blondyneczkafarbowana 14.11.07, 20:09 szukam policjanta 25-35 lat,wolnego 172 cm,moze byc wiecej,bruneta,ciemnego blondyna,z Czestochowy na Andzrejki,wspolne wyjscia i spedzanie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo Re: Gdzie jestes policjancie 14.11.07, 20:17 to milicjanci umieją korzystać z komputera,że ich tutaj szukasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczkafarbowana Re: Gdzie jestes policjancie 14.11.07, 20:24 milicjanci moze nie umieja,ale policjanci chyba potrafia..chyba,ze nie czytaja,albo na innym forum siedza,ciekawe na jakim? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gdzie jestes policjancie 14.11.07, 20:55 Blondi jest ustawiona zapewne masochistycznie,bo nie od dzisiaj wiadomo ze jak policjant spaluje,to sie jeszczez pare dni potem czuje..rozkosz...w kosciach... Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczkafarbowana Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 20:22 a co masz jakies doswiadzcenie z palowaniem..oj musiales cos nabroic przyznaj sie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ejakulat Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 21:12 blondyneczkafarbowana napisała: > szukam policjanta 25-35 lat,wolnego 172 cm,moze byc > wiecej,bruneta,ciemnego blondyna,z Czestochowy na > Andzrejki,wspolne wyjscia i spedzanie czasu. "Szukam milego,sympatycznego policjanta z Czestochowy/kawalera,28-37 lat,powyzej 173,szatyna,blondyna,mam 28 lat/wolna/173/zgrabna i sympatyczna,szukam mezczyzny z ktorym moglabym pojsc do kina,na spacer,na Andrzejki:-))" Zdecyduj sie, bo obniżasz dolną granice wieku, wzrost, preferencje: może byc juz nawet brunet. Nie prościej napisać: szukam jakiegokolwiek chłopa... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 21:18 A ja tam caly czas broje,Blondyneczko,raz tu raz tam,juz taki jestem,ze nie lubie sie nudzic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczkafarbowana Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 21:38 a to od Twojego brojenia tak nagle przyrost naturalny skoczyl w Polsce;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczkafarbowana Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 21:37 widocznie TY szukasz jakiejkolwiek kobitki:-P Odpowiedz Link Zgłoś
ejakulat Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 21:41 blondyneczkafarbowana napisała: > widocznie TY szukasz jakiejkolwiek kobitki:-P szukam wyłacznie kobity w stroju nurka głębinowego Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 21:45 Niekoniecznie od mojego,juz taki jestem ze lubie sie zabezpieczac,idac na calosc.Wyrachowanie?No,moze,ale po co mnie tam jakies dodatkowe problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczkafarbowana Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 22:09 to znaczy ,ze traktujesz kobiety wylacznie przedmiotowo:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczkafarbowana Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 22:08 ech szkoda mi z Toba gadac:-))co ty....k....wiesz o tym kogoszukam:- )) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 22:20 Co za roznica jak ja traktuje kobiety?Wazne,aby byc uprzejmy mniej czy wiecej i nie marudzic ze szuka sie milosci,jezeli szuka sie seksu. Jezeli jest dobrze,to jest dobrze i juz,po co sie doszukiwac glebszej tresci tam,gdzie jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczkafarbowana Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 22:23 szczerosc za szcerosc..nie szukam przygod Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 22:31 Ja tez nie szukam,bo przygody same mnie znajduja.Nie musze zebrac o seks na necie,zreszta na kazdym rogu mozna go dostac,takie czasy i nawet to lepiej.A poza seksualnym istnieje jeszcze inny swiat,problem tylko w tym,ze nie wszyscy to dostrzegaja. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczkafarbowana Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 22:39 nie zebżę o seks..mam 27 lat i jestem atrakcyjna,smpatyczna i inteligntna kobieta,nie mam problemu ze znaezieniem mezczyzny,jestem tutaj ,bo sie zalozylam ,ze przyjde na Andrzejki z mundurowym,ale ty chyba nie kumasz i wszystko ci sie kojarzy z seksem:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gdzie jestes policjancie 15.11.07, 22:58 Kumam pewnie wiecej niz ci sie wydaje.Poza tym seks jest tak ludzki ze kazdy ma jakies tam o nim wyobrazenia,wiec nie unos sie az tak bardzo.Jezeli zas nie mozesz ciagle znalezc tego mundurowego,a chodzi o zaklad,to znajdz kogos kto kogos takiego zna i niech wypozyczy swoj mundur dla kolego ktory moglby to ubrac,jezeli nie ma wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczkafarbowana Re: Gdzie jestes policjancie 16.11.07, 17:58 nie unosze sie,kazdy ma prawo robic to co uwaza za stosowne..o wypozeczeniu munduru tez myslalm,ale to nie takie proste jak sie nie ma kogos w policji,ale dzieki za rade.. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Gdzie jestes policjancie 16.11.07, 10:49 hahahaha masz problem ,brak chlopa Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczkafarbowana Re: Gdzie jestes policjancie 16.11.07, 18:00 hahahahaha a moze jestem Rafalala i lubie facatow i kobitki,i co sfrustrowanan mezatko:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jekaterina27 Re: Gdzie jestes policjancie 22.11.07, 19:34 ha ha ha !!Blondyneczko nie dajesz za wygraną!:):):)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczkafarbowana Re: Gdzie jestes policjancie 23.11.07, 16:44 :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leon_ard Re: Gdzie jestes policjancie 23.11.07, 18:15 hello,tu jestem,szukasz mnie ,skarbie?na pewno mne? Odpowiedz Link Zgłoś
pat-i27 Re: Gdzie jestes policjancie 25.11.07, 18:32 leon_ard napisał: > hello,tu jestem,szukasz mnie ,skarbie?na pewno mne? Moze to własnie TEN ,blondyneczko??;)Pozdrawiam i powodzenia!!;) Odpowiedz Link Zgłoś