smoczyjad 17.10.03, 14:43 Czy jako dwudziestokilkuletni facet mam szansę podobać się seksualnie starszej od siebie kobiecie? Bo chyba tylko takie mnie kręcą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stasiu Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 15:01 Też zadaje sobie to pytanie, jednakże odpowiedz uzyskasz tylko w konkretnym przypadku. jeśli jakaś Pani zechce napisać tu kilka słów o swoim osobistym podejściu:) Ale działaj, jak coś zdziałasz napisz:) Miłego dnia. Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: 217.98.61.* 17.10.03, 15:06 Jako kobieta moge powiedziec oczywiscie ze tak pozdrawiam 30-latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiu Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 15:14 Czyli smoczyjad miał racje i trafił z pytaniem na formu:) A ja pozdrawiam 30 latko Ciebie:) Póki smoczyjad - autor nie zorientował się jeszcze że jest odzew:) JA mam ladniejszy nick na początek zachwalając siebie :) Miłego dnia. Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: 217.98.61.* 17.10.03, 15:26 Dziekuje za pozdrowienia i miłego weekendu 30-latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: *.arcor-ip.net 18.10.03, 00:22 ja tam się grzmociłem z 40-latką mając o połowę mniej lat i w zasadzie nic nam nie przeszkadzało,no,może czasami jej mąż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiu Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 20.10.03, 19:09 Doroto dziękuję za "miłego weekendu":) Był miły. Dzięki Tobie?:) Ja tam się bardzo cieszę, że można tak sobie popisać i że wyrażamy swoje skryte emocje, myśli, a czasem zwierzenia jak Pan leziox :) na ten przykład.:) A Pani Dorocie życzę tego co kiedyś spotkało mnie, a był to finalnie mówiąc romans z potężnym zapleczem uczuciowym. Moja partnerka starsza ode mnie o 11 lat i ja wówczas 21 letni "Pan" zerwaliśmy z pracą, rodziną, życiem tu i teraz i wyjechaliśmy za granicę, kochaliśmy się śiertelnie poważnie, dzień i noc rozmawialiśmy i każdy dzień z tego ponad rocznego okresu był świętem bożonarodzeniowym. A dązę do tego, że mówiąc prawdę nigdy w życiu się nie kochaliśmy fizycznie. Pocałowaliśmy się parę razy i już. Reszta była w zmysłach, w głowie. Nikt nie potrzebował więcej. To jest coś pięknego wierzcie mi, choć tak niepopularnego. Miłego dnia. Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 00:28 Ja spotykam siez kobietą starszą ode mnie o kilkanascie lat, jest to cudowne, cudowny sex, cudowna Kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: 80.72.34.* 21.10.03, 13:19 majac 27lat poznalam 18-latka -bylo cudownie- sex-super . O dziwo teraz jestesmy 5 lat po slubie i jest nadal cudownie .Zrozum starszym kobieta podoba sie to ze sa atrakcyjne dla mlodszych facetow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czterdziestka Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:57 Seksualnie - tak, życiowo - nie. Trochę tak samo jak faceci, tzn miło jest przelecieć jakieś zgrabne ciałko z jędrną dupcią. Miło czuć się atrakcyjną. Ale pokazywanie się publiczne z facetem wyraźnie ode mnie młodszym naraziłoby mnie na śmieszność. Sorry, taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: 217.98.61.* 22.10.03, 14:34 Śmieszność? o czym Ty mówisz? widze że jest to na zasadzie a co ludzie powiedzą tzw.życie na pokaz idiotyczne 30-ka Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? 22.10.03, 14:53 dowiesz się za 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: 80.72.34.* 22.10.03, 16:56 ja mam teraz 36 lat , moj maz 27 jestesmy ze soba 9lat i uchodzimy w naszym srodowisku za bardzo dobre malzenstwo i tak wlasnie jest .Nikomu nawet nie przyjdzie do glowy ze jestem starsza od meza - wystarczy tylko o siebie zadbac ,A pozatym naprawde jestesmy szczesliwi i mamy gdzies co mysla inni .Oni moga nam tylko zazdroscic. Mamy jedno zycie i nie bededziemy robic to co innym sie podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiu Re: Dojrzała kobieta z młodszym facetem? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 22.10.03, 17:39 No to się odkamufluję :) Pozdrawiam wszystkich piszących. Piszących o dulszczyźnie, piszących o sexsie, piszących o miłości i tych, któży się o to wszystko kłucą :) I tak wszystko zależy od waszego podejścia, czy zależy wam na sercu, czy sexsie. A potem zależy też wszystko od tego czy JEJ/JEMU ma zależeć na sexsie, czy sercu. www.bizz.pl/focus/fotoalbum/show2.php?id=616#show to ja :)(2lata temu) Miłego dnia. POzdrowienia dla Doroty :) Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś