wanilia1 26.09.02, 14:42 Dokończcie zdanie: Kiedy za oknem pada deszcz, to najchętniej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.09.02, 15:05 wanilia1 napisała: > Dokończcie zdanie: > Kiedy za oknem pada deszcz, to najchętniej... ....... na parapet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.Wabrzezno.com.pl 26.09.02, 16:52 wanilia1 napisała: > Dokończcie zdanie: > Kiedy za oknem pada deszcz, to najchętniej... ogladam sobie muminki i misia uszatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 08:42 wanilia1 napisała: > Dokończcie zdanie: > Kiedy za oknem pada deszcz, to najchętniej... siadam w rogu rogówki i wypijam herbatę z "pradem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 08:46 Najpierw ustalmy Hubercie pewien fakt - na pewno nie jestes dzieckim ty stary koniu. Jak dzieci moga pić cos z prądem!!!!!!! A gdzie ustawa antymonopolowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 08:54 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > Najpierw ustalmy Hubercie pewien fakt - na pewno nie jestes dzieckim ty stary > koniu. Jak dzieci moga pić cos z prądem!!!!!!! A gdzie ustawa antymonopolowa Wyjaśniam: Zawsze będę dzieckiem swojej mamy, a mama pozwala mi pic herbatę z pradem - oczywiście jak pada deszcz. O ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 08:58 Gość portalu: Hubert napisał(a): > Zawsze będę dzieckiem swojej mamy, a mama pozwala mi pic herbatę z pradem - ocz > ywiście jak pada deszcz. O ! Co to jest ten "prad"? Znowu jakaś używka? I w dodatku to się dzieciom podaje, pewno żeby były spokojniejsze. Hubercie czy jesteś nadpobudliwy?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 09:47 Gość portalu: KAB napisał(a): Hubercie czy jesteś nadpobudliwy?;-) Hubert to taki Hannibal Lecter naszego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 10:13 Hubert jest bardzo nadpobudliwy - kopie, gryzie i pluje jak jest zdenerwowany. No chyba, że sobie łyknie coś z prądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 10:20 Gość portalu: KAB napisał(a): > Co to jest ten "prad"? Znowu jakaś używka? I w dodatku to się dzieciom podaje, > pewno żeby były spokojniejsze. Hubercie czy jesteś nadpobudliwy?;-) Oczwiście, że używka - tylko zastanawiam się dlaczego "znowu" - jest to alkohol i najlepiej rum badź dobry koniak. Myślę, że nie jestem nadpobudliwy, a piję takie mieszanki w dni deszczowe czy też zimowe wieczory bo wtedy smakuja mi najlepiej. KAB a Ty co ty porabiasz w takie ponure i zgniłe wieczory ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 10:34 Gość portalu: Hubert napisał(a): > KAB a Ty co ty porabiasz w takie ponure i zgniłe wieczory ? Upajam się widokiem kropli powoli sunących po tafli okna, zagłębiam się w dźwięk szemrzącego deszczu lub dującego wiatru;-))) błeeeeeeee Ps. Ale forum to jednak by tak pięknie nie tętniło życiem gdyby nie klan Św. Trójcy znający się jak łyse konie. Wystarczy rzucić lużną sugestię, a już jest odzew, np. zaraz odzywa się rodzina, albo odbywają się dywagacje na temat stanu emocjonalnego Hubert, itp. Na dodatek do św. Trójcy+Hubert (cały czas nie wiem jaką rolę mu przypisać w tym związku) Pegas dokoptował jeszcze swoją żonę (no chyba Sherlock Figo nie może się mylić) i kazał jej się podpisywać jako wanilia1. Dobra paranoja sięgnęła zenitu. Oho poruszyłem lawinę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 11:01 Gość portalu: KAB napisał(a): > Ps. Ale forum to jednak by tak pięknie nie tętniło życiem gdyby nie klan Św. > Trójcy znający się jak łyse konie. Wystarczy rzucić lużną sugestię, a już jest > odzew, np. zaraz odzywa się rodzina, albo odbywają się dywagacje na temat stanu > > emocjonalnego Hubert, itp. Na dodatek do św. Trójcy+Hubert (cały czas nie wiem > jaką rolę mu przypisać w tym związku) Pegas dokoptował jeszcze swoją żonę (no > chyba Sherlock Figo nie może się mylić) i kazał jej się podpisywać jako > wanilia1. Dobra paranoja sięgnęła zenitu. Oho poruszyłem lawinę:-))) A co to są łyse konie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:05 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > A co to są łyse konie? Konie bez sierści:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 11:09 Gość portalu: KAB napisał(a): > Ps. Ale forum to jednak by tak pięknie nie tętniło życiem gdyby nie klan Św. > Trójcy znający się jak łyse konie. Wystarczy rzucić lużną sugestię, a już jest > odzew, np. zaraz odzywa się rodzina, albo odbywają się dywagacje na temat stanu > > emocjonalnego Hubert, itp. Na dodatek do św. Trójcy+Hubert (cały czas nie wiem > jaką rolę mu przypisać w tym związku) Pegas dokoptował jeszcze swoją żonę (no > chyba Sherlock Figo nie może się mylić) i kazał jej się podpisywać jako > wanilia1. Dobra paranoja sięgnęła zenitu. Oho poruszyłem lawinę:-))) O proszę jak to po przez błędna ocenę sytuacji ludzie po prostu się myla. Nie zawsze jest tak, że wsadzenie kija do mrowiska rozwiaże problem. Choc zaskoczenie i oburzenie może wywołac, że zostana udzielone w czasie dyskusji jakieś dodatkowe infornacje. Szkoda jednak, że nie wierzysz w to co zostało już powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:15 Gość portalu: Hubert napisał(a): > O proszę jak to po przez błędna ocenę sytuacji ludzie po prostu się myla. Napisz gdzie się pomyliłem:-) > Nie zawsze jest tak, że wsadzenie kija do mrowiska rozwiaże problem. Naprawdę? >Choc zasko > czenie i oburzenie może wywołac, I o to właśnie chodzi:-))) >że zostana udzielone w czasie dyskusji jakieś > dodatkowe infornacje. Ach czekam na nie z niecierpliwością. Dedektywi do dzieła! >Szkoda jednak, że nie wierzysz w to co zostało już powied > ziane. Ależ wierzę:-)) Religia to opium dla ludu. Mówi Wam to coś:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 11:18 Ja wracając do tych koni - konie bez sierści-przecież to jesdt nie humanitarne. Animalsi zaraz nam sie tutaj zjadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Animals Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 11:24 Jak chcecie to możemy zagrac u was na podzamku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podzamek Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:27 Gość portalu: The Animals napisał(a): > Jak chcecie to możemy zagrac u was na podzamku. Przyjeżdzajcie scena czeka. Tylko uwaga na łyse konie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:25 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > Ja wracając do tych koni - konie bez sierści-przecież to jesdt nie humanitarne. > > Animalsi zaraz nam sie tutaj zjadą. Nie przesadzaj, po prostu taka rasa (nikt ich nie golił, to text dla mniej domyślnych lub tych co już zupełnie nie kleją o co chodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą 27.09.02, 11:48 Ja jeszcze w sprawie deszczu: otóż w deszczu nie wolno golić koni, bo wtedy zwiększa się szansa, że się przeziębią i dostaną kataru. A przecież nikt jeszcze nie widział łysego konia z katarem słuchającego The Animals na Podzamku w towarzystwie Pegasa-bigamisty oraz Pozostałej Trójcy plus Hubert. Eeeeee, chyba się już zaplątałam... Ale teraz trochę namieszam - wyloguję się i spróbuję napisać ze swojego obecnego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanilia1 Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 11:50 pozdrowienia, hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 12:03 Gość portalu: wanilia1 napisał(a): > pozdrowienia, hahahahaha hahahaha, Pegas gdzieś Ty żonę wysłał, no nie Figo (piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl ):-)))))))))))))))))))) >otóż w deszczu nie wolno golić koni, bo wtedy zwiększa się szansa, że się przeziębią i dostaną kataru. A przecież napisałem specjalnie w NAWIASIE, że to nie o golenie chodzi:-)))) Ps. Jest szansa na najbardziej schizowaty wątek, tak trzymać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 12:28 Znalazłem na allegro.pl pierwsza płytę Falarka za 15 zł. Kupic, czy nie kupic? Wolałbym co prawda druga, bo pierwsza już mam, ale co szkodzi miec dwa egzemplarze, przecież nikt mi w kocu nie zabroni, co nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 12:31 Gość portalu: NIN napisał(a): > Znalazłem na allegro.pl pierwsza płytę Falarka za 15 zł. Kupic, czy nie kupic? > Wolałbym co prawda druga, bo pierwsza już mam, ale co szkodzi miec dwa egzempla > rze, przecież nikt mi w kocu nie zabroni, co nie ??? A ile jeszcze zostało do końca licytacji??? No i co z kosztami wysyłki, daj linka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 12:43 Gość portalu: KAB napisał(a): > A ile jeszcze zostało do końca licytacji??? No i co z kosztami wysyłki, daj > linka! Nie chce mi się tam znowu włazic i szukac, do koca licytacji jeszcze kilka dni (o ile dobrze pamiętam), dział oczywiście MUZYKA<POLSKI ROCK (bodajże 13 stron gdzieś bliżej koca szukaj, ale niewiele), nikt nie licytował, cena wywoławcza 15 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 12:39 Gość portalu: NIN napisał(a): > Znalazłem na allegro.pl pierwsza płytę Falarka za 15 zł. Kupic, czy nie kupic? > Wolałbym co prawda druga, bo pierwsza już mam, ale co szkodzi miec dwa egzempla > rze, przecież nikt mi w kocu nie zabroni, co nie ??? Eeeee, nie bierz, skacze na jednym kawałku, a jak znam życie to w praktyce jest już nieźle porysowana, radzę zajrzeć w Toruniu do Revolution pewnie cosik będzie i przynajmniej pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 13:07 Gość portalu: KAB napisał(a): > Eeeee, nie bierz, skacze na jednym kawałku, a jak znam życie to w praktyce jest > już nieźle porysowana, radzę zajrzeć w Toruniu do Revolution pewnie cosik > będzie i przynajmniej pewne... W Revolution też nieźle sobie życza za płytki, tyle samo a czasami więcej niż w dziadowski EMPiK-u, z tym że oferta nieporównywalnie lepsza. W EMPiK-u (o czym się ostatnio przekonałem) nie uświadczysz ni PIDŻAMY ni ŚCIANKI, chociaż to teraz topowe, za to Rychu Rynkowski w pełnym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 13:22 a Maryla też jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 13:35 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > a Maryla też jest??? A jakże, na płytach, kasetach i dołaczona do czasopism. Z plakatów spoglada Michał Wiśniewski. Półki zalegaja Dzienniki B.J. a Wyborcza i SuperExpress ściela się dumnie i kszycza swoimi nagłówkami na stoiskach prasowych (o nieśmiertelnym WPROST, snobistycznym pisemku dla tzw. klasy średniej bym zapomniał, niewybaczalne!). Obrazek wręcz sielski, zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 13:29 Gość portalu: NIN napisał(a): W EMPiK-u (o czym > się ostatnio przekonałem) nie uświadczysz ni PIDŻAMY ni ŚCIANKI, chociaż to teraz topowe... Jakie topowe? "Nas nie dogoniat" słyszałeś to jest dopiero TOPOWE;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 13:43 Gość portalu: KAB napisał(a): > Jakie topowe? "Nas nie dogoniat" słyszałeś to jest dopiero TOPOWE;-))) Słyszałem, ale to kupuja laski które pisza "kszycza" zamiast "krzycza" - podobnie jak ja w poprzednim swoim poście. Ale Ruskie to mnie zaskakuja: sa za pokojem na świecie, Putin erydyta i europejczyk na tla Busha lew salonowy, komuchy i naziści to u nich mniejszości. To i nie dziwota, że POP-owy szajs dla milionów w zachodnim stylu chca słuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.09.02, 12:00 Cholera już jestem całkiem skołowany w sprawie wanilii. Piotrków? No cóż ale przez moje maniactwo przynajmniej coś wyjaśniło a mianowicie skad jest wanilka (mniej więcej):-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Co do sklepów z płytami w Toruniu polecam GATO - komis, przecenki, można siedziec i przesłuchiwac płytkę po płycie i jeszcze przywioza na zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 12:06 Gość portalu: Figo napisał(a): > Cholera już jestem całkiem skołowany w sprawie wanilii. Piotrków? No cóż ale pr > zez moje maniactwo przynajmniej coś wyjaśniło a mianowicie skad jest wanilka (m > niej więcej):-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pegas a gdzie był ślub też w Piotrkowie?;-))) (Figo powalasz mnie:-DDD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.09.02, 18:35 Co wy tu o Piotrkowie i Putinie !!! Wanilia chciala zebysmy pisali co robimy jak deszcz wali w okna. Co ja robie, to sam nie wiem, bo od ostatniego deszczu to przyznaje zapomnialem; a juz dawno nie padalo; :)) Odpowiedz Link Zgłoś