Dodaj do ulubionych

sale weselne

07.02.11, 18:12
chciałam sie dowiedziec czy ktos z mieszkanców marek i okolic mnial wesele w salach ; w kobyłce- przybyszowka w sali weneckiej,lub osada augustów warszawa prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • zalesia4 Re: sale weselne 07.02.11, 19:53
      Ja osobiście miałam wesele w Osadzie Augustów. Ale to były jej początki, więc udało mi się robić je samemu-swoja obsługa. Co do sali to jak dla mnie jest rewelacyjna. Wielu moich znajomych miało tam wesela. Byli zadowoleni. I z obsługi jak i jedzenia.
    • piotrg4 Re: sale weselne 07.02.11, 22:07
      tez bylem w osadzie augstow, jak dla mnie super sala
      • nullka78 Re: sale weselne 22.02.11, 22:33
        Ja miałam wesele w Przybyszówce w Kobyłce (sala Wenecka) . Jeśli jesteś zainteresowana nadal to pytaj na nullka78@o2.pl
    • imperialcars.pl Re: sale weselne 23.02.11, 10:47
      Zabytkowe auta Rolls Royce do ślubu
      na Najwspanialszy Dzień Twojego Życia
      najlepsza oferta do ślubu, Sprawdź już dziś!
      ImperialCars.pl
    • edentrojany Re: sale weselne 08.06.11, 11:31
      Fan page : www.facebook.com/pages/Sala-Balowa-Eden/198221920223615?sk=info

Pragną Państwo czarującego wesela w przyjemnej atmosferze, a może małego przyjęcia w kameralnym gronie!

TYLKO W EDEN TROJANY!

Obsługujemy wesela, komunie, chrzciny, konferencje, studniówki, imprezy integracyjne oraz spełniamy wszystkie inne Państwa życzenia!
      Urządzimy Państwu perfekcyjna uroczystość, która na zawsze pozostanie w pamięci!

Organizujemy przyjęcia do 400 osób. Oferujemy kompleksową obsługę oraz liczne atrakcje dodatkowe m. in: muzyka (zespół lub DJ), powóz dla Pary Młodej, pokazy sztuki barmańskiej i kulinarnej (live cooking).
      Na Wasze życzenie dokonamy dokumentacji uroczystości (fotograf, operator kamery), przygotujemy tort weselny, zaprojektujemy
      i wykonamy zaproszenia oraz zapewnimy dzieciom zabawę prowadzoną przez profesjonalnych animatorów.

A jeśli tradycyjne przyjęcia i klasyczne dekoracje nie są w Waszym stylu - w ramach oferty specjalnej zaaranżujemy wnętrze według Waszej fantazji!
      WSZYSTKO TO W KONKURENCYJNYCH CENACH!
      Perfekcyjna impreza w małej cichej miejscowości pod Warszawą - Trojany!

Po całodziennej imprezie zapraszamy Państwa na wypoczynek w hotelu w Budynku Sali Balowej!

ZADZWOŃ LUB NAPISZ, WOLNE TERMINY!

TEL: 501-550-881 , E-MAIL :eden_info@wp.pl
      • dagaszaf Re: sale weselne 14.06.11, 22:05
        A ja polecam sale w Białobrzegach nad Zegrzem, Las cisza spokój i wesele inne niż wszystkie!!
        Sprawdzcie lesneranczo@wp.pl
    • samasobieaa Re: sale weselne 26.07.23, 11:46
      Ładne wesele można urządzić w Hotelu Złote Runo. Mój brat miał tam przyjęcie wesele. Wszyscy goście byli pod wrażeniem. Elegancko, smaczni i z klimatem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka