Dodaj do ulubionych

gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM?

IP: *.Wabrzezno.com.pl 15.07.02, 18:07
i czy w ogóle gdzies pojadą. Uwielbiam góry, więc zamierzam sie tym razem
wybrac na jakies niewielkie wspinaczki i to chyba na strone Słowacką.
Dodatkowo kilka wypadów weekendowych nad morze i to wszystko. Acha jeszcze
festwiwal filmów komedjowych w Kazimierzu Dolnym i wakację zlecą
bezpowrotnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 15.07.02, 18:14
      Ja zaczynam juz jutro od tygodnia w Paryzu; a potem jeszcze 4 tygodnie w
      Polsce, wszedzie po trochu, pewnie glownie z rodzinka, bo nie popuszcza :)))
      • Gość: maciej Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.Wabrzezno.com.pl 15.07.02, 18:32
        Sorki - przecież wcześniej pisałeś gdzie będziesz na wakacjach. A z rodzinką no
        cóż musisz się do tego przyzwyczaić. Jak człowiek przyjeżdża i odwiedza raz do
        roku, a może i rzadziej to tak zawsze będzie, że nie dadzą ci wyrwać się
        samotnie. Znam ten ból człowiek by chciał gdzies się samotnie albo w parę
        zgubic, a tu nie da rady, bo to tego wujka, ciotkę i jeszcze wójka innego i
        inną ciotkę trzeba odwiedzić itp. Cóż tak to już jest i tak pozostanie. Ale
        myślę, że mimo wszystko takie powroty do kraju są super sympatyczne i nie
        będziesz się nudził - miłych wakacji w kraju i udanego pobytu w stalicy Francji.
        Jak przyjedziesz z paryża to napisz gdzie byłeś co widziałeś i gdzie spałeś -
        zbieram tez informacje, gdzie sensownie tam można za niewielką kase sie
        zatrzymać (niewielką oczywiście czytaj na warunki francuskie)
        • Gość: Maciek Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 15.07.02, 18:43
          W Paryzu jestem wlasciwie co roku, wiec nie wiem co napisac co zwiedzilem, co
          widzialem, bo po ilus tam razach to juz zna sie Paryz prawie jak Wabrzezno.
          A co do hotelu i cen, to tez nie jestem idealnym zrodlem informacji na ten
          temat, bo zatrzymuje sie zawsze w apartamencie mojego montrealskiego sasiada
          ( ma apartament w Paryzu i kurtuazyjnie pozwala mi z niego korzystac, jesli
          akurat nie ma tam nikogo ). Ale po powrocie chetnie odpowiem na twoje pytania;
          moze jednak na cos sie przydam :))
    • sant.ander Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 15.07.02, 18:46
      Francja, Cannes to cel mojej podróży, a wyjeżdżam już niedługo. W końcu sobie
      porządnie wypocznę
      !
      • Gość: maciej Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.Wabrzezno.com.pl 15.07.02, 19:06
        Bardzo miło sant.ander, ze co jakis czas odwiedzasz nasze Forum - a może na
        stałe???
        • sant.ander Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 16.07.02, 18:37
          Myślę, że co jakiś czas się tu pojawię, nabiję kilka postów na licznik, powiem
          coś mądrego bardziej lub mniej, ogólnie podoba mi się u Was :-))
    • Gość: NIN Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 16.07.02, 08:22
      Od pewnego czasu tylko Tatry (w tym roku w dwóch turach sierpień i połowa
      września). W planach na 100% Rysy, Wrota Chałubińskiego, a na Słowacji Doliny
      Jaworowa i Białej Wody (nigdy nie byłem a podobno cudo!).
      • Gość: maciej Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 16.07.02, 08:45
        Ej NIN to może gdzieś się spotkamy na szlaku tatrzanskim?????
        • Gość: NIN Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 16.07.02, 09:08
          Gość portalu: maciej napisał(a):

> Ej NIN to może gdzieś się spotkamy na szlaku tatrzanskim?????

Możliwe. Czekam w schronisku pod szczytem Rysów 22 sierpnia po południu i
          schodzimy do Słowaków do Sterbskiego Plesa do knajpy (browar Kelt miodzio).
          • Gość: Figo Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 16.07.02, 10:13
            Przykro mi czytać wasze posty, bo w tym roku zanosi się na to, że nigdzie nie
            pojadę. Pozostaje wykąpać w Przydworzu i wypady na rybki.
            Poza tym będę pisał sam do siebie na forum.
            Czekam na pozdrowienia z wakacji, albo po powrocie od wszystkich
            wyjeżdżających.
            • Gość: KANGOOR Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 16:45
              A ja wybieram sie w podróż poslubna we wrześniu do Grecji. Mozna niedrogo
              odpocząć a i temperatury znośne. A pozatym całe wakacje spędzam na Mazurach a
              zpracy mam 100 metrów do Jeziora Ukiel i z recepcji tzn miejsca pracy widze
              jeziorko.
              • Gość: maciej Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.Wabrzezno.com.pl 16.07.02, 20:26
                No to najlepszego na nowej drodze i udanego miesiąca m......w Grecji - no no no
                to już jest coś. Aby wam upały zbytnio nie przeszkadzały.
                • Gość: Maciek Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.tnt7.montreal.qb.da.uu.net 17.07.02, 03:25
                  Wlasnie siedze juz na lotnisku, po oddaniu bagazy i kontroli paszportu. A ze mam jeszcze do
                  wejscia do samolotu jakies 20 minut, to siadlem sobie do kompa ( jednego z wielu
                  dostepnych dla ogolu ), zeby zobaczyc co wydarzylo sie na forum, bo w ciagu dnia w domu nie
                  mialem zupelnie czasu. Przy okazji informuje, ze moja nieobecnosc na forum potrwa 5 tygodni.
                  A wiec spodziewam sie, ze ekipa sie sprezy i mimo urlopowych wyjazdow bedzie jakos
                  kompensowac moja nieobecnosc :))
                  Zycze wszystkim slonecznego lata i wielu wielu super wrazen !!!
    • Gość: PEGAS Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.Wabrzezno.com.pl 06.08.02, 10:10
      Jak paytrzę za okno i widze jak leje to odechciewa mi sie wszelkich wyjazdów i
      wakacji. No ale może tam w górach panuje świetna pogada. kto to wie??/
      • Gość: NIN Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.08.02, 10:20
        Dla pocieszenia Pegas - dziś rano w Tatrach w miarę słonecznie. Zakopane 20
        stopni Kasprowy 8. Pawie ideał.
        • Gość: PEGAS Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.Wabrzezno.com.pl 06.08.02, 10:46
          mam taką cichą nadzieję, że pogoda w tatrach sie nie spieprzy na dobre. Ta
          twoja wiadomość jest troche pocieszająca, tym bardziej, ze już wątpiłem dzisiaj
          w sam wyjazd
          • ula_ Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 06.08.02, 14:09
            W pracy :(
            • Gość: PEGAS Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.Wabrzezno.com.pl 06.08.02, 18:07
              Oj w pracy to naprawdę nie zazdroszczę. Jednak pozdrawiam i udanytch wakacji.
              Może uda mi sie dokonać kilku wpisów w jakiejś kafejce w Zakopcu.
    • Gość: Pier Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: 80.51.243.* 08.05.03, 21:54
      Dzacy
      • Gość: Maciek Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 09.05.03, 13:35
        Pewnie w Polsce , na przelomie lipca - sierpnia.
        • naka Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 10.05.03, 17:45
          • Gość: Figo Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.05.03, 08:45
            A jak przywiezie SARS z Kanady?
            • Gość: NIN Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.05.03, 09:37
              Gość portalu: Figo napisał(a):

> A jak przywiezie SARS z Kanady?

stad wywiezie z pewnościa salmonellę. będzie na zero. chyba, że żywnośc przywiezie z soba.
    • moooni Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 12.05.03, 12:23
      Gość portalu: maciej napisał(a):

> i czy w ogóle gdzies pojadą.

Mi to po głowie chodzi Wąbrzeźno... Pewnie zapakuję Nakę do bryki i wiooooo :)
      Na lody :)

--
      moooni@gazeta.pl
      icq 46479443
      • Gość: Figo Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 14.05.03, 10:56
        No i skoczymy na piwko nad wodę lub pod wodę (Nautilius)
        • Gość: PEGAS Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 14.05.03, 21:43
          Figo ale ty jestes szatan!!!!
          • Gość: Figo Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 16.05.03, 07:58
            Prędki Lopez ;-))))))))))
            • naka Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 16.05.03, 19:35
              • Gość: Figo Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 19.05.03, 08:09
                Będziemy pracować dzień i noc. Tysiąc procent normy. ;-)))))))
                • Gość: Maciek Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 20.05.03, 13:30
                  Jestem po 3-dniowym weekendzie i doszedlem juz po raz kolejny do wniosku, ze
                  uwielbiam......lenistwo; nie zamierzam wiec wyrabiac zadnych "norm" jak to
                  proponuje Figo, a juz szczegolnie w wakacje :))
                  • Gość: Figo Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 20.05.03, 14:33
                    Normy "atrakcji" Maciek. Czysta przyjemność. :-))))))))))))))
                    • Gość: Maciek Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 20.05.03, 18:17
                      No ale musisz zagwarantowac, ze te atrakcje beda naprawde........
                      atrakcyjne :)), to moze i na normy dam sie namowic, szczegolnie
                      po....."schlodzonej Niagarce" :)))
                      • naka Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 20.05.03, 20:16
                        • Gość: Figo Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 08:12
                          Miasto cudów ;-)))))
                          • naka Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 21.05.03, 18:18
                            • Gość: Figo Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 09:38
                              ...i lodów... ;-))))
                              • Gość: Maciek Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.05.03, 13:52
                                Naka
                                ten nasz pobyt w Wabrzeznie to chyba przeciagnie sie do...... tygodnia przy
                                tylu zapowiadanych atrakcjach !!:))
                                • Gość: PEGAS Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 14:12
                                  Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Naka
                                  > ten nasz pobyt w Wabrzeznie to chyba przeciagnie sie do...... tygodnia przy
                                  > tylu zapowiadanych atrakcjach !!:))
                                  To kiedy przyjeżdżacie - może wystapi potrzeba zamówienia orkiestry strażackiej
                                  na Waszą cześć - fałszują totalnie, ale jakże głośno chłopaki grają. Nie liczy
                                  się jakoś, ale hałas jest naprawdę imponujący. Kiedys podobnie jak Pan Cogito
                                  zastanawiałem się nad estetyką hałasu. Można przy naszej orkiestrze dojść do
                                  pewnych przemyśleń
                                  (poklepał się po brzuchu myśląc coraz częsciej o obiedzie)
                                  • Gość: Figo Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 14:59
                                    Ooooooo to już za bardzo inteligentne dla mnie. Ja skończyłem na Kubusiu
                                    Puchatku. ;-))))))) (to co tygrysy lubią najbardziej)
                                    • Gość: NIN Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 15:07
                                      ja wogólę nie czytam. oczy się psują. kiedyś lubiłem kolorowanki.
                                  • moooni Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 27.05.03, 16:09
                                    Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> To kiedy przyjeżdżacie - może wystapi potrzeba zamówienia orkiestry
                                    strażackiej

Nieeeeeeeee, tylko nie strażacka orkiestraaaaa........
                                    Wolę jakieś tańce na rynku albo panów w samych fartuszkach serwujących lody
                                    (!).

--
                                    moooni@gazeta.pl
                                    icq 46479443
    • naka Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 26.05.03, 18:16
      • Gość: Maciek Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.05.03, 18:21
        A moze zamiast jakichkolwiek orkiestr, MY forumowicze zrobilibysmy kabaret we
        wlasnym wykonaniu !! Ja moge cos z repertuaru Edith Piaf albo Elvisa :))
        • naka Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 26.05.03, 19:28
          • Gość: Maciek Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.05.03, 19:42
            A pozostali forumowicze co, maja treme ?? :)) Nikt wiecej sie nie deklaruje ??
      • Gość: PEGAS Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 26.05.03, 20:16
        A ja moge wziąć gitarę i cos wykombinuję z kawałków San Remo, albo Karela gotta
        • Gość: Maciek Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.05.03, 21:40
          A kto to jest Karel gott ? jakas nowa wspolczesna gwiazda, typu Shakira ??
          • naka Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 26.05.03, 21:46
            • Gość: Maciek Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 27.05.03, 13:52
              A co wypuscil ??
              • naka Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? 27.05.03, 21:07
                • Gość: NIN Re: gdzie wakacje spędzają osoby z FORUM? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.05.03, 07:16
                  pamiętam, że śpiewał: kici kici kici sewa i tak dziwnie się przeginał.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka