napisała: > hihihihi i witam Was niedzielnie;-)))))))) a ja Was witam i żegnam równocześnie ;) dobranoc Wszystkim serduszkowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: niedzielne witanie:-) 08.06.03, 05:35 już ? tak wcześnie ??? a może to nie Ty skakałaś po poduszkach ?? hmmmmmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: niedzielne witanie:-) 08.06.03, 07:13 śpiewem ptaków,w rześki ranek,bez chmurek na niebie witam ciepło w świecie marzeń,stworzonym przez Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: niedzielne witanie:-) 08.06.03, 07:51 witaj Transoptorku :) dajemy se kaffkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: niedzielne witanie:-) 08.06.03, 08:48 replay...? jasne - chłop nie wielbłąd , wypić musi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 08.06.03, 09:58 Itus Ty litosci nie masz tak soro swit skakac?;-) Toz ja ledwo dzis zipie :( A jeszce czeka mnie wyjazd nad jezioro :))))) i znow grillo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 08.06.03, 10:10 jak dobrze ,że ja mam jeziorko na wyciągnięcie ręki;-))))) witajcie porannie:-)))) i słonecznie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: niedzielne witanie:-) 08.06.03, 16:16 witajcie :))) heh...a ja tam wybieram rowerek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 08.06.03, 18:09 wrocilam z oziorka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 08.06.03, 21:15 a ja z przejażdżki rowerkiem nad jeziorkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 15.06.03, 07:29 witam niedzielnie i życzę spokojnego dnia:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: niedzielne witanie:-) 15.06.03, 10:05 Kwiatki do łóżka i pieniażki na drrrrogi rower lubię własne święta obchodzić Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: niedzielne witanie:-) 15.06.03, 12:21 I ja witam wszystkich. U mnie cieplutki dzionek i takiego wszystkim życzę. Jolujolu, wszystkiego naj!... coś mi się zdaje, że dzsiś już to słyszałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: niedzielne witanie:-) 15.06.03, 16:07 witajcie :))) u mnie po prostu ciepło, nie bardzo... ale jest słonko na niebie...pomacham jej/mu.. może to naszse Sło..? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 22.06.03, 09:33 mimo braku slonka, wielu gęstych chmur i zimna witam serdecznie i ciepło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 22.06.03, 10:20 Witaj nasz poranny skowronku, czy humorek sie poprawil? Rowniez zycze milej niedzieli :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: niedzielne witanie:-) 22.06.03, 10:20 Witam Cię itusiu i całą resztę paczki:) -a gdzież to wczoraj bywałaś,czy też szukałaś kwiatu paproci? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 22.06.03, 10:26 Sloonko, jeszcze nic się nie wyjaśniło, może dopiero wieczorem lub jutro rano:-( A ja Transik wczoraj odsypiałam gości... szukanie kwaitu paproci pozostawiam na za rok;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: niedzielne witanie:-) 22.06.03, 12:12 witajcie :)) ja tam mokłam wczoraj w deszczu.. czyli pewnie niedojrzałam tego kwiata... ;))) miłego dnia życzę, bo nie oparłam się, żeby to przed odlotem zrobić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niedzielne witanie:-) 29.06.03, 07:34 Witam niedzielnie:-))))) Nic nie odpoczęłam w nocy...:-( czy ktoś może mi powiedzieć, co ja takiego robiła i gdzie byłam?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: niedzielne witanie:-) 29.06.03, 10:55 Oj Jtusiu, nasz skowronku mily, a moze to byly tylko sny? Albo marzenia o czyms (o kims) ? :)))))))) Odpowiedz Link