aldona678 07.02.11, 18:12 chciałam sie dowiedziec czy ktos z mieszkanców marek i okolic mnial wesele w salach ; w kobyłce- przybyszowka w sali weneckiej,lub osada augustów warszawa prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalesia4 Re: sale weselne 07.02.11, 19:53 Ja osobiście miałam wesele w Osadzie Augustów. Ale to były jej początki, więc udało mi się robić je samemu-swoja obsługa. Co do sali to jak dla mnie jest rewelacyjna. Wielu moich znajomych miało tam wesela. Byli zadowoleni. I z obsługi jak i jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrg4 Re: sale weselne 07.02.11, 22:07 tez bylem w osadzie augstow, jak dla mnie super sala __________________________________________ Fotografia Ślubna, Chrzty, Imprezy firmowe www.piotrmikula.com www.blog.piotrmikula.com Odpowiedz Link Zgłoś
nullka78 Re: sale weselne 22.02.11, 22:33 Ja miałam wesele w Przybyszówce w Kobyłce (sala Wenecka) . Jeśli jesteś zainteresowana nadal to pytaj na nullka78@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
imperialcars.pl Re: sale weselne 23.02.11, 10:47 Zabytkowe auta Rolls Royce do ślubu na Najwspanialszy Dzień Twojego Życia najlepsza oferta do ślubu, Sprawdź już dziś! ImperialCars.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edentrojany Re: sale weselne 08.06.11, 11:31 Fan page : www.facebook.com/pages/Sala-Balowa-Eden/198221920223615?sk=info Pragną Państwo czarującego wesela w przyjemnej atmosferze, a może małego przyjęcia w kameralnym gronie! TYLKO W EDEN TROJANY! Obsługujemy wesela, komunie, chrzciny, konferencje, studniówki, imprezy integracyjne oraz spełniamy wszystkie inne Państwa życzenia! Urządzimy Państwu perfekcyjna uroczystość, która na zawsze pozostanie w pamięci! Organizujemy przyjęcia do 400 osób. Oferujemy kompleksową obsługę oraz liczne atrakcje dodatkowe m. in: muzyka (zespół lub DJ), powóz dla Pary Młodej, pokazy sztuki barmańskiej i kulinarnej (live cooking). Na Wasze życzenie dokonamy dokumentacji uroczystości (fotograf, operator kamery), przygotujemy tort weselny, zaprojektujemy i wykonamy zaproszenia oraz zapewnimy dzieciom zabawę prowadzoną przez profesjonalnych animatorów. A jeśli tradycyjne przyjęcia i klasyczne dekoracje nie są w Waszym stylu - w ramach oferty specjalnej zaaranżujemy wnętrze według Waszej fantazji! WSZYSTKO TO W KONKURENCYJNYCH CENACH! Perfekcyjna impreza w małej cichej miejscowości pod Warszawą - Trojany! Po całodziennej imprezie zapraszamy Państwa na wypoczynek w hotelu w Budynku Sali Balowej! ZADZWOŃ LUB NAPISZ, WOLNE TERMINY! TEL: 501-550-881 , E-MAIL :eden_info@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dagaszaf Re: sale weselne 14.06.11, 22:05 A ja polecam sale w Białobrzegach nad Zegrzem, Las cisza spokój i wesele inne niż wszystkie!! Sprawdzcie lesneranczo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
samasobieaa Re: sale weselne 26.07.23, 11:46 Ładne wesele można urządzić w Hotelu Złote Runo. Mój brat miał tam przyjęcie wesele. Wszyscy goście byli pod wrażeniem. Elegancko, smaczni i z klimatem. Odpowiedz Link Zgłoś