Dodaj do ulubionych

ona polka, a on egipcjanin (muzułmanin)

15.04.10, 20:12
Witam wszystkich.
Czy są dziewczyny , które żyję w Polsce z obywatelem Egiptu- muzułmaninem (nie
posiadającym wykształcenia)? Jak sie wam układa, jakie są problemy? Ja jestem
przed podjęciem najważniejszej decyzji w życiu. Boję się.
Obserwuj wątek
    • meiske Re: ona polka, a on egipcjanin (muzułmanin) 19.04.10, 17:12
      odpusc sobie
    • maadzik3 Re: ona polka, a on egipcjanin (muzułmanin) 28.04.10, 13:42
      Jak sie boisz to o czyms swiadczy, prawda? Lepiej poczekaj na kogos z kim
      zwiazku NIE bedziesz sie bala
      • madzika83 Re: ona polka, a on egipcjanin (muzułmanin) 23.05.10, 20:44
        swieta prawda!skoro masz obawy nie pchaj sie w to!!!!!!!!!!!nie
        jedna juz załuje swojej decyzji
        • andesi Re: ona polka, a on egipcjanin (muzułmanin) 05.06.10, 17:04
          wiele opinii można znależć na forum i tych obiektywnych i
          subiektywnych ale nie przesadzajmy to że on jest Arabem wcale nie
          przesądza o tym że związek będzie nieudany,taka opinia jest
          krzywdząca i nieprawdziwa ,ale oczywiście róbcie jak uważacie ,takie
          jest moje zdanie.
          pozdrawiamsmile
    • andesi Re: ona polka, a on egipcjanin (muzułmanin) 29.04.10, 22:32
      jeśli znasz go na tyle ,i ufasz to kto wie ??sama wiesz jak mocny
      jest Wasz związek i na ile możesz mu zaufać ,mam nadziaję że Wam się
      udasmile)pozdrawiam
    • mieszanka123 Re: ona polka, a on egipcjanin (muzułmanin) 22.06.10, 23:25
      Witam, Nic dziwnego, że się obawiasz. Wśród Polaków dzieją się straszne rzeczy,
      a tutaj dochodzi zmiana religii i obyczajów. Ale nie możemy Ci w żaden sposób
      doradzić, bo nie znamy człowieka, a ja uważam, że nikogo nie można sądzić po
      narodowości czy religii. Dlatego bądź uważna. Powodzenia
      • andesi Re: ona polka, a on egipcjanin (muzułmanin) 02.10.10, 20:53
        jakies tarcia moga się pojawić ,nieporozumienia ,a czy Wam się uda i stworzycie normalny udany związek zależy od wielu czynników- t że to Arab to w niczym nie przeszkadza ,oni też potrafią być normalni,uczciwi- po prstu dajcie sobie czas poznajcie się lepiej-pozdrawiamsmile)
    • kleopatra01010101 Re: ona polka, a on egipcjanin Hurghada 15.01.11, 01:16
      dziewczyny,czy ktoras z was zna Waldka rezydenta Sun Fun z Hurghady?
      Bede bardzo wdzieczna za wasze opinie!
      • helen25 Re: ona polka, a on egipcjanin Hurghada 27.01.11, 22:17
        hej...hmmm mogę powiedzieć, że mam podobny dylemat..i sama potrzebuję 'time machine' by zobaczyc jakie konsekwencje mnie czekają....znajomi odradzają,,rodzina lepiej nie mówić ...za 2 tygodnie mam wylot do Egiptu..bedę miała czas na podjęcie decyzji..Wiem jedno,że byłam z Polakiem przez 8 lat, który okazał się niedojrzały..ehh brak słów...kilku potem..jeszcze gorszych..było 2 do rzeczy..ale co z tego jesli ja nie czułam tego czegoś...i teraz jest Mahmoud i 100tka pytań...wiem jedno że przeanalizuje to z 20 razy..Tobie też tak radzę..pożyjemy zobaczymy..narazie jade odpoczać i pomysle
        Pozdrawiam
        • gr.st.germaine Re: ona polka, a on egipcjanin Hurghada 01.02.11, 11:30
          helen25 napisała:

> hej...hmmm mogę powiedzieć, że mam podobny dylemat..i sama potrzebuję 'time mac
          > hine' by zobaczyc jakie konsekwencje mnie czekają....znajomi odradzają,,rodzina
          > lepiej nie mówić ...za 2 tygodnie mam wylot do Egiptu..bedę miała czas na podj
          > ęcie decyzji..Wiem jedno,że byłam z Polakiem przez 8 lat, który okazał się nied
          > ojrzały..ehh brak słów...kilku potem..jeszcze gorszych..było 2 do rzeczy..ale c
          > o z tego jesli ja nie czułam tego czegoś...i teraz jest Mahmoud i 100tka pytań.
          > ..wiem jedno że przeanalizuje to z 20 razy..Tobie też tak radzę..pożyjemy zobac
          > zymy..narazie jade odpoczać i pomysle
          > Pozdrawiam

nadal sie wybierasz?
        • andesi Re: ona polka, a on egipcjanin Hurghada 28.02.11, 01:36
          masz dobre podejście na spokojnie i na miejscu ocenić czy warto się angażować itd...moja rada lepiej szukać faceta poza kurortami i hotelami, im dalej od nich tym większa szansa na poznanie normalnego uczciwego ,oczywiście zawsze sa wyjątkismileps. jak wrażenia z wyjazdu?andesi
          • helen25 Re: ona polka, a on egipcjanin Hurghada 14.03.11, 19:35
            Już Bylam..popatrzylam i nie mam wiekszych zastrzezen..mahnmoud jest super..jego rodzina rowniez ale i tak niepewnosc jest..sa roznice kulturowe..nie da sie tego tak po prostu ominac to jest i koniec...musze to przemyślec ...chłopk pochodzi z dobre rodziny..wobec mnie zachowuje sie bardzo ok..ale tak czy siak jest ryzyko ehhh..ciezko..milosc to nie wszystko..a proza zycia moze zniszczyc nie takie uczucia..takze naprawde czeka mnie decyzja zycia pozdrawiam
            • andesi Re: ona polka, a on egipcjanin Hurghada 18.03.11, 22:50
              zawsze tak jest w miesznych związkach - ryzyko i obawy - ale to normalne obcokrajowiec - z drugiej strony może się okazać że to ten facet i razem bedzie Wam dobrze ? czasem warto spróbować i jeśli jest z dobrej rodziny to już plus, życze powodzeniasmileandesi
    • gosza.2 Re: ona polka, a on egipcjanin (muzułmanin) 31.05.11, 17:59
      witam, dziewczyny które zwiazały się z muzłumaninem zapraszam do kontaktu. Obecnie szukam ciekawych historii do programu tv. Moga to być historie szczesliwych związków jak i tych zakonczonych rozczarowaniem i żalem.
      piszcie na m.zieba@tvn.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka