Dodaj do ulubionych

Gdzie w miarę kulturalnie spożyć browar w ndm ?

IP: 80.48.171.* 01.07.03, 19:28
Mówię o miejscach publicznych, tzn. czy znacie jakiś okoliczny pub gdzie w
mordę nie leją, piwa nie chrzczą, a samotne, piekne kobiety czekają żeby się
do nich przysiąść :-) Przyznaję, brzmi jak science-fiction, ale może ktoś tam
juz był ?
Obserwuj wątek
    • paladin Re: Gdzie w miarę kulturalnie spożyć browar w ndm 02.07.03, 10:57
      o stary wykrecony tekscik swoja droga.
      moge go zacytowac?

gdzie ty chcesz w nowiaku napic sie browarka w milym towarzystwie??

same mordownie i tyle

z pozdrowieniami
      • sloggi Re: Gdzie w miarę kulturalnie spożyć browar w ndm 02.07.03, 16:19
        Co w NDM rozumiesz pod określeniem "piękne panie"?
        • paladin Re: Gdzie w miarę kulturalnie spożyć browar w ndm 02.07.03, 19:13
          slusznie zauwazyles ten maly szczegol, ktory umknal mojej uwadze

mozesz uscislic...

szukam tych ladnych pan i nie moge znalezc
          czasami jakas przejdzie ciekawa, ale okazuje sie ze przyjezdna.....

pozdra
          • sloggi Re: Gdzie w miarę kulturalnie spożyć browar w ndm 03.07.03, 17:22
            Reszta to alfiary w jasnych opiętych jeansach, ale ich ukochani dresiarze nie
            pozwolą aby je dotknąć.
            • paladin Re: Gdzie w miarę kulturalnie spożyć browar w ndm 04.07.03, 13:32
              tak to prawda

ale w zasadzie kto by chcial takie dotykac???
              na mysl o tym bierze mnie na "zamiotki"
              o zle sie dzieje, zle...........(wielokropek)

pozdrawiam
              • sloggi Re: Gdzie w miarę kulturalnie spożyć browar w ndm 06.07.03, 21:28
                Zawsze można jej w ramach łobuzerstwa skruszyć lakier z kłaczy.
                • paladin Re: Gdzie w miarę kulturalnie spożyć browar w ndm 07.07.03, 20:56
                  tak, i szubko uciekac ile sil w nogach aby nie dorwal cie jej sportowiec.

z powazaniem
                  niepowazny
                  • Gość: von stern W kwestii pięknych kobiet... IP: 80.48.171.* 08.07.03, 19:05
                    Od aktualnego wzorca ideału (w wersji popularnej np. J.lo) odejmujesz wartość
                    urody przeciętnej i mnożysz przez współczynnik Twojej determinacji. Tak
                    uzyskaną wartość przykładasz do dowolnego fragmentu natury w oparciu o wybraną
                    standaryzowaną skalę (np. 1-10)

W wariancie bardziej zdroworozsądkowym zaleca się prostą, binarną kategoryzację
                    ładna/brzydka.

Tak czy inaczej to tylko teoria, a piwo dalej trzeba pić pod sklepem :-)

pzdr
                    • paladin Re: W kwestii pięknych kobiet... 15.07.03, 16:43
                      proponuje inne rozwiazanie

kategoryzacje obiektow pieknych czyli KOP(lub brzydkich - znaczy mniej ladnych)

polegala by ona na tym iz przyznawalo by sie im klasy pieknosci powiedzmy I - V
                      lub tez gwiazdki.

zrezygnujmy z browara

pijmy wino domowej roboty :)
                      • Gość: von stern Re: W kwestii pięknych kobiet... IP: 80.48.171.* 25.07.03, 13:27
                        Widzę że zostaje tylko własny balkon i uwentualnie jakaś urocza sąsiadka
                        zabezpieczona we własnym zakresie... Zaleta jest taka że balkony w
                        przeciwieństwie do innych miejsc raczej nie wybuchają.
                        pzdr
                        • Gość: amba Re: W kwestii kwestii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 14:05
                          Witam :-)
                          Ciekawa jestem Panowie jak Wy w tym Nowiaku życ możecie????
                          Piwa sie napic nie mozna,bo nie ma dokąd pójsc....kobiety macie nie piękne, jak
                          sami stwierdziliście...Pod wrazeniem jestem wielkim.To taka reklama dla
                          miasteczka???Może konie choc szybkie macie...;-)))))
                          Pozdrawiam serdecznie:-)
                          • paladin Re: W kwestii kwestii 26.07.03, 15:54
                            a tak konie mamy sszybkie

jezdza tu tacy - mam na mysli konie mechaniczne.
                            podziwiam ich poniewaz stan drog nie do pozazdroszczenia. czasami przemknie
                            taki ze 150 po naszej drodze przelotowej i zaczynam sie zastanawiac po jego
                            przejezdzie czy za chwile nie wyladuje 150

centymetrow pod ziemia...

co sie tyczy balkonow to jak sie mam mile sasiadki w okolicy v. stern
                            a jak sie nie ma to co??????? yyyyyyy??????
                            jakies pomysly?
                            • rafal.snuff Re: W kwestii kwestii 06.11.03, 18:03
                              dziesiec lat temu mozna było skonsumowac browarka w "kuflotece"
                              u "Kaszyna".teraz tylko w domu...
                              • Gość: ex_pert Re: W kwestii kwestii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 00:12
                                ale tu chodziło o miejsce w którym w miarę KULTURALNIE można spożyć browarka:),
                                ...wydaje mi się, że "kufloteka" czy "kuflandia" nie była zbyt kulturalnym
                                miejscem - ale przynajmniej muza była przednia...
                                • Gość: Madziula Re:do panow w sprawi pan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 15:12
                                  zachowujecie sie jak rasowe samce.Chcielibyscie niewiadomo ja wystrzalowej
                                  laski a jestem cholenie ciekawa jak wy wygladacie???!pewnie nie ma na czym oka
                                  zawiesic :) pozdrawiam i zycze udanych "łowów"
                                  • von_stern Re:do panow w sprawi pan 07.11.03, 16:31
                                    Ja też jestem cholernie ciekaw jak wyglądamy. Nie ręczę za siebie, ale na
                                    niejaki paladin prezentuje się nader okazale :)
                                • rafal.snuff Re: W kwestii kwestii 07.11.03, 16:03
                                  Gość portalu: ex_pert napisał(a):

> ale tu chodziło o miejsce w którym w miarę KULTURALNIE można spożyć
                                  browarka:),
                                  > ...wydaje mi się, że "kufloteka" czy "kuflandia" nie była zbyt kulturalnym
                                  > miejscem - ale przynajmniej muza była przednia...

>nidlugo bedzie wieczor aktorski pana Raka w nok-u.mozesz zabrac puszke piwka i
                                  w ten wlasnie sposob,przy jego poezji spozyjesz kulturalnie browarka w naszym
                                  bardzo"kulturalnym miescie".pozdro
                                  • paladin Re: W kwestii kwestii 07.11.03, 17:55
                                    dziekuje v.S. w sumie milo ze sie znowu szanowny pojawil :))

v.S. jakby nie patrzyl to chyba tez nic do zarzucenia sobie nie ma.

w kwestii innych forumowiczow/forumowiczek sie nie wypowiadam :P

wieczor kulturalny powiadasz...
                                  • Gość: ex_pert Re: W kwestii kwestii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 23:05
                                    rafal.snuff napisał:
                                    > >nidlugo bedzie wieczor aktorski pana Raka w nok-u.mozesz zabrac puszke piwk
                                    > a i
                                    > w ten wlasnie sposob,przy jego poezji spozyjesz kulturalnie browarka w naszym
                                    > bardzo"kulturalnym miescie".pozdro

no nie! piwo z puszki? kulturalnie?;)
                                    • paladin Re: W kwestii kwestii 08.11.03, 10:18
                                      mozesz ze soba przyniesc koovelek i przelac do niego napoj :) :P
                                      • rafal.snuff Re: W kwestii kwestii 12.11.03, 09:34
                                        I o to chodzi.Można też wetknąć słomkę-wtedy nikt nie wytknie ci,że pijesz zbyt
                                        łapczywie.Swoją drogą,widziałem dużo ludzi pijących piwo z puszki bardziej
                                        kulturalnie,niż ci którzy popijają z kufelka.
                                        • paladin Re: W kwestii kwestii 12.11.03, 16:38
                                          to chyba chodzi o kulture samego spozywania napoju czy nawet czegokolwiek
                                          i o kulture osobista
                                          przeciez nie chodzi o to zeby sie nawalic...?? prawda?
                                          • Gość: ex_pert Re: W kwestii kwestii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 18:08
                                            prawda...
                                            ale dla mnie jak piwo to TYLKO ze szkła, może to byc nawet butelka
                                            • paladin Re: W kwestii kwestii 13.11.03, 11:39
                                              fakt puszkowe smakuje troche dziwnie, ale mozna sie przyzwyczaic
                                              • ex_pert Re: W kwestii kwestii 13.11.03, 11:55
                                                ale po co?
                                                pomijam już kwestie ochrony środowiska;)
                                                • paladin Re: W kwestii kwestii 14.11.03, 09:50
                                                  nie, no jasne ze lepiej ze szklanych opakowian :P

widze ze sie zalogowales w koncu :)
                                                  • ex_pert Re: W kwestii loginu 14.11.03, 19:23
                                                    >
                                                    > widze ze sie zalogowales w koncu :)

WYMUSZONO TO NA MNIE :(
                                                  • paladin Re: W kwestii loginu 15.11.03, 09:24
                                                    ze niby kto wymusil?
                                                    nieufnie do tego podchodzisz? :P
                                                  • ex_pert Re: W kwestii loginu 15.11.03, 13:01
                                                    Wymuszono to na mnie takim tekstem:

"Przed wysłaniem listu na to forum musisz się zalogować...

Jeśli nie masz jeszcze konta w Gazeta.pl załóż je tutaj..."

Ciekawe czy - od tego - postów na tym forum przybędzie? Wątpię?
                                                    Ale zostaną ci co mają coś do powiedzenia;).
                                                  • paladin Re: W kwestii loginu 15.11.03, 16:42
                                                    to juz kazde forum teraz wymaga loginu??
                                                    bo tak zauwazylem ze i makary zaczal sei logowac :)

w sumie to masz racje, my chyba mamy cos do powiedzenia?? :P
                                                  • ex_pert Re: W kwestii loginu 17.11.03, 14:46
                                                    paladin napisał:
                                                    > w sumie to masz racje, my chyba mamy coś do powiedzenia?? :P
                                                    Fakt może głupio to zabrzmiało, ale chodziło mi o to, że stały login spowoduje,
                                                    że nie będzie wypowiedzi "przypadkowych" osób, choć jednocześnie uważam, że
                                                    może to sprawić, że to forum stanie się jeszcze rzadziej uczęszczane :(
                                                  • ex_pert Re: W kwestii loginu 17.11.03, 14:48
                                                    tfu... tzn. jeszcze rzadziej ODWIEDZANE.
                                                  • paladin Re: W kwestii loginu 17.11.03, 15:02
                                                    wiesz ci ktorzy odwiedzaja to forum to i tak sa zalogowani
                                                    jak ktos bedzie chcial przeczytac co sie dzieje na forum to sie zaloguje
                                                    a jak sie zaloguje z czystej ciekawosci to bedzie sie logowal dalej bo po co
                                                    marnowal swoj cenny czas zeby sie zalogowac tylko na jeden raz... :)
                                                    pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka