aga-43 21.03.08, 13:51 Najlepsze życzenia Zdrowia i Spokoju oraz wszelkie takie, które pozwolą Wam uśmiechnąć się i żyć lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaprys9 Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 14:12 Dziekuje.Pieknie nie umiem pisac-życzę na święta dużo spokoju, mało telewizora i netu i dobrego trawienia, Wszystkiego co najlepsze. Tak, po postu. ot tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
meczywor Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 14:20 Nic nie czuje Tylko zime widze,.Wesolych i pieknych swiat z wiosna za oknem Mam nadzieje !!:) Pozdrawiam i dziekuje !! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 14:32 Swieta?To mamy jakies swieta?!O,to pretekst do natychmiastowego nagrzania sie.Wam tez tego samego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meczywor Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 14:53 leziox napisał: > Swieta?To mamy jakies swieta?!O,to pretekst do natychmiastowego nagrzania > sie.Wam tez tego samego :-) Ja to w świeta odpoczywam bo na co dzień za dużo łykam;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 15:00 Cos trzeba robic,a nawet pisanek nie ma mnie kto pomalowac... Odpowiedz Link Zgłoś
meczywor Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 15:05 Tylko się dobrze rozejrzyj.. tu napewno jest duzo chetnych to malowania ,wystarczy że dasz hasło;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 15:07 Nie chodzi o checi,chodzi o odleglosci w czasie i przestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
meczywor Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 15:09 jak sa checi to i robota idzie dobrze;) trzeba bylo mysleć wcześniej ,ja mam juz pomalowane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 15:15 NO to i nie masz potrzeb,hehe wiec mozesz poswiecic sie odpoczywaniu.A Pyrzowice?To gdzies na Madagaskarze czy jakos tak? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 15:20 Lotnisko przy Katowicach z F-t Khan lecisz prawie za darmo w 2 strony. Cos ok 90 Euro Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 15:08 Lezio bierz lit do Pyrzowic. tez sam siedze. Nadryngolimy sie jak samochodziki Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Razem z Ko 21.03.08, 16:00 już ugotowałyśmy jajaka w łupinach cebuli. Baba stygnie, terrina też. życzę WESOŁYCH. I żeby farbowane nie popękały, bo to chyba zła wróżba :) Wzystkim życzę POGODY DUCHA. Ja, wyjatkowo, bez Jesus Christ Superstar :( Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 21.03.08, 16:47 Dziękuję i dołączam się do życzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 czujemy.... 21.03.08, 18:25 plecaczek juz prawie spakowany, a jutro wyjezdrzamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 22.03.08, 11:53 Dziękujemy i z wzajemnością :) m&m&m Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 22.03.08, 12:42 O, moje ulubione M & Msy :) Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 22.03.08, 16:25 rozpuszcaja sie w ustach :) Odpowiedz Link Zgłoś
jekaterina27 Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 22.03.08, 12:10 Wesolych swiat dla wszystkich Was Bawcie sie wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
4_sylwi Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 22.03.08, 15:24 Wesołego dyngusa i mokrego kurczaczka! Happy Easter! Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 22.03.08, 16:27 Zapożyczone:))) playwielkanoc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
iza11222 Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 22.03.08, 16:52 Za oknem u mnie deszczy pada :) Dzięki Wielkie i Wzajemnie życzę ...Zdrowych i Wesolych Oraz wszystkim forumowiczom . Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_radosci Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 22.03.08, 22:03 Dziękuję....:)) I swoje życzenia dołączę .......pięknego, radosnego Czasu życzę w Święta i później!....:)))) Koniecznie dajcie się oblać wodą w poniedziałek... bo podobno to wróży dostatek....:)))) pl.youtube.com/watch?v=AGcB_wlvJB4 pl.youtube.com/watch?v=6z7etQ0oWu0 Odpowiedz Link Zgłoś
aga-43 Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 22.03.08, 23:04 Dziekuje - spokojnych w cieplej rodzinnej atmosferze:) Odpowiedz Link Zgłoś
inter.pl Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 22.03.08, 23:33 Wesolych Zdrowych i Pogodnych Swiat z Wiosna;)!! Odpowiedz Link Zgłoś
sigma.33 Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 23.03.08, 10:13 Za oknami snieżek snieży...Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, a tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy i Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, w sercach brzmi nam wciąż "Hosanna". Chcę Wam życzyć moc RADOŚCI, POKOJU i MIŁOŚCI. Na dyngusa ciepłej wody, świętowania aż do środy....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 23.03.08, 12:00 Radosnych cieplutkich Swiat spedzonych wsrod najbizszych osob oraz wesolego lanego poniedzialku!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
obt37 Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 23.03.08, 18:33 !uwazaj nie obżeraj sie za dużo bo potem zaden facet nie spojrzy na grube dupsko z obwislymi cycami! Odpowiedz Link Zgłoś
wesolanutka Re: Czujecie klimat Świąt?Wesolego Alleluja!! 23.03.08, 21:51 radosci wiele i ciepelka rodzinnego Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś