berlinka2 31.10.07, 10:21 Czy ktoś tu może dobrze zna mentalność Niemców jeśli chodzi o związki.....nie mogę mojego chłopa Niemca rozgryżć, czy jak mowi ze kocha to kocha, czy tylko pieprzy tak, a slowa nic nie znaczą.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wild.romance Re: Polka i Niemiec 21.11.07, 21:06 A jak Ty mówisz, że kochasz to.....też tylko pieprzysz, czy jaką masz mentalność...? Odpowiedz Link
melisa2007 Re: Polka i Niemiec 02.01.08, 22:25 To zalezy od czlowieka a nie od narodowosci...moj maz jest Niemcem i nie mosi mowic, ze mnie kocha (choc tez mowi) ale w jego obecnosci, niezaleznie od sytuacji czuje sie kochana. Poza tym znam kilka innych par i oni tez tworza szczesliwe malzenstwa. Odpowiedz Link
meiske Re: Polka i Niemiec 03.01.08, 11:39 mam troche znajomych obojga plci tej narodowosci i wszystko fajni ludzie, znam tez kilka malzenstw mieszanych - bardziej udane niz np. polsko-holenderskie Odpowiedz Link
lucilla1955 Re: Polka i Niemiec 17.11.14, 06:24 Cześć ,,,ja tez nie umiem znależć wyjscia z sytuacji ,poznałam Niemca ,no i on chce mnie za żonę(jako ,ze Polka dobra Frau dla Niemca).Teraz pracuję jako opiekunka starszych,a mieszkam na stałe w Polsce.On chce mnie sciągnac do siebie,zachęca kasą co miesiąc 800 euro na moje konto itd, a w przyszłości małżeństwo.I CO WY NA TO??? Odpowiedz Link