Dodaj do ulubionych

w czasie deszczu dzieci się nudzą

26.09.02, 14:42
Dokończcie zdanie:
Kiedy za oknem pada deszcz, to najchętniej...
Obserwuj wątek
    • Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.09.02, 15:05
      wanilia1 napisała:

> Dokończcie zdanie:
      > Kiedy za oknem pada deszcz, to najchętniej...

....... na parapet.
    • Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.Wabrzezno.com.pl 26.09.02, 16:52
      wanilia1 napisała:

> Dokończcie zdanie:

ogladam sobie muminki i misia uszatka.
    • Gość: Hubert Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 08:42
      wanilia1 napisała:

> Dokończcie zdanie:
      siadam w rogu rogówki i wypijam herbatę z "pradem".
      • Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 08:46
        Najpierw ustalmy Hubercie pewien fakt - na pewno nie jestes dzieckim ty stary
        koniu. Jak dzieci moga pić cos z prądem!!!!!!! A gdzie ustawa antymonopolowa
        • Gość: Hubert Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 08:54
          Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> Najpierw ustalmy Hubercie pewien fakt - na pewno nie jestes dzieckim ty stary
          > koniu. Jak dzieci moga pić cos z prądem!!!!!!! A gdzie ustawa antymonopolowa
          Wyjaśniam:
          Zawsze będę dzieckiem swojej mamy, a mama pozwala mi pic herbatę z pradem - oczywiście jak pada deszcz. O !
          • Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 08:58
            Gość portalu: Hubert napisał(a):

> Zawsze będę dzieckiem swojej mamy, a mama pozwala mi pic herbatę z pradem -
            ocz
            > ywiście jak pada deszcz. O !

Co to jest ten "prad"? Znowu jakaś używka? I w dodatku to się dzieciom podaje,
            pewno żeby były spokojniejsze. Hubercie czy jesteś nadpobudliwy?;-)
            • Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 09:47
              Gość portalu: KAB napisał(a):

Hubercie czy jesteś nadpobudliwy?;-)

Hubert to taki Hannibal Lecter naszego forum.
              • Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 10:13
                Hubert jest bardzo nadpobudliwy - kopie, gryzie i pluje jak jest zdenerwowany.
                No chyba, że sobie łyknie coś z prądem.
            • Gość: Hubert Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 10:20

> Co to jest ten "prad"? Znowu jakaś używka? I w dodatku to się dzieciom podaje,
              > pewno żeby były spokojniejsze. Hubercie czy jesteś nadpobudliwy?;-)

Oczwiście, że używka - tylko zastanawiam się dlaczego "znowu" - jest to alkohol i najlepiej rum badź dobry koniak. Myślę, że nie jestem nadpobudliwy, a piję takie mieszanki w dni deszczowe czy też zimowe wieczory bo wtedy smakuja mi najlepiej. KAB a Ty co ty porabiasz w takie ponure i zgniłe wieczory ?
              • Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 10:34

> KAB a Ty co ty porabiasz w takie ponure i zgniłe wieczory ?

Upajam się widokiem kropli powoli sunących po tafli okna, zagłębiam się w
                dźwięk szemrzącego deszczu lub dującego wiatru;-))) błeeeeeeee

Ps. Ale forum to jednak by tak pięknie nie tętniło życiem gdyby nie klan Św.
                Trójcy znający się jak łyse konie. Wystarczy rzucić lużną sugestię, a już jest
                odzew, np. zaraz odzywa się rodzina, albo odbywają się dywagacje na temat stanu
                emocjonalnego Hubert, itp. Na dodatek do św. Trójcy+Hubert (cały czas nie wiem
                jaką rolę mu przypisać w tym związku) Pegas dokoptował jeszcze swoją żonę (no
                chyba Sherlock Figo nie może się mylić) i kazał jej się podpisywać jako
                wanilia1. Dobra paranoja sięgnęła zenitu. Oho poruszyłem lawinę:-)))
                • Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 11:01

> Ps. Ale forum to jednak by tak pięknie nie tętniło życiem gdyby nie klan Św.
                  > Trójcy znający się jak łyse konie. Wystarczy rzucić lużną sugestię, a już
                  jest
                  > odzew, np. zaraz odzywa się rodzina, albo odbywają się dywagacje na temat
                  stanu
                  >
                  > emocjonalnego Hubert, itp. Na dodatek do św. Trójcy+Hubert (cały czas nie
                  wiem
                  > jaką rolę mu przypisać w tym związku) Pegas dokoptował jeszcze swoją żonę (no
                  > chyba Sherlock Figo nie może się mylić) i kazał jej się podpisywać jako
                  > wanilia1. Dobra paranoja sięgnęła zenitu. Oho poruszyłem lawinę:-)))

A co to są łyse konie?
                  • Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:05

> A co to są łyse konie?

Konie bez sierści:-D
                • Gość: Hubert Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 11:09

> Ps. Ale forum to jednak by tak pięknie nie tętniło życiem gdyby nie klan Św.
                  > Trójcy znający się jak łyse konie. Wystarczy rzucić lużną sugestię, a już jest
                  > odzew, np. zaraz odzywa się rodzina, albo odbywają się dywagacje na temat stanu
                  >
                  > emocjonalnego Hubert, itp. Na dodatek do św. Trójcy+Hubert (cały czas nie wiem
                  > jaką rolę mu przypisać w tym związku) Pegas dokoptował jeszcze swoją żonę (no
                  > chyba Sherlock Figo nie może się mylić) i kazał jej się podpisywać jako
                  > wanilia1. Dobra paranoja sięgnęła zenitu. Oho poruszyłem lawinę:-)))
                  O proszę jak to po przez błędna ocenę sytuacji ludzie po prostu się myla.
                  Nie zawsze jest tak, że wsadzenie kija do mrowiska rozwiaże problem. Choc zaskoczenie i oburzenie może wywołac, że zostana udzielone w czasie dyskusji jakieś dodatkowe infornacje. Szkoda jednak, że nie wierzysz w to co zostało już powiedziane.
                  • Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:15

> O proszę jak to po przez błędna ocenę sytuacji ludzie po prostu się myla.

Napisz gdzie się pomyliłem:-)

> Nie zawsze jest tak, że wsadzenie kija do mrowiska rozwiaże problem.

Naprawdę?

>Choc zasko
                    > czenie i oburzenie może wywołac,

I o to właśnie chodzi:-)))

>że zostana udzielone w czasie dyskusji jakieś
                    > dodatkowe infornacje.

Ach czekam na nie z niecierpliwością. Dedektywi do dzieła!

>Szkoda jednak, że nie wierzysz w to co zostało już powied
                    > ziane.

Ależ wierzę:-)) Religia to opium dla ludu. Mówi Wam to coś:-)))
                    • Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 11:18
                      Ja wracając do tych koni - konie bez sierści-przecież to jesdt nie humanitarne.
                      Animalsi zaraz nam sie tutaj zjadą.
                      • Gość: The Animals Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 11:24
                        Jak chcecie to możemy zagrac u was na podzamku.
                        • Gość: Podzamek Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:27
                          Gość portalu: The Animals napisał(a):

> Jak chcecie to możemy zagrac u was na podzamku.

Przyjeżdzajcie scena czeka. Tylko uwaga na łyse konie:-)
                      • Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:25

> Ja wracając do tych koni - konie bez sierści-przecież to jesdt nie
                        humanitarne.
                        >
                        > Animalsi zaraz nam sie tutaj zjadą.

Nie przesadzaj, po prostu taka rasa (nikt ich nie golił, to text dla mniej
                        domyślnych lub tych co już zupełnie nie kleją o co chodzi).
                        • wanilia1 Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą 27.09.02, 11:48
                          Ja jeszcze w sprawie deszczu: otóż w deszczu nie wolno golić koni, bo wtedy
                          zwiększa się szansa, że się przeziębią i dostaną kataru. A przecież nikt
                          jeszcze nie widział łysego konia z katarem słuchającego The Animals na Podzamku
                          w towarzystwie Pegasa-bigamisty oraz Pozostałej Trójcy plus Hubert. Eeeeee,
                          chyba się już zaplątałam...
                          Ale teraz trochę namieszam - wyloguję się i spróbuję napisać ze swojego
                          obecnego adresu.
                        • Gość: wanilia1 Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 11:50
                          pozdrowienia, hahahahaha
                          • Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 12:03
                            Gość portalu: wanilia1 napisał(a):

> pozdrowienia, hahahahaha

hahahaha, Pegas gdzieś Ty żonę wysłał, no nie Figo
                            (piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl ):-))))))))))))))))))))

>otóż w deszczu nie wolno golić koni, bo wtedy
                            zwiększa się szansa, że się przeziębią i dostaną kataru.

A przecież napisałem specjalnie w NAWIASIE, że to nie o golenie chodzi:-))))

Ps. Jest szansa na najbardziej schizowaty wątek, tak trzymać:-)
                            • Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 12:28
                              Znalazłem na allegro.pl pierwsza płytę Falarka za 15 zł. Kupic, czy nie kupic? Wolałbym co prawda druga, bo pierwsza już mam, ale co szkodzi miec dwa egzemplarze, przecież nikt mi w kocu nie zabroni, co nie ???
                              • Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 12:31
                                Gość portalu: NIN napisał(a):

> Znalazłem na allegro.pl pierwsza płytę Falarka za 15 zł. Kupic, czy nie
                                kupic?
                                > Wolałbym co prawda druga, bo pierwsza już mam, ale co szkodzi miec dwa
                                egzempla
                                > rze, przecież nikt mi w kocu nie zabroni, co nie ???

A ile jeszcze zostało do końca licytacji??? No i co z kosztami wysyłki, daj
                                linka!
                                • Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 12:43

> A ile jeszcze zostało do końca licytacji??? No i co z kosztami wysyłki, daj
                                  > linka!

Nie chce mi się tam znowu włazic i szukac, do koca licytacji jeszcze kilka dni (o ile dobrze pamiętam), dział oczywiście MUZYKA<POLSKI ROCK (bodajże 13 stron gdzieś bliżej koca szukaj, ale niewiele), nikt nie licytował, cena wywoławcza 15 PLN.
                              • Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 12:39

> Znalazłem na allegro.pl pierwsza płytę Falarka za 15 zł. Kupic, czy nie
                                kupic?
                                > Wolałbym co prawda druga, bo pierwsza już mam, ale co szkodzi miec dwa
                                egzempla
                                > rze, przecież nikt mi w kocu nie zabroni, co nie ???

Eeeee, nie bierz, skacze na jednym kawałku, a jak znam życie to w praktyce jest
                                już nieźle porysowana, radzę zajrzeć w Toruniu do Revolution pewnie cosik
                                będzie i przynajmniej pewne...
                                • Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 13:07

> Eeeee, nie bierz, skacze na jednym kawałku, a jak znam życie to w praktyce jest

> już nieźle porysowana, radzę zajrzeć w Toruniu do Revolution pewnie cosik
                                  > będzie i przynajmniej pewne...

W Revolution też nieźle sobie życza za płytki, tyle samo a czasami więcej niż w dziadowski EMPiK-u, z tym że oferta nieporównywalnie lepsza. W EMPiK-u (o czym się ostatnio przekonałem) nie uświadczysz ni PIDŻAMY ni ŚCIANKI, chociaż to teraz topowe, za to Rychu Rynkowski w pełnym zakresie.
                                  • Gość: PEGAS Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 13:22
                                    a Maryla też jest???
                                    • Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 13:35

> a Maryla też jest???

A jakże, na płytach, kasetach i dołaczona do czasopism. Z plakatów spoglada Michał Wiśniewski. Półki zalegaja Dzienniki B.J. a Wyborcza i SuperExpress ściela się dumnie i kszycza swoimi nagłówkami na stoiskach prasowych (o nieśmiertelnym WPROST, snobistycznym pisemku dla tzw. klasy średniej bym zapomniał, niewybaczalne!).
                                      Obrazek wręcz sielski, zapraszam.
                                  • Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 13:29

W EMPiK-u (o czym
                                    > się ostatnio przekonałem) nie uświadczysz ni PIDŻAMY ni ŚCIANKI, chociaż to
                                    teraz topowe...

Jakie topowe? "Nas nie dogoniat" słyszałeś to jest dopiero TOPOWE;-)))
                                    • Gość: NIN Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 13:43

> Jakie topowe? "Nas nie dogoniat" słyszałeś to jest dopiero TOPOWE;-)))

Słyszałem, ale to kupuja laski które pisza "kszycza" zamiast "krzycza" - podobnie jak ja w poprzednim swoim poście.
                                      Ale Ruskie to mnie zaskakuja: sa za pokojem na świecie, Putin erydyta i europejczyk na tla Busha lew salonowy, komuchy i naziści to u nich mniejszości. To i nie dziwota, że POP-owy szajs dla milionów w zachodnim stylu chca słuchac.
                                      • Gość: Figo Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.09.02, 12:00
                                        Cholera już jestem całkiem skołowany w sprawie wanilii. Piotrków? No cóż ale przez moje maniactwo przynajmniej coś wyjaśniło a mianowicie skad jest wanilka (mniej więcej):-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        Co do sklepów z płytami w Toruniu polecam GATO - komis, przecenki, można siedziec i przesłuchiwac płytkę po płycie i jeszcze przywioza na zamówienie.
                                        • Gość: KAB Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 12:06
                                          Gość portalu: Figo napisał(a):

> Cholera już jestem całkiem skołowany w sprawie wanilii. Piotrków? No cóż ale
                                          pr
                                          > zez moje maniactwo przynajmniej coś wyjaśniło a mianowicie skad jest wanilka
                                          (m
                                          > niej więcej):-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pegas a gdzie był ślub też w Piotrkowie?;-))) (Figo powalasz mnie:-DDD)
                                          • Gość: Maciek Re: w czasie deszczu dzieci się nudzą IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.09.02, 18:35
                                            Co wy tu o Piotrkowie i Putinie !!! Wanilia chciala zebysmy pisali co robimy
                                            jak deszcz wali w okna. Co ja robie, to sam nie wiem, bo od ostatniego deszczu
                                            to przyznaje zapomnialem; a juz dawno nie padalo; :))
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka