slavek2 22.01.04, 08:53 Czy w tym roku coś się zmieni w naszym mieście? Może jakieś nowe obiekty, ulice? A może tak jak od wielu lat - NIC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 22.01.04, 11:35 oczywiscie, bedzie lotnisko dla UFO i basen wybuduja do tego jeszcze beda mile knajpy w ktorych spokojnie bedziesz mogl z panna posiedziec i bedzie jeszcze ciekawa muzyka bedzie wiecej koncertow, przyjedzie U2 i Paul Oakenfold dodatkowo zwiekszy sie liczba wolnych miejsc pracy dla studentow i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
lol34 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 23.01.04, 03:17 ta... pal przedstawil nam swoje marzenia:D I jeszcze duzo wiecej pksow:D Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 23.01.04, 11:21 ... i dworzec PKP/PKS (- kiedys chluba miasta) zostanie odnowiony! :D Zas stara stacja PKP (o ile jeszcze istnieje) zostanie przemieniona na muzeum... Odpowiedz Link Zgłoś
yeapcoque Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 28.01.04, 16:03 A tą ciekawostkę widzieliście? :P skyscrapercity.com/showthread.php?s=&threadid=85257 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
slavek2 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 28.01.04, 16:17 To takie cos jak lotnisko i park rozrywki w Bielsku Podlaskim? Fajnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yeapcoque Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 28.01.04, 16:25 Nie zdziwie sie jak za miesiac bedzie info, ze planuja tu kosmodrom, albo Wielka Krokwie i beda tu skoki narciarskie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 28.01.04, 21:24 lotnisko w porzadku, ale kosmodrom?? przeciez bedzie bajzel jeszcze wiekszy niz z lotniskiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 06.02.04, 14:04 Są duże szanse ze coś się zmieni, Świt zmieni ligę prawdopodobnie na drugą. Większych zmian nie przewiduję:) Odpowiedz Link Zgłoś
lol34 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 07.02.04, 23:37 niezly lol ja juz switowi nie kiobicuje chuj z nimi tak sie nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 08.02.04, 21:36 lolek kurka wodna kultura musi byc bo w leb za przeklinanie na forum dostaniesz jak Cie w peksie spotkam ;) pozdra i kropek uzywaj jak juz musisz przeklinac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 16.02.04, 14:41 o tak lol zawsze ma w pelni "ukwiecone" wypowiedzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 09.02.04, 08:38 raczej nic sie nie zmieni, a to z prostego powodu - nie mówi sie o tym, ale nasze kochane władze tak zadłużyły miasto, że nie wadomo czy nie zmiknie powiat nowodworski i będziemy podlegac pod Legionowo, które prężnie sie rozwija, inwestuje i którego władze potrafią działać. A nie te nasze d...i. To nic pewnego, ale jest taki projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
lol34 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 11.02.04, 01:09 ej no cos Ty ja nie chce pod zadne legionowo, niech soibie twierdze wezma ale nie nas :d Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 11.02.04, 09:14 POWIEDZ TO LEPIEJ NASZYM WŁADZOM - MIASTO JEST ZADŁUZONE A WLADZE NIEGOSPODARNE (OBECNIE SPŁACANE JEST ZADŁUŻENIE SZPITALA BO BYŁO Z NIM KRUCHO)- to jeszcze nie jest przesądzone, tylko jest taki projekt Odpowiedz Link Zgłoś
yeapcoque Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 11.02.04, 15:57 Ej wara od Twierdzy :P Mialo byc tak pieknie, a tu widze ze Nowy Dwór niedługo zaorzą i posadzą tam pieczarki... shit.... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 12.02.04, 10:01 ND miasto wiecznie rosnacej pieczarki?? grrr chociaz moze pieczarki mogly by nam pomoc w wyjsciu z zadluzenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
yeapcoque Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 16.02.04, 14:18 A tak wogóle to mam pytanie do zorientowanych w temacie: Na co do ciężkiej cholery poszly te wszystkie pieniądze? Bo coś nie widzialem w naszym kochanym grajdole zmodernizowanych ulic (chociaż nie, pobudowali piękne rondo przy wjeździe do Twierdzy), ani centrów handlowych, czy nowych osiedli, tramwaje też jakoś nie śmigają, a nie chce mi się wierzyć, że zadłużony szpital może doprowadzić na skraj bankructwa 30 tysięczne było nie było miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 16.02.04, 14:52 rety co ty mowisz? jakie piekne rondo?mowisz o tym (ja bym to nazwala "pseudorondem")?? koszmar.Juz widzialam jak ktos nie wycelowal na tym rondzie i postanowil poprzestawiac znaki i barierki.Jeszcze troche i ktos sie tam zabije.Potrzebne jest to rondo nie wiem komu po co... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 16.02.04, 17:38 i tak kazdy jezdzi jak chce rondo tam to troche kiszka bo i tak w koncu ktos pojedzie na pamiec i przydzwoni drugiemu... :P Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 17.02.04, 08:13 O POJAWIŁA SIĘ MADZIULA84 - JAK TAM POLA ODMARZŁY, ŁĄCZA TEŻ DZIAŁAJĄ I JESTEŚ ZNOWU Z NAMI( HI, HI - MAM DLA CIEBIE TWOJE ZAKUPY) madziula84 napisała: > rety co ty mowisz? jakie piekne rondo?mowisz o tym (ja bym to > nazwala "pseudorondem")?? koszmar.Juz widzialam jak ktos nie wycelowal na tym > rondzie i postanowil poprzestawiac znaki i barierki.Jeszcze troche i ktos sie > tam zabije.Potrzebne jest to rondo nie wiem komu po co... Odpowiedz Link Zgłoś
yeapcoque Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 17.02.04, 14:36 Ciąg dalszy serialu pt. "Co to za cuda nie powstaną w Twierdzy" skyscrapercity.com/showthread.php?s=&postid=1344174#post1344174 Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Czy w tym roku coś się zmieni? 17.02.04, 17:57 jak nie lotnisko to moze las vegas modlinos ;) trzeba kombinowac, krotko mowiac... Odpowiedz Link Zgłoś