Dodaj do ulubionych

Plec piekna na wabrzeskim forum.....

IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 11.11.02, 21:22
Zauwazyliscie, ze w ostatnich paru dniach uczestnictwo plci pieknej na forum
wzroslo o.........300%. Poza ulubienica wszystkich - Wanilia, mamy teraz dwie
nowe laski, Nake i Moooni. Hip hip huuura !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: PEGAS Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.11.02, 08:43
      Czyżby to były tylko jednorazowe występy??? a może coś na dłuższą metę -
      zobaczymy. W każdym razie ja tez pozdrawiam płeć piękną na naszym forum.
      • Gość: NIN Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.11.02, 08:51
        Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> W każdym razie ja tez pozdrawiam płeć piękną na naszym forum.

dzięki
    • moooni Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 12.11.02, 09:15
      Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Zauwazyliscie, ze w ostatnich paru dniach uczestnictwo plci pieknej na forum
      > wzroslo o.........300%. Poza ulubienica wszystkich - Wanilia, mamy teraz dwie
      > nowe laski, Nake i Moooni. Hip hip huuura !!!
      Naka, słyszałaś, jesteśmy "nowe laski" :))
      Dzieki Ci, Macku za miłe słowo z rana :) Przyszłam do pracy na 12 godzin,
      taksówkarzowi powiedziałam "dobry wieczór" a przed chwilą kawę rozpuszczalną
      osłodziłam kawą fusiastą. Zupełnie nie wiem po co, przecież ja w ogle nie
      słodzę :)
      Taka całkiem nowa to ja nie jestem, oj, nie :) Bywałam na tym forum kilka
      miesięcy temu, jak ruszało. Poszłam sobie poźniej z powrotem do Płocka, ale
      Wąbrzeźno nadal mam w ulubionych forach :)
      Pozdrawiam radośnie, nieco zaspana, ale nic to :)

--
      moooni@gazeta.pl
      icq 46479443
      • naka Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 12.11.02, 09:32
        Nie mam zamiaru zepsuc ci 300% statystyki. Wprawdzie Wabrzezna nie znam i
        nigdy nie byłam ale mysle , ze przesympatyczni forumowicze przybliża mi swoje
        miasto, zwłaszcza to jeziorko z migajacymi lampkami ???? A moze ktoregos
        dnia ???? kto wie ???? spotkamy sie gdzieś na rynku przy pyfku ??????
        Pozdrowko !!
        Naka.
        • Gość: PEGAS Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.11.02, 10:13
          naka napisała:

> Nie mam zamiaru zepsuc ci 300% statystyki. Wprawdzie Wabrzezna nie znam i
          > nigdy nie byłam ale mysle , ze przesympatyczni forumowicze przybliża mi swoje
          > miasto, zwłaszcza to jeziorko z migajacymi lampkami ???? A moze ktoregos
          > dnia ???? kto wie ???? spotkamy sie gdzieś na rynku przy pyfku ??????
          > Pozdrowko !!
          > Naka.
          A widzicie, jednak forum spełnia swoją rolę promocji miasta, a kiedys ktoś mi
          mówił odwrotnie, że.... (przypominam wątki o szaletach w Wąbrzeźnie).
          • Gość: NIN Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.11.02, 10:26

> A widzicie, jednak forum spełnia swoją rolę promocji miasta, a kiedys ktoś mi
            > mówił odwrotnie, że.... (przypominam wątki o szaletach w Wąbrzeźnie).

....... i to mnie najbardziej niepokoi. W zalożeniach to forum miało siac destrukcję, byc 4 kolumna, a tymczasem niedlugo skrzykniemy się na czyn społeczny polegajacy na sadzeniu bratków na miejskich trawnikach.

PS. szalet na dworcu PKP zamknęli z powodów sanitarnych
            pzdr dla nowych forumowiczek
            • naka Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 12.11.02, 12:00
              Eeeeeeeee czyny społeczne przestały byc modne, ale mozemy skrzyknac sie na
              lody ????
              • moooni Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 12.11.02, 12:08
                naka napisała:

> Eeeeeeeee czyny społeczne przestały byc modne, ale mozemy skrzyknac sie na
                > lody ????
                A później w czynie społecznym pozbieramy papierki dookoła lodziarni ;-)))))))

--
                moooni@gazeta.pl
                icq 46479443
                • Gość: PEGAS Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.11.02, 12:39
                  Ale dlaczego nooomi i naka występujecie zawsze razem - wręcz parami. A może to
                  jest ta sama osoba tylko w dwóch wcieleniach???? co. Na lody?? hmmm zawsze!
                  • Gość: Maciek Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 12.11.02, 15:51
                    PEGAS, zapewniam cie ze Naka i MOOOni to dwie rozne osoby !! Cos czuje ze to
                    moja obecnosc na wabrzeskim forum je tu sciagnela. Czy sie myle ??
                    • Gość: Figo Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.11.02, 17:17
                      Pegas wypocił z siebie :
                      "Ale dlaczego nooomi i naka występujecie zawsze razem - wręcz parami. A może to
                      jest ta sama osoba tylko w dwóch wcieleniach???? co. Na lody?? hmmm zawsze!"

Odpowiem po Mackowemu : Pegas ty świntuchu ;-))))))
                      • naka Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 12.11.02, 17:33
                        Dwa wcielenia ???? ciekawa sprawa ?? to ktora jestem ja a ktora Moooni ???
                        Chyba w tej kwestii poprosimy Macka - bo on sie uwaza za winowajce naszej
                        bytnosci !!!!
                  • moooni Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 12.11.02, 20:49

> Ale dlaczego nooomi i naka występujecie zawsze razem - wręcz parami. A może
                    to
                    > jest ta sama osoba tylko w dwóch wcieleniach???? co. Na lody?? hmmm zawsze!
                    Plizzzzzzzzzzzzz, nie NOOOMI ino MOOONI. Taka Monika, extended version :)
                    Na lody? Hmmm... Ty swintuchu :P
                    My z Naką jesteśmy dwie, mamy kolejno odliczyć? :)

--
                    moooni@gazeta.pl
                    icq 46479443
                    • Gość: PEGAS Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 12.11.02, 21:59
                      Ojejku jak tutaj się gorąco zrobiło, na lody? ale na rynku FIGO - takie z
                      patyka lub z gałk albo z automatu. Jakie wy macie robaczywe myśli.
                      A jesli chodzi o adres nasz IP, to z pracy my tzn FIGO, NIN, HUBERT i Ja czyli
                      PEGAS piszemy z tego samego adresu IP, bo razem pracujemy, zresztą szczegóły są
                      w wątku o świętej trójcy. Pozdrawiam.
                      maciek myślę jednak, że kobiet nie rozszyrujesz.
                      • Gość: Maciek Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 12.11.02, 22:41
                        maciek myślę jednak, że kobiet nie rozszyrujesz.

PEGAS, ale mi robisz obciach :)) uwazalem ze mam rzadki dar rozpracowywania
                        lasek !!
                        Naka, ty to sie zdecyduj, moja ty sliczna !! Albo z PEGASem i Figo lody na
                        rynku w Wabrzeznie albo ze mna paczki z wisienka, hmm. :)) Nie jestem
                        zazdrosny, ale dwie sroki za ogon......... :)) sama rozumiesz !!
                        • Gość: PEGAS Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 13.11.02, 07:57
                          Nie daj sie przekupić przez maćka jakimiś wisienkami. Akurat z Kanady Ci
                          przyśle!!!!! Lody na Rynku to jest jednak bardziej realne i ba rdziej
                          prawdopodobne. W końcu ze stolicy polskiego naftownictwa nie jest aż tak daleko
                          do Wąbrzeźna.
                          • Gość: Maciek Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 13.11.02, 13:49
                            PEGAS, nie rob nacisku na Nake !! Naka to duza dziewczynka i sama napewno wie
                            co ja bardziej kusi: lody na rynku w Wabrzeznie czy wisienka od Macka :)) Chyba
                            ze cala ekipa wabrzeskiego forum gremialnie zaproponuje Nace loda, no to wtedy
                            nie mam zadnego startu z...........moja wisienka :))
                            • naka Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 13.11.02, 16:55
                              O ile sie nie mylę to tam w dole jest watek, w ktorym wisienka odegrała bardzo
                              wazna role a to za sprawą winorośli i jej produktow :)) Czyli jest bardzo
                              waznym atutem przetargowym rowniez w produkcji alkoholi , wzmacnia procenty,
                              nadaje kolor i urok produktom ciekłym jak i stałym.
                              Mowa była zapewne o wisience rodzimej, bo za wodą jest niestety nieznany ten
                              rodzaj owoców ( tam tylko pomarancze, banany, morele...... i sliwki !!!)
                              A wisienka rodzima połaczona z wabrzeskimi lodami i to jeszcze na
                              ryneczku :))????
                              Sam rozumniesz Maciek rodzime to rodzime :))!!!!!!
                              • Gość: PEGAS Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 13.11.02, 19:05
                                naka napisała:

> O ile sie nie mylę to tam w dole jest watek, w ktorym wisienka odegrała
                                bardzo
                                >
                                > wazna role a to za sprawą winorośli i jej produktow :)) Czyli jest bardzo
                                > waznym atutem przetargowym rowniez w produkcji alkoholi , wzmacnia procenty,
                                > nadaje kolor i urok produktom ciekłym jak i stałym.
                                > Mowa była zapewne o wisience rodzimej, bo za wodą jest niestety nieznany ten
                                > rodzaj owoców ( tam tylko pomarancze, banany, morele...... i sliwki !!!)
                                > A wisienka rodzima połaczona z wabrzeskimi lodami i to jeszcze na
                                > ryneczku :))????
                                > Sam rozumniesz Maciek rodzime to rodzime :))!!!!!!
                                Mi tez jest maciek przykro.
                                • Gość: Maciek Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 13.11.02, 19:32

Sam rozumniesz Maciek rodzime to rodzime :))!!!!!!
                                  > Mi tez jest maciek przykro.
                                  Nic mi juz nie zostalo tylko szok i depresja; wszyscy mnie olewaja.
                                  • naka Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 13.11.02, 20:55
                                    Dotarłam do Trzech Muszkieterow i ot co : Jest was trzech, pracujecie w jednym
                                    miejscu, macie jeden PC, rozpychacie sie łokciami ( kto pierwszy ten lepszy ),
                                    posługujecie sie trzema nickami sposobem : kto pierwszy ten załatwia wszystkie
                                    nicki lub cała trojka wpisuje sie pod jednym w przypadkowej kolejnosci !!!
                                    Acha, jest jeszcze czwarty ale on dosiada kompa jak wy jestescie na urlopie :))
                                    sic
                                    Pozdrowko.
                                    • Gość: Maciek Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 13.11.02, 22:24
                                      Konstatuje, ze watek o "Plci pieknej na wabrzeskim forum" ma wysoka
                                      uczeszczalnosc; jeden z najpopularniejszych watkow z ostatniej dziesiatki, hmm.
                                      Widzicie dziewczyny jak jestescie w cenie w Wabrzeznie !!
                                      • Gość: do naki Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 13.11.02, 23:36
                                        Nie to nie prawda, że jest nas trzech!!! Jest nas czterech: ja, NIN. HUBERT i
                                        FIGO i wszyscy piszemy do godziny 15, we wtorki do 16 z tego samego adresu IP,
                                        bo razem pracujemy. Dodatkowo ja pisze z domku bo mam internet tam. Miłego.
                                        • naka Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 14.11.02, 19:10
                                          Zgadza sie - jest was czterech ( przeczytaj dokładnie moj wpis ) czwarty siada
                                          do kompa dopiero wtedy kiedy cała wasza trojka wyjezdza na urlop :)) sic

Maciek - płec piekna rozruszała wasze wabrzeskie forum i ile wam wpisow
                                          zalatwiła - płec piekna gorą !!!!! A jaka integracja - juz pewnie niektorzy
                                          wiedza jakich miast ?????
                                          • Gość: Maciek Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 14.11.02, 19:42
                                            naka napisała:
                                            Maciek - płec piekna rozruszała wasze wabrzeskie forum i ile wam wpisow
                                            zalatwiła - płec piekna gorą !!!!! A jaka integracja - juz pewnie niektorzy
                                            wiedza jakich miast ?????«««

Zeby integracja byla w pelni niepodwazalna, proponuje przesunac Wabrzezno nad
                                            Wisle i wtedy wejdzie automatycznie do.....ZMN, czyli Zwiazku Miast
                                            Nadwislanskich. Co wabrzezniacy na taka przeprowadzke ? :)))

• Gość: PEGAS Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 14.11.02, 21:23

> Zeby integracja byla w pelni niepodwazalna, proponuje przesunac Wabrzezno nad
                                              > Wisle i wtedy wejdzie automatycznie do.....ZMN, czyli Zwiazku Miast
                                              > Nadwislanskich. Co wabrzezniacy na taka przeprowadzke ? :)))

NIE! Wąbrzeźno żąda dostępu do morza.
                                              • Gość: Maciek Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 14.11.02, 22:18
                                                Widze, ze apetyt rosnie w miare jedzenia !!
    • Gość: Maciek Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 19.11.02, 18:32
      Tak juz sie rajcowalem tym od pewnego czasu zwiekszonym wskaznikiem plci
      pieknej na forum, ale chyba przerajcowalem sprawe :)) Bo Wanilia, chyba
      przestraszona pojawieniem sie Naki i Moooni, nie pokazuje sie na forum juz od
      paru dobrych dni. Wanilo wroc !!
      • Gość: PEGAS Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 19.11.02, 22:19
        Zapewne stwierdziła, "za dużo konkurencji" i czmychnęła na inne fora np. auto-
        moto itd. Zawsze to większe prawdopodobieństwo, że tam są faceci. he he he h
        • moooni Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 20.11.02, 09:09

> Zapewne stwierdziła, "za dużo konkurencji" i czmychnęła na inne fora np.
          auto-
          > moto itd. Zawsze to większe prawdopodobieństwo, że tam są faceci. he he he h
          Oj, żebyś się nie zdziwił ;-)
          Zaglądałam kiedyś na takie motoryzacyjne forum, ale jak blondynki zaczęły
          dyskutować o zmianie koła to uciekłam! Czym prędzej tym biegiem!
          Tak w ogóle to ja też blondynka, ale z kołem daję radę :)

--
          moooni@gazeta.pl
          icq 46479443
      • moooni Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 20.11.02, 09:11

> Tak juz sie rajcowalem tym od pewnego czasu zwiekszonym wskaznikiem plci
        > pieknej na forum, ale chyba przerajcowalem sprawe :)) Bo Wanilia, chyba
        > przestraszona pojawieniem sie Naki i Moooni, nie pokazuje sie na forum juz
        od
        > paru dobrych dni. Wanilo wroc !!
        Wróóóóóóóóóóóóóóóóóć, Wanilio, bo Maciek się zapłacze :)))
        Kurcze, przyszłam i wystraszyłam, buuuuuuuuu.....

--
        moooni@gazeta.pl
        icq 46479443
        • Gość: PEGAS Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 20.11.02, 10:08
          Nie przejmuj się my zawsze takie dywagacje uznajemy. Wanilia na pewno wróci,
          chyba, że znowu w ciepłych krajach przebywa?
          • Gość: Maciek Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 20.11.02, 13:48
            Kolorystyki naszemu forum nadaja panie; teraz robia to Naka i Moooni.
            Dziewczyny, nie bierzcie przykladu z Wanilii i nie znikajcie !!
          • Gość: Figo Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 20.11.02, 15:16
            Pocieszcie Macka bo się potnie papierowym nożem albo pochlasta szarym mydłem. I kto mi załatwi bluzę Montreal Canadiens? :-DDDDDDDDD
            • Gość: Maciek Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 20.11.02, 18:29
              Gość portalu: Figo napisał(a):
              Pocieszcie Macka bo się potnie papierowym nożem albo pochlasta szarym mydłem. I
              kto mi załatwi bluzę Montreal Canadiens? :-DDDDDDDDD««««

Wciaz mi nie sprecyzowales czy to ma byc jersey z emblematem Canadians, czy tez
              jersey z emblematem Canadians i jeszcze dodatkowo z numerem i nazwiskiem
              Czerkawskiego na plecach !!
              • naka Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... 20.11.02, 20:35
                Ja cie pocieszam Maciek, bardzo pocieszam - nie giń !!!! - chcę w końcu
                otrzymac tego lukrowanego paczka z montrealska wisienka :)) sic
                • Gość: Maciek Re: Plec piekna na wabrzeskim forum..... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 20.11.02, 21:12
                  Na paczka z wisienka musisz poczekac, z wiadomych wzgledow. Ale oferowane przez
                  ekipe lokalna lody sa znacznie blizej; moze by tak w miedzyczasie......loda ??
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka