nin15 30.01.04, 14:40 Czy w Brodnicy czy w Golubiu czy też w Chełmży czy gdzie chcesz różne kluby są sportowe i kibice różni też lecz najlepszy to jest kibic co o Unii wszystko wie i dla Unii ukochanej odda nawet życie swe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 30.01.04, 14:44 Gdzie jest taki klub na świecie co kibiców takich ma są to sami młodzi chłopcy a w ich sercach tylko Unia strzelaj bramki strzelaj gole abyś punkty zdobywała a te punktytak potrzebne do awansu będziesz miała Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 30.01.04, 14:45 Biało-niebieski sztandar nad stadionem powiewa wiele tysięcy sympatyków Unię do boju zagrzewa Marsz Marsz Unio ukochana ma drużyno czy dziś wygrywasz czy dziś przegrasz będziesz mą jedyną Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 30.01.04, 14:48 Grecja ma Ateny Paryż wieżę Eifela ma my mamy Unię która dla nas w piłkę gra Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 30.01.04, 14:52 Wyklęty powstań ludu Ziemi i do Wabrzezna zaraz zjedź Unia spuści Tobie lanie A kibice radośc będą mieć strzelaj, strzelaj, strzelaj prosto w bramkę Unia dużo strzałów ma Strzelimy gościom piękną bramkę a na trybunach będzie szał Bój to jest nasz ostatni krwawy skończy się trud a ty Unio ukochana do czwartej ligi wróć, wróć, wróć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grizelda Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! IP: 158.75.47.* 30.01.04, 15:40 faszysta! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! IP: *.Wabrzezno.com.pl / *.Wabrzezno.com.pl 01.02.04, 10:15 Ja proponuje jeszcze coś bardzo starego: Dziś w Nowościach napisali że Elane zaorali my tu patrzym kto to orze a tu Unia na traktorze Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 02.02.04, 07:47 W trzy kolory stroisz się Błękit nieba, biel i żółc To są barwy wspaniałe Za nie oddam życie swe Bo uwielbiam Unię Ona dziś dla nas w piłkę gra i trzy punkty zdobywa Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 02.02.04, 07:53 My mieszkamy w mieście tapet gdzie przepływa rzeka Struga tam najlepsi są kibice młodzi chłopcy wprost od pługa Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 02.02.04, 09:25 Gdzie jest ta ulica, gdzie jest ten stadion gdzie jest ta drużyna co kocham ją znalazłem Unię, znalazłem stadion znalazłem drużynę co kocham ją hej sialala, hej sialala, hej sialala znalazłem drużynę co kocham ją Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 02.02.04, 13:16 Czy wygrywasz czy też nie, ja i tak kocham Cię w moim sercu Unia! i na dobre i na złe Cała Polska wzdłuż i wszerz śpiewa z nami taka pieśń że najlepsza w Polsce jest, nasza Unia MKS! Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 04.02.04, 13:12 Legia to stara k... Legia jeb.. ją pies Legie trzeba pie... Legia od tego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 04.02.04, 14:13 Jej oddałem serce swe Ona najpiękniejszym snem w dwa kolory stroi się piękny błękit oraz biel, kocham Ją a Ona mnie nigdy nie opuszczę Jej to drużyna Unii iiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 04.02.04, 14:15 Naprzód piłkarze dzisiaj ambicja wam każe grać na całego i walczyć do upadłego bramki zdobywać i wszystkie mecze wygrywać! Unio my z wami! my za was kciuki trzymamy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grizelda Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! IP: 158.75.47.* 05.02.04, 11:57 Jeden zero to za mało by Unię załamało! Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 05.02.04, 13:54 Na Unię Wabrzeźno chodzic chciałem Długo kochanie swoje prosić musiałem Słuchaj kotku nie martw się Bo na Sportowej wcale nie jest źle! lo lo lo lo ...... itd Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 06.02.04, 08:25 A to przypadkiem nie Tysiąclecia? Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 12.02.04, 10:49 na melodię z serialu Miami Vice: To my wabrzescy kibice Wiedziemy tu bestroskie życie Za swa drużyna po kraju podazamy wciaż Niby pieprzony boa waż Niestraszna nam sparta, legia czy wda Unia im wszystkim po dupie da Noże, tasaki, brony od pługa Drżyj polsko jakieś szeroka i długa Nie zapomnicie nas nigdy! Tak to my! Wściekłe wabrzeskie psy! Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 16.02.04, 08:45 Do rytmu wygrywanego przez kibiców na bębnach: W suknię niebiesko-biała tyś przyodziana Unio jedyna! Unio kochana! Trybuna kryta na której stoję Tu nabożestwa odprawiam swoje Jako to ślubu, tak ja do boju Wiodę ja Ciebie w trudzie i znoju Modły kibiców, mistyka tłumu Że aż się nie chce mi iśc do dómu. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 16.02.04, 09:33 Hej Unia gra, Hej Unia gra, Unia dzisiaj, 3:0 w dupę ma. Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 16.02.04, 10:24 pod murmurando będace motywem z "czterech pancernych": Kielich goryczy wypic nam dałas Gdy do piatej ligi z hukiem spadałas Unio! Unio! Unio! Dzis słonce swieci tylko dla ciebie Kibice sa znowu w siódmym niebie Unio! Unio! Unio! Na awans czeka wabrzeski ród Te czysty rasowo, polski gród Unio! Unio! Unio! Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 17.02.04, 09:15 z serii zawołania: jako byk na krowę ryczy jako waż na węża syczy tak ja ryja cigle drę Unio! Unio! kocham cię! Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Śpiewaj z nami wabrzeskimi kibicami !!! 17.02.04, 09:40 Co was tak mało? Pajace, co was tam mało? Co was tak maaaaaaało? Pajace, co was tak mało? Odpowiedz Link Zgłoś