Dodaj do ulubionych

szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973

17.01.05, 16:48
Witam, poszukuję kontaktu ze znajomymi z LO - kończyliśy szkołę chyba w roku
1991 (rany jak też czas leci), klasa humanistyczna ... próbuję sobie
przypomnieć nazwisko wychowawczyni ale mam pusto w głowie - wiem że uczyła
nas fizyki ... pozdrawiam Monika
Obserwuj wątek
    • minika2 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 17.01.05, 20:03
      Skończyłaś chyba w 92, bo ja jestem z 72. Wychowawczyni to pewnie p.Bylińska.
      • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 18.01.05, 09:50
        w 92? możliwe bo ja jestem z 1973r. - zupełie nie mam pamięci do takich rzeczy -
        a . Bylińska to taka drobna brunetka z krótkimi włosami - b. spokojna (nawet
        mi teraz wstyd jak sobie przypomnę jak jej wchodziłam na głowę... - i ja teraz
        strofuję własne dzieci), pozdrawiam i dziękuję za info o imprezie w LO, miło
        będzie się spotkać po ponad 10 latach. Monika
    • woda73 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 18.01.05, 14:09
      PIŚKA czy to ty? jeżeli klasa humanistyczna rocznik 73 to ty! u na była tylko
      jedna Monika, piękne blond loczki nazwisko też na P.
      pozdrawia
      73' hunanistyczna LO-NDM
      • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 18.01.05, 18:18
        rany ale się uśmiałam z tej Piśki ale to faktycznie ja - a ty kto bo woda mi
        nic ne mówi (albo kiepsko kojarzę) pozdrawiam Monika z d. Piwnicka
        • lol21ndm Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1970 18.01.05, 21:13
          Ale Wam dobrze! Ja tu juz tak dlugo siedze, a nikt sie z mojego rocznika (1970)
          nie pokazuje... :(
          • woda73 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1970 19.01.05, 12:47
            Witam Cię Moniko,
            Bardzo mnie ucieszyło że to właśnie Ty.
            Znamy się chyba dość dobrze. Miałyśmy kiedyś wspólną sympatię ;) niejakiego
            Tomka C. w którym się strasznie kochałam (na szczęście to już przeszłość ale
            nadal jego siostra E.C (teraz G) jest moją bardzo dobrą koleżanką.
            Ciekawa jestem co u Ciebie słychać napisz mi proszę na kasia@eurowater.pl
            będę wdzięczna.
            pozdrawiam
            Kasia T. teraz R.
            Ps. muszę sprostować że napisałam że była jedna Monika. Wybacz Moniko N. że w
            tak okrutny sposób pominęłam twoje uczestnictwo w naszej klasie.

• m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1970 19.01.05, 17:52
              Wiem już kim jesteś choć nie używasz nazwiska, naprowadzilaś mnie nie tyle
              Tomkiem ale Elką, ale numer ... słuchaj - wiesz jak to cieżko zacząć pisać tak
              od zera tzn po 12 czy 13 latach od ostatniego widzenia sie... nie mam pojęcia
              od czego zacząć - napisz kiedy jesteś online to będzie nam łatwiej
              korespondować, ja jestem dzisiaj do 19 i jutro od 8 rano (w wolnej chwili jak
              mi dadzą dzieci które zostaja w domu) podrowionka Monika
          • mat06 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1970 31.05.05, 12:25
            witam roczki 1970,
            poszukuję ludzi z klasy humanistycznej,
            może jesteś jedną z nich ?
            właśnie otrzymałam informację o rocznicy i spotkaniu "po latach " 4.06,
            lecz po telefonie do sekretariatu naszego kochanego LO
            dowiedziałam się , że nie ma opcji, żeby spotkać się z ludźmi-
            nie wykupiłam zaproszenia w terminie :((
            może odezwie się ktoś, kto ma jakieś info o ludziach z mojej klasy ??
            pozdrawiam
            m.
            • minika2 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1970 01.06.05, 20:31
              Owszem, przydało by się zaproszenie, ale bez zaproszenia też można przyjść. Nie
              będzie znaczków, kiełbasy, ale nikt przecież nie wyrzuci...
    • t73 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 19.01.05, 22:13
      Ale ten Cichy to mial wziecie??? Tez jestem 73 ale za Chiny nie moge sobie
      przypmniec twarzy. Wyslalem juz linka do tego forum do kolegi w Londynie ktory
      chyba chodzil z Wami do klasy? Pozdrawiam
      • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 20.01.05, 08:59
        daj Cichemu spokój i sam sie ujawnij, zbieramy cały rocznik 73 ... no o jak?
        • t73 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 20.01.05, 21:48
          tak to Robus, a ja Tomek M. po
          • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 21.01.05, 18:45
            Noooo właśnie, wiedziałam już od jakiś 24 godzin, słuchaj za rzadko się
            logujesz, a Tomek M? z mat fizu tak zawanego? bo coś mi świta... pozdrawiam, PS
            Z Robusiem już mail'ujemy prywatnie zdążyliśmy nawet wymienić zdjęcia
            pociech ... to się nazywa tempo, co nie?
          • iwonka112 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 14.02.05, 10:02
            pozdrawiam wszystkich, po 13 latach z pewną jednak nieśmiałością...szukam ludzi
            z 4d - ogólnej, wychowawczyni - Jadzka. Iwona Zubrzycka
            • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 14.02.05, 17:46
              to była klas tzw "żeńska"?
            • kalinosia Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 22.04.05, 16:38
              hej, jestem zoną Wojtka Soboli :) On mówi, że Cię pamieta i pozdrawia :-)
              • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 23.04.05, 16:25
                to przekaż mu pozdrowienia i zaproszenie na imprezę w LO, Ciebie również
                pozdrawiam Monika
      • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 20.01.05, 11:10
        Właśnie sie dowiedziałam, że osobą o której mówisz może być niejaki Roberto K.,
        jeśli się nie mylę to pozdrów go ode mnie, Monika
        • kameliakb Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 11.02.05, 11:25
          ja chyba nie pozostawiam wiątpliwości. Imię tylko jedno w szkole. Witam tych co
          juz tutaj się ujawnili.
          a ta apropos - po co te tajemnice. Chetnie spotakm się ludźmi ode mnie z klasy.
          Jakoś kontakty sie pourywały
          • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 12.02.05, 18:53
            Kama, chyba pozwolisz tak sie zwracać, my już z kaśką nie mamy żadnych tajemnic
            spotkałyśmy sie ze trzy razy , ściągnęłyśmy Elkę i Joasię M. Wczoraj właśnie
            były u mnie, pod NDM; będziemy sie pewnie jeszcze spotykały i chętnie Cię
            zobaczymy i spotkamy się, pozdrawiam Monikaz d. Piwnicka
    • migut1 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 14.02.05, 11:59
      Skończyliśmy w 1992 ja byłem w klasie ogólnej. Misiek to ja - grałem na
      perkusji w kultowym zespole The Aldon Horse Brothers. Pewnie Monika (kiedyś
      Piśka) zespół pamietasz. Już powoli zbieramy sie naszą klasą na zjazd.
      • potworek5 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 14.02.05, 13:02
        cześć Misiek, DJB
        • migut1 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 14.02.05, 13:03
          Kim jesteś potworku?
          • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 14.02.05, 17:45
            no właśnie, Miśka pamiętam i zespół też (pozdrawiam) ale potworka??? Jak się
            zbieracie na imprezę, swoja klasę czy jak, czy te podziały jeszcze obowiązują?
            pa Monika (z tą nieszczęsną ksywką która teraz brzmi okropnie śmiesznie!!!)
            • migut1 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 15.02.05, 13:21
              Czesc Monika, myślę że bardzo fajnie bedzie zobaczyć sie z osobami z innych
              klas też, ale zbieramy sie naszą klasą bo mamy jakieś kontakty (choć też nie
              najlepsze).
              Niestety Potworek nie odezwał sie - tajemniczy.
      • brus.li Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 05.03.05, 23:33
        z tym kultowym to chyba lekka przesada
        serdecznie pozdrawiam rocznik 73 w wydaniu humanistycznym
        • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 05.03.05, 23:55
          a ty kto?
    • tom_novac Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 11.04.05, 14:54
      Juz tu widze dwa miechy nikt nic nie napisal, wiec moze zdechlo, ale gdyby ktos
      tu trafil z powrotem zwlaszcza Piska albo Misiek - to dajcie znac, co z tym
      4.06., to moze bym i sie wybral. Ciekawe jak po 10 latach wygladacie, jakby co
      to ja prawie lysy juz jestem ;-)
      • woda73 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 11.04.05, 15:27
        Tomek,
        Gdzie się podziały te długie włosy?
        cóz czas ucieka razm z włosami.
        pozdrawiam
        Kasia
        PS. Już piszę do Moniki że szukasz kontaktu
        • tom_novac Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 11.04.05, 15:49
          a jak jest spotykacie sie, czy nie?
          tam ponoc ktos w Londynie aktualnie siedzi,jak tu bylo pisane a ja tak sie
          sklada jeszcze przez dwa tygodnie rowniez. Jakbys miala jakies namiary to
          prosze daj znac.
          szacunek
      • migul1 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 12.04.05, 14:26
        Czesc Tomek
        Jak sie ciesze ze piszesz!! Super!!!
        Ja sie wybieram. Juz zaplaciłem. Ode mnie z klasy tez pare osob idzie.

Napisz na migul1@gazeta.pl to podam ci moj mail na ktorym siedze caly czas.
      • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 14.04.05, 22:03
        cześć Tomcio, tu Monika, mój mail monika@newyork.com, pozdrawiam
        • kameliakb Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 19.04.05, 11:53
          a ja jak zwykle się spóźniłam
          Witam Toma, wysłałam ci maila na skrzynke gazety daj głos.Kamelia
      • w73 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 18.05.05, 10:06
        tomo, musze przyznac, ze ta lysina mnie troche zaintrygowales. mam nadzieje, ze
        chociaz pekaesy sa na miejscu.

ja sie wybieram na 70-lecie. planujemy tez bibke - na razie w gronie mat-
        fiz '73 i mat-fiz '71, ale ja bym chetnie powspominal w szerszym gronie

wz
        • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 18.05.05, 10:17
          no wlasnie a co z humanistyczną i resztą? odezwijcie się, pozdrawiam
          • woda73 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 19.05.05, 12:57
            Czy idziemy na bal czy nie?
            Może byłoby warto, w końcu parę lat minęło, z humanistycznej mają już wykupione
            wejściówki JP i RK, co z resztą? A mnie strasznie korci żeby się tam zjawić.
            Proszę niech się wpisują wszyscy którzy mają już kupiony bal, nie tylko z
            humanistycznej.
            pozd
            Kasia T teraz R
            • gawron11 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 25.05.05, 18:47
              no hej.
              zajrzałem tu przez przypadek i tak się ucieszyłem, że szok. co prawda jestem od
              was rok starszy, gówniarze :), ale szczerze i serdecznie was pozdrawiam.
              szczególne pozdro dla nowaka, miśka i piśki - pewnie bym was nie poznał po
              latach...fajnie,że trzymacie kontakt, u nas tego nie ma.to pisalem ja - wasz
              pamiętliwy gawron - matura hum 1991
              ps. nowak bez włosów to niemożliwe jak dżambo bez nadwagi :)
              • brus.li Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 31.05.05, 00:36
                i jak gawron z rozumem
                • gawron11 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 01.06.05, 21:22
                  lepiej niż u ciebie
                  • brus.li Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 01.06.05, 23:54
                    oj nie kumata bestia
              • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 02.06.05, 10:02
                ja również pozdrawiam i wierzę że jak się spotkamy to się rozpoznamy, do
                zobaczenia Piśka (jak to teraz brzmi!?)
                • gawron11 Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 02.06.05, 15:29
                  brzmi cały czas tak samo fajnie :)do zobaczenia, chociaż na zlot "czarownic"
                  się nie wybieram.nie wiesz co się dzieje z kęcikiem ?
                  • m.poznachowska Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 07.06.05, 18:14
                    hmmm, nie mieszkam w MTW więc nie mam kontaktu z ludźmi, spróbuję jednak
                    podpytać w kilku miejscach, a tak a propos - zlot czarownic był niestety mało
                    oblegany przez "nasze roczniki" a w większości przez MAtura 73 lub nawet Matura
                    50 byłam pełna podziwu dla nich... pozdrawiam
    • lol21ndm Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w NDM 03.06.05, 00:44
      Kochani!

Ratujcie! Mialam byc na spotkaniu (wejsciowke mialam nawet wykupiona). Ale nic
      z tego; plany sie pokrzyzowaly, i nie dam rady pokonac tysiaca mil, by z Wami
      byc. Mam wielka prosbe. Poszukajcie rocznika 1970 (czyli Matura 1989, klasa B -
      humanistyczna). Jesli ktos bedzie, poproscie o kontakt ze mna (moj adres
      lol21ndm@gazeta.pl). Tak bardzo chcialabym dowiedziec sie, co z Ludzmi z mojej
      klasy sie dzieje, i taka okazja przeleci mi kolo nosa... :(

Zycze Wam dobrej zabawy. Pozdrowcie Grono Pedagogiczne! ;)

Wieska
      • m.poznachowska Re: Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w ND 07.06.05, 18:19
        akurat ten rocznik pamiętam ale chyba bardziej mat fiz (mialam tam kilku
        koleżków)a z humanistycznej??? był biol chem na spotkaniu i mat fiz ale z
        humanistycznej, nie bardzo bym wiedziała kogo szukać? A ciało pedagogiczne bylo
        w świetnej formie!!! pozazdrościć pamięci do twarzy i wydarzeń, jedno co mi
        utrkwiło w pamięci to komentarz Todzi (j.polski) że na 73 roczniku (czlyli
        matura 92) skończyły się dobre lata w LO!!! pozdrawiam MOnika
        • lol21ndm Re: Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w ND 07.06.05, 18:51
          Dzieki za krotkie sprawozdanie. Taka jestem rozczarowana, ze nie moglam byc.
          Ale mowi sie trudno, i zyje sie dalej. ;)
          Co do naszego rocznika (czyli 1970 - matura 1989) to faktycznie - mat-fiz byl
          ciekawa klasa. W mojej (humanistycznej) zwykle bylo tylko czterech chlopcow,
          wiec dlatego pewnie nie zapadla Ci w pamieci...
          Pozdrawiam i prosze o jeszcze (tj. o wiecej wspomnien ze spotkania).
          • m.poznachowska Re: Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w ND 09.06.05, 19:35
            lol21ndm napisała:

> Dzieki za krotkie sprawozdanie. Taka jestem rozczarowana, ze nie moglam byc.
            > Ale mowi sie trudno, i zyje sie dalej. ;)
            > Co do naszego rocznika (czyli 1970 - matura 1989) to faktycznie - mat-fiz byl
            > ciekawa klasa. W mojej (humanistycznej) zwykle bylo tylko czterech chlopcow,
            > wiec dlatego pewnie nie zapadla Ci w pamieci...
            > Pozdrawiam i prosze o jeszcze (tj. o wiecej wspomnien ze spotkania).
            > a to juz na priva, pozdrawiam
            • brus.li Re: Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w ND 10.06.05, 00:17
              sie ma piśka
              podziwu godna determinacja z Twojej stony jeśli chodzi o ten wątek
              serdecznie pozdrawiam
              kolega z klasy
              • m.poznachowska Re: Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w ND 11.06.05, 11:31
                brus.li napisał:

> sie ma piśka
                > podziwu godna determinacja z Twojej stony jeśli chodzi o ten wątek
                > serdecznie pozdrawiam
                > kolega z klasy

a czemu to kolega sie nie ujawnia?? bo ja sobie nie mogę przypomnieć żadnego
                karateki z naszej klasy... owszem było kilku bojowych ale nie żeby od razu
                Brusss... pozdrawiam Monika
                • brus.li Re: Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w ND 15.06.05, 22:45
                  no witam
                  żle kombinujesz, ten mój brus.li to bardziej taka zabawa typu elwis preslej
                  czy np majkel dżakson a więc totalny przypadek
                  z tego co pamiętam rodzaju męskiego było zaledwie 10 szt. w naszej klasie więc
                  nie ma zbyt dużego wyboru
                  a co do ujawniania się to jakoś - póki co - nie widzę potrzeby - nie wybieram
                  się na imprezę itp
                  serdecznie pozdrawiam
                  • woda73 Re: Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w ND 16.06.05, 10:11
                    ja zgadnę - Piotruś Pietroń. jeżeli nie to dementuj.
                    pozdrawiam
                    • brus.li Re: Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w ND 18.06.05, 03:51
                      no cóż nie jest to trafiona propozycja , swoją drogą to ciekawe co tam u kolegi
                      Piotrka , bo z tego co pamiętam był dosyć sympatyczą postacią w tym wąskim
                      gronie męskim w naszej klasie
                      zostało 9 a właściwie 8 sztuk bo tomek nowak już zaisniał na tym forum
                      jeżli kogokolwiek to bawi , to zgadujemy dalej
                      sytuacja jest dosyć sentymentalno wspominkowa więc mam propozycję , napiszcie
                      jakieś hisoryjki z tego czsu
                      to może być ciekawe co każdy zapamiętał , kogo z klasy , albo , może jakich
                      pedagogów z ich wszystkimi przywarami
                      u mnie żywym wspomnienim są lekcje geografii , PO , aa także oczywiście
                      łacina , zarówno ta pierwsza z wycyzelowanymi zeszytami , które zawsze musiałem
                      przepisywać na koniec semestru i ta póżniejsza z "gigantyczą " frekwencja i
                      wpisywaniem ocen do dziennika
                      kurde , dzięki temu byłem potem zwolniony z łaciny na studiach , i miałem w
                      wielkm powazaniu postrach naszej uczelni
                      geografia , no to wiadomo , pani profeso Przestrzelska i jej schizofrenia,
                      PO - Arnold Mazur seksista ( tak mi się wydaje - kródka spódniczka = conajmniej
                      4 ), no i oczywiście dwa teksty , jeden to " jak się mówi? jerzy się pyta , czy
                      pyta się jerzy - wg Arnolda - i tak się jeży , i tak się jeży. ( to chyba nie
                      było u nas na lekcji )i drugi - też z opowiadań innych absolwentów - ( na
                      wycieczce ) gdybe cipe miałe uszy tobym z niej herbatę pił , - z tym
                      charakterystycznym "e" na końcu wyrazów
                      oczywiscie te historie przytaczam bez zadnej odpowiedzialności , bo lat trochę
                      mineło , a pamieć wybiórczo traktuje takie sprawy
                      dziwne jest to , ze nie zabardzo pamiętam naszą wychowawczynię ; podobnie jak
                      Piśka jedynie to , że uczyła fizyki , ale swoja droga to co my z tej fizyki się
                      dowiedzieliśmy
                      ciekawą postacia był również pan od agielskiego , choć w tej chwili nie
                      przypominam sobie jakiś szczególnych wybryków
                      no oczywiscie rusycystka ( pani Rybak ) i chemiczka "humaniści to debile"
                      z pełnym szacunkiem wspominam nasza nauczycielke historii pani Bojar , o ile
                      dobrze pamiętam - super pedagog ,fachowiec, doskonała
                      w następnym wystąpiniu postaram się cos poprzypominać sobie o naszej klasie
                      w dalszym ciągu nie wybieram sieę na Jubileusz
                      serdecznie pozdrawiam

• lol21ndm Re: Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w ND 19.06.05, 22:49
                        Wspominaj dalej. Wprawdzie nie ze wszystkim sie zgodze, ale starsza jestem od
                        Ciebie, wiec i pamiec nie ta... ;)
                        Lezka sie tu i owdzie zakrecila, wiec pisz, pisz...

(Trzeba cos pisac, by to forum dalej istnialo.)
                      • lol21ndm Re: Wspomnienia 19.06.05, 23:02
                        Aha, to jeszcze moze dodam od siebie liste Sorow, co to nasza klase uczyli (mam
                        nadzieje, ze wszystkich bede pamietac i nikogo nie pomine...) - moze to pomoze
                        we wspomnieniach?

Polski - p.Rzemieniecka (Todzia)
                        Angielski - p. Mordawska (Betty), p. Mordawski (Przedluzacz), P. Sierociuk
                        Rosyjski - p. Szwoch
                        Lacina - p. Fajfer (Babcia)
                        Historia - p. Bojar
                        Geografia - p. Nowiak, p. Przestrzelska
                        Chemia - p. Piasecka
                        Biologia - p. Wysokinski?, a wczesniej ktos inny, ale kto?
                        Matematyka - p. Wojanczyk (Dziunia czy jakos tak?), p. Kolodziejska (Benia)
                        Fizyka - p. Bylinska
                        Muzyka - p. Luszczynska (Ziuta)
                        PO - p. Mazur
                        W-F - p. Golo, p. Wroblewski i p. Tomaszewska (tych dwoje miesza mi sie z
                        podstawowka, wiec juz sama nie wiem), p. Kapusta

- Jesli kogos przeoczylam, to przepraszam z gory... :)
                      • woda73 Re: Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w ND 20.06.05, 12:01
                      • m.poznachowska Re: Do tych, co sie wybieraja na Zjazd do LO w ND 21.06.05, 10:25
                        a ja już wiem kim jest kolega ale nie powiem, jak zabawa to zabawa! powspominać
                        to ja mialam ochotę na spotkaniu w LO szkoda że nie było nikogo od nas (tylko
                        ja i ROberto) ... pozdrawiam PS KAsiu już jestem,wiesz co mam na myśli...pa
    • dogomaniak Re: szukam znajomych z LO z NDM - urodzeni 1973 22.06.05, 15:25
      Odbiegnę od tematu. Moniko, pamiętam Cię z podstawówki w Twierdzy.
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka