eccentric_one 07.05.10, 17:33 2/3 pokojowe. ok 45-50 m Pytam o stare jak i nowe budownictwo. Jak sie tu mieszka i jak z dojazdem do stolicy? Z gory dziekuje za odpowiedż:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowalndm Re: Ile tu kosztuje mieszkanie? 09.05.10, 15:49 eccentric_one napisała: > 2/3 pokojowe. ok 45-50 m Pytam o stare jak i nowe budownictwo. Jak > sie tu mieszka i jak z dojazdem do stolicy? Z gory dziekuje za > odpowiedż:) Mieszkania nowe po około 4-5 tys./m2. Z nowych inwestycji: www.banaszek-nieruchomosci.pl/ fc-mwj.pl/estate.html Mieszka się spokojniej niż w stolicy, ale dojazd nie jest zły więc większość osób pracuje i uczy się w stolicy. Choć szkół i pracy na miejscu też jest sporo. Dojazd Transludem lub PKSem. Dosyć częste kursy, choć trochę nieregularne, problemem są korki, choć trochę pomagają BUSpasy; albo pociągiem KM w 40 minut do Gdańskiego do metra(w przyszlości SKM). Modernizacja linii kolejowej obecnie na ukończeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawwa Re: Ile tu kosztuje mieszkanie? 13.05.10, 18:59 Ja chętnie sprzedam. Mieszkanie w Modlinie Twierdzy. 47m2 2 pokoje, kuchnia, łazienka, duży przedpokój, balkon. Strych z możliwością adaptacji. Piwnica 15m2 z węzłem sanitarnym, ogrzewaniem i dużym oknem. Odnowione 2 lata temu. Wysoki standard! cena: 205 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
avenue2 Re: Ile tu kosztuje mieszkanie? 14.05.10, 20:01 Ile ma kosztować to mieszkanie w Twierdzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdawwa Re: Ile tu kosztuje mieszkanie? 15.05.10, 21:16 Tak jak pisałam 205 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
jugnehalmu Re: Ile tu kosztuje mieszkanie? 24.05.19, 19:18 Internet w Polsce powinien być dla wszystkich bezpłatny i wolny od jakiejkolwiek cenzury! #wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski Odpowiedz Link Zgłoś