Dodaj do ulubionych

Dlaczego na forum nie ma..........................

12.07.04, 11:28
Dlaczego na forum nie ma ŻADNEGO przedstawiciela innej formacji politycznej?
Jak sądzicie dlaczego żaden z naszych lokalnych polityków nie odwiedza tego
forum... Szkoda, bo zawsze można by podyskutować, a ja chętnie posłuchałbym
argumentacji "innych obozów"...

Pozdrawiam

Piotrek
Obserwuj wątek
    • paladin Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 12.07.04, 11:37
      najchetniej to wszyscy by chcieli zeby ujawnil sie Wydzial Promocji Miasta
      wtedy mogl by wniesc duzo do dyskusji
      znaczy do wiekszosci spraw poruszanych na tutejszym forum

co sie tyczy politykow to mysle ze jak ktos bedzie chcial cokolwiek przedstawic
      ze swojego punktu widzenia to to przedstawi.
      w sumie jak zrobi sie z tego forum polityczne to ludzi zwieja. tak mysle
      przynajmniej.

pozdra

pal.
    • jacekgereluk Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 12.07.04, 11:39
      To proste. To nie jest miejsce przeznaczone do dyskusji politycznych.
      Pozdrawiam
      Jacek
      • dejavu_designer Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 12.07.04, 14:24
        Jesteście w błędzie. KAŻDA ale to KAŻDA dyskusja jest na swój sposób
        polityczna, bo wszystko co się dzieje związane jest pośrednio lub bezpośrednio
        z polityką. A poza tym drogi Jacku czy ktoś, kto zajmuje się polityką nie może
        rozmawiać na "ludzkie" tematy... Przyznasz, że choćby nasze rozmowy nie zawsze
        traktują o polityce, więc ... to tak nie jest :P
        • jacekgereluk Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 12.07.04, 14:30
          Na pewnym poziomie ogólności każdy z nas jest politykiem:)
          Niewykluczone, że są na forum politycy, ale nie zdeklarowani, po pierwsze
          dlatego, że to nie jest miejsce na takie deklaracje, a po drugie - ponieważ nie
          jest to ostatnio zajęcie przynoszące splendor.
          Pozdrawiam
          Jacek
          PS. Z polityką jest jak z miłością - dla każdego znaczy co innego.
          • paladin Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 12.07.04, 15:27
            przyznaje Ci racje Jacku, ze kazdy z nas w pewnym stopniu jest politykiem.
            jednak forum z reguly jest chyba po to zeby sie wymieniac informacjami nie tylko
            z podloza polityki, albo jak napisale zeby skaldac jakiekolwiek deklaracje,
            tylko informacjami roznymi. pozatym jest nas niewiele na forum wiec nie wiem czy
            na cokolwiek by sie to zdalo gdyby ktos chcial agitowac.
            pal.
            • dejavu_designer Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 12.07.04, 16:14
              ... ale nikt nie mówi tu o agitacji, ani o deklaracjach. Chodzi o dyskusję,
              czyli konstruktywny sposób wymiany poglądów.
              No ale jeśli uważacie, że tak nie jest to jasne, można tylko ciągle narzekać i
              rozmawiać o tyłku Agnieszki W. - z resztą - de gustibus et coloribus non
              disputandum est.

Piotrek

>>>>>>>>>> Nie palmy komitetów, twórzmy je! <<<<<<<<<<<<
              • paladin Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 12.07.04, 21:03
                ale przyznasz ze watek na temat tylka wspomnianej panny W. stal sie jednym z
                potezniejszych na tym forum.

osobiscie wole jednak inne tylki ;) hihi
                • dejavu_designer Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 14.07.04, 13:16
                  Masz rację drogi Paladinie... Niestety... Wątek nowodworskiej Paris Hilton :P
                  zagrzał bardziej naszych forumowiczów niż sprawy związane z przyszłością
                  miasta, w którym mieszkamy. Trochę mnie to smuci, bo wolałbym wierzyć, że w
                  działalności mojej i moich przyajciół będziemy mogli liczyć na wsparcie ze
                  strony wszystkich nowodworzan. Z resztą trzeba chyba w coś wierzyć, więc mimo
                  wszystko pozostanę przy mojej, nieco utopijnej, wierze w człowieka...

A co do pup to też wolę raczej inne :P : ))

>>>>>>>> Nie palmy komitetów, twórzmy je! <<<<<<<<<
                  • paladin Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 14.07.04, 15:09
                    coz poradzic?
                    moze jeszcze beda watki ktore nie beda o "nowodworskiej P.H." jak to ciekawie
                    okresliles, chociaz osobiscie wydaje mi sie ze PH jest sporo ladniejsza ;)
                  • mgolem Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 22.07.04, 09:00
                    dejavu_designer napisał:

> ... wolałbym wierzyć, że w działalności mojej i moich przyajciół
                    > będziemy mogli liczyć na wsparcie ze strony wszystkich nowodworzan.

No to na dzień dobry popełni-łeś/-liście błąd. Działając pod
                    jakimkolwiek sztandarem NIGDY nie uzyskasz wsparcia ze strony
                    WSZYSTKICH. Choćby nie wiem jak słuszne były głoszone idee, zawsze
                    coś będzie nie po myśli albo kolegów z partii albo przeciwników
                    politycznych...

> Z resztą trzeba chyba w coś wierzyć, więc mimo
                    > wszystko pozostanę przy mojej, nieco utopijnej, wierze w człowieka...

To zabrzmiało, jakbyś z góry tłumaczył się z braku sukcesów ;-)
                    • dejavu_designer Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 22.07.04, 12:16
                      > No to na dzień dobry popełni-łeś/-liście błąd.

Jeśli już w ogóle, to w liczbie pojedynczej, gdyż na forum reprezentuję
                      wyłącznie moje prywatne poglądy, których nie należy łączyć ze stanowiskiem
                      całej organizacji powiatowej.

> Działając pod jakimkolwiek sztandarem NIGDY nie uzyskasz wsparcia ze strony
                      > WSZYSTKICH

Tu nie chodzi o działalność pod jakimś sztandarem, ale o wspólny cel. Z góry Ci
                      powiem, że NIGDY jest tu całkowicie bezpodstawne. Pokazała to sprawa lotniska,
                      gdzie przy jednym stole siedziałem z Burmistrzem Miasta, członkiem SLD, PSL,
                      przedstawicielem Nasza Gmina Nasz Powiat, przedstawicielem Business Centre
                      Club, pilotami oraz przedstawicielami organizacji prawicowo - liberalnych. Nie
                      zawsze musi liczyć się sztandar i partykularne interesy.

> To zabrzmiało, jakbyś z góry tłumaczył się z braku sukcesów ;-)

Jeśli wiara w ludzi brzmi jak tłumaczenie się z czegokolwiek... hmmm, nie wiem,
                      ale jedno jest pewne, póki co nie narzekam na brak sukcesów, co jednak nie
                      oznacza, że porażki się nie zdarzają.
                      Pozwolę sobie jednak przytoczyć słowa Napoleona, który rzekł, że "trzeba
                      wielkiej siły i odwagi, aby zapędzić się tam, gdzie się bitwy przegrywa" ; ))

pozdrawiam ; ))

Piotrek

• ex_pert Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 21.07.04, 14:21
      a propos "innych obozów"
      wpadła mi ostatnio w ręce gazetka o nakł. 1000 egz. informujaca że w NDM działa
      partia założona przez prof. Religę, z którym było takze otwarte spotkanie w
      kawiarni RELAX. Był tam może ktoś? Tam pewnie można było podyskutować?

w samej gazetce, której redaktorem jest H. Mędrecki, był atak na władze
      starostwa (ze szczególnym uwzględnieniem postawy SLD - z nazwiska wymieniony
      był Borowski) za nie przekazanie budynku opuszczonego przez Policję i
      Prokuraturę na rzecz władzy gminnej, która mogłaby rozdysponować lokale osobom
      oczekujących na lokal komunalny?

O co chodzi? Prosze o info..
      • pieli1 Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 22.07.04, 10:09

O ile dobrze siegam pamiecią było tak:
        - podczas gdy Miasto dogadywało się z Powiatem nt. przejęcia obiektów
        powojskowych przy ul. Paderewskiego zawarto porozumienie, w którym była mowa
        m.in. o tym, że w momencie gdy Policja 'wyprowadzi się' do budynku przy ul.
        Paderewskiego to budynek przy ul. Słowackiego przekazany zostanie Miastu.

Jeżeli źle pamiętam to może poprawi mnie Jacek???

Pozdrawiam

Aneta
        • dejavu_designer Re: Dlaczego na forum nie ma..................... 22.07.04, 12:07
          Jaco Cię nie poprawi, bo się urlopuje ; )) a ja niebawem Cię odwiedzę w sprawie
          materiałów :))

• pieli1 Do D_D 22.07.04, 12:42

Mam tylko nadzieje że się w tydzień wyrobisz z tymi materiałami bo ja od 2
            sierpnia też się będę urlopowała. Hura!!!!!!!
            Zapomniałam, że nasz Wódz jest na urlopie.

Pozdrawiam

Aneta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka