dejavu_designer 18.05.04, 10:29 Jestem ciekaw jak w naszym mieście wuglądają nastroje społeczne pod kątem europarlamentu? Ja poprę prof. Rosatiego. pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzaleczka Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 18.05.04, 11:13 jak zdąże wrócić z żagli to może się udam na wybory a kandydata jeszcze nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
wondol Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 18.05.04, 20:13 A dokąd Zuza płyniesz?? Tak mnie juz ciągnie na pływanie... A w tym roku tylko 8 dni urlopu :(( wondol Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 24.05.04, 07:49 płyniemy przez całe mazury - z góry na dół - 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 18.05.04, 12:40 wybacz mi moje ignoranctwo, ale kto jest do wybrania? poważnie, nie znam jeszcze żadnych nazwisk... Odpowiedz Link Zgłoś
mgolem Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 18.05.04, 12:46 Okręg nr 4 Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 21.05.04, 13:47 ... to wygląda na to, że choć z PiS jest mi nie po drodze, to w tych wyborach poprę Kamińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 18.05.04, 13:12 po poczytaniu sobie listy - będzie to ktoś z PiSu lub z PO Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 18.05.04, 13:34 Ja na kogoś z PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
slavek2 Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 21.05.04, 15:06 Taaa PiS jest the best. Pracuję w firmie komunalnej pod rządami kolegów Pana Prezydenta Kaczyńskiego - takiego pierdolnika tu jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 21.05.04, 15:45 a gdzie nie ma??? Oni wszyscy sa siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 23.05.04, 10:33 a moze na Samoobrone;)) polecam strone fundacji Shumana z fajnymi plakatami wyborczymi i swinka w czerwono-czarnym krawacie...rosso-neri zamiast bianco-neri ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szeryf_tego_forum Re: Na kogo będziecie głosować 13 czerwca ??????? 23.05.04, 23:27 Ja jako SZERYF tego forum będę głosował na kogoś tutejszego. Może Pan Kowalski. To nic że nie kandyduje. Na karcie można dopisać nazwisko. Pozdrawiam rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
wondol szeryf_tego_forum na eurodeputowanego 23.05.04, 23:31 Każdy krzyżyk stawiam na tego gościa wondol Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: szeryf_tego_forum na eurodeputowanego 24.05.04, 07:51 taki krzyżyk (jak stoją koło Sz.P. nR 1 i torów) też???????? bo ja dawno już postawiłam na p. Kowalskim wondol napisał: > Każdy krzyżyk stawiam na tego gościa > > wondol Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: szeryf_tego_forum na eurodeputowanego 24.05.04, 11:25 hmm a tak swoja droga to madzia pytala sie ile za slub trzeba dac "co laska" ja natomiast w sprawie krzyzykow ;) pytam sie zatem: Ile za krzyzyk?? Odpowiedz Link Zgłoś
dejavu_designer Re: szeryf_tego_forum na eurodeputowanego 24.05.04, 13:22 Ale za krzyżyk Pana K. ;-))))))))))))))) hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: szeryf_tego_forum na eurodeputowanego 24.05.04, 13:22 nie wiem ile za krzyżyk (bo nikt mi nie umarł ostatnio i dobrze) ale np. gdy zakupiłeś sobie pomnik i chcesz go przewieźć przez bramę na miejsce gdzie ma stać to klucza od bramy nie dostaniesz za darmo, trzeba zapłacić 200 PLN (1,5 roku temu)- ciekawe czy stawka wzrosła? paladin napisał: > hmm a tak swoja droga to madzia pytala sie ile za slub trzeba dac "co laska" > ja natomiast w sprawie krzyzykow ;) > > pytam sie zatem: Ile za krzyzyk?? Odpowiedz Link Zgłoś