the_dzidka 13.10.03, 08:48 Nie chce mi się nawet napisać, czego mi się nie chce :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Nie chce mi się :-/ 13.10.03, 09:23 catalina1 napisała: > to ja się dołączam Niom, sennie jakoś. I krótko spałem. Ale już się rozkręciłem. Dzień dobry. :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Jejku :-// 14.10.03, 15:34 Jak mnie głowa boli!! Dzień był tak spokojny z początku, a teraz ledwo żyję. Do domku, obiadek i - spatulki... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Nie chce mi się :-/ 13.10.03, 10:07 the_dzidka napisała: > Nie chce mi się nawet napisać, czego mi się nie chce :-/ A co ja mam powiedzieć? a) boli mnie brzuch b) wykrzaczyły nam się serwery pocztowe - dostałam zwrotki maili - objętość od 4 do 13 MB c) muszę jechać za Warszawę do potłuczonego 'liroja', bo farba ma kluchy i mieszanie daje takie efekty jak mieszanie plasteliny z wodą d) syf :-# Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka "Ja Ci mówię, kup sobie jeszcze kozę" 13.10.03, 10:13 Pamiętacie tę starą anegdotę o Żydzie, który się musiał gnieździć z całą rodziną w malutkiej izbie? Ja szłam do pracy z nastawieniem, że mi się nie chce. Kurde!! Teraz nawet nie mam czasu pomyśleć, czego mi się nie chce :-DDDDDDDDD Mus większy od niechcieja, o. Kamisia - a to trzeba było od razu (wczoraj) powiedzieć, że to o Liroja chodzi. U nas, w cywilizowanym mieście, też jest taki, i też daleko. No ale ja chodzę do Castoramy, 10 minut spacerku ode mnie ;-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: 'Ja Ci mówię, kup sobie jeszcze kozę' 13.10.03, 10:26 the_dzidka napisała: > Pamiętacie tę starą anegdotę o Żydzie, który się musiał gnieździć z całą > rodziną w malutkiej izbie? No, fajnie miał :-P > Ja szłam do pracy z nastawieniem, że mi się nie chce. Kurde!! Teraz nawet nie > mam czasu pomyśleć, czego mi się nie chce :-DDDDDDDDD > Mus większy od niechcieja, o. To ma zalety swoje :-P > Kamisia - a to trzeba było od razu (wczoraj) powiedzieć, że to o Liroja > chodzi. Nie powiedziałam? > U nas, w cywilizowanym mieście, też jest taki, i też daleko. No ale ja chodzę > do Castoramy, 10 minut spacerku ode mnie ;-PPPP U mnie żadnego hipermarketu nie ma tak blisko :-/ Na Mrocznej będę miała oszołoma przez ulicę. Ale tutaj - muszę jeeeeeeeeeeeechać. Cholera! :-# Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Czym ja się przejmowałam... :-& #35 13.10.03, 10:44 Teraz przyszła mi zwrotka o objętości 27 MB :-# Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Czym ja się przejmowałam... 13.10.03, 11:10 > Teraz przyszła mi zwrotka o objętości 27 MB :-# No. Jest źle. A będzie jeszcze gorzej!! :) Odpowiedz Link Zgłoś