naka 14.11.02, 07:22 Hej, hej czy juz wstaliscie ????? A ja juz w pracy, goraca kawka w portalowym kubku ??? Trzej przyjaciele z boiska - zapraszam na kawke :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 14.11.02, 08:32 A masz rozpuszczalną? Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 14.11.02, 10:22 Pewnie, kazdy rodzaj - a jak zabraknie to sklepik tuz, tuz :)) A co ????? czy juz jestes w drodze ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 14.11.02, 13:51 No ladnie, widze ze sie wytworzyly "nowe koalicje", trzech muszkieterow nawet Naka na kawke zaprasza !! A mnie sie olewa, buuuuuuuu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 14.11.02, 14:50 Nie przesadzaj maciek Ciebie stary przyjacielu zawsze - nawet na żarło ze strusia, którego nigdy jeszcze nie jadłem, ale co tam zawsze ten pierwszy raz musi być, albo na jajecznicę ze strusiego jajka (ok 25 jaj kurzych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 14.11.02, 16:21 Dzieki PEGAS; przynajmniej w tobie znajduje jeszcze wsparcie. No wiec moja sytuacja nie jest jeszcze taka desperacka :)) A te strusie steki przypomne ci w odpowiednim momencie. Miej sie wiec na bacznosci w okolicach przyszlego lipca- sierpnia !! Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 14.11.02, 18:25 A co to za umawianie sie na letnie imprezki ??? Nie szkoda wam tego strusia !!!!!! Niech sobie zyje !!!!! Jak mozna robic z niego steki !!!!! Nie macie serca !!!!!! Maciek moze zadowolic sie jajecznica, a zeby lepiej smakowała to dołozymy mu wisienke !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 14.11.02, 19:48 naka napisała: Maciek moze zadowolic sie jajecznica, a zeby lepiej smakowała to dołozymy mu wisienke !!!!! ««« Pamietam, ze jak bylem petakiem to wieszalismy sobie wisienki na uszach. Ale to co TY proponujesz Naka, wisienki na jaja, to juz sie nie miesci w glowie !! Nie przypuszczalem, ze wabrzeskie forum z masowym przybyciem plci pieknej dojdzie tak szybko do takiego stopnia........perwesji. Figo dostarczal nam od czasu do czasu troche emocji w tej "dziedzinie", ale zeby i ty Naka :))A moze wy sie znacie z Figo ?? Figo przyznaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 14.11.02, 21:27 Co tam szkoda - a z czego sa robione pędzelki do malowania i nakładania pudrów??? Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 16.11.02, 09:50 Czy juz wstaliscie, a moze dzisiaj pracujecie ???? Wstawajcie, bo zapowiada sie wspaniały, słoneczny i ciepły dzień !!!!! Wstyd tak leniuchowac !!! A moze wybieracie sie nad jeziorko wykorzystac ostatnie ciepełko tego roku ??? Miłego dnia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 16.11.02, 10:47 Czy taki słoneczny to nie wiem. U nas tutaj jest jeszcze gęsta mgła, która od wczorajszego wieczora się utrzymuje i jakoś nie chcce dopuścić słońca aby się przebiło. wracałem wczoraj wieczorem z Grudziądza do wąbrzeźna, kawałkami szok taka mgła, że trzeba było jechać 20 km/h, czegoś takiego już dawno nie widziałem i same zajączki na drodze, tzn samochody, które podczepiały sie pod inny, aby sie nie wysilać. Generalnie super, ale dla kierowców przesrane. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 16.11.02, 22:44 Tez kiedys jechałam z Ciechanowa w taka mgielna pogode i nawet swiatła reflektorów nie zdołały jej przebic. Ach co to była za jazda, chyba tez ze 20/godz. Nigdy jej jej nie zapomne, zupełne mleko i koszmar :((!!! A dzisiejsze słoneczko mimo wysiłu nie zdołalo sie przebic przez chmurki. Ale w sumie było ciepło. Do miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 19.11.02, 13:52 Wstalismy, wstalismy. Dzis nawet wczesniej niz zwykle, bo po wczorajszej zamieci dzis rano trzeba bylo samochod odkopywac, by go przestawic na te strone ulicy na ktorej mozna dzis parkowac. Szalenstwo z tym przeparkowywaniem a to na jedna strone jednego dnia, a to na drugiej drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 19.11.02, 14:11 Zgadza się przeparkowywanie samochodu tro jest rzeczywiście uciążliwe, ale dla służb które sprzątają niezwykle wygodne. Piszesz o zamieci wczorajszej??? hmm a u nas wiosna!!! I nic nie zanosi się na to aby zima chchiała przyść bądź zaatakowac nagle, no chyba, że ...? Jutro będę odkopywac samochód aby mogła mi żona pojechac do pracy. he he he he. Takie są uroki zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 19.11.02, 18:26 U nas po ubieglotygodniowym cieple rzedu +21 stopni, nagle temperatura spadla w weekend do -2 , a wczoraj w nocy spadlo 22cm bialego swinstwa !! Na szczescie, ze to swieze , a wiec lekkie, to i machanie lopata nie jest takie wyczerpujace. Dziwne to widowisko zielone wciaz jeszcze korony drzew przykryte sniegiem. Naka napewno by sie czula w tym otoczeniu jak Alice in Wonderland, prawda Naka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 19.11.02, 19:29 Naka bardzo lubi snieg i dzikie szaleństwa na sniegowym dywanie !!! dziwie sie , ze ty nazywasz sniezek - białym swinstwem ???? przeciez mieszkałes w Wabrzeznie i na pewno jezdziłes na saneczkach i kuligem po jeziorku ??? Wyobrazam sobie te piekne Wabrzeskie widoczki, sniegowy las otaczajacy jeziorka i te szklana tafle lodu ???? Co za uroczysko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 19.11.02, 21:45 i na pewno jezdziłes na saneczkach i kuligem po jeziorku ??«««« Pewnie ze jezdzilem. Pamietam nawet, ze pierwsze lyzwy ojciec mi kupil jak mialem chyba 4 lata. Ale chyba lyzwiarstwo nie bylo po mojej linii, bo jakos ani Czerkawskim, ani nawet lyzwiarzem figurowym nie zostalem :)) A tak w ogole, to skad ty to wszystko o mnie wiesz, Naka ?? Czyzby Figo puscil farbe na moj temat; oj nieladnie Figo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 20.11.02, 20:55 Pamietasz Maciek jak jechałes na łyzwach,to ktos ci podstawił nogę ??? Pamietasz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 20.11.02, 21:09 Nie, tego nie pamietam. Naka, czy mozesz mi przyblizyc wszystko to czego juz nie pamietam ?? Pomoz mi uzupelnic moja przeszlosc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 20.11.02, 21:19 tą osobą która podstawiła ci nogę jak jeździłeś na łyżwach była właśnie naka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 21.11.02, 13:35 Naka, to my sie znamy ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 22.11.02, 11:51 A co ???? moze sie nie znamy ??? ale sobie odpowiadamy ??? Ale nowina Czy Naka to chłopak czy Naka to dziewczyna :))???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 22.11.02, 13:48 Nick "Naka" konczy sie po zensku na "a". Ale zycie serwuje nam bardzo czesto niespodzianki i zaskoczenia. A wiec Naka, raz na zawsze wyjasnij nasze watpliwosci co do twojego seksu, ok !! Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 24.11.02, 11:22 Bo ja jeszcze nie !!!! i chyba wcale dzisiaj, bo taka wstretna pogoda, ponuro i szaro i po co wstawac :((!!!!! Lepiej zabawic sie dzisiaj w leniuchowanie i niewstawanie , a niech tam - raz w roku mozna !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 24.11.02, 12:04 A jednak jakoś wstałaś, mało tego miałaś na tyle sił i dobrej woli aby włączyć komputer, zajrzeć na forum (mam nadzieję, że zaczęłaś od Wąbrzeźna). A teraz zapewne dalej leniuchujesz, a my tutaj (mam na myśli moją skromną osobę) siedzę i pracuję, aby to FORUM kurde jakoś istniało, aby ten żar sie nie wypalił, chociaz patrząc na wanilię czy huberta, figo, kaba, to mam wrażenie, że chłopaki i dziewczyna sie WYPALILI. Odpowiedz Link Zgłoś
moooni Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 24.11.02, 17:48 Gość portalu: PEGAS napisał: > A jednak jakoś wstałaś, mało tego miałaś na tyle sił i dobrej woli aby włączyć > komputer, zajrzeć na forum (mam nadzieję, że zaczęłaś od Wąbrzeźna). A teraz > zapewne dalej leniuchujesz, a my tutaj (mam na myśli moją skromną osobę) siedzę > > i pracuję, aby to FORUM kurde jakoś istniało, aby ten żar sie nie wypalił, > chociaz patrząc na wanilię czy huberta, figo, kaba, to mam wrażenie, że > chłopaki i dziewczyna sie WYPALILI. No właśnie, my z Pegasem pracujemy, a taka Naka sobie spi do południa i nawet do mnie do pracy nie pofatyguje się ani na chwilkę ;-( Właśnie: muszę się poskarżyć! Naka przychodzi do mnie do pracy tylko raz w tygodniu i to na dwie chwile, przychodzi na dzień dobry i ucieka. Może znacie jakieś dobre sposoby, żeby ją przytrzymać trochę dłużej? :)) btw: zaczęłam dziś pracę od forumowania, a jakże - od Wąbrzeźna :)) -- moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 24.11.02, 20:59 Pegas - widzisz ja pomimo, ze taka dzisiaj zleniwiała to pierwsza rozpaliłam zar na Wabrzeskim Forum :))Pozostali forumowicze tacy niewidoczni - chyba szarośc ich przykryła ??? Nawet Macka, a moze on jest na trzydniowym maratonie polskich filmów ??? hi, hi !!! Moooni ja nie chce ci za bardzo przeszkadzac moja skromna osoba bo ty stale zawalona fatygantami !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moooni Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 25.11.02, 11:10 naka napisała: > Pegas - widzisz ja pomimo, ze taka dzisiaj zleniwiała to pierwsza rozpaliłam > zar na Wabrzeskim Forum :))Pozostali forumowicze tacy niewidoczni - chyba > szarośc ich przykryła ??? Nawet Macka, a moze on jest na trzydniowym maratonie > polskich filmów ??? hi, hi !!! > > Moooni ja nie chce ci za bardzo przeszkadzac moja skromna osoba bo ty stale > zawalona fatygantami !!!!! Naka, ja zawalona fatygantami? :)) No fakt, jest ich kilku, znoszą mi rózne prezenty i takie tam, ale to nie znaczy, że masz się nimi przejmować :)) Dziś znowu zaczęłam od Wąbrzeźna :))) -- moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.11.02, 09:39 Ja już dzisiaj wstałem i zacząłem kręcić od ok 6.30, a wy co z Wami, Mooni, naka, co dzisiaj znowu lenistwo? Skończył się weekend - czas zabrac sie za pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
moooni Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 25.11.02, 11:29 Gość portalu: PEGAS napisał: > Ja już dzisiaj wstałem i zacząłem kręcić od ok 6.30, a wy co z Wami, Mooni, > naka, co dzisiaj znowu lenistwo? Skończył się weekend - czas zabrac sie za > pracę. No wybacz, ja w pracy jestem od 9 rano :)) Kawę spijam, fatygant już z rana był, świeże ciasteczka przyniósł... Ech, jak ja mam z nim dobrze :)) -- moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 25.11.02, 13:53 Ale dziewczyny rozbujaly to forum !! Mnie nie bylo kilka dni, bo jak Naka dobrze zgadla, ocieram sie o polska kulture. Codziennie zaliczam po 2 filmy. Widzialem juz "Stacje", , "U pana boga za piecem" - chyba najlepszy z dotychczas obejrzanych, i pare innych. Ale wczoraj to zrobilem prawdziwe "faut pas"; mianowicie po 50 minutach wyszedlem z filmu Zanussiego, nakreconego wg scenariusza Karola Wojtyly pt " Our God's brother". Dlugi, nudny, coz wiecej dodac !! Nie wysiedzialbym w zadnym wypadku do konca tzn cale 123 minuty. Bylem pierwszym , ktory wyszedl z sali. Nie wiem , czy po mnie zrobil to ktos jeszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 14.12.02, 08:47 Dzisiaj wielka niespodzianka !!! Otworzyłam oko - a na dworzu bielusienko !!!! Śniezkiem zasypało i teraz tez sypie !!! Hura !!!! beda sniegowe swieta !!! A ja na Wigilie do Podolszyc pojade saniami :))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 14.12.02, 09:23 A u nas dopiero przed pięcioma minutami zaczęło sypać, jak na rzie nie mrawo, a później? ojejku i znowu drogi będą nieprzejezdne.. Ale niechak pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszki Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: proxy / *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 09:20 Hej!My już dawno wstałyśmy!!!!Już od godziny jesteśmy w szkole na lekcji informatyki!!!Pa!Popzdrawiam!!!I również zapraszamy na dobrą kawke i ciasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka!!!!!!!!!!!!!! Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: proxy / *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 09:20 Cze!!!!!Właściwie to wstaliśmy bo jesteśmy w szkole na lekcji informatyki !!! Pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cześć!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 16.12.02, 12:19 Czesc dziewczyny !!!! A ja jestem w pracy i zrobiłam sobie mała przerwe a wstałam dzisiaj bardzo wczesnie bo o 6,30. Na dworzu była jeszcze czarna noc !!!! A jak wychodziłam to wiatr hulał mi po głowie, dobrze ze bliziutko bo taxi juz na mnie czekało !!!! A ludzie dzisiaj jacys nie wyspani !!! Oj te przygotowania do świat !!! Pozdrowko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 16.12.02, 12:32 NO NO NO widzę, że młodzież zaczyna wchodzić na forum - czyżby nowe pokolenie forumowiczów nam rosło. A gdzie nowe wątki, a gdzie u młodziezy jest inicjatywa twórcza? Wiem, wiem na lekcjach informatyki nie ma czasu na głupoty i wsystko - każdy wpis dokonywany jest w konspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 16.12.02, 13:18 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > Wiem, wiem na lekcjach informatyki nie ma czasu na głupoty i wsystko - > każdy wpis dokonywany jest w konspiracji. eeee nie! Jaka konspira! Nauczyciele teraz postępowi, pewnie pozwalaja! Oni teraz takie różne kursy przechodza: jak radzic sobie z nerwami i powekendowym kacem, jak przekonac ucznia do swoich racji nie lejac go przy tym wskaźnikiem po plechach. Nie, nie ... co do metod pedagogicznych to ostatnio bardzo się pod tym względem poprawiło. Europa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 16.12.02, 13:59 Gość: myszki 16-12-2002 09:20 odpowiedz na list odpowiedz cytując Hej!My już dawno wstałyśmy!!!!Już od godziny jesteśmy w szkole na lekcji informatyki!!!Pa!Popzdrawiam!!!I również zapraszamy na dobrą kawke i ciasteczka. Ja tez juz wstalem i nawet juz pracuje od pol godziny :))A tak a propos, to gdzie mozna sie zglosic na te dobra kawke i ciasteczka ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 17.12.02, 19:47 no tak - pewnie dzisiak naka spała cały dzień, żadnego wpisu. Oj prosze Panią - prosze się poprawić he he he. pzdr z zasypanego Wąbrzeźna. halo halo a jak tam w Płocku też pada? Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 18.12.02, 14:01 Naka ostatnio zamotana i mało robi wpisow, ale sorki dajcie mi troche czasu a w swieta sie poprawie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 18.12.02, 18:52 Naka napisala: w swieta sie poprawie !!!! ««« liczymy na to !!! Bo jakiez bylyby to swieta na forum bez.......Naki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 21.12.02, 14:14 Dzisiaj byliscie pierwsi na Forum, ale czy wstaliście wczesniej ???? Ja od rana buszowałam po sklepach i robiłam swiateczne zakupy. I prawie juz mam wszystko, została mi tylko do kupienia najsławniejsza swiateczna ryba!!! Ale to załatwie w poniedziałek, bo mam juz urlop !!!! A jutro biore sie za pichcenie, bo rodzinka odwiedzi mnie w pierwszy dzien swiat i trzeba ja odpowiednio przyjąc ??? A wy jak spedzacie swieta ?????? Wesołych Swiat !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 21.12.02, 17:32 No dobrze przyznam się szczerze, ze nie przepadam za karpiem, wolę pieczonego pstrąga. Karp zawsze jakoś mi nie pasuje. Ale są gusta i guściki, ludzie i ludziska i nie wszystko musi mi smakować. Karp jest tą tradycyjną rybą, która winna zawitać na wigilijnym stole, pstrąg to trochę wypaczenie tej tradycji, jednak ja go uwielbiam. Naka a kto zabija u Ciebie tego Karpia? Ja pstrągi kupuję juz ....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 22.12.02, 22:36 Jacy z Was brutale, tylko o zabijaniu rozprawiacie :)) Ja w odroznieniu od was rak sobie krwia nie splamilem, bo poswiecilem dzisiejsze przedpoludnie na pakowanie prezentow. Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 29.12.02, 09:53 Czy u was tez takie mleko za oknami ???? Prawie nie widac bloku po drugiej stronie ulicy ???? Zapowiada sie barowy dzien ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 29.12.02, 09:57 U nas tez okropna mgła za oknem, a ja dzisiaj musze jechać. Dodatkowo jeszcze nic nie posypane koło bloku, a mam małą górkę do pokonania, nie wiem jak pod nią podjadę! W normalnych warunkach to wzniesienie jest kompletnie nieznaczące, jednak teraz urasta do rangi czegoś mało osiągalnego. Zobaczymy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: proxy / *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 10:25 Ja po sylwestrze nie moge się jeszcze dobudzić. Mam nadzieję że tydzień mi na to wystarczy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 03.01.03, 14:21 To niech nastanie przebudzenie, bo to już 2003 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 04.04.03, 14:38 Maciek juz dawno nie spi !! Juz od godziny jest na posterunku..........pracy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? 04.04.03, 18:48 --Jednak w Wabrzeznie - waglik!!!!!! ale , zeby tak wszystkich ????? Naka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 04.04.03, 19:35 A moze to nie waglik, tylko ta nowa chinska zaraza. W Toronto sie szerzy, to moze i do Wabrzezna juz dotarla :)) Kurcze, czyli nici ze strusich stekow i lodow na rynku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: *.ds.pg.gda.pl 04.04.03, 20:02 oj nie nie nie do Wąbrzexna to świnstwo jeszcze nie dotarlo my tutaj ekologicznie żyjemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hej, hej czy juz wstaliście ???? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 04.04.03, 22:43 No to macie szczescie !! Naka, musimy pewnie tez pomyslec o zadekowaniu sie w ekologicznej ciszy Wabrzezna . Odpowiedz Link Zgłoś