Gość: ndm-ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 15:49 chciałabym przeprowadzić mały eksperyment: jak wam się tam podoba , czy jesteście zadowoleni z obsługi, cen itp.? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzia Re: co sądzicie o pubie POD STRZECHĄ????? IP: 213.76.128.* 21.07.03, 13:51 ceny w miare normalne, ale za to towarzystwo coraz gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: co sądzicie o pubie POD STRZECHĄ????? 24.07.03, 22:44 nie bylem ale pewnie jakas kolejna mordownia co? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: co sądzicie o pubie POD STRZECHĄ????? IP: 213.76.128.* 25.07.03, 08:19 niby można w miarę!!! spokojnie posiedzieć ale coraz więcej znudzonej i nieokrzesanej młodzieży które często nie wiem co zrobić ze swoim marazmem i energią. Ja praktycznie zaprzestałam odwiedzań to miejsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: co sądzicie o pubie POD STRZECHĄ????? 26.07.03, 15:37 czyli jednak zaczyna sie kasznic nawet w miejscach w miare spokojnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: co sądzicie o pubie POD STRZECHĄ????? 20.11.03, 12:40 podobno znowu zminili się właściciele, wiecie coś o tym? czy za tymi zmianami przyszły inne? Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: co sądzicie o pubie POD STRZECHĄ????? 20.11.03, 17:46 ja slyszalem ze mieli to wogule zamknac Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: co sądzicie o pubie POD STRZECHĄ????? 20.11.03, 23:21 zamknąć??? za co??? jak do tej pory to tam chyba była tylko jedna ofiara - ten gość co dostał kosę (pół godziny zresztą po moim wyjściu), to jak na standardy nowodworskie nie jest chyba powód do zamykania knajpy - chyba, że nie wiem o innych ofiarach a tak na poważnie to weź mnie nie załamuj, gdzie na piwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: co sądzicie o pubie POD STRZECHĄ????? 21.11.03, 09:03 tak mi sie jakos obilo o uszy ze mieli zamknac Pod Strzecha tak na powaznie to nie wiem gdzie na piwo ;) wszedzie dookola mordownie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: co sądzicie o pubie POD STRZECHĄ????? 22.11.03, 22:34 póki co działa... Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: co sądzicie o pubie POD STRZECHĄ????? 25.11.03, 13:39 kiedys ten bar mial jakis taki klimat, a teraz jak sa ci nowi wlasciciele to stracil swoj urok.Co prawda piwo jest tańsz-to jest plus ale nie ma nawet Warki Strong.Ten wystroj jest strasznie "zimny". Napiszcie co o tym sadzicie.Może tylko mi się tak wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
comaretti Re: co sądzicie o pubie POD STRZECHĄ????? 20.12.03, 11:25 Kiedyś ten pub miał swój klimat bo i rozsądni ludzie go prowadzili Niestety wynajmującemu zapachniało forsą i wymówił im wynajem (no i jest jak jest) Bo nie wiem czy wiecie ale właściciel już kiedys miał tam swój pub (chociaż bardziej powinienem powiedzieć pijalnię) i jakoś nie miała ona rozgłosu zbytniego ani klienteli, ale jak widać nic to go nie nauczyło Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: co sądzicie o pubie TAWERNA??? 22.12.03, 15:15 klimat tworzą: wystrój, muzyka i bywalcy i niewątpliwie za te dwie pierwsze rzeczy odpowiadają prowadzący knajpę. W Tawernie (bo chyba tak się nazwya teraz knajpa) niestety jeszcze nie byłem - nie mogę więc ocenić klimatu, interesuje mnie natomiast czy można kupić Żywca w butece i za ile :)) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: co sądzicie o pubie TAWERNA??? 22.12.03, 18:03 a gdzie to jest?? jakas lokalizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: co sądzicie o pubie TAWERNA??? 23.12.03, 00:37 ul. Kościuszki, Tawerna = (niegdyś) POD STRZECHĄ Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: co sądzicie o pubie TAWERNA??? 23.12.03, 09:07 jak juz mowilem, nie uczeszczam do "pub'ow" nowodworskich wiec nie wiem co w trawie piszczy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś