mazajac 15.10.09, 23:07 dla dziecka, mam 3 letniego synka alergika, znowu coś ma na skórze, szukam dobrych lekarzy, godnych zaufania i chetnych do pomocy, znacie takich , wyślijcie namiary na meila gazetowego pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paskap Re: pomóżcie, dobry alergolog i dermatolog potrze 18.10.09, 22:03 a może testy? ja czekam aż młody skończy 3 latka i powtórzę testy. Niby nic nie wyszlo, ale poliki od czasu do czasu robią mu się czerwone:-( jak ktoś ma namiary na dobrego lekarza to proszę na forum, sama się doinformuję:-) Pamiętam, że toś pisał o lekarzu z citomedu, nie pamiętam jedank nazwiska. Odpowiedz Link
leluchow1 Re: pomóżcie, dobry alergolog i dermatolog potrze 19.10.09, 08:18 Ja polecam dr Łysek z Citomedu właśnie. Przyjmuje też prywatnie w domu na Wrzosach. Wyciągnęła moje dzieci z wiecznych obturacji. Odpowiedz Link
mazajac Re: pomóżcie, dobry alergolog i dermatolog potrze 19.10.09, 08:58 masz jakies namiary na nią, prześlij mi na gazetowego, bardzo proszę, a i jak możesz napisz ile bierze za wizytę... Odpowiedz Link
2212kk Re: pomóżcie, dobry alergolog i dermatolog potrze 19.10.09, 15:13 Polecam dr Gradowską. Przyjmuje w przychodni uniwersyteckiej. Szybko i sprawnie- w ciągu 3 tyg.- zdiagnozowała moją córkę przeprowadzając badania i testy alerg., potwierdzające/wykluczające alergię. Oczywiście wszystko bezpłatnie, w ramach NFZ. Odpowiedz Link
mazajac Re: pomóżcie, dobry alergolog i dermatolog potrze 19.10.09, 16:15 namiary poporszę jakiś telefon, ja nie jestem z Torunia, Odpowiedz Link
2212kk Re: pomóżcie, dobry alergolog i dermatolog potrze 20.10.09, 10:39 przychodnia uniwersytecka, rejestracja do poradni alergologicznej dla dzieci- 56 611-99-51. Odpowiedz Link
leluchow1 Re: pomóżcie, dobry alergolog i dermatolog potrze 21.10.09, 07:57 Pani dr Łysek - dzwinisz do Citomedu - do rej prywatnej i prosisz o kom do niej. Tel. 56 - 658-44-22. Koszt wizyty. 70 zł Odpowiedz Link
qron Re: pomóżcie, dobry alergolog i dermatolog potrze 09.03.10, 21:10 a co ma wspolnego to czy jestes z torunia czy nie... z tego co widac internet masz, a znalezienie nr telefonu do wspomnianych lekarzy srednio rozgarnietemu czlowiekowi zajmie okolo 5 minut Odpowiedz Link