sloggi 01.10.03, 15:22 Zjadłbym jakieś Babetki lub coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceper_pepper Re: Herbatniki 01.10.03, 16:28 Petitki mogą być?? Albo ciasteczka maślane?? (moje ulubione ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Herbatniki 01.10.03, 17:50 mam herbatniki imbirowe, szwedzkie - aprobujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Herbatniki 02.10.03, 08:48 Uwielbiam. Taki korzenny posmak, zawsze będąc w Ikei kupuję, bo to silniejsze ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Herbatniki 02.10.03, 09:05 a delicje mogą byc do herbatki abo kokosanki? - pytam Znawcę herbacianech tajników...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Herbatniki 02.10.03, 12:38 A ja ostatnio w sklepie osiedlowym kupiłem herbatniki o nazwie TeaTime. Chyba najlepsze do herbaty nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Herbatniki 02.10.03, 20:36 Ja mam zwierzatka.Pychotka...prosze sie czestowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Herbatniki 03.10.03, 18:48 Też mam ślinotok... Na szczęście już wychodze z roboty :) Miłego weekendu wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Herbatniki 07.10.03, 22:02 Najlepsze sa wedlowskie "Delicje"!!! Wierzcie mi - wszedzie polecam i ciagle zdobywam nowych fanow. Ciekawe czy doczekam kiedy Producent utytuuje mnie Najlepszym Dealerem Delicji - chocby honorowym! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Herbatniki 07.10.03, 23:11 Wedlowskie - najlepsze! Ale najjlepsze z najlepszych, to te o smaku pomarańczowym. Żadne tam wynalazki... Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Herbatniki 09.10.03, 21:17 A jeśli chodzi o wynalazki, to o smaku toffi są całkiem przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Herbatniki 15.10.03, 17:56 A ja mam ochotę na ciasteczka fornetti. Pasują do herbaty??:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Herbatniki 16.10.03, 15:56 A ja właśnie do Pu-Erha w dużym kubasie, któren to ochoczo paruje po lewej stronie klawiatury, wciągam ciasta trzy rodzaje. Koleżanka imieninowe zapodała: szarlotkę, serniczek i jakoweś pyszności z wiórkami kokosowymi. Pycha.... Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Herbatniki 05.11.03, 14:13 Do herbaty uwielbiam kruche ciasteczka i inne ciasteczka dobre gatunkowo lub te hooenderskie czekoladki albo belgijskie/oj,jakie pyszne!!!/,ale po nie to trzeba do Antwerpii jechac,hm.Dostalam takowe od kogos,kto byl w Antwerpii..Jest jednen sklep z takimi,snia mi sie jeszce po nocach,choc w zasadzie nie lubie slodyczy!!!!!!!Pozdrawiam ml Odpowiedz Link Zgłoś