robak.rawback 09.05.07, 11:28 nie moge ich znalezc na nowymforum/ czy to jest kasowane czy jak czy przenoszone? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak.rawback ? ? 09.05.07, 11:31 czy mi sie fora pomylily czy zwiazki mieszane zmienily nazwe? bo niemoge znalezc innych 'zwiazkow mieszanych'? wiec zakladam ze to to samo tylko z inna nazwa? Odpowiedz Link
venedin Re: ? ? 09.05.07, 12:00 Raczej nie to samo, a tamto forum chyba po prostu .. zniknęło ! Odpowiedz Link
nsc23 Re: ? ? 09.05.07, 12:50 Rawback, tamto forum zostalo zamkniete przez gazete. Tego forum nie polecam, bo po pierwsze malo z osob sie tu udzielajacych jest w zwiazkach mieszanych, po drugie nienawisc jaka tu panuje jest porazajaca. Odpowiedz Link
robak.rawback Re: ? ? 09.05.07, 13:11 to znaczy ze tamto na ktorym pisalysmy jeszcze pare dni temu juz go nie ma wogole? no to trudno, ale szkoda bo fajne bylo. nsc23 - a ty jestes na tym nowym forum tez pod tym samym nickiem? Odpowiedz Link
nsc23 Re: ? ? 10.05.07, 00:29 Nie, na nowym forum jestem jako Jelonek tamto, na ktorym pisalysmy juz niestety(?) nie istnieje. Odpowiedz Link
gr.st.germaine nienawisc ? 09.05.07, 16:18 nsc23 napisała: > Rawback, > tamto forum zostalo zamkniete przez gazete. Tego forum nie polecam, bo po > pierwsze malo z osob sie tu udzielajacych jest w zwiazkach mieszanych, po > drugie nienawisc jaka tu panuje jest porazajaca. pokaz mi ta nienawisc. Poza niedawiscia (sluszna !) do oszusta i mordercy Simona Mola nie zauwazylem. Nie przepadam tez za nienawiscia do Polakow i Wegrow i wychwalania religii muzulmanskiej. Odpowiedz Link
weasel_82 Re: nienawisc ? 09.05.07, 19:35 cało sedno > Nie przepadam tez za nienawiscia do Polakow i Wegro > w i wychwalania religii muzulmanskiej Na starym forum nikt nie wychwalal niczego, a jedynymi rasistami byliscie Wy i wlasnie przez wasze zachowanie tamto forum zostalo zamkniete. To pewnie niebawem tak samo skonczy kiedy sie rozkrecicie. Odpowiedz Link
gr.st.germaine do weasel_82 09.05.07, 19:40 weasel_82 napisała: > cało sedno > > Nie przepadam tez za nienawiscia do Polakow i Wegro > > w i wychwalania religii muzulmanskiej > > Na starym forum nikt nie wychwalal niczego, a jedynymi rasistami byliscie Wy i > wlasnie przez wasze zachowanie tamto forum zostalo zamkniete. To pewnie > niebawem tak samo skonczy kiedy sie rozkrecicie. weasel - nie jestes tu mile widziana z uwagi na twoj fanatyzm i nienawisc do Polakow Odpowiedz Link
weasel_82 Re: do weasel_82 09.05.07, 19:56 hahaha, to mnie zbanuj. Ciekawe co Wy robiliscie na Zwiazkach Mieszanych skoro potrafiliscie tylko kamieniami obrzucac wszystkich w takowych Odpowiedz Link
gr.st.germaine Re: do weasel_82 09.05.07, 20:53 weasel_82 napisała: > hahaha, to mnie zbanuj. Ciekawe co Wy robiliscie na Zwiazkach Mieszanych skoro > potrafiliscie tylko kamieniami obrzucac wszystkich w takowych takie osoby jak ty powinny byc banowane - nic nie wnosisz do tematu poza wychwalaniem muzulmanstwa i chamstwem Odpowiedz Link
nsc23 Re: do weasel_82 10.05.07, 00:31 gr.st.germaine, Pozwol, ze wkleje fragment,ktory najlepiej ilustruje nienawisc panujaca na tym forum: takie osoby jak ty powinny byc banowane - nic nie wnosisz do tematu poza > wychwalaniem muzulmanstwa i chamstwem. A, jeszcze mam do Ciebie pytanie: Skad jest Twoj(a) partner(ka)? Odpowiedz Link
gr.st.germaine Re: do nsc23 10.05.07, 09:04 nsc23 napisała: > gr.st.germaine, > Pozwol, ze wkleje fragment,ktory najlepiej ilustruje nienawisc panujaca na tym > forum: > takie osoby jak ty powinny byc banowane - nic nie wnosisz do tematu poza > > wychwalaniem muzulmanstwa i chamstwem. > > A, jeszcze mam do Ciebie pytanie: Skad jest Twoj(a) partner(ka)? a. tak, nie jestem fanem muzulmanstwa i przechodzeniem chrzescijan na ta religie (odwrotnych wypadkow nie ma, bo sa karane smiercia przez ta "religie pokoju") b. moja zona pochodzi z Indonezji Odpowiedz Link
venedin Re: do nsc23 10.05.07, 10:04 > b. moja zona pochodzi z Indonezji To macie prawie taką samą flagę ) Odpowiedz Link
boo-boo Re: do weasel_82 07.06.07, 10:43 No ty wnosisz dużo do tematu związków-ale śmiech na sali-forum. Wiesz w ogóle co to jest związek i jeśli się chce o nim dyskutować to co należy robić? Nie wiesz, cały czas wywlekasz sprawę SM-a co on ma na takim forum do rzeczy-no chyba,że jesteś z nim w związku. Kto wie? Odpowiedz Link
gr.st.germaine Re: do weasel_82 07.06.07, 14:57 boo-boo napisała: > No ty wnosisz dużo do tematu związków-ale śmiech na sali-forum. Wiesz w ogóle > co to jest związek i jeśli się chce o nim dyskutować to co należy robić? Nie > wiesz, cały czas wywlekasz sprawę SM-a co on ma na takim forum do rzeczy-no > chyba,że jesteś z nim w związku. Kto wie? weasel_82 tu nie bywa. Niechetnie widze tu fanatyczne muzulmanki. Odpowiedz Link
weasel_82 Re: do weasel_82 11.06.07, 09:55 Biedny ge.st.geraine, jak Ty malo wiesz o świecie Odpowiedz Link
boo-boo Re: do weasel_82 11.06.07, 12:52 Ty nie wiesz co to znaczy fanatyzm....dla ciebie każdy kto jest w związku z muzułamniniem jest od razu fanatykiem, a co z katolikami praktykującymi ).... Odpowiedz Link
venedin Re: ? ? 10.05.07, 10:01 > tamto forum zostalo zamkniete przez gazete Przez gazetę ???? A co w nim takiego było że wymagało zamknięcia ? Odpowiedz Link
nsc23 Re: ? ? 10.05.07, 10:20 Syf, chaos i anarchia... oraz wlasciciel, ktory sie nie odzywal od prawie roku i zklocony zestaw moderatorow... Odpowiedz Link
venedin Re: ? ? 10.05.07, 11:28 > i zklocony zestaw moderatorow... To może być wielu moderatorów jednocześnie ? Jeśli tak to rzeczywiście może być to powodem anarchiii jako efektu wojny moderatorów o różnym podejściu. Odpowiedz Link
gr.st.germaine Re: ? ? 10.05.07, 16:41 przepowiadalem juz dawno upadek tamtego forum - zdominowanego przez fanatyczne muzulmanki.Nie zdziwil bym sie, gdyby sie okazalo, ze Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego zajęła się sprawą... Odpowiedz Link
boo-boo Re: ? ? 12.05.07, 09:21 ABW....ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a może sam James Bond ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
meiske Re: ? ? 12.05.07, 12:18 boo-boo napisała: > ABW....ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa > a może sam James Bond ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa calkiem prawdopodobne - ta kretynka jawnie popiera muzulmanow.Nie wiadomo co jej strzeli do glupiego lba zakochanego w arabstwie. Odpowiedz Link
boo-boo Re: ? ? 18.05.07, 22:13 No jak ja jawnie ich popieram to ty jesteś czarna. Tyle ci napiszę-ty jawnie prezentujesz debilizm w najczystszym wykonaniu. Popieram wszystkich oprócz ciebie i kilku innych oszołomów z tego forum. Zakochana-owszem i jestem,ale arabem to on nie jest. Napisz coś jeszcze, lubię czytać takie komiczne scenariusze. Odpowiedz Link
gr.st.germaine Re: ? ? 09.05.07, 16:15 stare "Zwiazki mieszane" zostalo zlikwidowane - to nie ma nic wspolnego z tym starym Odpowiedz Link
boo-boo Re: ? ? 09.06.07, 18:13 To w ogóle nie ma nic wspólnego z forum na którym powinna być dyskusja na temat związków mieszanych-kupy dupy się to forum nie trzyma. No wytnij mnie admin znowu za napisanie kolejnej prawdy w oczy kolącej..... Odpowiedz Link
gr.st.germaine chustkom na glowie mowimy nie 11.06.07, 07:21 boo-boo napisała: > To w ogóle nie ma nic wspólnego z forum na którym powinna być dyskusja na temat > > związków mieszanych-kupy dupy się to forum nie trzyma. No wytnij mnie admin > znowu za napisanie kolejnej prawdy w oczy kolącej..... mowisz ze "trzymanie sie kupy" zaczyna sie dopiero od pochwalania polek noszacych chustki na glowach i zasilajacych swoim potomstwem szeregi mordercow w imieniu islamu ? Odpowiedz Link
weasel_82 Re: chustkom na glowie mowimy nie 11.06.07, 10:03 boo-boo daj spokoj, bo jak widzisz teraz wg tego psychopaty wszyscy poza nim zasilaja szeregi Al kaidy. Nie ma co tracic czasu i energii. Zgloszenie juz wyslalam. Polecam czynic to samo po prostu pozdrawiam Odpowiedz Link
gr.st.germaine Re: chustkom na glowie mowimy nie 11.06.07, 10:50 weasel_82 napisała: > boo-boo daj spokoj, bo jak widzisz teraz wg tego psychopaty wszyscy poza nim > zasilaja szeregi Al kaidy. Nie ma co tracic czasu i energii. > > Zgloszenie juz wyslalam. Polecam czynic to samo po prostu > pozdrawiam na ciebie weasel_82 zgloszenie tez poszlo -. Do ABW.Nie zamierzam sam na ciebie tracic czasu i energii. Odpowiedz Link
boo-boo Re: chustkom na glowie mowimy nie 11.06.07, 12:35 ABW...????Uważaj,żeby się faceci w czerni nie zjawili, albo archiwum x.... Odpowiedz Link
boo-boo A może... 11.06.07, 12:59 Zmień nazwę forum na "towarzystwo wzajemnej adoracji rasistów- forumowiczów"..... Odpowiedz Link
boo-boo Re: chustkom na glowie mowimy nie 11.06.07, 13:00 Weasel, a może brody zapuścimy, tylko nie wiem jak-łatwiej chyba by było o broń się postarać ))) Odpowiedz Link
meiske Re: chustkom na glowie mowimy nie 11.06.07, 20:52 boo-boo napisała: > Weasel, a może brody zapuścimy, tylko nie wiem jak-łatwiej chyba by było o broń > > się postarać ))) nikt ci jeszcze w twarz nie splunal muzulmanska "polko" ? rodzony ojciec jeszcze tego nie zrobil ? tfu !ja to robie Odpowiedz Link
boo-boo Re: chustkom na glowie mowimy nie 12.06.07, 12:28 Słaby wiatr, nie doleciało-pomyślałabym w normalnych okolicznościach, ale w tych to napiszę,że głupia cipa jesteś-pluć na kogoś przez interenet.... Możesz sobie bluzgać ile wlezie i do woli-mało mnie interesują opinie takich osób jak ty, nie zależy mi na nich kompletnie, także spływa po mnie jak po kaczce, a no i wykaż choć odrobinę inteligencji-zapamiętaj mój facet nie jest muzułamninem-jest chrześcijaninem. Odpowiedz Link
boo-boo Re: chustkom na glowie mowimy nie 11.06.07, 12:50 "Trzymanie się kupy dupy" jeśli nie wiesz wiąże się z wypowiedziami osób na temat ich związków z innymi osobami, bez względu na to kto, gdzie i jaką chustkę nosi lub nie nosi i jakiego jest koloru skóry, narodowości i wyznania, a nie pisanie w kółko do bólu o SM, który z nikim, ani nikt z nim w związku nie jest. Jak Polak zapierdoli w Holandi tamtejszego obywatela to co wszyscy Polacy mordercy-bo idąc twoim tokiem myślenia to tak. Napisałeś gdzieś,że dobrze poznałeś naród węgierski-pieprzysz głupoty-znasz kilku węgrów i akurat na miłych ludzi trafiłeś bo miałeś szczęście-ja zresztą też i nie byłam tam tylko na jednorazowych wakacjach tylko mam tam rodzinę którą często odwiedzam. Co do ludzi żyjących tutaj w UK-wyznawców islamu...odróżniasz wyznawców religii od fanatyków? Chyba nie -to tak jak w Polsce-więksszość katolicy, a część z nich leje żony, pije na umór, inni jeszcze w swej katolickości zapomnieli,że łby im rosną, a berety nadal tego samego rozmiaru i mózgi im uciaskają. Więc nie generalizuj co do wszystkich- znam wielu muzułmanów i chwała nie wiem komu,że normalnych ludzi, którzy wierzą w "swojego" boga nic nikomu nie narzucając, nie są zamachowcami, a ja ich nie oceniam według tego w co wierzą bo nie chce,żeby mnie ktoś oceniał wg. tego w co ja wierzę. To forum powinno być nie o chwaleniu czy popieraniu religii, ugrupowań tylko o dzieleniu się własnymi spostrzeżeniami i doświadczeniami między osobami w podobnych sytuacjach życiowych, a ty robisz szambo razem z meiske, zresztą co ci będę tłumaczyć paranoikiem jesteś jakimś co prostego przekazu nie rozumie i każdego w chustce na głowie czy twarzy uważa za mordercę islamu, uważaj tylko żebyś w swojej fanatyczności jakiejś zakonnicy na ulicy nie przyatakował tak ci jebie na dekiel. p.s. nie zastanowiło cię to,że forum w ogóle się nie rozrasta na konkretny temat? wszyscy co tu zajrzeli poznali się jakie zasady tu rządzą-przeczytaj sobie ten "piękny przepisany tekst" z forum pierwotnego który ukradłeś- czemu ma służyć to forum i posta jednego z forumowiczów który słusznie się wypowiedział. A co do tamtego forum to żeby cię oświecić zostało ono zamknmięte na skutek mojej interwencji -TAK ,a nie jakiegoś tam ABW, cia czy fbi jak sobie wkręcasz. Popisz jeszcze trochę bzdur,a sam sobie nowe założysz, chyba,że od razu ci IP zdecydują się zablokować..... Odpowiedz Link