viola19872
10.03.11, 20:56
Witam

Mam na imię Viola i jestem studentką V roku dziennikarstwa na Uniwersytecie Wrocławskim.
Już od kilku lat moją wielką pasją jest komunikacja międzykulturowa i małżeństwa międzykulturowe, stąd też zrodził się pomysł na napisanie pracy magisterskiej o związkach małżeńskich Polek z obcokrajowcami. Jak już wspomniałam bardzo interesuje mnie ten temat i dlatego na potrzeby mojej pracy z chęcią porozmawiałabym z Polkami, które wyszły za mąż za obcokrajowców.
Przedmiotem moich zainteresowań jest zbadanie różnic małżeńskich w takich obszarach jak m.in. wartości, role mężczyzny i kobiety, wychowywanie dzieci, czy język w komunikacji małżeńskiej.
Dlatego też byłabym bardzo wdzięczna, jeżeli któraś z Was drogie Forumowiczki, zechciałaby podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami dotyczącymi związku z obcokrajowcem.
Oczywiście konkretne już pytania wysłałabym mailem, możemy także umówić się na rozmowę na gadu gadu, skypie lub facebooku.
Chciałabym również podkreślić, iż uzyskane odpowiedzi zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie na potrzeby mojej pracy magisterkiej.
Jeżeli któraś z Was zgodziłaby się opowiedzieć o swoim związku z obcokrajowcem, podaję swoje kontaktowe.
mail: viola-kusmierczyk@wp.pl, gg: 8959514, skype: viola19872, facebook: Viola Kuśmierczyk
Pozdrawiam serdecznie

Viola