Dodaj do ulubionych

Czy w tym roku coś się zmieni?

22.01.04, 08:53
Czy w tym roku coś się zmieni w naszym mieście? Może jakieś nowe obiekty,
ulice? A może tak jak od wielu lat - NIC?
Obserwuj wątek
    • paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 22.01.04, 11:35
      oczywiscie, bedzie lotnisko dla UFO i basen wybuduja
      do tego jeszcze beda mile knajpy w ktorych spokojnie bedziesz mogl z panna
      posiedziec i bedzie jeszcze ciekawa muzyka
      bedzie wiecej koncertow, przyjedzie U2 i Paul Oakenfold
      dodatkowo zwiekszy sie liczba wolnych miejsc pracy dla studentow i nie tylko...
      • lol34 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 23.01.04, 03:17
        ta... pal przedstawil nam swoje marzenia:D

I jeszcze duzo wiecej pksow:D
        • lol21ndm Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 23.01.04, 11:21
          ... i dworzec PKP/PKS (- kiedys chluba miasta) zostanie odnowiony! :D
          Zas stara stacja PKP (o ile jeszcze istnieje) zostanie przemieniona na muzeum...
          • yeapcoque Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 28.01.04, 16:03
            A tą ciekawostkę widzieliście? :P
            skyscrapercity.com/showthread.php?s=&threadid=85257
            Pozdrawiam :)
            • slavek2 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 28.01.04, 16:17
              To takie cos jak lotnisko i park rozrywki w Bielsku Podlaskim? Fajnie :-))
              • yeapcoque Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 28.01.04, 16:25
                Nie zdziwie sie jak za miesiac bedzie info, ze planuja tu kosmodrom, albo
                Wielka Krokwie i beda tu skoki narciarskie hehe
                • paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 28.01.04, 21:24
                  lotnisko w porzadku, ale kosmodrom??
                  przeciez bedzie bajzel jeszcze wiekszy niz z lotniskiem ;)
                  • von_stern Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 06.02.04, 14:04
                    Są duże szanse ze coś się zmieni, Świt zmieni ligę prawdopodobnie na drugą.
                    Większych zmian nie przewiduję:)
                    • lol34 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 07.02.04, 23:37
                      niezly lol ja juz switowi nie kiobicuje chuj z nimi tak sie nie robi...
                      • paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 08.02.04, 21:36
                        lolek kurka wodna
                        kultura musi byc
                        bo w leb za przeklinanie na forum dostaniesz
                        jak Cie w peksie spotkam ;)
                        pozdra i kropek uzywaj
                        jak juz musisz przeklinac ;)
                        • madziula84 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 16.02.04, 14:41
                          o tak lol zawsze ma w pelni "ukwiecone" wypowiedzi :)))
            • zuzaleczka Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 09.02.04, 08:38
              raczej nic sie nie zmieni, a to z prostego powodu - nie mówi sie o tym, ale
              nasze kochane władze tak zadłużyły miasto, że nie wadomo czy nie zmiknie powiat
              nowodworski i będziemy podlegac pod Legionowo, które prężnie sie rozwija,
              inwestuje i którego władze potrafią działać. A nie te nasze d...i.
              To nic pewnego, ale jest taki projekt.
              • lol34 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 11.02.04, 01:09
                ej no cos Ty ja nie chce pod zadne legionowo, niech soibie twierdze wezma ale
                nie nas :d
                • zuzaleczka Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 11.02.04, 09:14
                  POWIEDZ TO LEPIEJ NASZYM WŁADZOM - MIASTO JEST ZADŁUZONE A WLADZE NIEGOSPODARNE
                  (OBECNIE SPŁACANE JEST ZADŁUŻENIE SZPITALA BO BYŁO Z NIM KRUCHO)- to jeszcze
                  nie jest przesądzone, tylko jest taki projekt
                  • yeapcoque Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 11.02.04, 15:57
                    Ej wara od Twierdzy :P
                    Mialo byc tak pieknie, a tu widze ze Nowy Dwór niedługo zaorzą i posadzą tam
                    pieczarki... shit....
                    • paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 12.02.04, 10:01
                      ND miasto wiecznie rosnacej pieczarki??
                      grrr
                      chociaz moze pieczarki mogly by nam pomoc
                      w wyjsciu z zadluzenia :P
                      • yeapcoque Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 16.02.04, 14:18
                        A tak wogóle to mam pytanie do zorientowanych w temacie: Na co do ciężkiej
                        cholery poszly te wszystkie pieniądze? Bo coś nie widzialem w naszym kochanym
                        grajdole zmodernizowanych ulic (chociaż nie, pobudowali piękne rondo przy
                        wjeździe do Twierdzy), ani centrów handlowych, czy nowych osiedli, tramwaje też
                        jakoś nie śmigają, a nie chce mi się wierzyć, że zadłużony szpital może
                        doprowadzić na skraj bankructwa 30 tysięczne było nie było miasto...
                        • madziula84 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 16.02.04, 14:52
                          rety co ty mowisz? jakie piekne rondo?mowisz o tym (ja bym to
                          nazwala "pseudorondem")?? koszmar.Juz widzialam jak ktos nie wycelowal na tym
                          rondzie i postanowil poprzestawiac znaki i barierki.Jeszcze troche i ktos sie
                          tam zabije.Potrzebne jest to rondo nie wiem komu po co...
                          • paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 16.02.04, 17:38
                            i tak kazdy jezdzi jak chce
                            rondo tam to troche kiszka
                            bo i tak w koncu ktos pojedzie na pamiec i przydzwoni drugiemu... :P
                          • zuzaleczka Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 17.02.04, 08:13

O POJAWIŁA SIĘ MADZIULA84 - JAK TAM POLA ODMARZŁY, ŁĄCZA TEŻ DZIAŁAJĄ I JESTEŚ
                            ZNOWU Z NAMI( HI, HI - MAM DLA CIEBIE TWOJE ZAKUPY)
                            madziula84 napisała:

> rety co ty mowisz? jakie piekne rondo?mowisz o tym (ja bym to
                            > nazwala "pseudorondem")?? koszmar.Juz widzialam jak ktos nie wycelowal na tym
                            > rondzie i postanowil poprzestawiac znaki i barierki.Jeszcze troche i ktos sie
                            > tam zabije.Potrzebne jest to rondo nie wiem komu po co...
    • yeapcoque Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 17.02.04, 14:36
      Ciąg dalszy serialu pt. "Co to za cuda nie powstaną w Twierdzy"
      skyscrapercity.com/showthread.php?s=&postid=1344174#post1344174
      • paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 17.02.04, 17:57
        jak nie lotnisko
        to moze las vegas modlinos ;)
        trzeba kombinowac, krotko mowiac...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka