Gość: 373 M IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 19:54 Jakiś przepis na przeżycie tej pory roku. Błagam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PEGAS Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.09.02, 08:33 100 gramm Bolsa i popitka. Powtarzaj czynność w cyklu godzinnym. Rozpali Ciebie na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.09.02, 08:36 Tylko teledyski SHAKIRY ........ PS. Nie jestem pewien czy tak TO się pisze, jeśli nie, to przepraszam wszystkich fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.09.02, 09:02 Dzieki za przeprosiny - to jest moja najlepsza wokalistka.:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.09.02, 09:18 Wiesz, tu nie chodzi tylko o wokal, ale również o oryginalne teledyski oraz łatwa i melodyjna muzykę, na która nikt nie zostanie obojetny. Czy urzędnik, czy robotnik Lekarz, piekarz, nauczyciel Każdy z nasz jest zachwycony Peruwianskiej panny wyciem Co do tego Peru tez nie jestem pewien w stu procentach, ale chyba Hameryka Płd bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.09.02, 09:31 Gość portalu: NIN napisał(a): > Czy urzędnik, czy robotnik > Lekarz, piekarz, nauczyciel > Każdy z nasz jest zachwycony > Peruwianskiej panny wyciem Peruwiańska Panna wyje Męskie grono za nią pije Lekarz, piekarz, nauczyciel każdy z nich to jej wielbiciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.09.02, 09:37 Nie, nie, nie ....... nie piszmy więcej rymowanek. Wojaczków to z nas już nie będzie. A może poezja na długie jesienne wieczory, deprecha, bimber z musztardówy? Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Re: Zimno, oczekuję propozycji... 24.09.02, 10:26 A ja proponuję następującego drinka: 25 ml krupniku (ale tego alkoholu) zalać wrzątkiem i dodać gruby plaster cytryny. Rozgrzewka murowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.09.02, 08:14 A może by tak cos ze sportu - kilka przysiadów i brzuszków i jestes juz rozgrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.09.02, 08:22 Kaloryfer wystarczy odkręcic Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Re: Zimno, oczekuję propozycji... 25.09.02, 08:37 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > A może by tak cos ze sportu - kilka przysiadów i brzuszków i jestes juz > rozgrzany. Zapomnieliście o noszeniu ciepłych gaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.09.02, 21:38 Gość: NIN 24-09-2002 08:36 napisal: "Tylko teledyski SHAKIRY ........" Ja tez glosuje za Shakira !! I dobrze zrobila, ze sie zrobila na BLOND;!!! bo orginalnie byla czarnowlosa, jak tego mozna oczekiwac po corce Libanczyka i Kolumbijki. A wiecie co znaczy "shakira" po arabsku ( imie wybral jej ojciec- arab ?? Shakira = gracja , wdziek. I trzeba przyznac, ze panienka ma wszystko co sie kojarzy z takim imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 01.10.02, 10:51 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Ja tez glosuje za Shakira !! I dobrze zrobila, ze sie zrobila na BLOND;!!! > bo orginalnie byla czarnowlosa, jak tego mozna oczekiwac po corce Libanczyka i > Kolumbijki. A wiecie co znaczy "shakira" po arabsku ( imie wybral jej ojciec- > arab ?? Shakira = gracja , wdziek. I trzeba przyznac, ze panienka ma wszystko > co sie kojarzy z takim imieniem. Oho, mamy fana!! Dwadzieścia zdjęc na ścianie i jedno w kiblu? A numer stanika znasz? A gdyby tak Sha zmienic na Fuc? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 01.10.02, 11:00 Coś ostatnio widzę Figo, że jesteś mocno napal.ny. Wszystko kojarzy ci się tylko z jednym, jakbyś miał gdzieś powyżej 40 lat. Zawsze na imprezach 40-latki mówią i sprowadzają wszystko do jednego a mianowicie seksu. Złe objawy u Ciebie występują. Moja rada-zwolnij facet tempo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 11:06 Gość portalu: Figo napisał(a): > Gość portalu: Maciek napisał(a): > > Ja tez glosuje za Shakira !! I dobrze zrobila, ze sie zrobila na BLOND;!! > ! > > bo orginalnie byla czarnowlosa, jak tego mozna oczekiwac po corce Libancz > yka i > > Kolumbijki. A wiecie co znaczy "shakira" po arabsku ( imie wybral jej ojci > ec- > > arab ?? Shakira = gracja , wdziek. I trzeba przyznac, ze panienka ma wszy > stko > > co sie kojarzy z takim imieniem. > > Oho, mamy fana!! Dwadzieścia zdjęc na ścianie i jedno w kiblu? A numer stanika > znasz? A gdyby tak Sha zmienic na Fuc? ;-))))) Oj chyba lepiej żeby NIN nie pisał o swoich sympatiach wokalnych, bo to wprowadza nerwową atmosferę. A gdyby tak połączyć Shakirę (gibie się jak pier... rezus, sorrki dla "fanuf" nie mogłem się powstrzymać) z brzmieniem Falarka to by chyba wszyscy odjechali. A tak w ogóle to skąd NIN wiedział, że toto jest z Hameryki Płd. (co prawda w połowie, dzięki Maciek za info;-) ale zawsze)? Czy to nie dziwne? Figo zajmij się tą sprawą to Cię trochę wyluzuje:-)) PS. Niech co krwawy Hegemon?! Niech żyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 01.10.02, 13:51 Figo znowu mnie sie czepiasz :))) Chyba bede musial skonsultowac sie z moim shrink'em ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 14:07 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Chyba bede musial skonsultowac sie z moim > shrink'em ! Często miewasz takie potrzeby?;-) A ile bierze za godzinę seansu/rozmowy/zabiegów (elekrowstrząsy to się u nas nazywa;-))? Dobra kończe tego posta nie będę się czepiał i wpędzał Ciebie w koszta;-))) Ps. Do tutejszych. Czy w Wąbrzeźnie jest jaki dobry psychiatra or psychocośtam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 01.10.02, 15:09 Maciuś skontaktuje się ze Shrekiem :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 01.10.02, 18:48 Gość portalu: Figo napisał(a): Maciuś skontaktuje się ze Shrekiem :-)))))))))))))))) Gotow bylbym to zrobic; problem w tym, ze nie toleruje zielonego koloru :)) No moze poza.........zielonym piwkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: *.Wabrzezno.com.pl 01.10.02, 19:35 Gość portalu: Maciek napisał(a): > No moze poza.........zielonym piwkiem. Zielonym piwkiem? - napisz cos więcej na ten temat- co to za piwo?? Nigdy takiego nie piłem. Albo może chodzi ci o piwo w zielonych butelkach (których swoja drogą już nie ma) w Polsce? powód oczywisty - nikt nie kupował piwa w tych butelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 01.10.02, 22:13 Nie zielone butelki PEGAS, tylko samo piwo jest zielone, sprowadzane z Irlandii. Pije zawsze "draft" w moim ulubionym irlandzkim pubie prowadzonym przez...........Iranczyka, sic !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 02.10.02, 07:44 I jeszcze zielona trawka????? ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 08.10.02, 18:00 A dzis znowu piekna pogoda i wciaz cieplo. Co ja jeszcze robie w robocie, zamiast siedziec wmieszany w przyjazny tlum gdzies w ogrodku na lunchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.10.02, 18:54 U nas natomiast zimno, pada i wieje, ogólnie mówiąc do d... ta pogoda. W czoraj nawet w Olsztynie śnieg spadł. Najlepszy numer to taki, że szef od drogowców mówi, nas nigdy zima nie zaskoczyla, to zima zaskakuje rok rocznie kierowców. (ten występ powinien zostać napisany w wątku o absurdach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Zimno, oczekuję propozycji... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.10.02, 07:54 Pewnie, nie jeżdżą nawet jak spadnie 1,5 m śniegu. :-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś