Dodaj do ulubionych

Muszę sprzedać samochód... <szloch>

29.11.06, 23:17
Jakby ktoś był zainteresowany moim uniaczkiem, to proszę na maila.
Co za życie...
Obserwuj wątek
    • ryszardo43 Re: Muszę sprzedać samochód... <szloch> 01.12.06, 11:56
      Ale Ci się farci.... Strasznie ....owa seria. Dopiero go kupiłaś.
      • imlardis2 Re: Muszę sprzedać samochód... <szloch> 01.12.06, 13:00
        Tak. To nie najlepszy okres w życiu. Ale ciągle mam nadzieję, że się poprawi/
        Na wysłane CV ciągle nie ma odzewu :/
        • ryszardo43 Re: Muszę sprzedać samochód... <szloch> 19.01.07, 20:41
          Naprawdę już chyba dość tej zasra..j serii. Jeszcze mieszkanie? Znam takie
          przypadki i nie ma na nie siły. Ładnie Cię załatwili ostatni chlebodawcy!!!
          Jakby to podsumować to same tyły i trudno uwierzyć ,że w Warszawie nie ma pracy.
          Ludzie tu przyjeżdżają z całej Polski, ażeby się jakoś zaczepić. Ale są
          prace ,że po prostu nie ma. Imlardis może spróbować coś innego? Myślałem że coś
          wypali przy spotkaniu tylu Bliźniaczek?
          • imlardis2 Re: Muszę sprzedać samochód... <szloch> 20.01.07, 14:27
            Tak, to nie najlepszy okres w moim życiu :((((
            Ostatnio byłam nawet na dniu próbnym w hotelowej recepcji. Pensja 900 zł na
            początek, ale szłam tam ze łzami szczęścia w oczach, że jest duża szansa na
            pracę. No i... Hmmm. Pomimo zapewnienia, że bardzo im się spodobałam, nie
            zadzwonili więcej.

Jednak zupełnie najgorsze jest to, że po sprzedaży mieszkania - no właśnie -
            nie będę miała gdzie się podziać. Poprzednie mieszkanko zagospodarowane przez
            rodzinę :(((
            • monika25lbn Re: Muszę sprzedać samochód... <szloch> 21.01.07, 14:57
              Kurcze naprawde mi przykro,nie wiem jak Cie pocieszyc bo wyglada nie ciekawie
              to wszystko.
              A np sprawdzalas w Urzedzie Pracy?
              Moze maja jakies oferty,mam nadzieje ze szybko uda Ci sie cos znalezc.
              Trzymaj sie dzielnie,pozdroweczka.
              • imlardis2 Re: Muszę sprzedać samochód... <szloch> 21.01.07, 15:27
                Eh, próbuję namówić siostrę, żeby z narzeczonym odkupili mieszkanie ode mnie.
                Zostanie przynajmniej w rodzinie.

No cóż, widać to taki kolejny życiowy zakręt, bo po wszystkim będę musiała
                zaczynać od nowa, tabula rasa. Bez pracy, z przerwanymi studiami, bez
                mieszkania (samochodu nie wspomnę) i chyba pójdę w ślady innych rodaków i
                poszukam szczęścia na Wyspach. Na szczęście świetnie mówię po angielsku, mam
                większe szanse, żeby tam coś zdziałać. A tu nic już nie będzie mnie trzymać.
                Pozdrawiam również!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka