fantka 29.04.07, 19:48 kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,79849,4085894.html A jak to jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: Zapomnijmy o lalce Barbie 29.04.07, 19:56 Czy czasem się wam śni że goli jesteście wśród tłumu tekstylnych? Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Zapomnijmy o lalce Barbie 29.04.07, 20:44 ... to jest bardzo dobry temat ... ... dzisiaj gdy dominuje kult ciała i cery , gdy niejeden powiesiłby się z powodu pryszcza ... stawiamy pytanie czy jest się czego wstydzić (w swoim ciele) czy mamy się wstydzić swoich dzwięków ... czy jesteśmy ludzmi .. ... czy może małpami gapiącymi się w telewizor i kolorowe gazety , chcącymi wyglądać tak jak tamta aktorka ( oczywiście dzisiaj bo trzy lata temu wygladała fatalnie) ... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Zapomnijmy o lalce Barbie 30.04.07, 18:41 Broton czy chodziło Ci o wstydzenie się swoich dzwięków czy wdzięków? Dzięki Ci za szczery i szeroki uśmiech na mojej twarzy ;)) A co do meritum, to zgadzam się z Twoją wypowiedzią, reklama nas zabije ;) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Zapomnijmy o lalce Barbie 01.05.07, 12:07 Dodałam ten tekst do ulubionych. Dzięki za przypomnienie, jak troszkę ogarnę mieszkanie to poczytam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Zapomnijmy o lalce Barbie 01.05.07, 20:44 ... i wdzięki i dźwięki - jak w artykule ... ... czym Cię tak szczerze ubawiłem - to smutne jest ... ... przyglądnij się zdjęciom znanych kobiet w czasopismach typu Pani czy Twoj Styl , przyglądnij się jak zmieniają się znane kobiety na przestrzeni kilku lat - intensywne ćwiczenia robią ze szczupłej czy wrecz filigranowej dziewczynki normalnego mięśniaka - strach podejść i poprosić o ogień ... Odpowiedz Link Zgłoś
tysia131 Re: Zapomnijmy o lalce Barbie 01.05.07, 21:52 Bardzo dobry tekst i temat na rozmowe... Nie wiem czy zwrocilyscie uwage na ostatnia kampanie dove - wszystkie jestesmy piekne, takie jakie jestesmy - z piegami, krostkami, faldkami...!! tak naprawde, to jest problem tylko dla nas samych, bo wiekszosc ludzi nie zwraca na to uwagi, dopoki my im tego nie pokazemy! Wiekszosc postrzega nas tak, jak my im zasugerujemy. A wystarczy usmiech, naturalnosc, troszke dbalosci o siebie i... voila! Samo piekno! Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Zapomnijmy o lalce Barbie 02.05.07, 19:42 to bardzo trudne, ale jeśli potrafimy nie kierować uwagi partnera na nasze niedoskonałości, to często jest tak, że on tego wcale nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Zapomnijmy o lalce Barbie 02.05.07, 19:54 ...widzi widzi - ale to nie ważne ... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Zapomnijmy o lalce Barbie 02.05.07, 20:04 Witaj Broton, mówisz że to nieważne? mów mi tak nadal ;) Odpowiedz Link Zgłoś